Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taak

taak

#7313660 Napisano: 14.11.2025 14:19:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
30 zł do Żabki z 7days na maila Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313610 Napisano: 14.11.2025 12:21:27 w Smolar
stokrotka238 napisał(a):

Czym wygrałaliscie w PP tekstem czy obrazem??

U mnie film Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313550 Napisano: 14.11.2025 09:46:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
1000 zł z Prince Polo (sms przed chwilą) Wyświetl w wątku >>

taak

#7313380 Napisano: 13.11.2025 14:11:30 w Smolar
lilichilimili napisał(a):

taak napisał(a):

taak napisał(a):

taak napisał(a):

Czy w konkursie Prince Polo Żabka można pokazać dłonie, podłożyć głos? Czy jest to traktowane jako wizerunek? Ma ktoś doświadczenie? emotka

W regulaminie jest:
na zdjęciu/filmie konkursowym nie może być wizerunku osób/osoby trzeciej.

Ja to rozumiem tak, że ja jako autor mogę być na zdjęciu/filmie, ale poza mną nikt więcej, bo jest wyraźnie zaznaczone, że nie jest dozwolone użycie wizerunku innej osoby niż autor. 

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować.

No właśnie akurat w tym regulaminie jest też zdanie „Rozwiązanie zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku uczestnika ani innych osób/osob trzecich”… I zastanawiam się można podłożyć swój głos czy chociaż dłonie mogą być widoczne

Kurcze chyba muszę się wybrać do okulisty, bo przejrzałam na szybko regulamin na tel i nie widzę takiego zapisu.. ale to też ciekawe bo wygląda, na to, że w różnych miejscach regulaminu jest to inaczej napisane.

To jest kolejny wers po tym, o którym Ty mówisz… też to zauważyłam dopiero po czasie

Taak jest rzeczywiście, czyli moja wizyta u okulisty jak najbardziej wskazana 😉 kurcze psuje mi to trochę wszystko, ale w sumie dobrze, że jeszcze nic na ten konkurs nie przygotowałam. Znając Smolara to chyba lepiej nie wrzucać zdj/filmu, że tak to ujmę "z fragmentem człowieka" i jakby chcieli to do głosu też mogą się przyczepić. Kurcze ten zapis bardzo mi ograniczył wizję mojego zgłoszenia konkursowego 😅

Dokładnie, też już miałam wizję super filmu, a wyjdzie jak zawsze 😅 Wyświetl w wątku >>

taak

#7313369 Napisano: 13.11.2025 13:56:32 w Smolar

taak napisał(a):

taak napisał(a):

Czy w konkursie Prince Polo Żabka można pokazać dłonie, podłożyć głos? Czy jest to traktowane jako wizerunek? Ma ktoś doświadczenie? emotka

W regulaminie jest:

Ja to rozumiem tak, że ja jako autor mogę być na zdjęciu/filmie, ale poza mną nikt więcej, bo jest wyraźnie zaznaczone, że nie jest dozwolone użycie wizerunku innej osoby niż autor. 

Kiedyś czytałam coś na ten temat i niby np. fragment dłoni w takiej sytuacji mógłby być na zdjęciu jeśli nie da się po nim jednoznacznie zidentyfikować osoby, ale Smolar jest dość restrykcyjny, więc moim zdaniem lepiej nie ryzykować.

No właśnie akurat w tym regulaminie jest też zdanie „Rozwiązanie zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku uczestnika ani innych osób/osob trzecich”… I zastanawiam się można podłożyć swój głos czy chociaż dłonie mogą być widoczne

Kurcze chyba muszę się wybrać do okulisty, bo przejrzałam na szybko regulamin na tel i nie widzę takiego zapisu.. ale to też ciekawe bo wygląda, na to, że w różnych miejscach regulaminu jest to inaczej napisane.

To jest kolejny wers po tym, o którym Ty mówisz… też to zauważyłam dopiero po czasie Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313360 Napisano: 13.11.2025 13:32:13 w Smolar

taak napisał(a):

W regulaminie jest:

No właśnie akurat w tym regulaminie jest też zdanie „Rozwiązanie zadania konkursowego nie może zawierać wizerunku uczestnika ani innych osób/osob trzecich”… I zastanawiam się można podłożyć swój głos czy chociaż dłonie mogą być widoczne Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313300 Napisano: 13.11.2025 11:33:39 w Smolar
Czy w konkursie Prince Polo Żabka można pokazać dłonie, podłożyć głos? Czy jest to traktowane jako wizerunek? Ma ktoś doświadczenie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313227 Napisano: 13.11.2025 07:17:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragony Cola emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313174 Napisano: 12.11.2025 20:46:51 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś Cola Biedronka? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313166 Napisano: 12.11.2025 20:19:58 w SZUKAM....
Czy może podać ktoś na priv maila do Fortis z którego najczęściej odpisują? Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7313078 Napisano: 12.11.2025 16:09:05 w Czy informują/ informowali?
InkaR napisał(a):

Prince polo z Biedronki?

Z Biedronki? Masz na myśli tort na 70-te urodziny? Jeśli tak to nie było info, w zakładkach na stronie Smolara też jeszcze nie ma Wyświetl w wątku >>

taak

#7312776 Napisano: 11.11.2025 16:06:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dagaa napisał(a):

Też nie dostaliście kodów z Prince polo w zappce? Wczoraj kupiony do dzisiaj nie mam kodu i nie wiem czy to kwestia czasu i się pojawi czy pisać do organizatora?

Ja nie dostałam, wyzwanie ma status ukończonego a kodu nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

#7312569 Napisano: 10.11.2025 15:27:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
zaczytana-pola napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał zestawów Lego z konkursu taśm Scotch?
Nagrody z konkursu Benecol?

Benecol cisza..

Jest paczka od They w przygotowaniu DPD, to chyba z Benecol Wyświetl w wątku >>

taak

#7312543 Napisano: 10.11.2025 13:12:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Justa-zosia napisał(a):

A ja mam pytanie, nie wiem czy dobry wątek. Kupiłam Coca Cole w biedronce i na zawleczce są jakieś kody? Wiecie do jakiej to akcji?

Wpisuje się je w aplikacji Coca-Coli, od 12.11 ma wystartować jakaś loteria Wyświetl w wątku >>

taak

#7312337 Napisano: 09.11.2025 07:49:40 w moje dzisiejsze wygrane :)

taak

#7312314 Napisano: 08.11.2025 20:59:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tomasz2 napisał(a):

Co obecnie najkorzystniej kupić jeżeli chodzi o konkurs biedronka coca-cola ? Ceny mają przeróżne, najtaniej znalazłem cole w butelce małą.

Cola w puszce 200 ml jest za 3,29 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

taak

taak

taak

#7311938 Napisano: 07.11.2025 12:33:44 w moje dzisiejsze wygrane :)

taak

#7311497 Napisano: 06.11.2025 07:00:52 w moje dzisiejsze wygrane :)