Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
vickichelm
Postów 2551
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
aurorcia oczywiście !!! ja czekam na biały puszek
Gość: koza.k90
Gość: usmiech
bo te "baby są jakieś inne"...
anialistopad
Postów 14141
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
ziolko
Postów 10399
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jakie żarty????
jeśli nie macie bardzo niskiego ciśnienia, że są zawroty głowy, krew z nosa wam nie leci przez upały itp. to nie zrozumiecie
ALE TO NIE JEST POWÓD DO ŚMIECHU!!
to tak jakbym śmiała się z kogoś, że jest chory a ja bym się cieszyła, że jestem zdrowa
wkurza mnie brak zrozumienia i to czasami u ludzi, których bym o to nie podejrzewała
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mia
Postów 17547
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 40
Nienawidzę zimy, a kocham lato i 100 razy wolę upały, niż zimno!
W ogóle to chyba powinnam się była w Grecji urodzić, ale i tak dziękować niebiosom, że nie na Syberię nie trafiło!
W temacie: Wkurza mnie, że kolejna zima zbliża się nieuchronnie...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10399
Punkty karne 1
Konkursy dodane
może i więcej luzu... ale nie jestem "babą", tylko "kobietą"
luko922
Postów 4861
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane
No chyba rzeczywiście upał doskwiera, bo nawet bym nie pomyślał, że moje gadanie o lecie i zimie ktoś może potraktować jako wyśmiewanie się z choroby. Bez przesady!
W oczekiwaniu na główną...
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Oj oj, jakbym siebie czytała... I ciągle te lodowate stopy w w zimie. Kocham lato, chce mi się żyć, a zimą usycham z dnia na dzień...
Gość: size
Przy upałach zdycham - zawroty głowy, puchnięcie, teraz doszły mi pyłki - super
Moja Mama, w wieku już jednak zaawansowanym, jak jest słońce i 32 stopnie, tel. do mnie:
M - kochanie, gdzie jedziemy, co robimy, może tu lub tam...
J - e,ee,eee, nigdzie, może jutro, ble, zwymiotuję, okropnie, umieram, zdycham, wody mi podać...
Wychodzą chmury, jest 20 stopni, brak słońca, brak oznak, ze będzie:
Ja - dzisiaj jedziemy do..., zahaczymy o..., potem tam i tam
Mama - ble, ble, ble, umieram, pogoda nie taka, pies zmienił dziwnie sierść choć to nie pora, woda zamarza zamiast się gotować, buty są za małe, to nie mój dom itp.
Mama pomimo wieku korzysta, a ja se zdycham
Mamy jak mamy
Szanujmy odczucia innych, czujących odmiennie.
Dziękuję za uwagę - muszę worki na ciało z lodem szykować
nie rozumiem o co biega...
napisałam tylko, że wolę lato i upały od mrozu i zimy
chyba naprawdę te upały czynią szkody
wypisz wymaluj mam tak samo, wiec jak tu nie kochać lata ?!
joan
Postów 18628
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
WCZORAJ/DZIŚ: Jakieś dziwne stworzenie (na szczęście na bank nie kleszcz) użarło mnie w nocy w przedramię. Skóra nietypowo zaróżowiona i spuchnięta na powierzchni ok. dwóch pięciozłotówek. Wrzuciłam w Googla słowo "rumień" i niedobrze mi od zdjęć, które zobaczyłam.
DZIŚ: Człowiek niespełna rozumu zaczął napier* piłą / szlifierką / innym ustrojstwem już o 06:39. Wyskoczyłam z łóżka, jak oparzona, mało się przy tym nie zabiłam. Ponieważ to nie pierwsza taka akcja dźwiękowa, muszę przeprowadzić śledztwo, któż to zrobił sobie na ogródku tartak. Chyba jakaś pozłacana rączka przeszła na emeryturę.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko