Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
milkaaa13
Postów 691
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uwierz mi u mnie zauważyli z kobietki zrobiłam faceta i mi to wytkneła recenzentka -ale dobrze sie skończyło takze radze tego przed obroną już nie czytać i bedzie ok
Gość: vilemo
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 1 razem się prawie na to nabrałam, ale teraz już nie zamierzam... jednak przestrzegam Was przed tym. Pełno tych gnoj** chodzi po świecie...
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A żeby zagrać trzeba było kupić TYLKO 4 litry Coli.
Sorry ale to dla mnie żenada na maxa.
Gość: pola731
mnie bardziej wkurza, że znajdzie się ktoś , kto sprzeda paragon za kilka złotych żeby zminimalizować straty
Gość: loczeq
i tu pojawia się odpowiedź dlaczego większość agencji lub hurtowników - bo oni kupują palete, dwie towaru (czyli pi razy oko tyle co 100 konkursowiczów) i jedna i druga grupa nie będzie lojalna marce nawet jak wygra - więc po co celować w nieefektywną grupe docelową ;]
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam oj tam, może ma daleko do sklepu lub wogle sklep jest nieosiągalny, a szkoda mu było kupić paragon w ramach zakupy na usługi. Osobiście nie miałabym nic przeciwko temu by go poratować za 5 tysięcy złotych, gdybym oczywiście taki paragon posiadała.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: ewe85lina
Gość: annaszura
też musiałam odpuścić, to już był ostatni raz
Gość: kamila10001
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
O paragonach to już mi ludzie ciekawe rzeczy pisali, min. że jak się gra bez paragonu, to są większe emocje i zarąbiste skoki adrenaliny i że jestem śmieszna, jak myślę, że ktoś będzie zakupy robił na wszystkie konkursy, w których gra. Ogólnie sama śmietanka & ęteligjencja, której nie godnam zawiązać rzemyka u sandałów
Ojtam ojtam, jak komuś szkoda 20 zeta, to niech się z łaski swojej nie bawi w konkursy promocyjne, są tysiące innych. Ogólnie to uważam, że każdemu według zasług, a wystarczy przeczytać posty jegomościa na tym forum, żeby dojść do wniosku, że jedyne, na co może liczyć, to wp*
BTW, miałam tu napisać, że się wkurzyłam, bo chciałam dziś odesłać voucher w oryginale, żeby mi zaklepali rezerwację hotelową na EURO2012, a pani z DHLa kazała otworzyć kopertę, potem wskazała mi punkt w regulaminie informujący, że nie przewożą voucherów i baj baj
Gość: kluseczka
w temacie: że dziec nie śpią
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jeee, więc to nie omamy
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiecie co, ja w obronie tej osoby od paragonu wartego 25 tysi (bardzowesoy - tak?). Ostatnio miałam przyjemność zrobić z nim transakcję. Bardzo uprzejmy, kulturalny facet - serio... Wiem, że gdybym coś od niego potrzebowała, to na pewno by mi pomógł.
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest to pewne wyjście...
Tylko tutaj potrzebna jest męska decyzja, albo wóz, albo przewóz.
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Chcesz, żeby Cię ukrzyżowali?
no to po to, to napisałem, kto jest za, niech to pokaze, administracja jak zobaczy zainteresowanie pewnie przychyli sie do woli swoich uzytkownikow
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie twierdze,że to nie fajny, kulturalny gość. Ale on prawie cały czas szuka paragonów. No sorry.
Każdemu się zdarzy nadprogramowa wygrana, ok.(tez miała taka sytuację)
Czasem paragon zje pies - u mnie akurat za zwierze robi świnka morska,ale tak nagminnie?
Uważam,że to nieładnie.