Wkurza mnie...

Gość: mikki85

#5588464 Napisano: 18.02.2013 17:49:47
no to nie rozumiem, dlaczego dostaje takie zwrotki emotka

eski jak ulał 158 - 160 znaków, unikam nawet wielokropków i cały czas za długie
0 0

cudaczek121

#5588468 Napisano: 18.02.2013 17:50:39
mikki85 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mikki85 napisał(a):

ALBEDO emotka

i ich zwrotki: "Twoja odpowiedź jest zbyt długa. Poprawna odpowiedź nie przekracza 160 znaków"

powariowali od czasu nieszczęsnej Palette i do 160 policzyć nie potrafią

trzeba eski skracać, bo agencja liczy je chyba z nr... telefonu, albo informatyk 160 z 150 pomylił emotka

a jaki ma teraz albedo konkurs emotka

3 x henkel

- leclerc
- schlecker
- superpharm

dzięki emotka
0 0

anialistopad

#5588521 Napisano: 18.02.2013 18:36:24
nowy kurier opek zostawił moją paczkę z kosmetykami neutrogena u ludzi , kilka ulic dalej,jutro ma odebrać i do mnie dowieść emotka
0 0

Gość: dolly

#5588536 Napisano: 18.02.2013 18:52:33
mikki85 napisał(a):

dlatego, że w tej godzinie ja wygram emotka więc system daje Ci szansę a TY namolnie ślesz dalej emotka
0 0

#5588548 Napisano: 18.02.2013 19:00:39
dolly napisał(a):

mikki85 napisał(a):

dlatego, że w tej godzinie ja wygram emotka więc system daje Ci szansę a TY namolnie ślesz dalej emotka

emotka emotka
0 0

#5588556 Napisano: 18.02.2013 19:09:07
anialistopad napisał(a):

nowy kurier opek zostawił moją paczkę z kosmetykami neutrogena u ludzi , kilka ulic dalej,jutro ma odebrać i do mnie dowieść emotka

znajomi chociaż ?
0 0

anialistopad

#5588577 Napisano: 18.02.2013 19:23:30
mikki85 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

znajomi chociaż ?

a skad,nie znam ludzi. Jutro wraca z urlopu ten kurier co zawsze mi dostarcza ,dzwonil dzis,ze jutro to odkreci co nowi namotali
0 0

#5588578 Napisano: 18.02.2013 19:26:59
anialistopad napisał(a):

mikki85 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

znajomi chociaż ?

a skad,nie znam ludzi. Jutro wraca z urlopu ten kurier co zawsze mi dostarcza ,dzwonil dzis,ze jutro to odkreci co nowi namotali

ale ja dziwię się ludziom, którzy przyjmą paczkę nieznanej im osoby...

może być krucho z tymi kosmetykami
0 0

cudaczek121

#5588598 Napisano: 18.02.2013 19:46:48
mikki85 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mikki85 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

znajomi chociaż ?

ale ja dziwię się ludziom, którzy przyjmą paczkę nieznanej im osoby...

może być krucho z tymi kosmetykami

no właśnie, co to w ogóle za maniery,żeby paczkę odbierać emotka Jeśli do mnie kurier czy listonosz przynosi paczkę nieprzeznaczoną dla mnie ani nikogo z mojej rodziny, to zawsze zwracam od razu paczkę i mówię,że nie znam tych ludzi emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#5588645 Napisano: 18.02.2013 20:23:44
moi sąsiedzi czasem paczki za mnie odbierają, jestem im wdzięczna bo kurier w przedziwnych porach sie pojawia a potem szukaj wiatru....wolę pocztę i avizo
0 0

Gość: plocia

#5588776 Napisano: 18.02.2013 22:10:19
Mnie dziś też wkurzył kurier, dzwonił a ja u dentysty z japą otwartą emotka po ok 5 min oddzwaniam do niego a tam cisza nie odbiera. Po 3 h znów dzwonie a ten mi oznajmia że awizo zostawił emotka
Zawsze dzwonił kilka razy, nawet szło załatwić by mi do pracy przywiózł a dziś emotka to pewnie ten nie miły łysol, myśli że jak napakowany to mu paczki wszystkie rozumy pozjadały.
Awizo z info że jutro znów będzie między 10-13 - tylko że ja w tych godzinach pracuje, czy nie mogą tego po 15 przywieźć ?? pacany jedne emotka
0 0

#5588786 Napisano: 18.02.2013 22:19:13
ORANGE!
zrezygnowałam z 3 numerów, pierwszy miał być wyłączony w grudniu, a gdzie tam, dalej rachunek przyszedł, zapłaciłam jak ta głupia bo nawyk taki, uwzględnili reklamacje, a jakże kasę mogą oddać ale z takimi schodami ze już odżałuję te 25 zł, niech sie wypchają, dwa pozostałe numery miały być wyłączone w styczniu na początku, są aktywne do dziś, przyszedł rachunek, nie zapłacę za nic, jutro ZNOWU zadzwonię bo oczywiście nikt nie oddzwania i znów pisemko wyślę,
w aparacie był simlock orange to kupiłam dziecku nr na doładowanie, przedłużyłam konto o rok, doładowałam, w porządku? a gdzie tam! na telefon syna przychodzi średnio 5-6 smsów o napalonych laseczkach, gorących sąsiadkach i propozycje przedłużenia sobie....i wydzwania namietnie czyjś szwagier, chyba się nr nie przedawnił, muszę kasę zrzucić na chomika i wywalić ten numer,
PRECZ Z ORANGE!
0 0

#5588797 Napisano: 18.02.2013 22:26:29
no zesz ku.....właśnie dostałam sms ze faktura za leasing citroena została wystawiona, jutro wywalam ten numer!
0 0

tereniagno

#5588873 Napisano: 18.02.2013 23:48:38
Wkurza mnie,że w domu u Ani jest szpital,wszystkich po kolei rozkłada paskudana grypa.Dosięgła też mnie,Patryczka i od wczoraj maleńką kruszynkę.żal emotka
0 0

Gość: ango

#5588885 Napisano: 19.02.2013 00:16:41
...ze nie mogę znaleźć wątku o konkursie Media Markt, który czytałam wczoraj. Mam wrażenie, ze wyszukiwarka nie działa dobrze.
0 0

Gość: dawidekk

#5589934 Napisano: 20.02.2013 01:40:11
Wchodzę na e-konki, patrzę a tu WC Męski. Radość jak nie wiem co, nareszcie, po tyle latach! Klikam nerwowo, czekam, strona się ładuje, po kilku chwilach jest(!) - a nie jednak nie "Wątek o podanym ID nie istnieje." No załamka, znowu muszę iść do Damskiego, a tu powtórka z rozrywki "Wątek o podanym ID nie istnieje." No nie! I znowu do umywalki emotka

+ wkurza mnie plan na nowy semestr. Poniedziałek od 8 do 20, babo z dziekanatu, jeżeli to czytasz - zmień plan kobieto!
0 0

#5589936 Napisano: 20.02.2013 01:42:20
Aaaa! Gdzie jest mój avek! <olaboga> To mnie też wkurza.

Przepraszam, ale nie mogłem edytować poprzedniej wiadomości.
0 0

Gość: size

#5589939 Napisano: 20.02.2013 01:56:33
dawidekk napisał(a):

Wchodzę na e-konki, patrzę a tu WC Męski. Radość jak nie wiem co, nareszcie, po tyle latach! Klikam nerwowo, czekam, strona się ładuje, po kilku chwilach jest(!) - a nie jednak nie "Wątek o podanym ID nie istnieje." No załamka, znowu muszę iść do Damskiego, a tu powtórka z rozrywki "Wątek o podanym ID nie istnieje." No nie! I znowu do umywalki emotka

+ wkurza mnie plan na nowy semestr. Poniedziałek od 8 do 20
, babo z dziekanatu, jeżeli to czytasz - zmień plan kobieto!

Nic się nie wkurzaj, za parę lat wspomnisz moje słowa - może emotka

U mnie sprawdziłam - WC damskie i męskie- brak - dołożą lada moment. Daj czas Rewolucjonistom emotka

Weź korzystaj z każdej chwili na uczelni - to super rozrywka. Lepsze być może niż to co potem emotka

Baw się i korzystaj emotka Pani z dziekanatu nie ma wpływu na Twój rozkład zajęć - Ona Ci je podaje wg wskazań emotka
Poproś pisemnie dziekana
emotka emotka
0 0

#5589941 Napisano: 20.02.2013 02:13:37
size napisał(a):

Nic się nie wkurzaj, za parę lat wspomnisz moje słowa - może emotka

U mnie sprawdziłam - WC damskie i męskie- brak - dołożą lada moment. Daj czas Rewolucjonistom emotka

Weź korzystaj z każdej chwili na uczelni - to super rozrywka. Lepsze być może niż to co potem emotka

Baw się i korzystaj emotka Pani z dziekanatu nie ma wpływu na Twój rozkład zajęć - Ona Ci je podaje wg wskazań emotka
Poproś pisemnie dziekana
emotka emotka

Ech, no oby emotka Ale miłoby było poswpominać chwile spędzone z ludźmi z kierunku, a w planie mało jest przerw na takie spotkania emotka Przynajmniej mało w porównaniu do poprzednich semestrów emotka
Panie z dziekanatu mają wpływ na wszystko emotka na pogodę, na psa Obamy czy program telewizyjny, tylko się im tyłka ruszyć nie chce, ale to tak jak mi emotka
0 0

Gość: size

#5589942 Napisano: 20.02.2013 02:25:23
dawidekk napisał(a):

Ech, no oby emotka Ale miłoby było poswpominać chwile spędzone z ludźmi z kierunku, a w planie mało jest przerw na takie spotkania emotka Przynajmniej mało w porównaniu do poprzednich semestrów emotka
Panie z dziekanatu mają wpływ na wszystko emotka na pogodę, na psa Obamy czy program telewizyjny, tylko się im tyłka ruszyć nie chce, ale to tak jak mi emotka

Co Ty emotka Ze znajomymi zawsze możesz robić co chcesz emotka

Panie z dziekanatu dają Ci obiektywną informację o Twoim statusie, zajęciach i zaległościach.

Mówię to ja, były referent d/s obsługi studentów.
Idź się bawić.

Dziekanat to sprawa inna - oni przekazują i nie angażują się - coś jakby poczta.

Luz.
0 0