Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
bo mnie te cholerne szprotki nie chcą opuścić, tylko szprotki i szprotki...wszędzie szprotki widzę
aaaa, i jeszcze: zimowe łasuchy lubią grube poduchy i ciepłe kluchy
Gość: pola731
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaginęły listy polecone z nagrodami... ja tu ponaglam i się wkurzam, a te nagrody dawno wysłane!! jestem na macierzyńskim, nie wychodzę z domu w ogóle, a tu ani awizo ani listonosza! Jeden organizator wysłał mi ponownie nagrody 4 stycznia... myślicie, że doszły??
a teraz najlepsze... pani na poczcie z umprzejmą miną powiedziała, że od 1 stycznia listem poleconym wysyła się TYLKO LISTY! jeśli wyślę coś innego (miękkiego, większego niż list lub o innym formacie po prostu) to oni nie biorą za to odpowiedzialności... nie ma odzyskiwania kasy i tyle... więc ja podejrzewam, że przesyłki w cudowny sposób będą teraz znikać, a odzyskać się nie da... dopóki wszyscy (szczególnie handlarze Allegro) nie nauczą się, że wszystko trzeba wysyłać paczką... co jest chore, bo sama sprzedaję i uważam, że w przypadku małych rzeczy cena będzie nieziemsko zawyżona właśnie przez przesyłkę... ale znowu jak zaginie, będą nieprzyjemności... lub ŻAL - jak w przypadku moich nagród niespodzianek (nawet nie wiem, co bym dostała
http://allegro.pl...ng.php?us_id=1524623
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Poproś organizatorów o podanie numeru nadawczego, to sobie wyśledzisz przesyłkę. Będziesz mogła wydrukować jej status, a to już jest coś, bo nikt bezczelnie nie może kraść przesyłek, jeśli uważają inaczej, niech przedstawią odpowiedni zapis w regulaminie świadczenia usług
Współczuję bardzo
ziolko
Postów 10414
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chociaż dziś laski wanilii do mnie dotarły bez problemu a do męża pieczątka, mała i płaska, ale zawsze NIE dokument
i obie przesyłki jako polecone
mam nadzieję, że jak Poczta będzie gubiła albo wydawała przyzwolenie na niedostarczanie niby nieregulaminowych przesyłek, to w końcu ludzi szlag potężny trafi i zrobią porządek z nimi, a UOKiK nałoży na tych złodziei wielomilionową karę
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro będzie lepszy dzień na tworzenie, lepiej dzisiaj odpuścić
żrą mnie łakotki normalnie...
joan
Postów 18747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moja opinia, laika: jeżeli pracownik poczty przyjmuje do obrotu przesyłkę pocztową (a polecony musi przez ręce pracownika przejść), to zawiera umowę na dostarczenie przesyłki, za co pobiera opłatę. Nie można potem stwierdzić: a jednak tego nie dostarczymy
Inna sprawa, że być może dotusi wysyłano nagrody w okresie świątecznym, to akurat armageddon był, niezwiązany z nowymi fochami odnośnie listów poleconych.
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczera prawda przecież
dotusia
Postów 476
Data rejestracji 06.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tzn. Pani zaznaczyła, że MOŻNA wysyłać inne gabaryty, ale po pierwsze ceny są wyższe, po drugie oni nie biorą odpowiedzialności za zaginięcie, bo takie rzeczy się paczką wysyła... ja dostałam też bez problemu różaniec zapakowany pomysłowo pomiędzi dwie tekturki i wyglądał jak twardy list
ale weźmy pod uwagę np. gry... mój mąż dużo wymienia i sprzedaje gier na konsolę Xbox360... zawsze wysyłał poleconym... powiedział, że boi się teraz wysłać grę za kilkadziesiąt złotych (lub grubo powyżej 100 zł jak nowa) listem poleconym, bo jak zaginie to kiszka...
ja tam będę wysyłać poleconym jak dotąd, tylko obawiam się, że skuteczność doręczeń zmaleje...
aaaa i jeszcze ta pani powiedziała, że jak przeyłka polecona będzie większych gabarytów to nie dostarczą jej do domu, tylko od razu dadzą awizo, co by listonosz się chyba nie przedźwigał... będziemy sobie sami po nie przychodzić na pocztę...
joan
Postów 18747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Geje? Utrata cnoty? Oni się starają nie narażać żadnym środowiskom.
Gość: mikki85
trudno, szkoda ze sie za lepieje wcześniej nie wzięłam, bym sie dowiedziała że oni tacy delikatni, i poprawni
Gość: mikki85
niźli zgubić gdzieś sobotę
joan
Postów 18747
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nie wiem, czy Cię straszyć, ale jesteśmy spokrewnione
antylopia
Postów 2066
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, w psychologii takie rozdwojenie jaźni jest wielce diagnostyczne.
A kto nie załapał o co biega, niech nie komentuje.
swoja drogą kiedy mój syn założył z dumą i radością koszulkę z Freddiem(kupioną na e-bayu przez mamusię za ciężką forsę) koleżanka w szkole spytała: co ty, koszulkę z Hitlerem nosisz?
dziecko mi zaniemówiło na popołudnie a potem dostało od matki przykazanie coby jednak NIE TYLKO na urodę dziewcząt patrzyło, bo strach