Wkurza mnie...

ziolko

#5214471 Napisano: 31.05.2012 08:40:02
wiecie co?
jeśli komuś szkoda kilka/kilkanaście złotych na zakup produktu konkursowego, to później nie będzie mu szkoda więcej kasy na odkupienie paragonu?

powinni wprowadzić wszędzie zapisy, że wysyła się numer paragonu i datę, numer i kwotę, to wtedy byłoby ukrócone

ale kto podrabia w programach graficznych, to i tak podrobi wszystko emotka i to mnie wkurza masakrycznie

poza tym wkurza mnie, że w poniedziałek czeka mnie wizyta u dentystki, aż strach się bać i lepiej nie myśleć o tej wizycie emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5214472 Napisano: 31.05.2012 08:40:22
zarania napisał(a):

pola731 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

A mnie wkurza,że ktoś gra o nagrodę za 25 tyś i nie ma paragonu emotka
A żeby zagrać trzeba było kupić TYLKO 4 litry Coli.
Sorry ale to dla mnie żenada na maxa. emotka

mnie bardziej wkurza, że znajdzie się ktoś , kto sprzeda paragon za kilka złotych żeby zminimalizować straty

Oj tam oj tam, może ma daleko do sklepu lub wogle sklep jest nieosiągalny, a szkoda mu było kupić paragon w ramach zakupy na usługi. Osobiście nie miałabym nic przeciwko temu by go poratować za 5 tysięcy złotych, gdybym oczywiście taki paragon posiadała. emotka

to się zamawia paragon/y w topie ZAKUPY i można spać (czyt. grać) spokojnie

paragon z PiP w portfelu czeka grzecznie na rezerwę emotka emotka
0 0

Gość: loczeq

#5214487 Napisano: 31.05.2012 08:49:07
ziolko napisał(a):

wiecie co?
jeśli komuś szkoda kilka/kilkanaście złotych na zakup produktu konkursowego, to później nie będzie mu szkoda więcej kasy na odkupienie paragonu?

powinni wprowadzić wszędzie zapisy, że wysyła się numer paragonu i datę, numer i kwotę, to wtedy byłoby ukrócone

ale kto podrabia w programach graficznych, to i tak podrobi wszystko emotka i to mnie wkurza masakrycznie

poza tym wkurza mnie, że w poniedziałek czeka mnie wizyta u dentystki, aż strach się bać i lepiej nie myśleć o tej wizycie emotka

pociesze Cie ze coraz wiecej firm prowadzi weryfikacje paragonow pod tym wzgledem emotka np Ferrero
0 0

ziolko

#5214492 Napisano: 31.05.2012 08:53:35
tak się zastanawiam w temacie paragonów.. kupowałam wosebę na konkurs a na paragonie nie mam info, że to woseba.. prosiłam kierowniczkę o stempel i info, że to właściwa kawa
a ona na to, że nie przystawi, bo podobno można poznac, że to o wosebę chodzi emotka

i co teraz? w razie czego mam tą kawę...
0 0

mia

#5214493 Napisano: 31.05.2012 08:55:11
Wkurza mnie, ze jestem taki matoł, iż jak czytam dziś MDW, to o jednej trzeciej konkursów się dopiero dowiaduję, kolejnej jednej trzeciej nadal nie jarzę, a dopiero jedna trzecia jest mi znajoma... emotka

0 0

cc_investigator

#5214511 Napisano: 31.05.2012 09:05:21
petunija1 napisał(a):

Wiecie co, ja w obronie tej osoby od paragonu wartego 25 tysi (bardzowesoy - tak?). Ostatnio miałam przyjemność zrobić z nim transakcję. Bardzo uprzejmy, kulturalny facet - serio... Wiem, że gdybym coś od niego potrzebowała, to na pewno by mi pomógł.

Ja nie twierdze,że to nie fajny, kulturalny gość. Ale on prawie cały czas szuka paragonów. No sorry.
Każdemu się zdarzy nadprogramowa wygrana, ok.(tez miała taka sytuację)
Czasem paragon zje pies - u mnie akurat za zwierze robi świnka morska,ale tak nagminnie?
Uważam,że to nieładnie. emotka emotka

Cały czas? Przyznam, że nie zauważyłam, ale też nie byłą mi to osoba wcześniej znana... Natomiast bardzo podobało mi się, to że zaoferował pomoc na przyszłość, gdybym ja była w takiej sytuacji.
0 0

beata21

#5214517 Napisano: 31.05.2012 09:09:09
cc_investigator napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wiecie co, ja w obronie tej osoby od paragonu wartego 25 tysi (bardzowesoy - tak?). Ostatnio miałam przyjemność zrobić z nim transakcję. Bardzo uprzejmy, kulturalny facet - serio... Wiem, że gdybym coś od niego potrzebowała, to na pewno by mi pomógł.

Ja nie twierdze,że to nie fajny, kulturalny gość. Ale on prawie cały czas szuka paragonów. No sorry.
Każdemu się zdarzy nadprogramowa wygrana, ok.(tez miała taka sytuację)
Czasem paragon zje pies - u mnie akurat za zwierze robi świnka morska,ale tak nagminnie?
Uważam,że to nieładnie. emotka emotka

Cały czas? Przyznam, że nie zauważyłam, ale też nie byłą mi to osoba wcześniej znana... Natomiast bardzo podobało mi się, to że zaoferował pomoc na przyszłość, gdybym ja była w takiej sytuacji.

a ja naewt konka nie kojarze i nie mam pojecia co tam bylo do wygrania emotka
0 0

#5214529 Napisano: 31.05.2012 09:18:49
Beata21, bilety na finał z dodatkowymi atrakcjami

Full wypas emotka
0 0

Gość: iva321

#5214539 Napisano: 31.05.2012 09:29:44
Wkurzyła mnie wiosna pachnąca... w trzech sklepach w których dziś byłam, w 2 nie było już urn, a w trzecim nie było.. sklepu emotka , bo zamknęli całkowicie! Masakra jakaś, pól dnia stracone... A w regulaminach jak byk pisze do 31-ego konkursy, po cholerę oni te regulaminy tworzą?! emotka
0 0

Gość: dancia

#5214546 Napisano: 31.05.2012 09:35:09
mnie wkurza,że nie udaje mi się nic wygrać w tymbarku emotka mam wbitych około 300 kodów-nie wiem czy to malo czy duzo-po prostu tyle mam i miałam nadzieję,że aparacik będzie ,a tu lipa!pendrive wpadł,a i owszem,nawet dwa,ale ja mażę o aparacie
0 0

Gość: dancia

#5214552 Napisano: 31.05.2012 09:39:31
dancia napisał(a):

mnie wkurza,że nie udaje mi się nic wygrać w tymbarku emotka mam wbitych około 300 kodów-nie wiem czy to malo czy duzo-po prostu tyle mam i miałam nadzieję,że aparacik będzie ,a tu lipa!pendrive wpadł,a i owszem,nawet dwa,ale ja mażę o aparacie

no i wkurza mnie ,że narobiłam sobie wstydu i marzę napisałam przez ż
0 0

Gość: muzulmanka

#5214555 Napisano: 31.05.2012 09:40:20
dancia napisał(a):

próbuj dalej, marzenia się spełniają emotka
0 0

bloomcia

#5214590 Napisano: 31.05.2012 10:17:41
wkurza mnie że zapomnieli do mnie zadzwonić z wiosny pachnącej że wygrałam itakę... emotka albo cokolwiek...
0 0

fryz

#5214593 Napisano: 31.05.2012 10:20:20
wkurza mnie moje lenistwo emotka emotka
0 0

Gość: bardzowesoy

#5214624 Napisano: 31.05.2012 11:24:00
petunija1 napisał(a):

Witam serdecznie,
Podesłano mi Pani wątek, więc pozwolę sobie odnieść się do niego. Mimo tego, iż się nie znamy jest mi przykro, jeśli czytam takie ataki na swoją osobę. Wystarczyło napisać bezpośrednio do mnie, a na pewno bym Pani wyjaśnił tą sytuację. Zakupiłem nawet pięciokrotnie, na pięciu paragonach. Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie nie jestem w stanie w tej chwili wszystkich wysłać. Co do nagrody, osoby, które wygrały w ostatnich konkursach (różnych), wiedzą jak wygląda sprawa cen biletów zapisanych w regulaminie. Mi także udało się wygrać jeden bilet, cena rynkowa 280 zł, w regulaminie była to wielokrotność tej sumy. Myślę, że nie ma, co zazdrościć „tych 25 000 zł”, bo tu też będzie kilka procent tej nagrody...
Życzę Pani wiele wygranych konkursów, zupełnie szczerze...bo od zazdrości jestem daleko:)
0 0

marta85

#5214647 Napisano: 01.06.2012 04:58:36
wsciekly napisał(a):

zarania napisał(a):

pola731 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

mnie bardziej wkurza, że znajdzie się ktoś , kto sprzeda paragon za kilka złotych żeby zminimalizować straty

Oj tam oj tam, może ma daleko do sklepu lub wogle sklep jest nieosiągalny, a szkoda mu było kupić paragon w ramach zakupy na usługi. Osobiście nie miałabym nic przeciwko temu by go poratować za 5 tysięcy złotych, gdybym oczywiście taki paragon posiadała. emotka

to się zamawia paragon/y w topie ZAKUPY i można spać (czyt. grać) spokojnie

paragon z PiP w portfelu czeka grzecznie na rezerwę emotka emotka

u mnie tez wiec czekamy razem emotka
0 0

#5214667 Napisano: 01.06.2012 05:37:06
iva321 napisał(a):

Wkurzyła mnie wiosna pachnąca... w trzech sklepach w których dziś byłam, w 2 nie było już urn, a w trzecim nie było.. sklepu emotka , bo zamknęli całkowicie! Masakra jakaś, pól dnia stracone... A w regulaminach jak byk pisze do 31-ego konkursy, po cholerę oni te regulaminy tworzą?! emotka

dzwon do agencji

22 33 18 114 lub nr z regulaminu

zlamali sami regulamin

wczoraj wieczór po takim telefonie ze mną kontaktował się przedstawiciel i osobiście odebrał kupony

najciekawsza sytuacja była w jednym Bomi, bo kierowniczka twierdziła, że konkurs skończył się... 26.05 i dawno zabrali skrzynkę emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5214706 Napisano: 01.06.2012 06:39:41
dancia napisał(a):

dancia napisał(a):

mnie wkurza,że (...) pendrive wpadł, a i owszem, nawet dwa, ale ja mażę o aparacie

no i wkurza mnie ,że narobiłam sobie wstydu i marzę napisałam przez ż

Tym wpisem jesteś oczyszczona i zrehabilitowana. emotka Przyznanie się do błędu wymaga odwagi cywilnej, a poprawka zamieszczona tuż po pierwszym wpisie dowodzi, że mogła to być mechaniczna pomyłka emotka
0 0

cc_investigator

#5214712 Napisano: 01.06.2012 06:44:52
bloomcia napisał(a):

wkurza mnie że zapomnieli do mnie zadzwonić z wiosny pachnącej że wygrałam itakę... emotka albo cokolwiek...

Do Ciebie też?
0 0

koper

#5214794 Napisano: 01.06.2012 07:46:45
ziolko napisał(a):

wiecie co?

Ja osobiście bojkotuję konkursy promocyjne, w których nie trzeba podawać numeru paragonu. Przynajmniej nie denerwuję się przy ogłaszaniu wyników i nie przeglądam wkurzona wątku paragony
emotka

A co do dentysty, to ja niedawno poznałam dentystkę idealną! Jest niesamowicie profesjonalna, dokłada i DELIKATNA. Wyleczyła mi kilka zębów i nic mnie nie bolało, umie nawet tak podać znieczulenie, że wcale się tego nie czuje. To jest tylko dowód na to, że jak się chce to można... Czemu inni dentyści tacy nie są, to nie wiem. Cała moja rodzina chodzi do niej i wszyscy podzielają moje zdanie emotka
W prawdzie muszę jechać do niej prawie 100 km, ale po pierwsze wizytę u niej łączę z odwiedzinami rodziców, a po drugie w końcu przestałam bać się dentysty!

A co do tematu wkurzeniowego, to padający deszcz zrujnował moje plany związane z Dniem Dziecka emotka
0 0