Wkurza mnie...

Gość: tato999

#5049728 Napisano: 02.03.2012 12:15:10
kala405 napisał(a):

tato999 napisał(a):

łatwo oceniać po pozorach a nie znasz ani jednej ani drugiej strony i nie znasz sytuacji więc czemu z góry zakładasz że facet jest zły?

jasne zwłaszcza biorąc pod uwagę że mieszka 1,5 godziny drogi od nas i odzywa się raz na miesiąc robiąc wtedy z siebie wspaniałego tatusia nie wspomne już ze syna helikopter od tatusia na urodziny obiecany od 2 lat nie może doleciec z warszawy,za to ważniejsze są dyskoteki i nowy szalik i koszulka legii emotka

to jest Twój punkt widzenia a punktu widzenia Twojego byłego nie znamy więc denerwuje mnie że na podstawie tego co Ty piszesz większość ludzi źle oceni Twojego byłego co niekoniecznie musi być prawdą
0 0

smsowicz

#5049730 Napisano: 02.03.2012 12:15:33
Oj nie bądźcie takimi materialistkami. Co innego być ojcem-płatnikiem, a co innego być ojcem-wychowawcą. Jeśli ta druga funkcja została w znacznym stopniu utrudniona czy zablokowana, to czego się spodziewać...
0 0

Gość: swibek

#5049743 Napisano: 02.03.2012 12:21:13
lolo napisał(a):

swibek napisał(a):

kala405 napisał(a):

dajar35 napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka z reguły faceci potrzebują duuużo więcej czasu żeby pomyśleć o co chodzi.. porywają się na wszystko, w gorącej wodzie kąpani.. jeszcze nie wiedzą co za pismo, co za telefon a już panikują i sieją zamęt.. nie wszyscy tak mają ale większość niestety tak się zachowuje.. więc szacun dla tej bardziej odpowiedzialnej mniejszości.. emotka

nie narzekajcie na nas , czasem się przydajemy

dobrze ujete-czasem:p ale nerwy musicie psuc z rana
emotka

szkoda, że to czasem jest tak rzadko.. emotka noo to Panowie - sruuu do garów, mycia i sprzątania!! aa i jeszcze zająć się dzieckiem, albo dwójką rozbrykanych bąbli!! emotka i tak cały tydzień.. wystarczy po 8 godzin dziennie.. emotka jest dobrze.. emotka

już nie narzekaj nie narzekaj jak masz czas na konkursy to chyba nie taka to kara dla kobiety... sama jestem kobieta ale myślę, że każdy sam podejmuje wybory czy chce być kurą domową czy jakoś inaczej a i chłopa można sobie wychować... jednak trzeba cierpliwości i spokoju. Myślę że mi się udało

emotka nie znasz sytuacji to nie oceniaj.. emotka kto powiedział, że mam czas na konkursy? 2 konkursy na tydzień to już dla mnie dużo.. emotka niestety ale nie mam czasu.. co do chłopa to pozostawie to bez komentarza.. emotka świetnie sobie radzę bez niego.. i dlatego mówię, że gdyby on był na moim miejscu i musiałby sam wszystko ogarnąć to nie wiem czy by był taki szczęśliwy.. emotka
0 0

#5049746 Napisano: 02.03.2012 12:24:08
kala405 napisał(a):

aaa no i w wakacje dopiero się spytał własciwie jakie syn przedmioty ma w szkole:/

emotka wógole dobrze, że zauważył, że syn do szkoły już chodzi.. emotka współczuje i podziwiam Cię.. ja wcześniej dokonałam wyboru co do chłopa i być może dzięki temu uniknę tych sytuacji na przyszłość.. emotka
0 0

ziolko

#5049751 Napisano: 02.03.2012 12:27:09
ludzie, to są osobiste sprawy każdego i dlaczego od razu nauki umoralniające??

wiadomo, że jedna osoba napisała coś o mężu, bo widać nerwy jej puściły, ale żeby od razu takie piramidy robić z tego powodu emotka emotka

pomijając fakt, że ktoś dopisze 1-2 linijki tekstu a piramida jest 6x cytowana

masakra
0 0

#5049754 Napisano: 02.03.2012 12:28:11
emotka ziółkowa nie marudź!! emotka wkurzasz noo.. emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#5049760 Napisano: 02.03.2012 12:32:09
ziolko napisał(a):

wiadomo, że jedna osoba napisała coś o mężu, bo widać nerwy jej puściły, ale żeby od razu takie piramidy robić z tego powodu emotka emotka

Skoro są osobiste, to po co o nich w ogóle pisać?
0 0

ziolko

#5049761 Napisano: 02.03.2012 12:32:32
swibek napisał(a):

emotka ziółkowa nie marudź!! emotka wkurzasz noo.. emotka emotka emotka

swibkowa... bo pogadamy inaczej emotka emotka emotka
0 0

Gość: kala405

#5049763 Napisano: 02.03.2012 12:33:19
hcodzi o to że są ludzie i taborety a najgorzej byc fotelem bujanym-tyle w tym temacie.
Wiekszość matek które chcą najlepiej dla swoich dzieci wiedzą o co chodzi
0 0

ziolko

#5049770 Napisano: 02.03.2012 12:35:16
smsowicz napisał(a):

ziolko napisał(a):

Skoro są osobiste, to po co o nich w ogóle pisać?

może i po co, ale czasami napisane pomaga uspokoić nerwy, wyrzucić stres z siebie

widać kala miała powód, żeby tak napisać
\nie znam sytuacji, więc się nie wypowiadam,

wypowiadam się jedynie na temat piramid, które są zbędne emotka

nauczcie się odpowiednio skracać cytaty
0 0

Gość: kala405

#5049777 Napisano: 02.03.2012 12:38:59
wkurza mnie yes ze moje bransoletki jada chyba przez pekin i wkurza mnie vox na fb,pogoda mnie tez wkurza bo nie mogę umyć okna bo pada jakies dziadostwo a jak nie umyje okna to nie powiesze firanek wrrr emotka
0 0

smsowicz

#5049782 Napisano: 02.03.2012 12:41:06
kala405 napisał(a):

hcodzi o to że są ludzie i taborety a najgorzej byc fotelem bujanym-tyle w tym temacie.
Wiekszość matek które chcą najlepiej dla swoich dzieci wiedzą o co chodzi

Faceci biorą niechętnie kobiety z dziećmi, a kobiety totalnie niechętnie biorą facetów z dziećmi lub później chcą je wyrzucić z gniazda, kiedy mają swoje.
0 0

smsowicz

#5049819 Napisano: 02.03.2012 12:59:19
ziolko napisał(a):

może i po co, ale czasami napisane pomaga uspokoić nerwy, wyrzucić stres z siebie

widać kala miała powód, żeby tak napisać
\nie znam sytuacji, więc się nie wypowiadam,

wypowiadam się jedynie na temat piramid, które są zbędne emotka

nauczcie się odpowiednio skracać cytaty

No ale sami widzimy że skutek jest odwrotny od zamierzonego...
Wkurza mnie publiczne pisanie o osobistych rzeczach.
Przykłady:
hura, okazało się że nie jestem w ciąży
hura, jestem w ciąży
hura, mąż mnie zaspokoił na początek dnia
hura, mnie też
0 0

ziolko

#5049833 Napisano: 02.03.2012 01:07:55
smsowicz

hehehe

ja akurat staram się NIE pisać o osobistych sprawach emotka
ale są różne osoby i różne sytuacje

i staram się nie komentować sytuacji - wyjątek, jak piramidy cytatów powodują, że nie można się połapać co i jak, bo 5 osób skomentuje po kolei, a później np 2 kolejne osoby piszą coś oddzielnego i już robią się 2 tematy piramid

np

.. emotka
.. emotka
.. emotka
.. emotka
.. emotka .. emotka
.. emotka .. emotka
.. emotka .. emotka .. emotka

i to się rozrasta
0 0

79magda

#5049838 Napisano: 02.03.2012 01:10:02
smsowicz napisał(a):

Faceci biorą niechętnie kobiety z dziećmi, a kobiety totalnie niechętnie biorą facetów z dziećmi lub później chcą je wyrzucić z gniazda, kiedy mają swoje.

Wkurza mnie, że istnieje pojęcie biorą... myślałam, że liczy się uczucie
emotka
0 0

Gość: marielu

#5049854 Napisano: 02.03.2012 01:22:31
79magda napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Faceci biorą niechętnie kobiety z dziećmi, a kobiety totalnie niechętnie biorą facetów z dziećmi

emotka

ale jak biorom? tak gdzies w locie? f koncie? biorom na stole? W sumje Madzia .... może biorom z uczuciem?

Mnie to bardziej zmartwiło że bjorom s dziećmi emotka dziecióf nie wolno emotka to karalne je o !
0 0

smsowicz

#5049879 Napisano: 02.03.2012 01:36:42
marielu napisał(a):

79magda napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Faceci biorą niechętnie kobiety z dziećmi, a kobiety totalnie niechętnie biorą facetów z dziećmi

emotka

ale jak biorom? tak gdzies w locie? f koncie? biorom na stole? W sumje Madzia .... może biorom z uczuciem?

Mnie to bardziej zmartwiło że bjorom s dziećmi emotka dziecióf nie wolno emotka to karalne je o !

emotka
biorą za włosy i przed ołtarz zaprowadzają.

Najpierw jest uczucie, potem są alimenty

Kolejność rzeczy: 1) sentyment, 2) temperament, 3) moment, 4) lament, 5) aliment.
0 0

Gość: nocti

#5049883 Napisano: 02.03.2012 01:38:12
marielu napisał(a):

smsowicz napisał(a):

marielu emotka jak Ty coś pier....dykniesz to można boki zrywać emotka emotka emotka
0 0

Gość: aneczka155

#5049891 Napisano: 02.03.2012 01:42:24
smsowicz napisał(a):

A mój brat ciągle mi powtarza, że szuka kobiety która już ma dziecko emotka
0 0

smsowicz

#5049897 Napisano: 02.03.2012 01:46:48
aneczka155 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

A mój brat ciągle mi powtarza, że szuka kobiety która już ma dziecko emotka

Jasne, odchowane - przewijanie pieluch i nieprzespane noce z głowy emotka
To miało przedstawić, że faceci są skłonniejsi do akceptacji nieswoich dzieci, niż kobiety.
0 0