Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kumulacja

kumulacja

#7342604 Napisano: 16.03.2026 12:26:44 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Nie każdy czyta moje wypociny na bieżąco. Przy odbiorze % od kuriera są spore formalności. Pokazanie oczywiście dowodu osobistego i pytania dodatkowe .Czy jest pani trzeźwa? To była ta nagroda z przesłuchaniem w bonusie. Ale szkło było o dziwo całe.

Naprawdę zapytał, czy jesteś trzeźwa? Zaskakujące pytanie. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

kumulacja

#7341948 Napisano: 12.03.2026 17:46:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

Ja nie pisałam reklamacji, ale teraz to totalnie nir rozumiem. To robią znowu weryfikacje i jednak niektóre zasłużyły na kosmetyki, a nie które nie? Szok. Zwłaszcza ze wdg nich nikt nie zasluzyl na kosmetyki emotka
Ta firma to największa pomyłka o jakiej słyszałam emotka

Może czyszczą magazyny na wiosnę

A ja uważam, że osoby, które wcześniej otrzymały klapki, powinny dostać kosmetyki. 
Bo kosmetyki to nagrody wyższego rzędu. Skoro te osoby były wytypowane do nagród, to w pierwszej kolejności powinno się im przyznawać kosmetyki, a nie klapki. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7340946 Napisano: 09.03.2026 09:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Agnes napisał(a):

makra napisał(a):

Ciekawe co zrobią z tymi reklamacjami routines. Ja jestem podwójnie zla. Kupiłam ich żele do twarzy ale to jak one mi podrażniają skórę to porażka. Nie pamiętam czy kiedykolwiek jakiś żel robił mi takie coś z twarzą.

Ja im napisałam kilka niemiłych komentarzy i dostałam oznakę zapowiadającego się lidera ...tak mnie to rozbawiło

Padłam z tego lidera 😂

Nie ważne co piszesz ważne,że piszesz. emotka  pewnie poczekają i sprawa ucichnie.

Niestety też mi się wydaje, że totalnie oleją to wszystko i więcej konkursów robić nie będą.

Zero lajków na facebooku i instagramie. Raczej ikonka złości! I co jakiś czas pytanie na ich stronach, kiedy zorganizują konkurs z dużą ilością niewydanych nagród emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7340076 Napisano: 05.03.2026 13:06:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Routines taką wysyła odpowiedź:

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES

Oni naprawdę powinni zatrudnić jakiegoś PRowca, bo pogrążają się dla głupich klapek emotka

Reasumując kreatywnie odpowiedzieli: Możecie nas cmoknąć w 4 literyemotka

Wystarczy teraz wejść na ich stronę na facebooku i zobaczyć, jak my ich cmokamy w 4 litery! Opinie i lajki swoje robią emotka
https://www.faceb...om/routines.byalkmie Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7339913 Napisano: 04.03.2026 20:41:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES

Oni naprawdę powinni zatrudnić jakiegoś PRowca, bo pogrążają się dla głupich klapek emotka

Jak ktoś tu trafnie określił: CHYTRY DWA RAZY TRACI. Wyświetl w wątku >>
1 domiqa 0

kumulacja

#7339911 Napisano: 04.03.2026 20:36:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Szanowna Pani, dziękujemy za wiadomość i przedstawienie swojego stanowiska. Zimowy Konkurs ROUTINES był konkursem kreatywnym. Zgłoszenia oceniane były przez Jury zgodnie z kryteriami określonymi w regulaminie – pod kątem kreatywności i jakości pracy konkursowej oraz spełnienia wymogów formalnych. Przesłanie dokumentu zakupu było warunkiem niezbędnym udziału w konkursie. Ocenie podlegała również kompletność wymaganych danych umożliwiających weryfikację zgłoszenia oraz przede wszystkim zgodność z prawem autorskim. Nagrody zostały przyznane zgłoszeniom, które w ocenie Jury spełniły minimalny wymagany standard w odniesieniu do kreatywności zgłoszenia tak aby mogły być uznane za utwór w rozumieniu prawa autorskiego oraz nie były sprzeczne z punktem 4 Regulaminu, a równocześnie spełniały wszystkie wymogi formalne określone w regulaminie. Wskazujemy, że decyzja Komisji Konkursowej jest ostateczna. Z poważaniem, Zespół ROUTINES Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7339392 Napisano: 03.03.2026 11:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
endrjuen napisał(a):

Relacja Routines na ich fb tylko ich pogrąża jeszcze bardziej. Moja dziewczyna też jest w tej grupie oszukanych. Znam jej poziom, ba, czytałem nawet tę odpowiedź i była super! Będzie pisać reklamację, ale też podpowiada mi, że możecie kupione do konkursu kosmetyki ocenić na Wizażu emotka

Napisałam do nich reklamację.
konkurs@routines.pl
Ciekawi mnie, co odpiszą. Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7338926 Napisano: 01.03.2026 17:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

Na FB też już usunęli komentarze.

Tutaj piszmy komentarze. Jak najwięcej. Jeszcze nie usuwają.
https://www.insta...huqDA3-/?img_index=1

A na facebooku w tym miejscu:
https://www.faceb...eel/1266413842000902 Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7338581 Napisano: 27.02.2026 18:16:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

xjustx napisał(a):

Jaja sobie z nas robią. 

Podsyłam draft reklamacji, żeby dostali tego jak najwięcej:

Szanowni Państwo,
niniejszym składam reklamację dotyczącą sposobu przeprowadzenia „Zimowego Konkursu Routines” oraz niewydania nagród w liczbie określonej w regulaminie.
Zgodnie z regulaminem konkursu Organizator zobowiązał się do przyznania:

• 3 nagród I stopnia,
  • 100 nagród II stopnia,
  • 100 nagród III stopnia,
  • 1000 nagród IV stopnia.
Łącznie regulamin przewidywał przyznanie 1203 nagród.
Z opublikowanej listy laureatów wynika jednak, że przyznano:
  • 3 nagrody I stopnia,
  • 50 nagród II stopnia,
  • 0 nagród III stopnia,
  • 100 nagród IV stopnia.
Oznacza to, że nie przyznano łącznie 1050 nagród przewidzianych w regulaminie.
Regulamin posługuje się jednoznacznym sformułowaniem „Organizator przyzna” określoną liczbę nagród. Nie zawiera on wyraźnego postanowienia dopuszczającego zmniejszenie liczby nagród poniżej wskazanej puli. Zapis dotyczący prawa do zakończenia konkursu bez wyłonienia laureatów nie może być interpretowany jako podstawa do przyznania jedynie części przewidzianych nagród po dokonaniu wyboru zwycięzców.
Decyzję o zakupie produktów podjęłam m.in. w oparciu o komunikowaną liczbę nagród, która istotnie wpływała na ocenę realnych szans wygranej. W obecnej sytuacji czuję się wprowadzona w błąd jako konsumentka.
W związku z powyższym wnoszę o:
  1. Przedstawienie szczegółowej podstawy prawnej ograniczenia liczby przyznanych nagród w stosunku do zapisów regulaminu.
  2. Wyjaśnienie, w jaki sposób działanie to pozostaje zgodne z treścią regulaminu.
  3. Informację, czy Organizator zamierza przyznać brakującą pulę nagród zgodnie z pierwotnym zobowiązaniem.
Proszę o udzielenie pisemnej odpowiedzi w terminie 14 dni od dnia otrzymania niniejszej reklamacji.
W przypadku braku satysfakcjonującego wyjaśnienia zastrzegam sobie możliwość skierowania sprawy do właściwego rzecznika konsumentów oraz do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w związku z podejrzeniem naruszenia zbiorowych interesów konsumentów.
Z poważaniem,

Pozwolilam sobie skopiowac i im to wyslac . Siedzialam i pisalam jjz reklamacje ,ale jak Twoja juz gotowa to im wyslalam

Też wysłałam na dwa adresy:
hello@routines.pl
konkurs@routines.pl
Wyświetl w wątku >>
1 Agnes 0

kumulacja

#7337898 Napisano: 25.02.2026 20:25:00 w Wkurza mnie...
Klapki, skarpetki, kocobluzy...
Dziś sponsorzy to łobuzy emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7335823 Napisano: 15.02.2026 17:22:25 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Ja mam wszędzie  rzeczy pod łózkami, w kontach za oknem, na balkonie ,w kątach w kuchni. A teraz nawet pod szafami luzem i kartony co chwila gdzieś emotka  Na szafie wielkie pudła z rzeczami. Nie oceniajcie to mała klitka jest.
Oglądam liva i laska ,że w sklepie nagle pani podbiła do niej i jej faceta z koszykiem pełnym zakupów z pytaniem czy jej za niego zapłacą. Co się dzieje do mnie wczoraj pani pod Żabką z pytaniem czy jej dam 4 zeta. Ja się muszę pilnować bo nie tylko na butelka kaucyjnych będę kasę tracić emotka  Nie nie dałam 4 zeta nie będę przed obcą babą portfela wyciągać nawet na dużej ulicy w centrum bo to niebezpieczne. Taka bida jest w kraju a trąbią jaki dobrobyt u każdego.

Kup złoty medal dla męża, że jakoś znosi to zagracenie emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7335805 Napisano: 15.02.2026 16:10:10 w Żabka
misiamarysia napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

blimey-limey napisał(a):

Czy macie u siebie w żabkach te piwa Birra Moretti? Bo ja dzisiaj już sprawdziłam w trzech, w żadnej z nich nawet kasjerzy o nich nie słyszeli

Ja dopiero w 4 Żabce znalazłam emotka  
4.99zł za sztukę i to mała butelka.

Ja znalazłam, kupiłam dwa, ale nie dostałam kodu w aplikacji. emotka
Czy ktoś z Was miał taką sytuację? Warto pisać do organizatora?

W takim przypadku piszę maila na kontakt@zabka.pl i mailowo dostaję kod. Przy okazji podaję numer telefonu z aplikacją i czasem zdjęcie paragonu (choć nie jest to obowiązek). Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7334397 Napisano: 07.02.2026 17:28:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
awe napisał(a):

Czy były może już przelewy od avanti z Pepsi biedronka z pomysłu na niezapomniane święta i powitanie Nowego Roku?

Po pozytywnej weryfikacji zgodności dokumentów, Organizator wysyła laureatowi nagrodę II stopnia w formie elektronicznej na podany przez niego na platformie Joy adres e-mail w terminie do dnia 27.03.2026 roku. Wyświetl w wątku >>
1 awe 0

kumulacja

#7332724 Napisano: 29.01.2026 19:54:25 w Kupię...
Może tak zupełnie przypadkiem emotka  ma ktoś z Was do sprzedania zegarek
GARMIN VIVOMOVE SPORT w kolorze czarnym. 
https://www.media...port-black-silicone? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7330986 Napisano: 22.01.2026 15:11:34 w Avanti
lubiekisiel napisał(a):

Jest ktoś kto wygrał dopiero wczoraj/dzisiaj w biedronce i jest na liście zwycięzców? Bo mam maila o II stopniu z wczoraj i z dzisiaj, więc sobie weszłam na joy i się okazuje, że mnie tam nie ma, więc mam pytanie czy ktoś kto wygrał wczoraj/dzisiaj widzi się na liście i powinnam zacząć się martwić, że mnie nie ma, czy po prostu jest jeszcze nie zakutalizowana?

Nie jest zaktualizowana. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7330944 Napisano: 22.01.2026 13:29:12 w Avanti
assal napisał(a):

W każdej agencji coś lubią bardziej. Zresztą w Avanti widać, że kilka osób się potrafi z nimi co konkurs dogadać emotka  
Ja wyciągnęłam wnioski z mojego grania teraz. Nauczyłam się pisać "pod Smolar", "pod Nav", "pod Albedo"...
Kiedyś pisałam "pod Avanti", zgarniając naprawdę duże nagrody. Dopiero z czasem przestałam u nich tyle wygrywać co kiedyś. Zgarniam 100, 200, czasem 1000, ale już nie są to wygrane po 10000 kilka razy w roku emotka

Podziwiam, że potrafisz pisać "pod Smolara", "pod Nav" i "pod Albedo". Mimo, że czasem coś u nich wygrywam, to takie pisanie "pod" jeszcze nie jest przeze mnie rozszyfrowane. A szkoda, bo kasa zawsze jest mile widziana emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#7328931 Napisano: 15.01.2026 18:03:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
karoxxa napisał(a):

Dostal ktoś już airfyer lub 300 za pudliszki z grudnia ?

Niejaka kumulacja wyczytała w regulaminie:
Nagrody zostaną wydane najpóźniej do dnia 31.01.2026r.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7327313 Napisano: 10.01.2026 13:41:23 w Avanti
coccinelle napisał(a):

Czy wam też nie działa platforma Joy Pepsico? ;/

Wczoraj nie działała. Dziś już działa. Ale to u mnie. Niech inni się też wypowiedzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7327169 Napisano: 09.01.2026 17:22:14 w Avanti
Nuna1210 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy otwiera Wam się strona:
www.joy-pepsico.eu

Mi się nie otwiera, jak mam włączone wifi, na danych komórkowych działa 😅

Pionas - może Ty mi wyjaśnisz, dlaczego tak się dzieje? W laptopie strona nie otwiera się, a w telefonie otwiera się. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#7327154 Napisano: 09.01.2026 17:00:00 w Avanti
Czy otwiera Wam się strona:
www.joy-pepsico.eu Wyświetl w wątku >>
0 0