Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taak

taak

#7318477 Napisano: 03.12.2025 14:21:49 w Informują
Informują z Konkurs "Zapalniczki BIC - Napisz/pokaż: Jak odpalasz imprezę" Duży Ben

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Air Fryer Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

taak

#7318476 Napisano: 03.12.2025 14:19:39 w moje dzisiejsze wygrane :)

taak

#7318464 Napisano: 03.12.2025 13:54:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
1000 zł z Prince Polo przed chwilą, mBank Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318354 Napisano: 03.12.2025 10:54:02 w Smolar
joan napisał(a):

taak napisał(a):

No właśnie tak, o to chodzi - nagrodzili nieregulaminowe prace, zawierające wizerunek.
Filmy/zdjęcia z wizerunkiem mają znacznie większe pole do popisu.

A to trzeba było tak od razu.

Inna sprawa -> jak to udowodnić? Weszłam na stronę konkursową, ale tam żadnych prac nie zamieścili... Nie wiem, czy w takim wypadku da się coś zrobić.

Regulamin zabrania pokazywania wizerunku (mailowo napisali mi nawet, że podłożony głos czy dłoń to element wizerunku), po czym na ich Instagramie poinformowali, że zgłoszenia zawierające wizerunek będą uwzględniane i dostali dużo kreatywnych zgłoszeń 😆
Akurat w tym konkursie ten zapis regulaminu robił ogromną różnicę.
Ktoś tu nawet w tym wątku napisał, że nagrodzili jego zdjęcie zrobione na szybko zawierające wizerunek.
O to jest ta cała dyskusja, nie chodzi nam o jakieś przypałowe klapki, a o sprawiedliwość.
To ma być topowa agencja? Moim zdaniem porażka… Wyświetl w wątku >>
2 Kri, lukaszn12 0

taak

#7318350 Napisano: 03.12.2025 10:44:08 w Smolar
joan napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Agencja ma obowiązek przestrzegać regulaminu a komisja ma obowiązek wybrać prace najlepsze i zgodne z regulaminem, a nie podobające się. Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣

A jaka to jest praca "najlepsza"? Dwie dekady w konkursach i nikt dotąd nie wypunktował tego, zatem droga wolna. Może gdyby było jasno określone we wszechświecie, co jest "najlepsze", uniknęlibyśmy tej dyskusji? Gorąco Cię zachęcam do stworzenia listy wymagań / cech, jakie posiada "praca najlepsza". Wszystkim nam będzie łatwiej.

Twoja wypowiedź "Rozumiem że nie widzisz nic złego w tym, że w konkursach na tekst wygrywają komentarze ze zdjęciem no bo ZGŁOSZENIE MA SIĘ PODOBAĆ JURY a im się podoba zdjęcie🤣" świadczy jedynie o Tobie emotka W konkursie Prince Polo, który jest tutaj omawiany, dopuszczalna forma to był właśnie tekst / film / zdjęcie. Twierdzisz, że nagrodzili coś spoza tego? Tort przesłany kurierem? emotka

No właśnie tak, o to chodzi - nagrodzili nieregulaminowe prace, zawierające wizerunek.
Filmy/zdjęcia z wizerunkiem mają znacznie większe pole do popisu. Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318317 Napisano: 03.12.2025 09:42:00 w Smolar
ciekawska napisał(a):

Skoro agencja nie czyta/ nie ogląda prac, tylko przypadkowo losuje laureatów i skoro cudowne, piękne i czasochłonne filmiki złośliwie nie są nagradzane - po co właściwie bierzecie udział? Pytam z ciekawości emotka

Akurat ze Smolarem nigdy nie było problemów, wydawało się, że rzetelnie przeglądają prace… Więc czemu nie brać udziału? 😅 Tym razem wszyscy widzą, że coś tam nie tak się zadziało, może liczba zgłoszeń ich przerosła, tego nikt się chyba nie spodziewał? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318302 Napisano: 03.12.2025 08:26:35 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

rufus napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Wesołe jest życie konkursowicza. Starasz się, kupujesz dekoracje, żeby być ominiętym przy losowaniu  wybieraniu klapek emotka  

I to jest ta topowa agencja na rynku?emotka

Ręce opadają... A czy ktoś wygrał główną?? Bo jak widać na klapki trzeba było się porządnie nagłowić to co dopiero na główną?

Ktos pisał w tym wątku kilka stron wcześniej, że główne poinformowane Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318159 Napisano: 02.12.2025 16:33:25 w Smolar
kocie_lakocie napisał(a):

taak napisał(a):

Ja wygrałam Kubotki i skarpetki 1/1 zdjęciem z moim wizerunkiem zrobione 1 minutę w biurze w pracy emotka  (było całkiem kreatywne)

Zawsze wychodzę z założenia żeby za bardzo się nie starać, by potem się nie rozczarować emotka

Czyli zgłoszenie niezgodne z regulaminem…

Czyli na Instagramie przeczytałam jak agencja napisała "może być wizerunek uczestnika", więc takie zrobiłam.
Koleżanka też wygrała klapeczki wysyłając własne zdjęcie.

P.S Nie ma co się burzyć o klapki i skarpetki emotka

Nie mam pretensji do Ciebie, tylko po prostu Smolar dał ciała. Oczywiście, że w takim wypadku prace zawierające wizerunek miały nieporównywalnie większe pole do popisu.
Nie chodzi mi o klapki, tylko o uczciwość agencji Wyświetl w wątku >>

taak

#7318142 Napisano: 02.12.2025 15:45:29 w Smolar

Ja wygrałam Kubotki i skarpetki 1/1 zdjęciem z moim wizerunkiem zrobione 1 minutę w biurze w pracy emotka  (było całkiem kreatywne)

Zawsze wychodzę z założenia żeby za bardzo się nie starać, by potem się nie rozczarować emotka

Czyli zgłoszenie niezgodne z regulaminem… Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318138 Napisano: 02.12.2025 15:39:37 w Smolar
8igora9 napisał(a):

taak napisał(a):

Joanna_13 napisał(a):

Na 3 zgloszenia(2 znajomych i 1 moje), jedno tylko wygrało klapki... za filmik 🙃 rozumiem, że są różne gusta i dałabym temu spokój, ale jakiś czas temu Smolar wprowadził ludzi w błąd. Chodzi o komentarze pod ich postem na IG, gdzie w komentarzu potwierdzili, że wizerunek uczestnika może być widoczny(Regulamin tego zakazywał). Więc teraz nikt nie ma pewności czy nie wygrał ktoś z wizerunkiem. Więc moje pytanie brzmi, czy jest sens pisać reklamację? Czy po prostu to będzie walka z wiatrakami...

Mi odpisali na maila, że nie nawet kawałka ręki czy głosu nie może być w filmie…

Mi odpisali, że ręce mogą być. Cyrk na kółkach z nimi, a zawsze byli tacy profesjonalni. U mnie 0/5 z czego 2 to naprawdę fajne filmy, którymi można nawet i główne wygrywać. Szoooook

Dokładnie, też miałam bardzo dopracowany film, jak nigdy 😆 i nawet klapek nie mam
Coś śmierdzi w tym konkursie, moze w ogóle postanowili nie nagradzać filmów żeby nie było wątpliwości co do wizerunku? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318130 Napisano: 02.12.2025 15:31:27 w Smolar
Joanna_13 napisał(a):

Na 3 zgloszenia(2 znajomych i 1 moje), jedno tylko wygrało klapki... za filmik 🙃 rozumiem, że są różne gusta i dałabym temu spokój, ale jakiś czas temu Smolar wprowadził ludzi w błąd. Chodzi o komentarze pod ich postem na IG, gdzie w komentarzu potwierdzili, że wizerunek uczestnika może być widoczny(Regulamin tego zakazywał). Więc teraz nikt nie ma pewności czy nie wygrał ktoś z wizerunkiem. Więc moje pytanie brzmi, czy jest sens pisać reklamację? Czy po prostu to będzie walka z wiatrakami...

Mi odpisali na maila, że nie nawet kawałka ręki czy głosu nie może być w filmie… Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318047 Napisano: 02.12.2025 12:56:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BingoJa napisał(a):

Czy wygrani z Jacobs to zgłoszenia z saszetkami czy dużych kaw?

Przecież przy zgłoszeniu podawało się tylko numer paragonu, nie dodawało zdjęcia emotka   więc organizator nie widział jaki był zakup Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7318040 Napisano: 02.12.2025 12:42:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sarmaj5182 napisał(a):

MDL napisał(a):

Jacobs w dino, miliony zgłoszeń i nic 😭

Może jeszcze nie wysłali wszystkiego . Ja miałam 25 paragonów wysłanych i na mailu echo. Ale łudzę się, że jeszcze nie wysłali wszystkiego 🤣

Ja miałam około 40 i też nic 😆 Wyświetl w wątku >>

taak

#7317788 Napisano: 01.12.2025 13:41:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

a ktoś wie jak zglosic tego lidla?
www.cocacola.pl/lidl

Trzeba założyć konto na tej stronie i później jest możliwość wgrania paragonu Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

taak

#7317555 Napisano: 30.11.2025 18:44:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Te konkursy mają od lat, kilka razy w roku, nigdy nie było problemu, może jakaś awaria? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7317545 Napisano: 30.11.2025 17:58:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lilichilimili napisał(a):

kasia9630 napisał(a):

Ktoś wie coś na temat konkursu Kotanyi na fb? Puściłam rano zgłoszenie, a teraz nagle strona niedostępna -.-

Myślałam, że tylko ja mam ten problem. Ja wrzuciłam zgłoszenie wczoraj i dzisiaj chciałam sprawdzić ile nowych wpadło i nie mogę w ogóle wyszukać profilu Kotanyi na FB - pojawia mi się info: ta zawartość jest obecnie niedostępna.

U mnie dokładnie to samo… dziwne Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

taak

#7317361 Napisano: 29.11.2025 18:20:57 w Żabka
olunka napisał(a):

taak napisał(a):

rufus napisał(a):

taak napisał(a):

Orientuje się ktoś w którym miejscu w appce jest ten kupon? 

To u mnie nie ma… dzięki za odpowiedź :)

a przychodzi kod na lody jak sie kupi z kuponem?

Tak Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

taak

#7317276 Napisano: 29.11.2025 09:23:29 w Żabka
rufus napisał(a):

taak napisał(a):

To u mnie nie ma… dzięki za odpowiedź :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7317268 Napisano: 29.11.2025 09:06:03 w Żabka

Wyświetl w wątku >>
0 0