Wkurza mnie...

Gość: szunia

#5236787 Napisano: 13.06.2012 08:29:05
adamo79 napisał(a):

wkurza mnie że nie potrafię wygrać chociaż jednej zgrzewki tyskiego. jutro urodziny a tu posucha. na moje różne prośby od początku konkursu nikt nie pożyczył kodu, nikt nie podpowiedział, nikt nie pomógł, a jak skończy sie promocja tyskich to znowu będzie wiele próśb o pomoc i klikniecie gdzieś lub zagłosowanie. emotka emotka

emotka
dlatego na tym forum trzeba mieć - niestety - i twardą (_,_) i twarde serce, Adaśku...
0 0

Gość: cb656Old

#5236788 Napisano: 13.06.2012 08:31:39
cudaczek121 napisał(a):

awi napisał(a):

...Niektóre dodawane konkursy ukazują się tuż przed ich zakończeniem emotka

Mnie to nie wkurza, bo powiem szczerze jak widzę codziennie po kilkadziesiąt dodanych konkursów,to czasem i tak nie wiem za który się zabrać. Może warto by pomyśleć o zwiększeniu liczby moderatorów na forum emotka

Jaki ma związek liczba moderatorów z faktem, że to TY nie ogarniasz roboty konkursowej?
Będzie więcej (chyba adminów? bo moderator może tylko moderować forum, a nie dodawać konkursy do bazy) to będą szybciej ukazywać się nowe, zgłaszane przez użytkowników konkursy.
Ukażą się szybciej te zgłaszane, czyli będzie ich jeszcze więcej, niż teraz.
A TY TERAZ masz już problem, więc co to będzie?!

Nie rozumiem tego, co napisałaś emotka
0 0

dolly

#5236791 Napisano: 13.06.2012 08:33:05
cudaczek121 napisał(a):

(...) Może warto by pomyśleć o zwiększeniu liczby moderatorów na forum emotka

Raany Cudaczku nie pisz takich rzeczy, bo co poniektórzy czyhają, na tę posadę i będą teraz jeszcze bardziej męczyć emotka
0 0

cudaczek121

#5236797 Napisano: 13.06.2012 08:37:36
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

awi napisał(a):

Mnie to nie wkurza, bo powiem szczerze jak widzę codziennie po kilkadziesiąt dodanych konkursów,to czasem i tak nie wiem za który się zabrać. Może warto by pomyśleć o zwiększeniu liczby moderatorów na forum emotka

Jaki ma związek liczba moderatorów z faktem, że to TY nie ogarniasz roboty konkursowej?
Będzie więcej (chyba adminów? bo moderator może tylko moderować forum, a nie dodawać konkursy do bazy) to będą szybciej ukazywać się nowe, zgłaszane przez użytkowników konkursy.
Ukażą się szybciej te zgłaszane, czyli będzie ich jeszcze więcej, niż teraz.
A TY TERAZ masz już problem, więc co to będzie?!

Nie rozumiem tego, co napisałaś emotka

Miałam na myśli fakt,że z dodawaniem konkursów do bazy i tak nie jest najgorzej- jest ich naprawdę sporo- jest w czym wybierać,he,he. Co nie zmienia faktu,że może być jeszcze więcej emotka Tak,tak, chodziło mi jednak o administratorów emotka
0 0

zmudek

#5236800 Napisano: 13.06.2012 08:38:51
a mnie wkurza to że cholernie długo czekam na 10 swoich nagród o które długo i cierpliwie walczyłem,a gdy pisze do organizatorów to albo nie odpisują albo piszą że wyślą w tym tygodniu grrrrrrrr emotka emotka emotka
0 0

Gość: marina81

#5236816 Napisano: 13.06.2012 08:44:07
Wkurza mnie jedna dziewczyna - codziennie pisze o wspolprace w glosowaniu, a do tej pory mi nie odklikała, wogole mi nie napisała numeru laika czy glosu nic.. mimo to codziennie ta sama wiadomosc.. zaluje ze jej zaglosowałam..
0 0

#5236841 Napisano: 13.06.2012 08:55:48
cudaczek121 napisał(a):

...z dodawaniem konkursów do bazy i tak nie jest najgorzej- jest ich naprawdę sporo - jest w czym wybierać...

Jest sporo, ale mogłoby być JESZCZE więcej, gdyby procedura upubliczniania ich po zgłoszeniu nie trwała tak długo.
0 0

jomajd86

#5236864 Napisano: 13.06.2012 09:03:02
wkurza mnie remont domu i to że wszędzie mam bałągan, kurz itp itd
0 0

Gość: adamo79

#5236868 Napisano: 13.06.2012 09:04:56
szunia napisał(a):

adamo79 napisał(a):

wkurza mnie że nie potrafię wygrać chociaż jednej zgrzewki tyskiego. jutro urodziny a tu posucha. na moje różne prośby od początku konkursu nikt nie pożyczył kodu, nikt nie podpowiedział, nikt nie pomógł, a jak skończy sie promocja tyskich to znowu będzie wiele próśb o pomoc i klikniecie gdzieś lub zagłosowanie. emotka emotka

emotka
dlatego na tym forum trzeba mieć - niestety - i twardą (_,_) i twarde serce, Adaśku...

no niestety ale ja już taki jestem że zawsze mam nadzieję. dodatkowo wkurzają mnie szpaki które wyjadają mi czereśnie.
0 0

cudaczek121

#5236869 Napisano: 13.06.2012 09:05:05
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

...z dodawaniem konkursów do bazy i tak nie jest najgorzej- jest ich naprawdę sporo - jest w czym wybierać...

Jest sporo, ale mogłoby być JESZCZE więcej, gdyby procedura upubliczniania ich po zgłoszeniu nie trwała tak długo.

dlatego uważam,że osoby, które i tak często siedzą na forum i/lub dodają dużo konkursów, powinni mieć możliwość dodawania ich wprost do bazy emotka
0 0

Gość: artemia

#5237633 Napisano: 14.06.2012 10:24:45
rodzice w mojej klasie i ich wieczne pretensje
jestem w trójce klasowej, robimy z kilkoma matkami lub ojcami emotka co trzeba -stroje, dekoracje, zakupy, a najbardziej marudzą ci co ani palcem nie kiwnęli tylko wiecznie mają pretensje aż się gotuję w środku jak mi przysyłają cudne maile emotka emotka emotka
0 0

bartula

#5237804 Napisano: 14.06.2012 11:34:38
artemia napisał(a):

rodzice w mojej klasie i ich wieczne pretensje
jestem w trójce klasowej, robimy z kilkoma matkami lub ojcami emotka co trzeba -stroje, dekoracje, zakupy, a najbardziej marudzą ci co ani palcem nie kiwnęli tylko wiecznie mają pretensje aż się gotuję w środku jak mi przysyłają cudne maile emotka emotka emotka

Na następnej wywiadówce:
1.Wstań i powiedz, że najwyraźniej jest potrzeba zmiany trójki klasowej ze wskazaniem na osoby, które mają najwięcej pomysłów' (grzecznie acz stanowczo) emotka
2. Zasugeruj głosowanie czy obecna trójka ma pozostać czy nie.
0 0

fryteczka

#5237997 Napisano: 14.06.2012 01:34:44
wkurza mnie to,że w przyszłym tygodniu mam egzamin koncowy z farmacji i wrazenie,ze nic nie umie i nie pamietam emotka
0 0

squika

#5238016 Napisano: 14.06.2012 01:42:08
fryteczka napisał(a):

wkurza mnie to,że w przyszłym tygodniu mam egzamin koncowy z farmacji i wrazenie,ze nic nie umie i nie pamietam emotka

Wiem coś na ten temat emotka
za tydzień mam egzaminy na technika i też czarna dziura w głowie emotka
0 0

#5238187 Napisano: 14.06.2012 03:12:55
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

awi napisał(a):

Mnie to nie wkurza, bo powiem szczerze jak widzę codziennie po kilkadziesiąt dodanych konkursów,to czasem i tak nie wiem za który się zabrać....

(...) będą szybciej ukazywać się nowe, zgłaszane przez użytkowników konkursy (...) czyli będzie ich jeszcze więcej, niż teraz. A TY TERAZ masz już problem, więc co to będzie?!

annaszura napisał(a):

(cieszę się) Jak dużo konkursików dziś przybyło, kilka wspaniałych osób miało co robić szukając i dodając też, aż miło przeglądać

No... i takie uwagi, jak ta powyżej Ani - dowodzą, że płynność dodawania konkursów znacząco rozładowałaby ścisk i kumulację w jednym dniu wszystkich czekających na ukazanie się w bazie. Bo ukazywałyby się na bieżąco małymi porcjami, regularnie, a nie - po długiej przerwie wszystkie razem, huzia na Józia... emotka
0 0

ziolko

#5238236 Napisano: 14.06.2012 03:44:21
CB - z jednej strony masz rację, ale z drugiej ten temat był już tyle razy wałkowany, a Ty nadal swoje...

rozumiem, że jak ludzie dodają konkursy a te ukazują się z opóźnieniem, to może trochę zniechęcić, ale weźcie pod uwagę, że każdy ma swoje życie (dzieci, studia, pracę, jakieś problemy większe i mniejsze) i czasami to życie koliduje z forum.

Poza tym ludzie różnie dodają konkursy, jednego dnia jest ich dużo a innego mniej

w chwili obecnej są dodane na bieżąco

0 0

ziolko

#5238245 Napisano: 14.06.2012 03:48:30
emotka

zastanawia mnie, dlaczego jak piszecie o swoich wygranych w mdw, albo dziś dotarła, w ciągu jednego dnia, to cytujecie swoje wcześniejsze wypowiedzi z nagrodami, nawet jak są o 1 wpis wyżej

co chcecie tym uzyskać??

emotka
0 0

#5238246 Napisano: 14.06.2012 03:48:46
ziolko napisał(a):

CB - z jednej strony masz rację, ale z drugiej ten temat był już tyle razy wałkowany, a Ty nadal swoje (...) w chwili obecnej są dodane na bieżąco

Wiem, że mam rację i cieszę się, że nie tylko ja to wiem emotka No i bardzo dobrze, że na bieżąco. Chyba o to chodzi, no nie?

Tjaaa... nadal swoje emotka Mało to tematów wałkowanych na okrągło na tym forum?! Phi! Jeden mniej czy więcej powtarzany, co za różnica emotka
0 0

#5238253 Napisano: 14.06.2012 03:51:33
ziolko napisał(a):

zastanawia mnie, dlaczego (...) cytujecie swoje wcześniejsze wypowiedzi (..) nawet jak są o 1 wpis wyżej - co chcecie tym uzyskać??
emotka

Bardzo dobre pytanie emotka
Przypuszczam, że pytani również nie znają na nie odpowiedzi, bo kto dobrowolnie przyzna się do bezmyślności i lenistwa? emotka
0 0

ziolko

#5238269 Napisano: 14.06.2012 03:56:26
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zastanawia mnie, dlaczego (...) cytujecie swoje wcześniejsze wypowiedzi (..) nawet jak są o 1 wpis wyżej - co chcecie tym uzyskać??
emotka

Bardzo dobre pytanie emotka
Przypuszczam, że pytani również nie znają na nie odpowiedzi, bo kto dobrowolnie przyzna się do bezmyślności i lenistwa? emotka

ja myślę, że chodzi o poczucie większego zysku, ale kurrrczee..
nie wiem jak wy, ale jak czytam jakieś wypowiedzi to mimowolnie patrzę na górę, a na dół mało, i co? a właśnie na dole jest nowszy wpis

jak dla mnie totalnie bez sensu i składu jest takie cytowanie

albo ktoś pisze

dziś wygrałem piłkę
i jeszcze dzwonek z tictaca

(przykład wzięty z chmurek emotka

ale czy nie lepiej by było rozdzielić, skoro i tak to nie nastąpiło jednocześnie???

0 0