Wkurza mnie...

milkaaa13

#5214128 Napisano: 31.05.2012 06:21:12
zarania napisał(a):

vilemo napisał(a):

wkurzam się sama na siebie - muszę przed obroną przeczytać swoją magisterkę, otwieram a tam - źle odmieniłam nazwisko jednego autora, w części poprawiłam, a w części nie zauważyłam i tak poszło emotka

wierz mi, że mało prawdopodobne, by to zauważyli.

uwierz mi u mnie zauważyli z kobietki zrobiłam faceta i mi to wytkneła recenzentka -ale dobrze sie skończyło takze radze tego przed obroną już nie czytać i bedzie ok
0 0

Gość: vilemo

#5214130 Napisano: 31.05.2012 06:21:27
zarania napisał(a):

vilemo napisał(a):

mam nadzieję emotka

wiem, bo 2 razy w pracy zamieściłam ten sam spory fragment i nikt się nie doczepił. Wydaje mi się, że mało którą pracę czytają od deski do deski, bo czym ciekawym mogą ich zaskoczyć studenci. Może zresztą to zależy od tematu. A, i życzę powodzenia na obronie. emotka

emotka dzięki za wsparcie emotka
0 0

bloomcia

#5214133 Napisano: 31.05.2012 06:23:09
Wkurzają mnie oszuści na allegro, którzy próbują wyłudzić sprzęt elektroniczny pisząc po angielsku i prosząc o wysyłkę do kuzyna brata żony ciotki ojca .... emotka

Za 1 razem się prawie na to nabrałam, ale teraz już nie zamierzam... jednak przestrzegam Was przed tym. Pełno tych gnoj** chodzi po świecie...
0 0

petunija1

#5214140 Napisano: 31.05.2012 06:26:05
A mnie wkurza,że ktoś gra o nagrodę za 25 tyś i nie ma paragonu emotka
A żeby zagrać trzeba było kupić TYLKO 4 litry Coli.
Sorry ale to dla mnie żenada na maxa. emotka
0 0

Gość: pola731

#5214154 Napisano: 31.05.2012 06:32:06
petunija1 napisał(a):

mnie bardziej wkurza, że znajdzie się ktoś , kto sprzeda paragon za kilka złotych żeby zminimalizować straty
0 0

Gość: loczeq

#5214158 Napisano: 31.05.2012 06:35:16
pola731 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

mnie bardziej wkurza, że znajdzie się ktoś , kto sprzeda paragon za kilka złotych żeby zminimalizować straty

i tu pojawia się odpowiedź dlaczego większość agencji lub hurtowników - bo oni kupują palete, dwie towaru (czyli pi razy oko tyle co 100 konkursowiczów) i jedna i druga grupa nie będzie lojalna marce nawet jak wygra - więc po co celować w nieefektywną grupe docelową ;]
0 0

zarania

#5214160 Napisano: 31.05.2012 06:36:12
pola731 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Oj tam oj tam, może ma daleko do sklepu lub wogle sklep jest nieosiągalny, a szkoda mu było kupić paragon w ramach zakupy na usługi. Osobiście nie miałabym nic przeciwko temu by go poratować za 5 tysięcy złotych, gdybym oczywiście taki paragon posiadała. emotka
0 0

Gość: ewe85lina

#5214213 Napisano: 31.05.2012 07:03:15
Wkurzyło mnie to,że nie dałam rady uzbierać lajków emotka Pierwszy i ostatni raz - nie da się wygrać emotka
0 0

Gość: annaszura

#5214224 Napisano: 31.05.2012 07:08:24
wiki1985r napisał(a):

Wkurzyło mnie to,że nie dałam rady uzbierać lajków emotka Pierwszy i ostatni raz - nie da się wygrać emotka

też musiałam odpuścić, to już był ostatni raz emotka
0 0

Gość: kamila10001

#5214253 Napisano: 31.05.2012 07:23:53
Mnie wkurza że nie mogę znaleźć jakiejś porządnej, stałej pracy, tylko muszę ratować domowy budżet durnymi umowa zlecenia. Po drugie wkurzają, a raczej żenują i wywołują politowanie osoby, które na każdym kroku chciałyby zarobić.Przykład chwali się ktoś że wygrał tyle grilli i ma patent, ktoś pyta na privie o sposób i czyta w odpowiedzi że to jego patent i nie pomoże bo nie, bo i po co pomagać za darmo( dodam że to nie ja pytałam, ale wyczytałam na forum)to ręce mi opadają. Ja chyba jestem jakaś z zamierzchłej epoki
0 0

joan

#5214268 Napisano: 31.05.2012 07:29:29
petunija1 napisał(a):

O paragonach to już mi ludzie ciekawe rzeczy pisali, min. że jak się gra bez paragonu, to są większe emocje i zarąbiste skoki adrenaliny i że jestem śmieszna, jak myślę, że ktoś będzie zakupy robił na wszystkie konkursy, w których gra. Ogólnie sama śmietanka & ęteligjencja, której nie godnam zawiązać rzemyka u sandałów emotka

Ojtam ojtam, jak komuś szkoda 20 zeta, to niech się z łaski swojej nie bawi w konkursy promocyjne, są tysiące innych. Ogólnie to uważam, że każdemu według zasług, a wystarczy przeczytać posty jegomościa na tym forum, żeby dojść do wniosku, że jedyne, na co może liczyć, to wp* emotka

BTW, miałam tu napisać, że się wkurzyłam, bo chciałam dziś odesłać voucher w oryginale, żeby mi zaklepali rezerwację hotelową na EURO2012, a pani z DHLa kazała otworzyć kopertę, potem wskazała mi punkt w regulaminie informujący, że nie przewożą voucherów i baj baj emotka No pięknie, to do mnie vouchery mogą dochodzić, ale jak ja chcę je posłać w świat, to jest problem emotka Koniec końców pojechałam do Katowic na pocztę całodobową i puściłam voucher Pocztexem. Poza tym widziałam dziś trzech spadochroniarzy, którzy ubarwili niebo i gromadę zakonnic w pastelowych habitach, jak zwiedzały miasto na rowerze. Zakonnice, nie habity emotka Nie ma się co wkurzać, można coś ważnego przegapić... Na przykład spamowanie Kamili M. na FB -> Mój chciał mi pokazać zdjęcie, a tam nie z doopy ni z gruchy Kamila chce, żeby na nią głosować emotka Kamilo, kimkolwiek jesteś, nie idź tą drogą emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5214319 Napisano: 31.05.2012 07:41:15
zakonnice też widziałam, jak przejeżdżały na Załężu emotka

w temacie: że dziec nie śpią emotka
0 0

joan

#5214334 Napisano: 31.05.2012 07:43:52
kluseczka napisał(a):

zakonnice też widziałam, jak przejeżdżały na Załężu emotka

w temacie: że dziec nie śpią emotka

Jeee, więc to nie omamy emotka Obczaiłam je w okolicach Wesołego Miasteczka, to musiały być na bank te same emotka
0 0

cc_investigator

#5214343 Napisano: 31.05.2012 07:46:01
joan napisał(a):

petunija1 napisał(a):

O paragonach to już mi ludzie ciekawe rzeczy pisali, min. że jak się gra bez paragonu, to są większe emocje i zarąbiste skoki adrenaliny i że jestem śmieszna, jak myślę, że ktoś będzie zakupy robił na wszystkie konkursy, w których gra. Ogólnie sama śmietanka & ęteligjencja, której nie godnam zawiązać rzemyka u sandałów emotka

Ojtam ojtam, jak komuś szkoda 20 zeta, to niech się z łaski swojej nie bawi w konkursy promocyjne, są tysiące innych. Ogólnie to uważam, że każdemu według zasług, a wystarczy przeczytać posty jegomościa na tym forum, żeby dojść do wniosku, że jedyne, na co może liczyć, to wp* emotka

BTW, miałam tu napisać, że się wkurzyłam, bo chciałam dziś odesłać voucher w oryginale, żeby mi zaklepali rezerwację hotelową na EURO2012, a pani z DHLa kazała otworzyć kopertę, potem wskazała mi punkt w regulaminie informujący, że nie przewożą voucherów i baj baj emotka No pięknie, to do mnie vouchery mogą dochodzić, ale jak ja chcę je posłać w świat, to jest problem emotka Koniec końców pojechałam do Katowic na pocztę całodobową i puściłam voucher Pocztexem. Poza tym widziałam dziś trzech spadochroniarzy, którzy ubarwili niebo i gromadę zakonnic w pastelowych habitach, jak zwiedzały miasto na rowerze. Zakonnice, nie habity emotka Nie ma się co wkurzać, można coś ważnego przegapić... Na przykład spamowanie Kamili M. na FB -> Mój chciał mi pokazać zdjęcie, a tam nie z doopy ni z gruchy Kamila chce, żeby na nią głosować emotka Kamilo, kimkolwiek jesteś, nie idź tą drogą emotka

Wiecie co, ja w obronie tej osoby od paragonu wartego 25 tysi (bardzowesoy - tak?). Ostatnio miałam przyjemność zrobić z nim transakcję. Bardzo uprzejmy, kulturalny facet - serio... Wiem, że gdybym coś od niego potrzebowała, to na pewno by mi pomógł.
0 0

#5214353 Napisano: 31.05.2012 07:49:14
a ja po raz kolejny zaproponuje wprowadźmy całkowity zakaz sprzedazy paragonow na forum, topik usuwamy a kazda proba (sugestia) w w/w temacie grozi natychmiastowym banem emotka kto za ? palec do gory emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5214370 Napisano: 31.05.2012 07:55:44
loczeq napisał(a):

a ja po raz kolejny zaproponuje wprowadźmy całkowity zakaz sprzedazy paragonow na forum, topik usuwamy a kazda proba (sugestia) w w/w temacie grozi natychmiastowym banem emotka kto za ? palec do gory emotka

jest to pewne wyjście...
Tylko tutaj potrzebna jest męska decyzja, albo wóz, albo przewóz.
0 0

joan

#5214375 Napisano: 31.05.2012 07:57:58
loczeq napisał(a):

Chcesz, żeby Cię ukrzyżowali? emotka
0 0

#5214377 Napisano: 31.05.2012 07:58:27
cc_investigator napisał(a):

loczeq napisał(a):

jest to pewne wyjście...
Tylko tutaj potrzebna jest męska decyzja, albo wóz, albo przewóz.

no to po to, to napisałem, kto jest za, niech to pokaze, administracja jak zobaczy zainteresowanie pewnie przychyli sie do woli swoich uzytkownikow
0 0

anialistopad

#5214411 Napisano: 31.05.2012 08:14:38
Ten pomysl z paragonami nie przejdzie duzo ludzi kupuje w tym watku paragony I beda protestowac w jego obronie ten watek jest przydatny sama nieraz z niego korzystam I sie przyznaje bez bicia kupuje gdy mam potrzebe I sprzedaje innym wiec dla mnie jest on dobry I jestem za tym aby byl a wkurza mnie padniety komp w naprawie plyta glowna padla emotka
0 0

petunija1

#5214423 Napisano: 31.05.2012 08:18:21

Wiecie co, ja w obronie tej osoby od paragonu wartego 25 tysi (bardzowesoy - tak?). Ostatnio miałam przyjemność zrobić z nim transakcję. Bardzo uprzejmy, kulturalny facet - serio... Wiem, że gdybym coś od niego potrzebowała, to na pewno by mi pomógł.

Ja nie twierdze,że to nie fajny, kulturalny gość. Ale on prawie cały czas szuka paragonów. No sorry.
Każdemu się zdarzy nadprogramowa wygrana, ok.(tez miała taka sytuację)
Czasem paragon zje pies - u mnie akurat za zwierze robi świnka morska,ale tak nagminnie?
Uważam,że to nieładnie. emotka emotka
0 0