Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kumulacja

kumulacja

#7351161 Napisano: 27.04.2026 14:28:45 w SZUKAM....
vickichelm napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

as32572 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Słuchajcie mam taki problem a mianowicie kupiłam tutaj na forum bony do stokrotki. 6 bonów po 100 zł za 450 zł. Pieniądzę wpłaciłam na blik. Sprzedawca- użytkownik forum poprosił o dane do wysyłki i niby wysłał bony 10.04.2026r. przesłał mi numer nadania. Do dnia dzisiejszego bony nie dotarły. Nie mam ani kasy 450 zł... ani bonów.
W czwartek minie 14 dni roboczych od momentu kiedy wysyłka została nadana. Wysłał ją listem poleconym ekonomicznym. Nie uzgadnialiśmy tego wcześniej. Nie miałam pojęcia czym wysle przesylkę.
Teraz warunkuje zwrot kasy tym, że mi odda pieniadze JEŚLI on odzyska bony od poczty albo odda mi kwotę odszkodowania która wyniesie ok 150 zł...
Co mogę zrobić? Pierwszy raz mam do czynienia z taką chorą sytuacja.

Ja kiedyś wysłałam jednego dnia dwa listy, ten na drugi koniec Polski doszedł zaraz, a ten 40 km ode mnie szedł właśnie ze 2 tygodnie. Więc moze być różnie, przesyłka kurierem też mi się zdarzyło że szła ponad tydzień, bo się zgubiła.
Może zadzwonić na infolinię poczty?

Dzwoniłam i byłam na poczcie emotka  Nic nie wiedzą emotka

Listy przez pocztę lubią długo iść, mój priorytet kiedyś szedł 4 dni a co dopiero ekonomiczny? Poproś o zdjęcie nadania (że rzeczywiście to do ciebie zostało wysłane) i pisz reklamację na pocztę z prośbą o wyjaśnienie gdzie jest przesyłka. Chyba na ten moment nic więcej nie uda Ci się zrobić.

typ nie chce mi przesłać zdjęcia nadania... co ja mam teraz zrobić emotka

W takim przypadku lepiej przesyłać bony przez paczkomat. Bo moje trzy listy polecone priorytetowe zginęły w ostatnich kilku latach. Poczta wypłaca jedynie 150 zł za zaginięcie. Ale trzeba mieć potwierdzenie przesyłki. Jak to nie chce przesłać zdjęcia nadania? 
Czy jest to osoba, która jest dłużej na forum? Udziela się na forum? Nie ma złych opinii w wątku "Nie polecam wymiany z..."? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7350497 Napisano: 23.04.2026 19:52:03 w Żegnamy zmarłych
Mówi się, że nie ma ludzi niezastąpionych. A jednak to nieprawda. Łukasz był niezwykły, niesłychanie życzliwy i niezastąpiony.
Obserwowałam Jego strony na facebooku i instagramie od dawna. Nie pogodzę się ze śmiercią Łukasza. Czuję się tak, jakby odszedł ktoś bardzo mi bliski. Płaczę. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7350461 Napisano: 23.04.2026 18:17:06 w Smolar
Majkii napisał(a):

Ja kiedyś tak wygrałem 1000zł do Zalando i też po sprawdzeniu na stronie, bo SMSa nie dostałem ani maila. 
Natomiast Smolar mi potwierdził że tak wygrałem, ale niestety pomocy odnośnie problemu z weryfikacją na ich stronie laureaci.smolar.pl już nie uzyskałem pomocy pomimo maili i telefonów zlewali mnie ponad tydzień a po tygodniu już minął regulaminowy termin, a później zwyczajnie odpuściłem, bo ileż można się prosić... widocznie ktoś bardziej z nich potrzebował mieć ten bon do Zalando emotka
Dlatego od kilku lat podchodzę do nich z ostrożnością.

A ja byłam przekonana, że Smolar to porządna i dokładna agencja. To może i do mnie nie dotarły wiadomości o wygranej?
Zatem sprawdzajmy za każdym razem na ich stronie, bo może wygraliśmy, tylko eska nie dostaliśmy. 
PS. Smolarze, czytasz nasze wypowiedzi na forum??? Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7350182 Napisano: 22.04.2026 20:20:15 w Żabka
Kumulacja rzadko się wkurza, bo jest spokojną osobą emotka
Ale dzisiaj wkurzyły mnie terminy dodawanych konkursów, wynikające z braku czytania regulaminu.
W wielu żabkowych konkursach termin zakupu różni się zwykle dwoma dniami od dnia zakończenia konkursu.
I dlatego bardzo proszę o wpisywanie prawidłowych dat. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7349648 Napisano: 21.04.2026 11:10:31 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Bakuś I etap?

Wyłonienie Laureatów nastąpi do dnia 1 czerwca 2026 r. poprzez wysłanie prywatnej wiadomości email do Laureata. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

kumulacja

kumulacja

#7347522 Napisano: 11.04.2026 19:09:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wiem, że była taka dyskusja - ale nie mogę jej znaleźć - który numer wpisujemy w konkursie Bakusia w Biedronce.
Przy kasjerze nie mam żadnego numeru - a taki przykładowy jest pokazany w formularzu.

nie masz czegoś takiego?

Już znalazłam. Patrzyłam na sam dół paragonu, gdzie nie ma numeru przed kasą i kasjerem. Ale trochę wyżej już jest. Dziękuję!!! Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

kumulacja

#7347512 Napisano: 11.04.2026 18:05:12 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Żywiec Białe z Biedronki:
https://www.e-kon...-bialym-biedronka-18 Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7347371 Napisano: 10.04.2026 18:08:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
lasiglasty napisał(a):

Czy nie da się nic zrobić, aby strona się nie zacinała? Od kilku dni jakaś masakra, wszystko tak długo się otwiera. Inne strony śmigają normalnie, a e-konkursy ciągle się zawieszają.

Pionas pracuje na etacie, po pracy to naprawi. Cierpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

kumulacja

#7346296 Napisano: 03.04.2026 17:45:03 w Informują
Informują z Konkurs "Co było pierwsze, krowa czy łaty?"

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
godz. 11.25 Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7345903 Napisano: 01.04.2026 18:05:30 w Połączenia nieodebrane
Na jakiej stronie sprawdzacie, kto dzwonił?
Dwa razy nie zdążyłam odebrać od numeru 606 367 605
Cały czas numer jest zajęty. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7345332 Napisano: 30.03.2026 16:40:11 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
U wielu agencji reklamowych trafiam w ich gust, ale chyba nigdy nie trafiłam w gust ASPE.
Jakieś podpowiedzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7344332 Napisano: 25.03.2026 12:23:21 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

karolina16 napisał(a):

czy informowali z Duck i so!flow?

Nie i nie.

PS: Nie wiem, jak u innych, ale kupiłam na konek szampony humektantowe so!flow i spodobał mi się efekt na włosach, dobra promka, będę kupowała w przyszłości emotka

HUMEKTANTOWY - bardzo oryginalna nazwa. Przyciągająca klientki. A tak naprawdę to dobry szampon nawilżający. 
Szampon zawiera substancje (humektanty), które wiążą cząsteczki wody, zatrzymując ją w strukturze włosa. Sprawia to, że włosy stają się wygładzone, elastyczne, mniej łamliwe i zyskują blask. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

kumulacja

#7342604 Napisano: 16.03.2026 12:26:44 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Nie każdy czyta moje wypociny na bieżąco. Przy odbiorze % od kuriera są spore formalności. Pokazanie oczywiście dowodu osobistego i pytania dodatkowe .Czy jest pani trzeźwa? To była ta nagroda z przesłuchaniem w bonusie. Ale szkło było o dziwo całe.

Naprawdę zapytał, czy jesteś trzeźwa? Zaskakujące pytanie. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

kumulacja

#7341948 Napisano: 12.03.2026 17:46:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Ja nie pisałam reklamacji, ale teraz to totalnie nir rozumiem. To robią znowu weryfikacje i jednak niektóre zasłużyły na kosmetyki, a nie które nie? Szok. Zwłaszcza ze wdg nich nikt nie zasluzyl na kosmetyki emotka
Ta firma to największa pomyłka o jakiej słyszałam emotka

Może czyszczą magazyny na wiosnę

A ja uważam, że osoby, które wcześniej otrzymały klapki, powinny dostać kosmetyki. 
Bo kosmetyki to nagrody wyższego rzędu. Skoro te osoby były wytypowane do nagród, to w pierwszej kolejności powinno się im przyznawać kosmetyki, a nie klapki. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7340946 Napisano: 09.03.2026 09:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Agnes napisał(a):

makra napisał(a):

Ciekawe co zrobią z tymi reklamacjami routines. Ja jestem podwójnie zla. Kupiłam ich żele do twarzy ale to jak one mi podrażniają skórę to porażka. Nie pamiętam czy kiedykolwiek jakiś żel robił mi takie coś z twarzą.

Ja im napisałam kilka niemiłych komentarzy i dostałam oznakę zapowiadającego się lidera ...tak mnie to rozbawiło

Padłam z tego lidera 😂

Nie ważne co piszesz ważne,że piszesz. emotka  pewnie poczekają i sprawa ucichnie.

Niestety też mi się wydaje, że totalnie oleją to wszystko i więcej konkursów robić nie będą.

Zero lajków na facebooku i instagramie. Raczej ikonka złości! I co jakiś czas pytanie na ich stronach, kiedy zorganizują konkurs z dużą ilością niewydanych nagród emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7340076 Napisano: 05.03.2026 13:06:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Routines taką wysyła odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES

Oni naprawdę powinni zatrudnić jakiegoś PRowca, bo pogrążają się dla głupich klapek emotka

Reasumując kreatywnie odpowiedzieli: Możecie nas cmoknąć w 4 literyemotka

Wystarczy teraz wejść na ich stronę na facebooku i zobaczyć, jak my ich cmokamy w 4 litery! Opinie i lajki swoje robią emotka
https://www.faceb...om/routines.byalkmie Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7339913 Napisano: 04.03.2026 20:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES

Oni naprawdę powinni zatrudnić jakiegoś PRowca, bo pogrążają się dla głupich klapek emotka

Jak ktoś tu trafnie określił: CHYTRY DWA RAZY TRACI. Wyświetl w wątku >>
1 domiqa 0

kumulacja

#7339911 Napisano: 04.03.2026 20:36:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7339392 Napisano: 03.03.2026 11:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
endrjuen napisał(a):

Relacja Routines na ich fb tylko ich pogrąża jeszcze bardziej. Moja dziewczyna też jest w tej grupie oszukanych. Znam jej poziom, ba, czytałem nawet tę odpowiedź i była super! Będzie pisać reklamację, ale też podpowiada mi, że możecie kupione do konkursu kosmetyki ocenić na Wizażu emotka

Napisałam do nich reklamację.
konkurs@routines.pl
Ciekawi mnie, co odpiszą. Wyświetl w wątku >>