Wkurza mnie...

Gość: agusagus2

#5088048 Napisano: 21.03.2012 11:42:04
Wkurza mnie wszystko.. Jakieś wiosenne przesilenie.. emotka I jeszcze te wyniki z Kamisa.. Nie będzie wymarzonego wypiekacza! emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#5088256 Napisano: 21.03.2012 12:57:12
aneczka155 napisał(a):

goralecka napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

moje miasto... zamknęli po czesci metro na 20 dni i jest chaos komunikacyjny... ludzie walczą o meijsce w autobusie/tramwaju... o kazdty centymetr. Autobusy mają opóźnionie po pół godziny... tłumy wszedzie emotka

to i ja się dołączę do tego wkurzania. Przecież rano na arsenale na peronie nie można było już nogi postawić takie były tłumy. I jeszcze te niedziałające światła na marszałkowskiej emotka człowiek dojedzie z punktu A do B to się czuje jakby co najmniej stoczył dwie bitwy caly zmeczony, podeptany, itp itd.
. W takich momentach zazdroszczę tym miasteczkom i wsiom, w których nikt nigdzie się nie spieszy i każdy jest uśmiechniety i pozytywnie nastawiony d innych emotka

Może to źle zabrzmi, ale czy nie wolicie przejść się pieszo? Nie będziecie zmęczone ani podeptane emotka
P.S Wszystko zależy od tego ile macie km do szkoły czy pracy. Dla mnie przejście z rana do 5 km nie jest problemem, ale jeśli to większe odległości to niestety pozostaje Wam komunikacja miejska.

ja mam do przejechania przejścia całe miasto... od Białołeki do sadyby czyli 1, 5 jazdy a ile czasu muaiałabym iśc?:P
0 0

Gość: poprostuanette

#5088264 Napisano: 21.03.2012 12:59:56
goralecka napisał(a):

aneczka155 no niestety w moim przypadku większe odległości i nie da rady pieszo emotka
Wyglądało to dziś mniej więcej tak http://www.tvnwar...-w-metrze,39101.html
A jak to bywa w życiu nieszczęścia chodzą parami więc gdy juz odniosłam zwycięstwo wymknęłam się z podziemi na powierzchnię, przepuściłam ponad 4 i zmieściłam się do 5-tego czy 6-tego tramwaju wepchnięta przez tłum to przejechałam dwa przystanki i tramwaje stanęły emotka także spacer też już zaliczyłam dzisiaj emotka Nie było mi do śmiechu i nie jest nadal bo tak będzie 3 tygodnie ale chyba trzeba wziąć to na wesoło bo inaczej nie przetrwam emotka no i trzeba się przyzwyczaić i do zdeptanej stopy i uderzeń plecakami w głowę i starszej pani która przez całą drogę narzeka w gigantycznym tłumie na Tuska, na Gronkiewicz i na cały świat emotka

a widziałaś jak wyglądało jana pawła?? to była masakra... ja tez muszę to wziac na wesoło bo inaczej nie da rady emotka
0 0

Gość: aneczka155

#5088348 Napisano: 21.03.2012 01:29:28
aneta2208 i goralecka Spoko, ja myślałam że macie krótszą drogę, tak więc nie denerwujcie się za mój post emotka
Goralecka-obejrzałam ten filmik. Masakra co się dzieje. Pozostaje mi tylko współczuć.
0 0

petunija1

#5088385 Napisano: 21.03.2012 01:40:25
Ogólnie za zlot przypadków nieszczęśliwych. emotka
0 0

Gość: pola731

#5088431 Napisano: 21.03.2012 01:56:19
wkurza mnie -ale i cieszy jednocześnie - zrobione dla młdego zakupy w Croppie - wkurza , bo kilometry w nogach (dopiero w sklepie zorientowałam się ,że nie zabrałam kuponu na rabat) a cieszy bo fajne rzeczy młody sobie wybrał i nie puścił matki z torbami
0 0

nataszka

#5088475 Napisano: 21.03.2012 02:14:06
wkurza mnie że automat konkursowy dzwoni już nawet z Radia zet!-PARANOJA!
0 0

Gość: anavaX

#5089069 Napisano: 21.03.2012 04:48:51
Wkurza mnie, że wszyscy poszukują paragonów na Palette

Ja grałam kilka dni i się nie udało, mimo że mam swoje paragony

dlatego wolę konkursy gdzie podaje sie nr paragonu emotka
0 0

mia

#5089079 Napisano: 21.03.2012 04:51:02
anava napisał(a):

A ja z kolei nie grałam, bo w moim zas...m Carrefourze Express nie mają farb. emotka
I też mnie to maksymalnie wkurza, bo pieniędzy mi brak jak czort.
0 0

Gość: friq

#5089092 Napisano: 21.03.2012 04:52:54
Strony gdzie organizują konkursy - klikanie o danej godzinie.. albo non stop wywala stronę, albo jak się nie ma dobrego neta to nie sposób się wbić na strone emotka
0 0

petunija1

#5089128 Napisano: 21.03.2012 05:01:39
anava napisał(a):

Mnie to generalnie tez irytuje.
emotka
0 0

elhad

#5089145 Napisano: 21.03.2012 05:04:31
anava napisał(a):

Anawa emotka nie wkurzaj się. Jedni szukają na Palette inni na Kamisa czy Adidasa. Ja też miałam kilka paragonów na ogólnopolski Palette i nic, a w Carrefour jednym eskiem udało mi się. Na Laboo, też odstąpiłam paragon, bo się nie udało. Niekiedy warto komuś pomóc, bo może na drugi raz ten ktoś pomoże Tobie lub mnie. Szkoda czasu na wkurzanie - wiosna idzie. emotka
0 0

Gość: friq

#5089161 Napisano: 21.03.2012 05:07:04
Irytuje mnie też ostro strona Adidasa, hasełko miałem fajne, se myślę, może zakwalifikowałem się na ipada a tu boomm... Strona od tygonia nie działa... Wtf ? emotka
0 0

petunija1

#5089165 Napisano: 21.03.2012 05:07:31
elhad napisał(a):

anava napisał(a):

Anawa emotka nie wkurzaj się. Jedni szukają na Palette inni na Kamisa czy Adidasa. Ja też miałam kilka paragonów na ogólnopolski Palette i nic, a w Carrefour jednym eskiem udało mi się. Na Laboo, też odstąpiłam paragon, bo się nie udało. Niekiedy warto komuś pomóc, bo może na drugi raz ten ktoś pomoże Tobie lub mnie. Szkoda czasu na wkurzanie - wiosna idzie. emotka

I jak ktoś mądrze gada też mnie wkurza.
emotka emotka
0 0

Gość: helatkoX

#5089178 Napisano: 21.03.2012 05:10:39
e mnie też ta paleta wkurza, wszyscy grali bez paragonów czy co? a ja na dodatek jak głupia tak się zagalopowałam, że nawet wczoraj ją kupiłam jak się konkurs już skończył emotka
0 0

elhad

#5089180 Napisano: 21.03.2012 05:11:08
petunija1 napisał(a):

elhad napisał(a):

anava napisał(a):

I jak ktoś mądrze gada też mnie wkurza.
emotka emotka

Oj tam, oj tam, tylko tak mówisz emotka
0 0

margo466

#5089202 Napisano: 21.03.2012 05:14:36
anava napisał(a):

pocieszyłaś mnie bo myślałam,że tylko ja zostałam z paragonami bez wygranej.
Nawiasem mówiąć to pierwszy raz widzę tyle osób szukających paragonów. emotka
0 0

petunija1

#5089216 Napisano: 21.03.2012 05:19:05
Ja tez mam paragon a nie mam wygranej (wkurza mnie to emotka ) ale spróbuje z nim w ogólnopolskim. emotka
0 0

melissa

#5089445 Napisano: 21.03.2012 06:47:56
elhad napisał(a):

anava napisał(a):

Mnie też wkurza Palette - mam mnóstwo paragonów, ale nie te daty - teraz wymagają z dnia zgłószenia - myślałam, że będzie jak w ogólnopolskim (gdzie mimo kilkukrotnego zapisu o wysyłce w dniu zakupu jednak chcą paragony tylko sprzed zgłoszenia)i zrobiłam zakupy na kilka paragonów pierwszego dnia, a wysyłałam później.

W ogólnopolskim jakoś im się nie podobały moje hasła, a tu nagle - wszystko łykają. I co z tego, skoro - jak się okazuje - mam złe paragony emotka
0 0

agamaty

#5089453 Napisano: 21.03.2012 06:50:20
margo466 napisał(a):

anava napisał(a):

pocieszyłaś mnie bo myślałam,że tylko ja zostałam z paragonami bez wygranej.
Nawiasem mówiąć to pierwszy raz widzę tyle osób szukających paragonów. emotka

a bo codziennie jezdzic po saszetkę farby...
0 0