Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wkurzaj się oknami. Ja mam nowe i też mi wieje, już nie wiem czemu.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Efelinkaaa jeśli jesteś w temacie, to pewnie nie wiesz, że to nie jedyne konto ( są na to dowody), a nowe życie zaczeło się od kłamstw, matactwa i próby oczerniania, więc jak dla mnie nie tędy droga
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak można uczciwie odzyskać? Bo znajoma utracila dostęp do maila, a nie pamięta hasła do ekonkow. Nie pozostaje jej więc nic innego chyba jak nowe konto.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestem w temacie
Ja tam Was wszystkich kocham i lubię i z każdym bym poszła na piwo i nawet na wódkę, chociaż nie piję
agusia - u nas jest teraz okropnie zimno...
Wszystko się sypie w tym mieszkaniu.. kibel trzeba zakręcać, bo woda ciurkiem leci (ostatni rachunek prawie 200zł, a oszczędzamy jak się da. I tak trzeba nową spłuczkę kupić), odpadający tynk z sufitu, stare okna...
Ale siedzę tu, bo tanio
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy komuś też pojawia się ta informacja po wejściu w aplikację WARKI ?
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak można uczciwie odzyskać? Bo znajoma utracila dostęp do maila, a nie pamięta hasła do ekonkow. Nie pozostaje jej więc nic innego chyba jak nowe konto.
Ale w tym przypadku chodzi o ban,a to chyba wystarczy dodać konkursy do bazy by się pozbyć punktów karnych.
W każdym razie zgadam się w 100% z
kalisto1986, bo o ile nie mam nic do
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
Gość: mikki85
możesz pokazać mi dowody kogo ja oczerniłam, w jakim temacie kłamałam, gdzie dopuściłam się matactwa, w tym moim niby-nowym życiu ?
to już są oszczerstwa, jeśli rozumiesz, co znaczy to słowo....
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tamtym forumowym życiu występowałaś/eś w rodzaju męskim...
może rano będzie lepiej
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oszczerstwa ? proponuje zajrzeć do słownika, skoro sam nie znasz znaczenia tego słowa .... wszystko tutaj było poparte dowodami i dokładnie opisane
Skończ pieprzyć farmazony i zakładać nowe konta ....
Aaaaa pobyt niby nie twój na przystanku z malutkim dzieckiem, musiał być wyjątkowo krótki, skoro pobliskie kamery nie zarejestrowały nikogo siedzącego tam .... około godziny
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
próbuje się pozbyć konkurencji na dzisiaj
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tobie ktoś poradził to rozwiązanie. Wrzuć na luz chłopie.
Gość: czarnygreg
O,zesz ty!
Ok,masz załatwione,
Ja jutro zaatakuje slizgacze
sprawdź sobie z kim ubijałaś transakcje, bo na pewno nie ze mną
nie mam małego, tylko duuuuuże dziecko, i nigdy nie miałam wątpliwej przyjemności z kimś takim...
chłopa brak czy ciotka przyjechała ???
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymam kciuki
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co Ty nam w majtki zaglądasz?
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tia, akurat. Pogadaj z kozą. Może być, że pan B. jest synem pani B. Ale to i tak pan B. trzyma władzę.
Wściekły, weź się już nie kompromituj.
bethan
Postów 4513
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu takie kobity, jak Ty mikki
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane