Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: szunia
dlatego na tym forum trzeba mieć - niestety - i twardą (_,_) i twarde serce, Adaśku...
Gość: cb656Old
Jaki ma związek liczba moderatorów z faktem, że to TY nie ogarniasz roboty konkursowej?
Będzie więcej (chyba adminów? bo moderator może tylko moderować forum, a nie dodawać konkursy do bazy) to będą szybciej ukazywać się nowe, zgłaszane przez użytkowników konkursy.
Ukażą się szybciej te zgłaszane, czyli będzie ich jeszcze więcej, niż teraz.
A TY TERAZ masz już problem, więc co to będzie?!
Nie rozumiem tego, co napisałaś
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raany Cudaczku nie pisz takich rzeczy, bo co poniektórzy czyhają, na tę posadę i będą teraz jeszcze bardziej męczyć
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Miałam na myśli fakt,że z dodawaniem konkursów do bazy i tak nie jest najgorzej- jest ich naprawdę sporo- jest w czym wybierać,he,he. Co nie zmienia faktu,że może być jeszcze więcej
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
zmudek
Postów 56
Data rejestracji 16.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marina81
Jest sporo, ale mogłoby być JESZCZE więcej, gdyby procedura upubliczniania ich po zgłoszeniu nie trwała tak długo.
jomajd86
Postów 2404
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: adamo79
cudaczek121
Postów 6829
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dlatego uważam,że osoby, które i tak często siedzą na forum i/lub dodają dużo konkursów, powinni mieć możliwość dodawania ich wprost do bazy
Gość: artemia
jestem w trójce klasowej, robimy z kilkoma matkami lub ojcami
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na następnej wywiadówce:
1.Wstań i powiedz, że najwyraźniej jest potrzeba zmiany trójki klasowej ze wskazaniem na osoby, które mają najwięcej pomysłów' (grzecznie acz stanowczo)
2. Zasugeruj głosowanie czy obecna trójka ma pozostać czy nie.
fryteczka
Postów 4296
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
squika
Postów 181
Data rejestracji 07.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem coś na ten temat
za tydzień mam egzaminy na technika i też czarna dziura w głowie
No... i takie uwagi, jak ta powyżej Ani - dowodzą, że płynność dodawania konkursów znacząco rozładowałaby ścisk i kumulację w jednym dniu wszystkich czekających na ukazanie się w bazie. Bo ukazywałyby się na bieżąco małymi porcjami, regularnie, a nie - po długiej przerwie wszystkie razem, huzia na Józia...
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rozumiem, że jak ludzie dodają konkursy a te ukazują się z opóźnieniem, to może trochę zniechęcić, ale weźcie pod uwagę, że każdy ma swoje życie (dzieci, studia, pracę, jakieś problemy większe i mniejsze) i czasami to życie koliduje z forum.
Poza tym ludzie różnie dodają konkursy, jednego dnia jest ich dużo a innego mniej
w chwili obecnej są dodane na bieżąco
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zastanawia mnie, dlaczego jak piszecie o swoich wygranych w mdw, albo dziś dotarła, w ciągu jednego dnia, to cytujecie swoje wcześniejsze wypowiedzi z nagrodami, nawet jak są o 1 wpis wyżej
co chcecie tym uzyskać??
Wiem, że mam rację i cieszę się, że nie tylko ja to wiem
Tjaaa... nadal swoje
Bardzo dobre pytanie
Przypuszczam, że pytani również nie znają na nie odpowiedzi, bo kto dobrowolnie przyzna się do bezmyślności i lenistwa?
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę, że chodzi o poczucie większego zysku, ale kurrrczee..
nie wiem jak wy, ale jak czytam jakieś wypowiedzi to mimowolnie patrzę na górę, a na dół mało, i co? a właśnie na dole jest nowszy wpis
jak dla mnie totalnie bez sensu i składu jest takie cytowanie
albo ktoś pisze
dziś wygrałem piłkę
i jeszcze dzwonek z tictaca
(przykład wzięty z chmurek
ale czy nie lepiej by było rozdzielić, skoro i tak to nie nastąpiło jednocześnie???