Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika tadziuuu

tadziuuu

#6447689 Napisano: 02.01.2018 11:12:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrany zegarek o wartości blisko 2 tyś.
Z konkursu na Facebooku:) info na mailu na stronie opublikuje jak przesle im dane do wysyłki. Wtedy też pochwalę się co to za konkurs ostatecznie żeby nie zapeszac. 

Witaj nowy roku!   Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6444642 Napisano: 20.12.2017 20:03:05 w Visa Konkursy
zaczytana-pola napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

rkvi napisał(a):

Czyli główne nagrody są wybierane że zgłoszeń, które nie wygrały nagród dziennych?

Z tego co  miła Pani mi powiedziała, każde zgłoszenie może wygrać max. jedną nagrodę spośród dziennych, tygodniowych i głównych. Czyli albo dzienna, albo tygodniowa, albo główna.

Źle zrozumiałaś.
Jednemu Uczestnikowi Konkursu przysługuje dziennie prawo do 1 (jednej) Nagrody Dnia.
Jeden Uczestnik może uzyskać prawo tylko do jednej Nagrody Głównej, jednej Nagrody Tygodnia i jednej Nagrody Dnia tego samego rodzaju.

Dokładnie:) czyli jednym zgłoszeniem można zgarnąć cała pulę dziennej głównej i tygodniowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6442432 Napisano: 15.12.2017 04:25:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Heniek nie dał Desperados po raz ostatni nie zawiódł i to 5 razy emotka

No to tyle jeśli chodzi i pełen sukcesów konkurs Desperados  Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6441593 Napisano: 13.12.2017 16:46:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 bilety na jutrzejsze mecze w ramach Klubowych Mistrzostw Świata w Siatkówce Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6441232 Napisano: 13.12.2017 09:16:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

biokoo napisał(a):

to ile jeszcze tych samochodow zostalo? juz bylo z niedzieli?

Wczoraj był ostatni etap w którym były trzy samochody do wygrania. emotka

Wczoraj ostatni etap przyjmowania zgłoszeń i dziś będą dzwonić rozumiem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6441218 Napisano: 13.12.2017 08:43:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erykcholeryk napisał(a):

aurorcia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

co wygrało na rmf dziś bo w ZEA nie lapie mi radia

po 18.00 barek-globus, a drugie auto było wcześniej i nie słuchałam.

ok. 17.20 wygrało zgłoszenie chłopaka dotyczące książki. Twierdził że wiedział, że jego dziewczynie podoba się pewna unikatowa książka. Książkę tą postanowił zdobyć na aukcji. Mówił, że był tylko jeden egzemplarz i żeby go zdobyć musiał przelicytować cenę wywoławczą pięciokrotnie. Wg historii jeszcze tylko jedna osoba podbijała cenę i na koniec okazała się nią być dziewczyna tego chłopaka. Teraz mają się hajtać, a do ślubu pojadą nową furą emotka  
Jeśli chodzi o barek historia była taka, że kobieta kupiła barek, a cieszy się dlatego, że mąż teraz zaczął ścierać kurze z barku i szafek.  
Ciekawe, jakich trzech szczęśliwców poznamy jutro emotka  Ja stawiam na Grażynę co kupiła mandolinę, poznała na koncercie chłopaczynę i powiększyła rodzinę emotka  A tak na poważnie, to odczuwam jakby w tym konkursie nie liczyła się zgodność z cechami wymienianymi w regulaminie, a raczej wybieranie zgłoszeń przeciętnych, rozbudzających w słuchaczach nadzieję że i oni mogą wygrać. "Skoro takie proste historie wygrywają, to mogę i ja." Napędza to sprzedaż, szczególnie przed gwiazdką i taki konkurs organizatorom z pewnością się zwróci. Z masowości może wynikać to, że raczej nie kreatywność tu zadecyduje o wygranej, a losowość. Może ciekawe zgłoszenia giną gdzieś wśród tych średnich? Sposób prezentacji obu wyników dziś zapamiętałem jako schematyczny: prowadzący pytał co komuś sprawiło radość a potem pytał dlaczego. Jeśli konstruuje się w ten sposób klucz odpowiedzi, z założenia odrzuci się masę kreatywnych propozycji wychodzących poza szablon. Wydaje mi się to być kolejnym argumentem na poparcie tezy, że wyboru wygrywających zgłoszeń dokonywano w oparciu o inne cechy niż wymienione w regulaminie konkursu. Ale to było dziś. Zobaczymy, może jutro na koniec usłyszymy jakieś prawdziwe perełki.

Dlatego się zgłosiłem:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6441215 Napisano: 13.12.2017 08:31:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś jeszcze nic ale wierząc w magię wątku i marząc o autku z allegro się wpisuje na szczęście:) Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6441194 Napisano: 13.12.2017 06:45:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrałem kolejny raz start w dowolnym Runmageddonie! emotka   z 4move a zatem bedzie forma emotka Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6440041 Napisano: 11.12.2017 09:15:23 w Udane wymiany - polecane nicki:)
pingu4
Postawa użytkownika bardzo neutralna. Prosił mnie o rezerwację przedmiotu bo wypłata od pierwszego... później że jakieś opóźnienia a dwa dni temu że musi się zastanowić to juz byłem pewien że zrezygnuje co też się wczoraj stało. Blisko 2 i pół tygodnia czekania... kupiłem w między czasie tablet z założeniem że te zaskórniaki się zwrócą i zostałem z problemem że będę musiał pożyczyć kasę żeby poszło na ratę za ślubną pożyczkę:/ mimo to kontakt dobry co rowna minusy do oceny neutralnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6440012 Napisano: 11.12.2017 06:59:26 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza i to jest najłagodniejsze słowo postawa jednego z użytkowników. Prosił mnie o rezerwację przedmiotu bo wypłata od pierwszego później że jakieś opóźnienia a dwa dni temu że musi się zastanowić to juz byłem pewien że zrezygnuje co też się wczoraj stało. Ponad 2 tygodnie czekania... kupiłem w między czasie tablet z założeniem że te zaskórniaki się zwrócą i zostałem z problemem że będę musiał pożyczyć kasę żeby poszło na ratę za ślubną pożyczkę:/ Wyświetl w wątku >>
2 brucee, lager 0

tadziuuu

#6437736 Napisano: 06.12.2017 12:40:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 gry na PlayStation z konkursu na face emotka

Ps gratuluję rzeszy wygranych zakupów:) Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6437500 Napisano: 05.12.2017 22:27:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Sidoluxa 100 mam emotka  zmotywowalo mnie to do 3godzinnej pracy komentarzu akcji do nivea;)  Wyświetl w wątku >>

tadziuuu

#6437169 Napisano: 05.12.2017 11:16:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu Black Energy WINTHEGAME. który numer paragonu trzeba podać do formularza? Ten u góry jako nr wydruku czy ten na dole ? Ktoś już brał udział? emotka  z góry dzięki za pomoc Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6436551 Napisano: 04.12.2017 07:04:28 w Giełda Kodów ; )
30 kodów Desperados mam. Jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam z ofertami Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6436550 Napisano: 04.12.2017 06:40:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Black Energy WINTHEGAME. który numer paragonu trzeba podać do formularza? Ten u góry jako nr wydruku czy ten na dole ?

Może ktoś wie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6436516 Napisano: 03.12.2017 21:37:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rat napisał(a):

Dane do oswiadczenia
Pesel, nr dowodu osobistego emotka
podajecie prawdziwe dane?? 
przejdzie jak pomyle jedną cyferkę?

Nie wiem o jaki konkurs chodzi ale ogólnie staram się unikać jak najwięcej swoich danych osobowych. 
Dlatego za każdym razem gdy wymagają jakiś niestworzonych danych to mam do nich kilka pytań chociażby o tworzenie baz danych wrażliwych i rejestracji ich w GIODO i czy są świadomi jakie ciąża na nich z tego tytułu obowiązki. I do tej pory nie musiałem więcej danych swoich podawać.  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6436512 Napisano: 03.12.2017 21:27:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu Black Energy WINTHEGAME. który numer paragonu trzeba podać do formularza? Ten u góry jako nr wydruku czy ten na dole ? Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6434789 Napisano: 29.11.2017 18:09:08 w Udane wymiany - polecane nicki:)
cb656
Szybko sprawnie i pełen profesjonalizm. Tablet zapakowany pancernie tak że nie mogło się mu nic stać. Nawet zatopienie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6434726 Napisano: 29.11.2017 15:52:47 w Kupię...
Kupię używana pufe lays emotka  po jakimś czasie one się kurczą że względu na zbity wkład ale takie też kupię:) potrzebuje nawet bardziej sam worek bez wkładu do wykorzystania w projekcie naukowym emotka

Zapraszam priv emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

tadziuuu

#6432829 Napisano: 24.11.2017 16:53:18 w Informują
Nescafe Konkurs z Żabki maile o wyrażeniu zgody na przesłanie nagród II stopnia mailem emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0