Wkurza mnie...

tygrysek82bu

#5035893 Napisano: 23.02.2012 04:37:49
wsciekly napisał(a):

gosia16, chodzisz dopiero do przedszkola czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem ???

gosia16 napisał(a):

Oferując pomoc ludziom biednym trzeba się liczyć z tym że zwrócą się do nas o pomoc również w innej sprawie.

prośba o pomoc a namolność to 2 różne sprawy emotka

Ok, trzeba się liczyć i można pomóc, ale jeśli ta druga osoba przyjdzie i spyta, poprosi, ale nie powie, że chce jeszcze to i to i to...
Pochodzę z rodziny wielodzietnej, też nie raz wielu rzeczy mi brakowało, ale dzięki temu nauczyłam się doceniać rzeczy, które spadają z nieba i może dlatego mam takie dziwne dla niektórych podejście do tych spraw.
0 0

Gość: gosia16

#5035898 Napisano: 23.02.2012 04:40:00
wsciekly napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Bo ta pani może potrzebuje kasy na opatrunki ,a nie lakiery do włosów emotka

jak masz zbędną kasę, możesz oddać emotka

Chyba nie Tobie,bo ja wiem gdzie mam pomagać i nie liczę z tego powodu na pieśni pochwalne .Wychodzę z założenia ,że lepiej robić to z dobrego serca,a wszelkie refleksje w tym temacie zachować dla siebie .
0 0

Gość: lukasz04

#5035904 Napisano: 23.02.2012 04:44:05
tygrysek82bu napisał(a):

wsciekly napisał(a):

gosia16, chodzisz dopiero do przedszkola czy nie umiesz czytać ze zrozumieniem ???

gosia16 napisał(a):

Oferując pomoc ludziom biednym trzeba się liczyć z tym że zwrócą się do nas o pomoc również w innej sprawie.

prośba o pomoc a namolność to 2 różne sprawy emotka

Ok, trzeba się liczyć i można pomóc, ale jeśli ta druga osoba przyjdzie i spyta, poprosi, ale nie powie, że chce jeszcze to i to i to...
Pochodzę z rodziny wielodzietnej, też nie raz wielu rzeczy mi brakowało, ale dzięki temu nauczyłam się doceniać rzeczy, które spadają z nieba i może dlatego mam takie dziwne dla niektórych podejście do tych spraw.

Popieram emotka A w temacie wkurzają mnie niektóre upierdliwe baby z tego forum...
0 0

efelinkaaa

#5035922 Napisano: 23.02.2012 04:54:52
ja tez nie wiem co macie do wściekłego.. Chłopak pomaga innym i czasami ma prawo do złości czy chwil zwątpienia.. Ja jestem pełna uznania dla Niego za to, co robi emotka
Niech sobie narzeka, niech się złości.. Czasami są gorsze dni emotka
0 0

petunija1

#5035928 Napisano: 23.02.2012 04:58:35
efelinkaaa napisał(a):

ja tez nie wiem co macie do wściekłego.. Chłopak pomaga innym i czasami ma prawo do złości czy chwil zwątpienia.. Ja jestem pełna uznania dla Niego za to, co robi emotka

W sumie po to jest ten temat. Skoro nie można wyrazić tu szczerze emocji to po co on?
emotka
0 0

efelinkaaa

#5035934 Napisano: 23.02.2012 05:03:19
petunija1 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

W sumie po to jest ten temat. Skoro nie można wyrazić tu szczerze emocji to po co on?
emotka

no własnie, więc niech wściekły się wścieka emotka ma prawo jak każdy..

i ja też idę się powściekac, bo moje dziecko zostało dzisiaj z babcią i malowali sobie farbami... na dywanie.. niestety mój synuś kilka razy wyszedł za kartkę i mam piękne bazgroły czarno-turkusowe... wrrrrrrrrrrr
0 0

Gość: kamilara84

#5035944 Napisano: 23.02.2012 05:06:14
piep.....na vileda ! emotka zawiesilam sie na wypelnionym juz formularzu
0 0

Gość: pamal73

#5035960 Napisano: 23.02.2012 05:09:13
kamilara84 napisał(a):

piep.....na vileda ! emotka zawiesilam sie na wypelnionym juz formularzu

teraz poszlo
0 0

Gość: sunflower11

#5035967 Napisano: 23.02.2012 05:10:32
mi sie formularz nie chcial wyslac emotka
0 0

Gość: swibek

#5036012 Napisano: 23.02.2012 05:23:47
emotka emotka emotka WKURZA MNIE.. TO MAŁO POWIEDZIANE!! wq..wia mnie fakt, iż jakaś menda zbolała zamieściła se w necie jakieś ogłoszenie o sprzedaży albo wynajmie mieszkania i pomyliła numer kontaktowy, wpisując mój numer!! MÓJ PRYWATNY NUMER TELEFONU, którego nie podaję publicznie!! emotka po godz. 16 rozdzwoniły się telefony, najpierw mówiłam, że to pomyłka ale przy 5 próbie juz zapytałam o co chodzi i jakie to ogłoszenie.. emotka gościu się zaczął rzucać i rozłączył się.. przy każdej następnej rozmowie też pytałam skąd to ogłoszenie i tylko mi odpowiadali, że w necie jest ale się szybko rozłączali.. no tak, połączenie na komórke kosztuje!! emotka próbowałam oddzwonić na 3 numery ale nikt nie odbierał!! ZABIÆ TO MAŁO tego co taki błąd popełnił!! pfff.. emotka

szukałam w necie tego ogłoszenia, swojego numeru ale znaleść nie mogę.. więc nie wiem co jest grane!! Jeśli więc jest tu ktoś na forum, kto próbował się dodzwonić dziś gdzieś w sprawie mieszkania i ktoś (czyli ja) odpowiedział, że to pomyłka to .. proszę o kontakt na PW!! emotka

A swoją drogą gdyby agencje tak chciały dzwonić z wygranymi.. emotka ech.. 46 połączeń.. i zapewnie jeszcze drugie tyle będzie do wieczora.. emotka ładną mam bazę danych.. tyle komórek.. emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5036035 Napisano: 23.02.2012 05:32:54
mia napisał(a):

Wściekły, Gosia...
Olaboga ludzie, dajcie se już siana... emotka
Zazdroszczę Wam takich problemów do wkurzania emotka

Edit: Rym niezamierzony...

mia, ja tak rzadko narzekam, że czasem mi chyba wolno emotka

no nie
0 0

#5036061 Napisano: 23.02.2012 05:46:51
petunija1 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

emotka

dzięki, dziewczyny za wsparcie duchowe

bo naprawdę się podłamałem, że po kolejnym telefonie czy esku, trzeba będzie dla świętego spokoju zaliczyć konwój bankowy i sklep z AGD, żeby wysłać ludziom co najmniej ciężarówkę dóbr przeróżnych emotka
0 0

#5036078 Napisano: 23.02.2012 05:53:19
swibek napisał(a):

emotka emotka emotka WKURZA MNIE.. TO MAŁO POWIEDZIANE!! wq..wia mnie fakt, iż jakaś menda zbolała zamieściła se w necie jakieś ogłoszenie o sprzedaży albo wynajmie mieszkania i pomyliła numer kontaktowy, wpisując mój numer!! MÓJ PRYWATNY NUMER TELEFONU, którego nie podaję publicznie!! emotka po godz. 16 rozdzwoniły się telefony, najpierw mówiłam, że to pomyłka ale przy 5 próbie juz zapytałam o co chodzi i jakie to ogłoszenie.. emotka gościu się zaczął rzucać i rozłączył się.. przy każdej następnej rozmowie też pytałam skąd to ogłoszenie i tylko mi odpowiadali, że w necie jest ale się szybko rozłączali.. no tak, połączenie na komórke kosztuje!! emotka próbowałam oddzwonić na 3 numery ale nikt nie odbierał!! ZABIÆ TO MAŁO tego co taki błąd popełnił!! pfff.. emotka

szukałam w necie tego ogłoszenia, swojego numeru ale znaleść nie mogę.. więc nie wiem co jest grane!! Jeśli więc jest tu ktoś na forum, kto próbował się dodzwonić dziś gdzieś w sprawie mieszkania i ktoś (czyli ja) odpowiedział, że to pomyłka to .. proszę o kontakt na PW!! emotka

A swoją drogą gdyby agencje tak chciały dzwonić z wygranymi.. emotka ech.. 46 połączeń.. i zapewnie jeszcze drugie tyle będzie do wieczora.. emotka ładną mam bazę danych.. tyle komórek.. emotka

jak ktoś jeszcze zadzwoni, przeproś, że mleko Ci się przypala i sama za moment oddzwonisz

wtedy na pewno odbierze i uzyskasz właściwe informacje
0 0

Gość: pola731

#5036093 Napisano: 23.02.2012 05:56:27
wsciekly napisał(a):

tygrysek82bu napisał(a):

jakże cieszą takie SMS-y:

Kiedy będą te kosmetyki i lakiery, bo czekam już cały tydzień...
I jakby mi państwo mogli załatwić taką patelnię jak dostała teściowa.
I jeszcze jakieś garnki i...

Daj palec, a odgryzą ci rękę
Smutne ale prawdziwe...

bywa ciekawiej emotka godz. 22 z niezłym hakiem, telefon i... narzekanie, że brak kasy, że nie ma na opatrunki, że i że i że emotka

zamiast o egzaminie myślę wtedy o tym co tu począć - przelać kobicie resztę stypendium na konto, napaść na b a n k, czy co u licha emotka emotka emotka

Wściekły - nie chcę Cię zniechęcać do pomocy - ale naprawdę zapraszam na forum gazetowe Pomocne emamy - polecam lekturę na temat weryfikacji potrzeb - bedzie mniej niespodzianek

http://forum.gaze...5,Pomocne_emamy.html
0 0

ismena

#5036095 Napisano: 23.02.2012 05:57:53
wkurza mnie, że ludzie są tacy zawistni i zrobią wszystko, żeby wygrać, łącznie z bezpodstawnym szkalowaniem innych... oskarżają o coś, bo sami tak robią? każdy sądzi sam po sobie... najgorsze jest to, że to ludzie z tego forum emotka
0 0

#5036102 Napisano: 23.02.2012 06:00:48
pola731 napisał(a):

Wściekły - nie chcę Cię zniechęcać do pomocy - ale naprawdę zapraszam na forum gazetowe Pomocne emamy - polecam lekturę na temat weryfikacji potrzeb - bedzie mniej niespodzianek

http://forum.gaze...5,Pomocne_emamy.html

my też ludzi weryfikujemy w opiece społecznej, u księdza itd., ale czyjeś psychiki nie zweryfikujesz emotka
0 0

ludzka_istota

#5036117 Napisano: 23.02.2012 06:10:07
Katar mnie wkurza. Cały ubiegły tydzień opiekowałam sie chorą mamą i w tym tygodniu na mnie padło. Normalnie wygrana emotka
0 0

Gość: frezja

#5036145 Napisano: 23.02.2012 06:21:23
wkurza mnie ten bajzel w każdym topiku z viledą emotka
0 0

Gość: konkursy15

#5036154 Napisano: 23.02.2012 06:29:48
frezja napisał(a):

już końcówka emotka a mnie sama vileda, wyskakuje,że wygrałem, wpisuję i się łąduje, ładuje, ładuje..... ładuje i już nie wygrałem emotka
0 0

izoldaaa6

#5036160 Napisano: 23.02.2012 06:32:33
konkursy15 napisał(a):

frezja napisał(a):

już końcówka emotka a mnie sama vileda, wyskakuje,że wygrałem, wpisuję i się łąduje, ładuje, ładuje..... ładuje i już nie wygrałem emotka

mam to samo emotka takie już są czasówki przez neta - zablokowane na maxa - trzeba mieć mega szybki internet emotka
0 0