Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Niebieska_Laguna

Niebieska_Laguna

#6398063 Napisano: 01.09.2017 20:40:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

na almette paragony musza byc z dzisiaj czy moga byc wczesniejsze?

Od 10 sierpnia emotka

a pamietasz jak tam informuja? smsem czy mailem?

sms-em. Ale czy oni nie dzwonili w zeszłym roku?

nie wiem, bo nic nie wygralam w tamtym roku...

A tam potrzebne są paragony? Myślałam, że tylko wieczka emotka

Paragony też. Gdyby nie to, to pewnie ze sklepowych półek znikałyby same wieczka emotka   Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6398015 Napisano: 01.09.2017 19:30:37 w Oddam za darmo
Kody do pobrania Gazety Wrocławskiej z www.prasa24.pl 

KZA7MVT 
L2WZPHW
Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398013 Napisano: 01.09.2017 19:19:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Almette i dostałam odpowiedź, że mam ID 619162, a za chwilę drugie 619169... Czyżby już pierwszego dnia było ponad pół miliona zgłoszeń  emotka ? Do północy to milion chyba pęknie. 

Ja o 6 rano miałam ID 616560. A dom tylko jeden emotka  

A to może nie liczyli od pierwszego, bo chyba nikt by nie nabijał od północy tylu zgłoszeń...  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6398010 Napisano: 01.09.2017 19:14:53 w co chcielibyście wygrać?
O, święta Lidko od konkursowiczów tyś wszystkich nagród patronką... nie proszę Cię o domek, a jedynie o tysiaka od Almette. Gorące błagania do Ciebie wznoszę, niech GRASP da gotówkę, proszę...emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6398005 Napisano: 01.09.2017 19:07:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysłałam zgłoszenie na Almette i dostałam odpowiedź, że mam ID 619162, a za chwilę drugie 619169... Czyżby już pierwszego dnia było ponad pół miliona zgłoszeń emotka ? Do północy to milion chyba pęknie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6397992 Napisano: 01.09.2017 18:47:14 w Czy informują/ informowali?
Czy Albedo uraczyło kogoś e-mailem z konkursu Palette w Super Pharm? Podobno wybór miał nastąpić 25, co prawda powiadamiać mają do wtorku, ale czy tak ciężko byłoby im rozesłać 5 mejli wcześniej emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6397748 Napisano: 01.09.2017 13:13:25 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

Godzina 13: ja mam posprzątane, poprane, poprasowane, obiad na stole, ciasto (wow!) w piekarniku, a dziecko wymęczone wspólną zabawą na placu zabaw żąda codziennie spania o 19. 

Ehhh, życie takie piękne...  emotka

Kurde, ja do godziny 13 mam zaledwie naczynia pomyte emotka  Ale za to naoglądałam się "Z pamiętnika położnej", "Dzień, który zmienił moje życie" i nawet "Małolaty" emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6397704 Napisano: 01.09.2017 12:16:55 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
andii napisał(a):

Rozglądał się ktoś może za LINDT  ?  emotka  

W Tesco jest aktualnie promocja na LINDT czekolady po 8,99 (-12%) a praliny 18,99 (-24%), ale nie wiem, czy to najtaniej emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

Niebieska_Laguna

#6397448 Napisano: 31.08.2017 21:21:26 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Aż musiałam sprawdzić na stronie Biedronki. Ładne opakowanie ma to Lawendowe wzgórze, może się po nie wybiorę jutro. Akurat coś na moje nerwy - lawenda. 

"Oj, naiwna, naiwna, naiwna..."- zaśpiewałabym Ci, przypominając sławną piosenkę sławnego kabaretu. emotka Życzę Ci, żeby choć w połowie września była. emotka  Sama opakowania nie widziałam, ale one wszystkie mają piękne opakowania i rewelacyjne aromaty, smak zatem pewnie idzie z nimi w parze/trójce. emotka

Ja niestety nie znam realiów Biedronkowych. Chodzę tam tylko na zakupy konkursowe. Chociaż i tak to dla mnie dziwne, że sierpniowa herbata ma być od września... emotka  Gorzej jak mi posmakuje, a za miesiąc już inna będzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6397438 Napisano: 31.08.2017 21:12:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Eh, tak się cieszyłam na zbliżający się konkurs Lindt, bo uwielbiam te czekolady. Myślałam, że to może w końcu będzie jakiś fajny konkurs, który sprawi, że zechce mi się wyjść na zakupy, zarwać noc, żeby dopracować zgłoszenie. Że to będzie jakieś fajne wyzwania, kreatywne... Że będę z emocjami czekać na wyniki... a tu sobie przypomniałam, że dokładnie rok temu Lindt organizował loterię emotka  I pewnie ten konkurs to też będzie loteria... Czyli nic dla mnie emotka  I dalej zostało mi kupowanie płynów do podłogi, do naczyń i chipsów, zamiast ulubionej czekolady... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6397345 Napisano: 31.08.2017 18:49:43 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Szukam dobrej (smakowo i jakościowo) herbatki na zbliżające się jesienne wieczory  emotka  Może są tu jacyś smakosze tego trunku i coś polecą? Może być dobry gatunek białej lub żółtej, albo niespodziewane mieszanki owocowe, a może ziołowe? Tak żeby można było się rozkoszować tym smakiem i aromatem. 

Ja, wstyd powiedzieć, piję najgorsze lury świata emotka , ale Córa upodobała sobie ostatnio miesięczne w Biedronce i jest nimi naprawdę zachwycona. Jedna (bodajże kwietniowa) może być nawet sporządzana na zimno. Właśnie w dzisiejszej gazetce jest nowa ("Lawendowe Wzgórze" - one nawet nazwy mają powalające! - np. "Maj - Rabarbarowy Raj"  emotka  ), zatem tak pewnie około końca września trafi do sklepów (zaznaczam - jako sierpniowa). emotka

Aż musiałam sprawdzić na stronie Biedronki. Ładne opakowanie ma to Lawendowe wzgórze, może się po nie wybiorę jutro. Akurat coś na moje nerwy - lawenda.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6397335 Napisano: 31.08.2017 18:32:25 w SZUKAM....
asiatko napisał(a):

czy ktos juz dostał kaske z konka do wygrania za 2 dania? Mialam info o wygranej z 19.07, wyslalam meila z danymi i par, i nic...

Już dawno doszła za pierwszy tydzień, ale nie pamiętam jaka to była data zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6397332 Napisano: 31.08.2017 18:31:27 w SZUKAM....
Szukam dobrej (smakowo i jakościowo) herbatki na zbliżające się jesienne wieczory emotka  Może są tu jacyś smakosze tego trunku i coś polecą? Może być dobry gatunek białej lub żółtej, albo niespodziewane mieszanki owocowe, a może ziołowe? Tak żeby można było się rozkoszować tym smakiem i aromatem.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6397300 Napisano: 31.08.2017 17:56:29 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

dostałam pismo, że w przeciągu 20 dni z powodu rosnącego zadłużenia zostanie mi odcięta woda. (...) No więc biorę wszystkie swoje potwierdzenia zapłaty i lecę jak głupia do nich, na ostatnią chwilę, bo przecież pracują do 15. I co się okazuje? Że mam niecałe dwa złote zadłużenia, bo w maju kwota wpłynęła dwa dni po terminie (...) Bajzel na kółkach. 

emotka Nieźle. Wkurza mnie, że nadal urzędnik ma władzę, jak kiedyś car. emotka

I jeszcze ręka rękę myje... Małe miasteczko, mały powiat i wszędzie pozatrudniana rodzina i znajomi "rządzących"... Skargi można do woli pisać... Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

Niebieska_Laguna

#6397208 Napisano: 31.08.2017 15:53:14 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Dziś dostałam pismo, że w przeciągu 20 dni z powodu rosnącego zadłużenia zostanie mi odcięta woda. Podali nawet punkt zastępczego poboru wody i oznajmili, że ponowne uruchomienie przyłącza wodociągowego wiązać się będzie z dodatkowymi kosztami... (jeszcze kilka miesięcy temu zgarnęli 3 tysiące za podłączenie do kanalizy). No więc biorę wszystkie swoje potwierdzenia zapłaty i lecę jak głupia do nich, na ostatnią chwilę, bo przecież pracują do 15. I co się okazuje? Że mam niecałe dwa złote zadłużenia, bo w maju kwota wpłynęła dwa dni po terminie...  emotka  Zamiast wysłać pismo z informacją, żeby uregulować te kolosalną sumę, to oni chcą odcinać wodę... Masakra. Ale na szczęście wygrzebała te rażąco wysoką kwotę i jednak się dziś wykąpię  emotka  Niestety, to nie pierwszy cyrk w ich wydaniu. Całkiem niedawno już mi przyjechali odcinać wodę, chciałam pokazać im świstki, że płacę, to nie chcieli oglądać, bo im podobno nie wolno. Zabrali się więc sprzed mojego domu, ja od razu pojechałam do sekretariatu, a tam babka zdziwiona, bo na liście mają kogoś innego do odcięcia. Pracownicy pomylili adresy... A jeszcze jakiś czas temu też dostałam pismo, że od kilku miesięcy nie płacę za wodę, ale wtedy okazało się, że moje wpłaty księgują na podobne nazwisko. I nie, nie zaniepokoiło ich, że tamta osoba płaci dwa razy w miesiącu. Bajzel na kółkach. 

emotka emotka Tak się czasami (ostatnio - coraz częściej) poważnie zastanawiam, czy faktycznie w średniowieczu, uznawanym często za wiek ciemnoty, głupoty i zacofania, było aż tak źle. Niby mamy XXI wiek i ludzie wykupują działki na Księżycu, a tu na naszej rodzinnej, poczciwej Ziemi takie szoki. emotka

No niestety... tam jeszcze wieje komuną. Skargi i zażalenia można sobie wysyłać jak zgłoszenia na loterię - na marne. A jak kiedyś była awaria, to dopiero strażacy nam pomogli, bo od nich najpierw nikt nie chciał przyjechać (a to był ich obowiązek), a jak się pojawił, to nie wiedział, co z tym fantem zrobić emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

Niebieska_Laguna

#6397202 Napisano: 31.08.2017 15:44:09 w Wkurza mnie...
astronautka napisał(a):

tsubasa napisał(a):

Wkurza mnie dzisiaj, że kupiłem kilka Coca Coli w Biedronce. Siadam przed komputerem, by je zgłosić.... i okres przyjmowania zgłoszeń minął wczoraj emotka

witaj w klubie, ja nakupiłam corn flakes na nestle pełne ziarno....  emotka

A ja dzisiaj robiłam zdjęcie na Danio Shake It, jakiś czas temu ten konkurs pojawił się w zapowiedziach, był nawet w bazie, ale odrzucony, bo już istnieje. I dopiero dziś się dopatrzyłam, że to konkurs z 2016... a tylko przez chwilę widniał na stronce jako aktualny emotka Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6397199 Napisano: 31.08.2017 15:41:47 w Wkurza mnie...
Dziś dostałam pismo, że w przeciągu 20 dni z powodu rosnącego zadłużenia zostanie mi odcięta woda. Podali nawet punkt zastępczego poboru wody i oznajmili, że ponowne uruchomienie przyłącza wodociągowego wiązać się będzie z dodatkowymi kosztami... (jeszcze kilka miesięcy temu zgarnęli 3 tysiące za podłączenie do kanalizy). No więc biorę wszystkie swoje potwierdzenia zapłaty i lecę jak głupia do nich, na ostatnią chwilę, bo przecież pracują do 15. I co się okazuje? Że mam niecałe dwa złote zadłużenia, bo w maju kwota wpłynęła dwa dni po terminie... emotka  Zamiast wysłać pismo z informacją, żeby uregulować te kolosalną sumę, to oni chcą odcinać wodę... Masakra. Ale na szczęście wygrzebała te rażąco wysoką kwotę i jednak się dziś wykąpię emotka  Niestety, to nie pierwszy cyrk w ich wydaniu. Całkiem niedawno już mi przyjechali odcinać wodę, chciałam pokazać im świstki, że płacę, to nie chcieli oglądać, bo im podobno nie wolno. Zabrali się więc sprzed mojego domu, ja od razu pojechałam do sekretariatu, a tam babka zdziwiona, bo na liście mają kogoś innego do odcięcia. Pracownicy pomylili adresy... A jeszcze jakiś czas temu też dostałam pismo, że od kilku miesięcy nie płacę za wodę, ale wtedy okazało się, że moje wpłaty księgują na podobne nazwisko. I nie, nie zaniepokoiło ich, że tamta osoba płaci dwa razy w miesiącu. Bajzel na kółkach.  Wyświetl w wątku >>

Niebieska_Laguna

#6396871 Napisano: 31.08.2017 08:47:05 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

Nie mam już dzisiaj siły ;( Od rana na nogach, w biegu, sprawa za sprawą... Jestem mega zmęczona, a nie zrobiłam połowy rzeczy, które dzisiaj miałam zrobić. W dodatku nagrody do mnie nie dochodzą ;( Masakra...

To chwilowy moment natłoku spraw emotka  . Pomyśl sobie, że zaraz przyjdzie weekend, gdzie sobie odpoczniesz, a w piątek pewnie trafisz wspaniałą nagrodę. Los lubi płatać figle i pocieszać nas w momentach kiedy się tego najmniej spodziewamy. Głowa do góry  emotka

Dziękuję za ciepłe słowa emotka  Niestety weekend minie mi pod znakiem nadrabiania zaległości  emotka  Ale już nie marudzę, bo ile można narzekać... I oby spełniło się życzenie o nagrodzie emotka

A w temacie... od rana pracowałam nad aranżacją do konkursowego zdjęcia, tyle najdrobniejszych detali, taka mozolna praca i tuż przed cyknięciem fotki, kot mi w to wskoczył i rozwalił wszystko emotka  Nie mam siły od nowa tego robić. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

Niebieska_Laguna

#6396774 Napisano: 30.08.2017 21:45:59 w Wkurza mnie...
Nie mam już dzisiaj siły ;( Od rana na nogach, w biegu, sprawa za sprawą... Jestem mega zmęczona, a nie zrobiłam połowy rzeczy, które dzisiaj miałam zrobić. W dodatku nagrody do mnie nie dochodzą ;( Masakra... Wyświetl w wątku >>
0 0

Niebieska_Laguna

#6396771 Napisano: 30.08.2017 21:42:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie dotarł do mnie jeden bon z Żabki... ale nie miałam żadnego info do TQG, że coś nie tak... czy ktoś jeszcze czeka, czy już czas dzwonić do agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0