Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nocti
Tych kart do empik.com na pewno nie można łączyć co mają również opisane w regulaminie na swojej stronie.
Podobno można łączyć karty prezentowe, te o których wspomina cb656. Z drugiej jednak strony gdy ja pytałam o możliwość łączenia kart podkreślając wielokrotnie, że chodzi o karty EMPIK a nie empik.com to otrzymałam informacje, że tych też nie może łączyć. Tak się dowiedziałam to nie próbowałam. Może w praktyce by się udało.
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: cb656Old
W przypadku zakupów przez internet nie ma nawet takiego narzędzia, które pozwoliłoby użyć więcej niż jednej karty do zapłaty. Można zrobić albo przelew z rachunku, albo płatność online.
W sklepie EMPIK takim z ulicy są inne możliwości na kasie fiskalnej. Może ta różnica z tego wynika?
Gość: moniaainom
U Was też tak jest?
Chyba mnie źle zrozumiałeś. Pytałam wtedy o płatność w sklepie. Oni mają dwa typy kart - jedną tylko na empik.com, a drugą prezentową, która działa i tu i tu. Wg regulaminu karty prezentowe można w sklepie łączyć. Chcąc się upewnić przed zamówieniem towaru (odbiór w sklepie, płatność w kasie) dowiedziałam się, że nie mogę połączyć dwóch kart. Pytałam kilka razy i podkreślałam o jaką kartę chodzi.
Fakt, że nie poszłam i nie spróbowałam. Może po prostu ja mówiłam o jednym, a pani o drugim...
asantesana
Postów 6362
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Tak, ja byłam koło południa chyba 2 dni temu, bo zależało mi na pudrze. Pani powiedziała, ze był jeszcze jeden, ale się skończył. A na polce miejsca na niego było tyle, ze chyba w ogóle mieli jeden. Herbatki które miały być za polowe ceny wcale nie były przecenione. tylko się wkurzyłam strata czasu.
Gość: kamila10001
Dobrze że nie jechałam po tą promocję do mojego Rossmana bo bym tylko na bilet straciła
Gość: cb656Old
Odpowiedź: Tak, oczywiście może pan.
No widzisz. Albo ta kobieta, z którą rozmawiałam była niedoinformowana, albo mimo moich tłumaczeń mówiła cały czas o internetowej. Tak czy inaczej w praktyce nie przetestowałam i w najbliższym czasie nie będę mieć okazji
asiakali
Postów 522
Data rejestracji 11.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obrona nie jest taka straszna, jak ją malują
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja składfam zamówienie,bo u nas strasznie szybko wszystko sie rozchodzi..pani z ross mojego mowiła ze kapsulki ariel rozeszły sie w pół godziny czyli do 9 :30-u mnie to faza REM ..wiec przychodze dzien wczesniej i prosze o odlozenie czegos tam z gazetki
Gość: eveliina
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siostra chciała mleko dla syna to w 3 Rossmanach rozeszło się w ciągu kilku minut, ale w innym mieście jej znajomej udało się kupić, bo była trzecia, a dwie osoby przed nią nie kupowały tylko czwarta zza pleców chciała jej podebrać.
Gość: kasia89tn
Mi tam wystarcza jedna para butów na lato, jedna na jesień/wiosnę i jedna na zimę
silvia8
Postów 1205
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cały czas jest w puli.
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
Gość: iskierka
To kurna co dla swoich mają dobrą kasę a drugą dla obcych gdzie bonusy doliczają?
Gość: natie