Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Karolcia90

Karolcia90

#7355041 Napisano: 13.05.2026 14:37:05 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agakaz2 napisał(a):

MDL napisał(a):

Karolcia90 napisał(a):

Loterii Wielkich Serc? Wygrałam e-voucher do Allegro 100zł w lipcu i kojarzę, że termin wysyłania nagród w regulaminie był jakiś drugi, że nawet przyszły rok( tzn. ten). Teraz sobie o tym przypomniałam, choć w głowie coś mi świta luty...Na zdrapkę wysyłaną na e-mail ( i ta była wygrana) też czekałam, nie była od razu. Zastanawiam się czy coś poszło nie tak. Link do regulaminu jest już nieważny.

Jakoś od razu po zakończeniu loterii wszystkie vouchery dostałam

tak ja tez

Aha... Muszę przestać być cierpliwa w moim życiu, bo kolejny raz nie wychodzi mi to na dobre 🫣 Napiszę do nich, ale widzę to w ciemnych barwach...I to normalnie było na e-mail przesyłane? Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7354963 Napisano: 13.05.2026 11:59:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Loterii Wielkich Serc? Wygrałam e-voucher do Allegro 100zł w lipcu i kojarzę, że termin wysyłania nagród w regulaminie był jakiś drugi, że nawet przyszły rok( tzn. ten). Teraz sobie o tym przypomniałam, choć w głowie coś mi świta luty...Na zdrapkę wysyłaną na e-mail ( i ta była wygrana) też czekałam, nie była od razu. Zastanawiam się czy coś poszło nie tak. Link do regulaminu jest już nieważny. Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7351137 Napisano: 27.04.2026 13:36:51 w Informują
Informują z Konkurs "Złoto na Gorąco" Biedronka

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
Informacja dziś 12:00 etap 7 Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

Karolcia90

#7230186 Napisano: 18.12.2024 23:52:14 w PODZIĘKOWANIA
RaMa
Przyjemna konwersacja, szybka transakcja. Dziękuję. Polecam!🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7216721 Napisano: 26.10.2024 19:00:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy po wysłaniu zgłoszenia z serku Philadelphia jest potwierdzenie na stronie? Dałam wyślij i po prostu wyświetlił mi się pusty formularz. Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7211460 Napisano: 05.10.2024 16:18:19 w KLIKNIJCIE
Hejka
Jeśli ktoś ma chęć i możliwość, prosiłabym o łapkę w górę pod komentarzem

karolcia9093
https://youtu.be/...?si=BqUI7oylmGziMRYt
Z góry dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

Karolcia90

#7146732 Napisano: 13.12.2023 13:47:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Nieaktualny 

Bilet film 2D Multikino ważny do 23.12.23r. wymienię na paragon do któregoś konkursu: Wedel, Monopoly z Nestle, Glade, Wawel Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

Karolcia90

#7139658 Napisano: 16.11.2023 14:44:02 w PODZIĘKOWANIA
mandarynka16
Bardzo dobry kontakt, super szybka transakcja. Polecam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7130328 Napisano: 11.10.2023 17:23:24 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
nanajka81 napisał(a):

Karolcia90 napisał(a):

agaga napisał(a):

agaga napisał(a):

moskala22 napisał(a):

agaga napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

agaga napisał(a):

Co może iść FedExem od Fortis? 🤔🤔

Z loterii coca coli?

No właśnie nie…🤔

A może cos z Monstera?

Też nie, a możliwe ze coś wygrałam ale mnie nie poinformowali?

No dobra, to coca-cola 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Właśnie też się zastanawiam bo  mam emaile i sms-y, że coś idzie FedEx, ale znalazłam informację w internecie że ostrzegają przed oszustwem i nie kliklam w linki ani email. Nie dostałam żadnej informacji, że coś wygrałam, ale raz już miałam taką sytuację. Nie miałam wiadomości na mailu a miło ze str organizatora, że kontaktował się telefonicznie też. I podczas połączenia wysłał mail i też nic. e-mail dobry. W końcu wtedy dane podałam przez telefon. Zawsze się zastanawiam ile może konkursów przegrałam nie odsyłając swoich danych, bo na Interii nie doszedł mail. Nie mam nic zablokowane i spr wszystkie foldery.

a jak wygląda ten mail? Może idzie coś rzeczywiście ale wygrałaś tak dawno że nie pamiętasz emotka Będzie miła niespodzianka gdy dojdzie emotka

Nie no jaja. U mnie to jednak nie nagroda a zamówienie z pracy doszło dzień po zamówieniu, gdzie konsultantka poinformowała mnie, że bedzie czwartek/ środa. Ale ta chwilowa nadzieja🤣🤣🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7130167 Napisano: 11.10.2023 09:37:58 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
agaga napisał(a):

agaga napisał(a):

moskala22 napisał(a):

agaga napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

agaga napisał(a):

Co może iść FedExem od Fortis? 🤔🤔

Z loterii coca coli?

No właśnie nie…🤔

A może cos z Monstera?

Też nie, a możliwe ze coś wygrałam ale mnie nie poinformowali?

No dobra, to coca-cola 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Właśnie też się zastanawiam bo  mam emaile i sms-y, że coś idzie FedEx, ale znalazłam informację w internecie że ostrzegają przed oszustwem i nie kliklam w linki ani email. Nie dostałam żadnej informacji, że coś wygrałam, ale raz już miałam taką sytuację. Nie miałam wiadomości na mailu a miło ze str organizatora, że kontaktował się telefonicznie też. I podczas połączenia wysłał mail i też nic. e-mail dobry. W końcu wtedy dane podałam przez telefon. Zawsze się zastanawiam ile może konkursów przegrałam nie odsyłając swoich danych, bo na Interii nie doszedł mail. Nie mam nic zablokowane i spr wszystkie foldery. Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7118924 Napisano: 24.08.2023 22:13:29 w PODZIĘKOWANIA
holden
Uczciwa osoba, polecam nawet do grubszych transakcji 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7100510 Napisano: 14.06.2023 15:50:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wie coś o tym konkursie z fb na bilety na mecz Polska- Niemcy?
RMF FMl nie odpisuje, gdy pytamy o wyniki. Chłopak wziął udział. Nigdzie regulaminu...
https://fb.watch/l9vuGe1e9v/ Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7087192 Napisano: 05.04.2023 19:04:09 w PODZIĘKOWANIA
pawelski
Szybka transakcja. Polecam! Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7056153 Napisano: 26.10.2022 20:43:47 w Pomoc potrzebującym!
Czasy ciężkie, ale gdyby ktoś był chętny wpłacić cokolwiek...

https://zrzutka.p...uwy-fJVK8PczblZr1VRd
Przyjaciel koleżanki. Co się dzieje...To już nie jest gdzieś daleko. Zna się osoby z nowotworem, znajomych, którzy znają kogoś z nowotworem. Generalnie mam wrażenie, że gdzie się nie obróci człowiek to nowotwór. Z góry dziękuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#7049083 Napisano: 25.09.2022 15:00:55 w SZUKAM....
Płytę CD: Skorup "Pieśń Wajdeloty" ( hip hop). Jest nas tu tyle, z całej Polski. Może akurat ktoś ma i chce się pozbyć. Albo ma znajomego, który może mieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#6990243 Napisano: 11.09.2022 20:17:03 w Kupię...
Płytę CD: Skorup "Pieśń Wajdeloty" ( hip hop). Jest nas tu tyle, z całej Polski. Może akurat ktoś ma i chce się pozbyć. Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#6859034 Napisano: 12.05.2022 14:09:34 w Dyskusje o wynikach konkursu
Co do Elmex, to odpowiedź na pytanie co do pozostałych zwycięzców dziennych IV tygodnia mnie nie satysfakcjonuje... "W galerii są dostępne zwycięskie Prace Konkursowe, które mieliśmy możliwość opublikować, a wszyscy Laureaci nagród w Konkursie zostali już wybrani przez Komisję i zostali poinformowani o wygranej mailowo. emotka " Czyli zwycięzców ostatnich 4dni nie da się opublikować? emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

Karolcia90

#6858969 Napisano: 12.05.2022 12:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze widzę, że w Elmex wyłonili tygodniową z IV tygodnia zanim ogłosili wszystkich zwycięzców dziennych???emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#6856954 Napisano: 02.05.2022 17:23:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

natik999]Nie wiem czy wielu z Was brało udział/ było zainteresowanych konkursem Kabat-opony rolnicze, ale dzisiaj dzwonili, że jak nie zostanie się prenumeratorem to nie wezmą odpowiedzi konkursowej pod uwagę... Ja nie widzę takiego zapisu w regulaminie (chyba, że jestem ślepaaa emotka ), czy mogą tak zmieniać zasady w trakcie? Wątpię... beznadziejny konkurs...a mąż tak się napalił i o niczym innym nie mówi tylko kiedy wyniki... siedzieliśmy ze dwa weekendy nad hasłem...emotka emotka

Dziś miałam telefon z Polskiego Wydawnictwa Rolniczego z konkursu na dekorację Wielkanocną i chyba ta sama sytuacja, ale pani nie powiedziała tego w prost. A ja też nie dopytałam.
Przedstawiła się i dzwoniła w sprawie konkursu i tu pytania miała czy
planuję zakupić prenumeratę i czy posiadam gospodarstwo rolne.
Odpowiedziałam dwukrotnie "nie". Ja już nakręcona wygraną a pani
powiedziała, że już wszystko w takim razie wie i dziękuje. I rozłączyła
się. Nie chce oddzwaniać na ten numer. W regulaminie nie było nic o konieczności posiadania gospodarstwa. W zgłoszeniu nawet była opcja do zaznaczenie tak/ nie. Napisałam do organizatora z
zapytaniem bo Twój post mnie zaintrygował. A zaczęłam na forum szukać
informacji, bo przypomniała mi się sytuacja sprzed roku chyba. Grałam w
Muratorze o pompę ciepła. Jakiś konkurs eco był. Poemat napisałam
praktycznie i przykro mi było że nawet na gadżet się nie załapałam...A
też był telefon z prenumeratą...I teraz tak myślę...Czy przez odmowę
straciłam szanse na wygraną... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Karolcia90

#6856896 Napisano: 02.05.2022 07:19:02 w PODZIĘKOWANIA
banka-manka
Szybka transakcja, miły kontakt. Jeszcze raz dziękuje emotka Wyświetl w wątku >>