Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój też nie
aaa najbardziej wkurza mnie to, że ułamała mi się siódemka i teraz czeka mnie droga odbudowa zęba, bo podejrzewam, że dentysta na nfz tego nie zrobi...
no i synek znowu chory, ale dwa miesiące trzymał się dobrze, więc to też jakiś sukces
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli jesteś głodna od razu po jedzeniu (np. pół godziny po obiedzie ssie Cię tak, że aż niedobrze się robi), to może oznaczać zakwaszenie organizmu. Wtedy trzeba ograniczyć produkty kwasotwórcze i jeść więcej zasadotwórczych (do poczytania w google jakie są)
Gość: luiza
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie zdziwienie wszystkich na około, że mój mąż umie zająć się dzieckiem
Żeby była jasność, nie narzekam na mojego męża, bo oczywiście jestem z niego bardzo zadowolona tylko wkurza mnie takie podejście, że jak matka zajmuje się dzieckiem to tak właśnie ma być, bo to jej obowiązek, a jak tato opiekuje się chorym dzieckiem to zasługuje na medal i niekończące się pochwały...
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety, nie dotyczy to tylko opieki nad dzieckiem, ale wielu innych, codziennych czynności. W takich wypadkach staję się feministką
P.S. Zdrówka dla dzieciaczka życzę
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
jola29k
Postów 2321
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
znam to u nas było to samo
picola
Postów 1419
Data rejestracji 26.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potwierdzam mam to samo -dla mnie mój mąż to normalność (w końcu dzielenie się obowiązkami to standardowa procedura) -wg.innych skarb w czystej postaci...
Chociaż mnie to nie wkurza,raczej mile zaskakuje:)
Gość: quaqua
Mnie wkurza, że facet w takim zdrowym układzie jest nierzadko nazywany pantoflarzem. Oj wkurza mnie to.
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba głowę dziś zgubię...
Gość: wera
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
No i dobrze, gdyby każdy miał mieć po równo, nie warto byłoby się starać - zresztą, ustroje polityczne sprzed lat pokazały, co przynosi zasada wszystkim po równo
Zgadzam się z PeeSem, częściowo. Ale przy takim stosunku kosztów życia do zarobków, jaki mamy w tym ch* kraju, co go tak cenzurasko kocham, dla większości grających konkursy nie są i nie będą tylko hobby. Wystarczy wsłuchać się w kilka forumowych historii, żeby to zrozumieć...
PS: Czyli po długoweekendowej przerwie nie warto wchodzić w tyski wątek?
awi - nie chwaliłam się, nie pisałam o tym, na własną głupotę byłam zła, na wieczny brak czasu, na pogoń za chlebem. Dodam, że dumna z tego nie jestem; niestety, robię mnóstwo rzeczy jednocześnie i takie są tegoż rozkojarzenia skutki. Zorientowałam się w pomyłce pod koniec rozmowy, bo od poprzedniej dzieliło ją wiele tygodni. Jak już pisałam, postanowiłam przez ćwierć roku nie grać u nich. Nie jestem ideałem bez grzechu, nie smuć się
Gość: pola731
chciałam napisać święta prawda , ale to po prostu i moja prawda ; dużo tu życzliwych ludków , którzy pomogą - czasem klikiem , dobrym słowem , linkiem i dla nich
a wkurza mnie ,że czeka mnie ważna ,życiowa decyzja i bardzo mnie ona stresuje - paraliżuje mnie i sprawia ,że przestaję myśleć
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam , oj tam.
Ja się tak czułam jak była Vileda.
To był dla mnie masakryczny konkurs.
vickichelm
Postów 2596
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmmm
fryz
Postów 2289
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego z czystej zazdrosci, bo mi zal watrobe zalewa sama sobie bana na ten watek dalam
Pociesza mnie jedynie fakt, ze ukochany Leszek takiej promocji nie robi bo bym nie przebolala i serce zlamane miala
2015:krem BB,
Gość: cb656Old
ALEŻ JA TO ROZUMIEM!
Tylko mam swoje zasady. Tak wiem - śmieszne i cenzuraskie
Nie ma się o co spierać - każdy robi to, co chce i każdy ma prawo do własnego zdania.
fryz
Postów 2289
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak pojem (czyt. pożre wszystko w zasiegu mili) to mam spokoj ale mija pol godziny i juz jakies ciacho mi sie marzy... ewentualnie 5
Gość: pewnastudentka
a propos jazdy, tak się zastanawiam, ilu forumowiczów ma prawo jazdy kat. A?