Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tyska
No właśnie! Podzielam irytację i wściekłość ! Na początku to nawet chyba słali esa ,że nici się wygrało,a teraz tego też nie ma
Gość: beatris23
ja nic a słałam sporo
Gość: tyska
noo,też myślę,że 50 na tydzień i u nas tylko 2 trafne to unmoeglich!!! co niektórzy to zawodowcy przecież
anneczka23
Postów 93
Data rejestracji 08.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2319
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: edycja88
Łączę się z Tobą w bólu...
Mam nadzieję, że dzisiejszy SMS posłany na Kasię przyniesie mi więcej szczęścia...
Gość: gosia88bartek
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na początku jakoś to znosiłam, ale teraz coraz bardziej działają mi na nerwy
Mam kilka telefonów konkursowych, słyszę sms-a, lecę odczytać z nadzieją, że coś wygrałam, a tu zonk
I tak kilkanaście razy dziennie na każdy telefon
Gość: iwonciaaa
Gość: jolcia12
Ale coś trzeba robić by żyć godnie, bo zabawa w konkursy to tylko dodatek.
Gość: sonyyy
ma ktos do 3d blend-a-med nr. tel? bo na emiala nie odpisują i wogole nie dochodzi do nich!!
Gość: minia
a byl jakis ranking???
ja powinnam wygrac singiel ale nawet E-maila nie dostałm
Gość: sonyyy
Nie było rangingu w tym rzecz, ale miałem 103 miejsce czyli sie załapałem
Gość: minia
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie słali nic
kilka osób z forum się chwaliło wygraną
Ja też kodziki wysyłam i nic Dobrze ze chociaz nie trzeba słać smsów
Gość: korni84
a ogóle były jakieś wyniki?
Gość: sasanka24
mama2006
Postów 3472
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aha i jeszcze dzieci wrzeszczące pod oknem do matki ( na czwarte piętro).
ciasssteczko
Postów 1386
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to któraś z forumowiczek
W temacie - wkurza mnie upał, nie znoszę gorąca