Wkurza mnie...

Agnes

#5087070 Napisano: 20.03.2012 08:56:04
Monika11 napisał(a):

joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Adidas-a tak naprawdę to ja- bo dostałam przed chwilą sms-a że muszę dosłać - oświadczenie drugie z regulaminu- jakieś jedno drukowałam , ale drugiego nie i tak na dwa zgłoszenia emotka I gdzie ja ma głowę emotka

Ono miało 2 strony, trzeba się było 2x podpisać. Może tylko pierwszą stronę wydrukowałaś emotka

Zgadza się emotka

to ciekawe czy moje zaakceptują wydrukowałam oświadczenie po dwóch stronach i podpisałam się raz na samym dole
0 0

tereniagno

#5087072 Napisano: 20.03.2012 08:56:53
Wkurzyłam się sama na siebie,ze nie wysłałam zgłoszenia na Kamisa.Kupiłam produkty i nie wysłałam,bo odwlekałam nie wiem dlaczego emotka emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5087087 Napisano: 20.03.2012 09:03:04
tereniagno napisał(a):

Wkurzyłam się sama na siebie,ze nie wysłałam zgłoszenia na Kamisa.Kupiłam produkty i nie wysłałam,bo odwlekałam nie wiem dlaczego emotka emotka

ehhh skąd ja to znam...a marze o wypiekaczu emotka
0 0

Gość: goralecka

#5087174 Napisano: 20.03.2012 09:32:59
cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie wybierają mnie do testowania (nie licząc kaszek dla dzieci, ale to akurat ni ja je spożywam). Garnier 3 razy mnie olał z kremem BB, dzisiaj Loreal podziękował za chęć testowania Lumi Mgique, podobnie La Roche Posay. Wcześniej nie załapałam się na żadne testowanie na Ofeminin, Ibeauty olało mnie z jakimś pudrem i suchym szamponem. Może chodzi o to, że za stara jestem (w tym roku 31 mi stuknie), za bardzo (za mało) się staram w uzasadnieniu dlaczego mają mnie wybrać.
A ja tak kocham kosmetyki...

z tym Lumi Magique miałam podobnie ale już dziś przestałam się smucić przegraną. Kupiłam to cudodziś po południu pokładając w nim wielkie nadzieje ale poza jak takim efektem rozświetlenia nie uzyskałam nic bo wręcz uwydatnia niedoskonałości zamiast je maskować. Ale zdania o nim bardzo podzielone.
0 0

melissa

#5087315 Napisano: 20.03.2012 11:23:39
Cytat z regulaminu:
pod kontem postanowień Regulaminu

by AGENCJA REKLAMOWA S4 S.A. z siedzibą w Krakowie (zwana dalej „S4” lub „Agencją”), ul. Rakowicka 18A...

Kto tam pracuje? Analfabeci? emotka
0 0

dolly

#5087321 Napisano: 20.03.2012 11:40:42
to sie teraz tak ładnie dysleksja nazywa
0 0

asantesana

#5087325 Napisano: 20.03.2012 11:47:10
Wkurza mnie szybko i słodko emotka Strona tak muli, że mam ochotę kompa wyrzucić przez okno...
0 0

Gość: misiulka

#5087326 Napisano: 20.03.2012 11:48:24
asante napisał(a):

Wkurza mnie szybko i słodko emotka Strona tak muli, że mam ochotę kompa wyrzucić przez okno...

mi tez muli -ale wkurza mnie bardziej to że mam ciągle ten sam napis -- Niestety... emotka
0 0

marzanna

#5087328 Napisano: 20.03.2012 11:57:23
goralecka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie wybierają mnie do testowania (nie licząc kaszek dla dzieci, ale to akurat ni ja je spożywam). Garnier 3 razy mnie olał z kremem BB, dzisiaj Loreal podziękował za chęć testowania Lumi Mgique, podobnie La Roche Posay. Wcześniej nie załapałam się na żadne testowanie na Ofeminin, Ibeauty olało mnie z jakimś pudrem i suchym szamponem. Może chodzi o to, że za stara jestem (w tym roku 31 mi stuknie), za bardzo (za mało) się staram w uzasadnieniu dlaczego mają mnie wybrać.
A ja tak kocham kosmetyki...

z tym Lumi Magique miałam podobnie ale już dziś przestałam się smucić przegraną. Kupiłam to cudodziś po południu pokładając w nim wielkie nadzieje ale poza jak takim efektem rozświetlenia nie uzyskałam nic bo wręcz uwydatnia niedoskonałości zamiast je maskować. Ale zdania o nim bardzo podzielone.

Nieee, to nie chodzi o wiek......ja jestem starsza i na ofeminin się załapałam na testy kremu, tak samo La Roche Posay:) A Lumi nie żałuj, wzięłam próbkę z perfumerii i chałaaaa, a BB Garniera kosztuje 16 zł...
0 0

efelinkaaa

#5087336 Napisano: 21.03.2012 12:46:04
tyle papierkowej roboty na wczoraj, a noc za krótka....
0 0

tereniagno

#5087337 Napisano: 21.03.2012 01:03:53
misiulka napisał(a):

asante napisał(a):

mi tez muli -ale wkurza mnie bardziej to że mam ciągle ten sam napis -- Niestety... emotka

I mnie to wkurza,dziś okropnie muliło emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5087356 Napisano: 21.03.2012 06:14:38
piłki z Adidasa dręczące człowieka całą noc emotka

nie ma się ci już snic
emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#5087764 Napisano: 21.03.2012 10:07:55
moje miasto... zamknęli po czesci metro na 20 dni i jest chaos komunikacyjny... ludzie walczą o meijsce w autobusie/tramwaju... o kazdty centymetr. Autobusy mają opóźnionie po pół godziny... tłumy wszedzie emotka
0 0

#5087797 Napisano: 21.03.2012 10:18:55
aneta2208 napisał(a):

moje miasto... zamknęli po czesci metro na 20 dni i jest chaos komunikacyjny... ludzie walczą o meijsce w autobusie/tramwaju... o kazdty centymetr. Autobusy mają opóźnionie po pół godziny... tłumy wszedzie emotka

to i ja się dołączę do tego wkurzania. Przecież rano na arsenale na peronie nie można było już nogi postawić takie były tłumy. I jeszcze te niedziałające światła na marszałkowskiej emotka człowiek dojedzie z punktu A do B to się czuje jakby co najmniej stoczył dwie bitwy caly zmeczony, podeptany, itp itd.
. W takich momentach zazdroszczę tym miasteczkom i wsiom, w których nikt nigdzie się nie spieszy i każdy jest uśmiechniety i pozytywnie nastawiony d innych emotka
0 0

Gość: aneczka155

#5087808 Napisano: 21.03.2012 10:23:58
goralecka napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

to i ja się dołączę do tego wkurzania. Przecież rano na arsenale na peronie nie można było już nogi postawić takie były tłumy. I jeszcze te niedziałające światła na marszałkowskiej emotka człowiek dojedzie z punktu A do B to się czuje jakby co najmniej stoczył dwie bitwy caly zmeczony, podeptany, itp itd.
. W takich momentach zazdroszczę tym miasteczkom i wsiom, w których nikt nigdzie się nie spieszy i każdy jest uśmiechniety i pozytywnie nastawiony d innych emotka

Może to źle zabrzmi, ale czy nie wolicie przejść się pieszo? Nie będziecie zmęczone ani podeptane emotka
P.S Wszystko zależy od tego ile macie km do szkoły czy pracy. Dla mnie przejście z rana do 5 km nie jest problemem, ale jeśli to większe odległości to niestety pozostaje Wam komunikacja miejska.
0 0

Gość: l0ginka

#5087816 Napisano: 21.03.2012 10:28:37
goralecka napisał(a):

..... W takich momentach zazdroszczę tym miasteczkom i wsiom, w których nikt nigdzie się nie spieszy i każdy jest uśmiechniety i pozytywnie nastawiony d innych emotka

Na wsi wcale nie jest tak różowo..może i cicho, może i wolniej ale z tymi uśmiechami, to raczej tak nie jest..jak już są to szydercze lub zazdrosne..bo tu wszyscy wszystkich znają..
A do miasta daleko, a PKS jak na lekarstwo... i to mnie wkurza!
0 0

zarania

#5087821 Napisano: 21.03.2012 10:29:58
wsciekly napisał(a):

piłki z Adidasa dręczące człowieka całą noc emotka

nie ma się ci już snic
emotka

Lepsze piłki niż niebieskie pająki chodzące po poduszce. Moja córka z tego powodu dokończyła dzisiejszą noc w moim łóżku. Za to rano jaka była wyspana i zadowolona. emotka
0 0

#5087846 Napisano: 21.03.2012 10:37:22
aneczka155 no niestety w moim przypadku większe odległości i nie da rady pieszo emotka
Wyglądało to dziś mniej więcej tak http://www.tvnwar...-w-metrze,39101.html
A jak to bywa w życiu nieszczęścia chodzą parami więc gdy juz odniosłam zwycięstwo wymknęłam się z podziemi na powierzchnię, przepuściłam ponad 4 i zmieściłam się do 5-tego czy 6-tego tramwaju wepchnięta przez tłum to przejechałam dwa przystanki i tramwaje stanęły emotka także spacer też już zaliczyłam dzisiaj emotka Nie było mi do śmiechu i nie jest nadal bo tak będzie 3 tygodnie ale chyba trzeba wziąć to na wesoło bo inaczej nie przetrwam emotka no i trzeba się przyzwyczaić i do zdeptanej stopy i uderzeń plecakami w głowę i starszej pani która przez całą drogę narzeka w gigantycznym tłumie na Tuska, na Gronkiewicz i na cały świat emotka
0 0

delfinka101

#5087859 Napisano: 21.03.2012 10:42:07
Wurza mnie moje lenistwo,mam załadowany telefon, kilka kodów z delmy, kilka z tymbarka, sporo z dzemu łowicz i nic nie wbijam a potam mi smutno ze nie wygrałam..potrzebuje poterznego kopa..w zadek chyba.Mam kilka paragonow palette i nadal nic nie wymysliłam..ogólnie wiosna przeciazyła mnie i nic mi sie nie chce..
0 0

renatak0

#5087869 Napisano: 21.03.2012 10:44:24
delfinka101 napisał(a):

Wurza mnie moje lenistwo,mam załadowany telefon, kilka kodów z delmy, kilka z tymbarka, sporo z dzemu łowicz i nic nie wbijam a potam mi smutno ze nie wygrałam..potrzebuje poterznego kopa..w zadek chyba.Mam kilka paragonow palette i nadal nic nie wymysliłam..ogólnie wiosna przeciazyła mnie i nic mi sie nie chce..

witaj w klubie, ja też sie nie moge rozkręcić ...
0 0