Wkurza mnie...

delfinka101

#5036594 Napisano: 23.02.2012 09:16:25
Wkurza mnie,ze nie dostałam smsa z finałowym pytaniem z Kropli Beskidu.. emotka
0 0

ashley878

#5036605 Napisano: 23.02.2012 09:22:55
Wkurza mnie moja sąsiadka;/ Wścibski babol!
0 0

masza

#5036625 Napisano: 23.02.2012 09:31:00
nie wchodzi mi kod z Kubusia emotka
0 0

Gość: postscript

#5037025 Napisano: 24.02.2012 08:40:54
że zapłaciłem podatek od głupoty i naiwności (czyt. lotto). co ja sobie myślałem?
0 0

kursykon

#5037101 Napisano: 24.02.2012 09:05:11
swibek napisał(a):

emotka emotka emotka WKURZA MNIE.. TO MAŁO POWIEDZIANE!! wq..wia mnie fakt, iż jakaś menda zbolała zamieściła se w necie jakieś ogłoszenie o sprzedaży albo wynajmie mieszkania i pomyliła numer kontaktowy, wpisując mój numer!! MÓJ PRYWATNY NUMER TELEFONU, którego nie podaję publicznie!! emotka po godz. 16 rozdzwoniły się telefony, najpierw mówiłam, że to pomyłka ale przy 5 próbie juz zapytałam o co chodzi i jakie to ogłoszenie.. emotka gościu się zaczął rzucać i rozłączył się.. przy każdej następnej rozmowie też pytałam skąd to ogłoszenie i tylko mi odpowiadali, że w necie jest ale się szybko rozłączali.. no tak, połączenie na komórke kosztuje!! emotka próbowałam oddzwonić na 3 numery ale nikt nie odbierał!! ZABIÆ TO MAŁO tego co taki błąd popełnił!! pfff.. emotka

szukałam w necie tego ogłoszenia, swojego numeru ale znaleść nie mogę.. więc nie wiem co jest grane!! Jeśli więc jest tu ktoś na forum, kto próbował się dodzwonić dziś gdzieś w sprawie mieszkania i ktoś (czyli ja) odpowiedział, że to pomyłka to .. proszę o kontakt na PW!! emotka

A swoją drogą gdyby agencje tak chciały dzwonić z wygranymi.. emotka ech.. 46 połączeń.. i zapewnie jeszcze drugie tyle będzie do wieczora.. emotka ładną mam bazę danych.. tyle komórek.. emotka

Po co szukać w necie, zadzwoń na numer z ogłoszenia to wyjaśnisz sobie wszystko z kimś kto Ci wyciął taki numer emotka
0 0

Gość: aneczka155

#5037384 Napisano: 24.02.2012 10:45:02
kursykon napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka WKURZA MNIE.. TO MAŁO POWIEDZIANE!! wq..wia mnie fakt, iż jakaś menda zbolała zamieściła se w necie jakieś ogłoszenie o sprzedaży albo wynajmie mieszkania i pomyliła numer kontaktowy, wpisując mój numer!! MÓJ PRYWATNY NUMER TELEFONU, którego nie podaję publicznie!! emotka po godz. 16 rozdzwoniły się telefony, najpierw mówiłam, że to pomyłka ale przy 5 próbie juz zapytałam o co chodzi i jakie to ogłoszenie.. emotka gościu się zaczął rzucać i rozłączył się.. przy każdej następnej rozmowie też pytałam skąd to ogłoszenie i tylko mi odpowiadali, że w necie jest ale się szybko rozłączali.. no tak, połączenie na komórke kosztuje!! emotka próbowałam oddzwonić na 3 numery ale nikt nie odbierał!! ZABIÆ TO MAŁO tego co taki błąd popełnił!! pfff.. emotka

szukałam w necie tego ogłoszenia, swojego numeru ale znaleść nie mogę.. więc nie wiem co jest grane!! Jeśli więc jest tu ktoś na forum, kto próbował się dodzwonić dziś gdzieś w sprawie mieszkania i ktoś (czyli ja) odpowiedział, że to pomyłka to .. proszę o kontakt na PW!! emotka

A swoją drogą gdyby agencje tak chciały dzwonić z wygranymi.. emotka ech.. 46 połączeń.. i zapewnie jeszcze drugie tyle będzie do wieczora.. emotka ładną mam bazę danych.. tyle komórek.. emotka

Po co szukać w necie, zadzwoń na numer z ogłoszenia to wyjaśnisz sobie wszystko z kimś kto Ci wyciął taki numer emotka

czyli co ma sama do siebie zadzwonić?Bo nie rozumiem emotka
0 0

cudaczek121

#5037411 Napisano: 24.02.2012 10:59:01
aneczka155 napisał(a):

kursykon napisał(a):

swibek napisał(a):

czyli co ma sama do siebie zadzwonić?Bo nie rozumiem emotka

Rozumiem Twoje wkurzenie-też bym się wkurzyła emotka Ostatnio do mojej siostry z kolei zadzwoniła jakaś babka z firmy windykacyjnej,że jakiś kuzyn mojego ojca z Chorzowa, z którym wcale nie utrzymujemy kontaktów ma jakieś długi i niby numer mojej siostry został podany jako numer kontaktowy do tego kuzyna emotka A jak się siostra pytała,skąd ta babka dzwoni,odpowiedziała,że instytucja finansowa,ale nie chciała podać nazwy emotka I tak kilka razy do niej dzwoni w ciągu dnia emotka
0 0

Gość: kala405

#5037559 Napisano: 24.02.2012 12:00:46
wkurzyłam się bo przez jakiegoś barana który nie umie czytać regulaminów mam karniaka emotka
0 0

ziolko

#5037661 Napisano: 24.02.2012 12:35:00
kala405 napisał(a):

wkurzyłam się bo przez jakiegoś barana który nie umie czytać regulaminów mam karniaka emotka

kala emotka 10 konkursów do bazy i karniak mniej emotka
0 0

joan

#5037673 Napisano: 24.02.2012 12:37:34
kala405 napisał(a):

A to może o mnie chodzi??? emotka
0 0

abodak

#5037676 Napisano: 24.02.2012 12:38:17
joan napisał(a):

kala405 napisał(a):

buhahahahah
wkurza mnie chichrawka
0 0

#5037681 Napisano: 24.02.2012 12:40:48
abodak napisał(a):

joan napisał(a):

kala405 napisał(a):

buhahahahah
wkurza mnie chichrawka

nie martw sie nie o Ciebie:)

wkurza mnie ze czekam na kuriera od dwóch dni a jego nie widać-gdzie moje psp emotka
0 0

#5037690 Napisano: 24.02.2012 12:42:57
ziolko napisał(a):

kala405 napisał(a):

kala emotka 10 konkursów do bazy i karniak mniej emotka

ziółko-piszesz nie na temat-miało być co cię wkurza emotka nie nooo żartuję, już dodałam tsy stuki:D

i wkurza mnie mój syn,który ciągle gada,nakopcone od fajów mężowych w kuchni zresztą wszystko mnie wkurza bo ciężkie dni nadchodzą
0 0

joan

#5037703 Napisano: 24.02.2012 12:47:35
abodak napisał(a):

wkurza mnie chichrawka

Jak tu nie mieć chichrawki - właśnie dostałam SMSa o treści:
Weekendowe zakupy mogą długo potrwać. Pamiętaj, żeby ubrać się ciepło i wygodnie. Miłego weekendu życzy Tele Tydzień. emotka

Nie wkurzę się chyba dziś, choć się staram emotka
0 0

efelinkaaa

#5037823 Napisano: 24.02.2012 01:26:55
wkurza mnie mój ginekolog... emotka
0 0

koper

#5038122 Napisano: 24.02.2012 03:02:45
a mnie wkurzają głupie promocyjne tic taki. Na 3 opakowania, tylko na jdnym jestem w stanie rozszyfrować kod emotka
0 0

efelinkaaa

#5038139 Napisano: 24.02.2012 03:10:42
efelinkaaa napisał(a):

heh, nie dopisałam, a nie chcę żeby to głupio zabrzmiało.. wkurza mnie, bo co idę do niego po receptę to krzywi się i próbuje mi wmówić, że już czas na ponowne powiększenie rodziny... I dzisiaj mi nie wypisał recepty podając beznadziejny powód emotka Czas zmienić lekarza...

a tic taci tez mnie wkurzają.. i jeszcze rachunek za prąd emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5038145 Napisano: 24.02.2012 03:12:57
efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

heh, nie dopisałam, a nie chcę żeby to głupio zabrzmiało.. wkurza mnie, bo co idę do niego po receptę to krzywi się i próbuje mi wmówić, że już czas na ponowne powiększenie rodziny... I dzisiaj mi nie wypisał recepty podając beznadziejny powód emotka Czas zmienić lekarza...

a ja ostatnie 3 razy kupowałam w aptece tabletki bez recepty
emotka
pytałam czy mam donieść Pani powiedziała ze nie trzeba.

Mnie wkurza, że marzy mi się x-box a nie mogę go wygrać i do tego mąż ma trudne dni
0 0

kalisto1986

#5038154 Napisano: 24.02.2012 03:14:19
emotka emotka emotka emotka rocznica o której zapomniałam,mogę zapisywać sobie w notatkach, ustawiać przypomnienia a i tak zapomnę czy to o urodzinach, imieninach, czy rocznicach emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5038176 Napisano: 24.02.2012 03:20:31
efelinkaaa napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

ON ci sugeruje że czas na powiększenie rodziny?
wiesz co, o takim stopniu bezczelności dawno nie słyszałam, rzeczywiście pora na zmianę lekarza i prawdę mówiąc przydałoby mu się też usłyszeć od Ciebie co nieco na temat wp...a się z butami w cudze życie, co za prostak!

wkurza mnie że lekarze uzurpują sobie prawo do bycia wszechwiedzącymi a tak naprawdę ilu jest ignorantów w tym zawodzie to szok, na codzień w mojej pracy spotykam osoby będące ofiarami pomyłek lekarskich, to naprawdę liczna grupa, a w naszym kraju żadnej odpowiedzialności, żadnej!
0 0