Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Święte słowa!
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: wsciekly
wiecie gdzie mam te wasze pseudo-dobre rady
więc nie warto się wysilać
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie my mamy twoją pseudo niesprawiedliwość i wielkie użalanie się nad światem, który zawziął się na nieszczęśnika ??
Przecież nikt Cię tu nie trzyma masz dosyć ? to nie musisz się logować, lub, żeby Cię nie korciło, to pospamuj więcej ...
No chyba, że w całej sprawie chodzi o zwrócenie na siebie uwagi i znalezienie obrońców, którzy podbudują twojego ego .... w końcu coś cicho ostatnio było
mia
Postów 17580
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Gdzie Twój humor, dobre maniery, kindersztuba?
Gdybyś był kobietą, to podejrzewałabym PMS...
Dlaczego to założenie, że to są pseudo-dobre rady?
Wyluzuj i albo dodaj konkursy, albo zostań 3/5.
Nie masz większych problemów?
Gość: swibek
to ze mnie ciemnota i debil
po co żyć
kolejna mądra się znalazła
mia
Postów 17580
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
O ty cholero!
To ja Cie pocieszyć chciałam, dać do zrozumienia, że nie każdy Ci tu wbrew, a Ty do mnie z paszczą?!
Bloga załóż!!!
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może zmień nick na ŁAGODNY?
Piję Twoje zdrówko!
PS. Wyszukasz tylko 30 konkursów i będzie zero karniaków. A jakie dobre samopoczucie na Ciebie spłynie!
Jestem radosna jak wiosna!
ziolko
Postów 10416
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie mogę wytrzymać sama ze sobą, i żeby nie doprowadzać ludzi do szału, to tak właśnie robię
i NIE wsadzę sobie swojej rady gdzieś
chyba, ze tak piszesz, żeby zaraz mieć 5/5
kiedyś likwidowałem karniaki, ale mi przeszło
wszystko się kończy i człowiek nie ma już ani sił ani ochoty, żeby się starać
po co na co i dla kogo
Gość: kaczencja
działa wam?
chętnie
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na jesienną depresję dobra jest gorzka czekolada. Na pewno masz ją zakupioną na konkurs w ABC. Wcinaj ją, wcinaj - a dobry nastrój gwarantowany!
ziolko
Postów 10416
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 - uparty jest osioł
2 - kiedy likwidowałeś karniaki?
3 - coś się kończy, coś zaczyna
4 - po co? żeby zlikwidować karniaki, dla kogo? konkursy dla innych forumowiczów, żeby mogli też korzystać
zjedli mi
Gość: furbo
baby (efekt słowny zamierzony) jak zwykle nic nie rozumieją