Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taak

taak

#7329244 Napisano: 16.01.2026 13:27:33 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
uzuri napisał(a):

Gdzie kupię produkty Vobro do loterii "Kupuj EGO, wygraj JEGO"?

W Netto Wyświetl w wątku >>
1 uzuri 0

taak

#7329135 Napisano: 16.01.2026 10:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy takie orzeszki Felix biorą udział w konkursie-Biedronka,bo nie widzę w regulaminie listy produktów

Biorą udział migdały, nerkowce i pistacje Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

taak

#7329102 Napisano: 16.01.2026 09:45:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7329093 Napisano: 16.01.2026 09:39:31 w Konkursy firm tytoniowych
naprzod_kapitanie napisał(a):

taak napisał(a):

Bardzo prawdopodobne, że mają poślizg.  JTI zawsze był rzetelny i autentyczny. Na pewno będzie rozstrzygnięcie i poinformują zwycięzców ale z opóźnieniem. Inna sprawa, że nie wielu ludzi się tutaj chętnie dzieli informacjami. Na stroni LD nadal jest: "Wyniki już wkrótce" Życzę wszystkim powodzenia.
Jeśli dostanę informację o wygranej o co wznoszę prośby do FORTUNY emotka to Was poinformuje emotka

Tą informacją na stronie nie ma się co sugerować, bo na stronie tego poprzedniego muzycznego konkursu wisi ciągle „ Teraz, potrzebujemy czasu, aby zweryfikować wszystkie nadesłane odpowiedzi. Już niedługo zwycięzców powiadomimy drogą mailową.
”, a przecież już dawno zakończony. Jeśli nikt się tutaj jeszcze nie pochwalił, to można liczyć, że mają poślizg

Ta informacja do starego konkursu po prostu nie została zdjęta ale mówiła o weryfikacji i powiadomieniu mailowym, natomiast w tym konkursie jest informacja w regulaminie, że będzie opublikowana lista zwycięzców i to bym rozumiał po przez tą informację na stronie do aktualnego konkursu "Wyniki już wkrótce"

Jak się wejdzie na stronę tego świątecznego konkursu to jest to samo „ Teraz, potrzebujemy czasu, aby zweryfikować wszystkie nadesłane odpowiedzi. Zwycięzców poinformujemy drogą mailową.” No nic, pozostało poczekać  Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7329083 Napisano: 16.01.2026 09:18:59 w Paragony na trwające konkursy
Kinder loteria - 7 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7329071 Napisano: 16.01.2026 08:30:21 w Konkursy firm tytoniowych

Bardzo prawdopodobne, że mają poślizg.  JTI zawsze był rzetelny i autentyczny. Na pewno będzie rozstrzygnięcie i poinformują zwycięzców ale z opóźnieniem. Inna sprawa, że nie wielu ludzi się tutaj chętnie dzieli informacjami. Na stroni LD nadal jest: "Wyniki już wkrótce" Życzę wszystkim powodzenia.
Jeśli dostanę informację o wygranej o co wznoszę prośby do FORTUNY emotka to Was poinformuje emotka

Tą informacją na stronie nie ma się co sugerować, bo na stronie tego poprzedniego muzycznego konkursu wisi ciągle „ Teraz, potrzebujemy czasu, aby zweryfikować wszystkie nadesłane odpowiedzi. Już niedługo zwycięzców powiadomimy drogą mailową.
”, a przecież już dawno zakończony. Jeśli nikt się tutaj jeszcze nie pochwalił, to można liczyć, że mają poślizg Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7329060 Napisano: 16.01.2026 08:05:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Ktoś dostał w tym tygodniu potwierdzenie udziału z Freewolucji Cin Cin?

A oni w ogóle informują na bieżąco/terminowo czy są jakieś opóźnienia? Bo chyba do dzisiaj powinny być wyniki tygodniowe i miesięczne a też nie mam tego potwierdzenia udziału

Podobno tak. Rozmawiałam tu z jedną forumowiczką. Ona już za pierwszy etap dostała po kilku dniach od wzięcia udziału potwierdzenie, a kilka dni później info o wygranej. 
Ja zgłaszam od początku i nie dostałam nigdy żadnego potwierdzenia. Napisałam też do nich @ na adres podany na stronie i też mi od ponad tygodnia nie odpisali.

Może wysyłają potwierdzenia tylko tym, którzy są nagrodzeni. Ja pisałam do nich w niedzielę, bo miałam problem z jakością zdjęć w tym formularzu i po chwili odpisali, więc dziwne Wyświetl w wątku >>

taak

#7329053 Napisano: 16.01.2026 06:44:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Ktoś dostał w tym tygodniu potwierdzenie udziału z Freewolucji Cin Cin?

A oni w ogóle informują na bieżąco/terminowo czy są jakieś opóźnienia? Bo chyba do dzisiaj powinny być wyniki tygodniowe i miesięczne a też nie mam tego potwierdzenia udziału Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7328708 Napisano: 15.01.2026 09:58:38 w Czy informują/ informowali?
Czy informował wczoraj Grzaniec Galicyjski? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7328666 Napisano: 15.01.2026 08:25:00 w Paragony na trwające konkursy
Kinder loteria - 7 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7328585 Napisano: 14.01.2026 19:02:28 w Paragony na trwające konkursy
Kinder loteria + Pawełek - 12 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7328584 Napisano: 14.01.2026 19:01:33 w Konkursy firm tytoniowych
Myślicie że nas oleją czy puszczą info? 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7328526 Napisano: 14.01.2026 16:28:18 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

Napisałam ponownie zapytanie o wyniki konkursu LD. Odpowiedzieli, że jeśli nie dostałam maila to nie wygrałam emotka

Dokładnie to samo mi napisali, raczej niemożliwe, że nikt z forum by nie wygrał Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

taak

#7328319 Napisano: 14.01.2026 09:50:14 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

andrzej_s napisał(a):

estrelitta napisał(a):

taak napisał(a):

estrelitta napisał(a):

taak napisał(a):

To dzisiaj chyba się nie doczekamy, mają oni duże poślizgi z informowaniem?

Napisałam do nich na kontakt@ i odpisali, ze poinformują po zakończeniu konkursu, mimo ze podałam im , ze termin mija dziś  emotka

A zawsze w terminie było info? Bo nie mam doświadczenia

niestety też nie mam doświadczenia

Raczej dotrzymują terminów. Maile mogą przyjść po 22.

A oni informują na maila czy SMS ,bo teraz zobaczyłam że mam stary nr dalej sklepami mimo ,że pisałam do nich o zmianę

A piszecie że maile teraz doczytałam

I co cisza u LD?

Chyba tak… Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7328181 Napisano: 13.01.2026 17:44:57 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

taak napisał(a):

To dzisiaj chyba się nie doczekamy, mają oni duże poślizgi z informowaniem?

Napisałam do nich na kontakt@ i odpisali, ze poinformują po zakończeniu konkursu, mimo ze podałam im , ze termin mija dziś  emotka

A zawsze w terminie było info? Bo nie mam doświadczenia Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7328177 Napisano: 13.01.2026 17:40:57 w Konkursy firm tytoniowych
To dzisiaj chyba się nie doczekamy, mają oni duże poślizgi z informowaniem? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7327822 Napisano: 12.01.2026 17:17:34 w Czy informują/ informowali?
Czy z Grzańca Galicyjskiego informują w miarę na bieżąco zgodnie z regulaminem czy mają jakieś opóźnienia? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7327550 Napisano: 12.01.2026 09:09:04 w Paragony na trwające konkursy
Pawełek loteria - 5,50 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7327488 Napisano: 11.01.2026 16:42:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak wrzucacie zdjęcia do formularza Freewolucji to też robi się u was taka okropna jakość?
Czy wygrał ktoś tam może bez „upiększania” zdjęcia tymi naklejkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7327470 Napisano: 11.01.2026 14:31:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bon na biżuterię Berries https://berriesandco.pl/ o wartości 500 zł ważny do listopada 2026 - 400 zł  Wyświetl w wątku >>
0 0