Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kumulacja

kumulacja

#6628030 Napisano: 07.08.2019 18:06:38 w PLAGIATY
rafalpyzdra napisał(a):

Moje zdj też nie raz ktoś ukradł i co z tego?  Napisałem do organizatora i skreslili na stałe tych konkursowiczow. Kradzieże i plagiaty niestety ale są byly i będą ale po co obwieszać kogoś na forum, zazdrość przez niektórych przemawia. 

Nasze forum jest zamknięte. Jesteśmy jak rodzina i omawiamy wszystkie sprawy. Nie pochwalamy plagiatu i walczymy z nim ze wszystkich sił. Sama pamiętam ZŁODZIEJA HASŁA REKLAMOWEGO, któremu odebrano samochód. Jak to prosto ukraść hasło czy zdjęcie i zdobyć nagrodę! Osoby niewinne nie są obiektem naszych rozmów. Proste? Proste! Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

kumulacja

#6628015 Napisano: 07.08.2019 17:49:57 w PLAGIATY
rafalpyzdra napisał(a):

A skąd wiesz że nie swoje? Po co kogoś oczerniac na forum. Przez te konkursy w głowach wam się poprzewracalo komisja się znalazła.. 

Rafale, nie rzucaj się tak! Ta kobieta UKRADŁA zdjęcie naszej forumowiczki, na której jest razem z siostrą.
Pochwalasz to? Bo my NA PEWNO NIE! Przeczytaj sobie wypowiedź roksana2802!
https://www.e-konkursy.info/forum/plagiaty/strona/123 Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6627951 Napisano: 07.08.2019 15:10:10 w Informują
magie1982 napisał(a):

Fortis Mila zapalniczki bic o pozytywnej weryfikacji, wiec pewnie i stokrotka tez idzie

Stokrotka też emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#6627948 Napisano: 07.08.2019 15:06:27 w PLAGIATY
Tutaj możemy sprawdzić każde zdjęcie zgłoszone do konkursu:
https://www.tineye.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6627806 Napisano: 07.08.2019 10:42:51 w SZUKAM....
karkocka napisał(a):

grappa25 napisał(a):

gdzie kupić Berlinki ostre? U nie wszędzie tylko zwykłe, albo z serem.

ostatnio widziałam w Biedronce, Auchan

Kupuję w carrefourze. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6627059 Napisano: 04.08.2019 22:25:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

nikos napisał(a):

bonitta napisał(a):

Czy pudliszki 501 informują po zakończeniu konkursu dopiero? I czy definitywnie skan paragonu i dane w Danio PoloMarket odsyłamy jako wiadomość zwrotną do maila z info o wygranej? Z góry pięknie dziękuję za informacje emotka

Pudliszki nie wiem, nie gram

Danio Polomarket tak na maila, z którego przyszła informacja o wygranej. Ale uwaga, odsyłamy ZDJĘCIE paragonu, nie skan!

emotka  Dlaczego nie skan ? Owszem, w e-mailu była mowa o zdjęciu, ale czy jest jakaś różnica ? Odesłałam skan... 

Jaka jest - dla agencji - różnica między skanem a zdjęciem??? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6626660 Napisano: 02.08.2019 19:31:50 w Zabawa ostatnia litera
ćma - arszenik Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6619278 Napisano: 11.07.2019 16:33:12 w Informują
BAMBINO przed chwilą zadzwoniło emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#6617885 Napisano: 08.07.2019 12:40:21 w Wkurza mnie...
grappa25 napisał(a):

z cyklu "Podłość ludzka nie ma granic". Wystawiłam na OLX przedmiot mi niepotrzebny za darmo. Ogłoszenie wstawiłam o 12.30 w nocy. Około pierwszej w nocy dzwoni telefon- nr zastrzeżony. Myślałam, że coś się komuś z rodziny lub znajomych stało, odbieram, a tu paniusia mówi, że dzwoni w sprawie ogłoszenia ! Pytam jej dlaczego Pani dzwoni o tej godzinie, a ona na to- przecież i tak pani nie śpi , bo przed chwilą się pojawiło ogłoszenie... Rodzina postawiona na nogi -masakra jakaś !!!

Sprzedawałam kiedyś kawy kupione na konkurs. O pierwszej w nocy (!!!) dzwoni facet i mówi, że jest zainteresowany większą
ilością kawy i pyta, czy mam więcej. A moje ogłoszenie na pewno nie było wystawione chwilę wcześniej. Niektórzy ludzie są okropni! Wyświetl w wątku >>
1 grappa25 0

kumulacja

#6612080 Napisano: 21.06.2019 16:11:23 w Wkurza mnie...
Andzik napisał(a):

isiulka napisał(a):

Andzik napisał(a):

isiulka napisał(a):

zastanawiam się skad się wziął trend na proszenie „dobrych duszyczek” o pomoc ? Czy tylko mi dobra duszyczka na forum kojarzy się z „Kierownikiem” dla żula proszącego o 2zł na piwo? Przecież się znamy, przynajmniej cześć z nas się zna, czemu po prostu nie pisać koleżanki/koledzy pomożecie?

Ja natomiast widzę, że każdy wpis musi być skomentowany, nie ma jak się uczepić. Pozdrawiam emotka

Niby kogo i kto się uczepił? Czyżby uderz w stół...:D

Nawet nie pomyślałabym, że osoby na forum takie odniosą wrażenie, to nie był mój zamysł wypowiedzi. Jeśli uraziłam kogoś moją wypowiedzią, to przepraszam. 

http://definicja.net/co-to-znaczy-Dobra+duszyczka
Zamiast dobrej duszyczki używamy od dzisiaj słowa: wspomożycielko! emotka Wyświetl w wątku >>

kumulacja

#6612076 Napisano: 21.06.2019 16:02:11 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Andzik napisał(a):

isiulka napisał(a):

zastanawiam się skad się wziął trend na proszenie „dobrych duszyczek” o pomoc ? Czy tylko mi dobra duszyczka na forum kojarzy się z „Kierownikiem” dla żula proszącego o 2zł na piwo? Przecież się znamy, przynajmniej cześć z nas się zna, czemu po prostu nie pisać koleżanki/koledzy pomożecie?

Ja natomiast widzę, że każdy wpis musi być skomentowany, nie ma jak się uczepić. Pozdrawiam emotka

Niby kogo i kto się uczepił? Czyżby uderz w stół...:D

DOBRE i MIŁE DUSZYCZKI nie kłóćcie się  emotka Wyświetl w wątku >>
1 isiulka 0

kumulacja

#6610459 Napisano: 16.06.2019 15:35:20 w Pomocy!!!!
kumulacja napisał(a):

danaaa napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Mam telefon Samsung Galaxy 3 Mini. Wszyscy mogą do mnie dzwonić z wyjątkiem jednej przyjaciółki. Ja do niej mogę.
Nie zablokowałam jej na pewno. Przełożyłam inną kartę do tego telefonu i znowu jest ten sam problem - ona jedyna nie
może do mnie zadzwonić. W czym tkwi problem?

kumulacja napisał(a):

reniii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Mam telefon Samsung Galaxy 3 Mini. Wszyscy mogą do mnie dzwonić z wyjątkiem jednej przyjaciółki. Ja do niej mogę.
Nie zablokowałam jej na pewno. Przełożyłam inną kartę do tego telefonu i znowu jest ten sam problem - ona jedyna nie

Może to ona ma włączoną jakąś blokadę?

Na pewno nie ma. Bo musiałaby mieć blokadę na moje dwa numery. To jakaś blokada w telefonie, ale co z tym zrobić???

Jeśli dotychczasowe rady nie pomogły to spróbuj usunąć jej numer z książki adresowej i wtedy niech koleżanka spróbuje połączyć sie z Tobą. Jak się dodzwoni to zapisz ją w książce, ale pod inną nazwa niż była dotychczas.

Dziękuję! Zaraz spróbuję!

Ta metoda nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6610390 Napisano: 16.06.2019 11:19:08 w Pomocy!!!!
danaaa napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

reniii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Na pewno nie ma. Bo musiałaby mieć blokadę na moje dwa numery. To jakaś blokada w telefonie, ale co z tym zrobić???

Jeśli dotychczasowe rady nie pomogły to spróbuj usunąć jej numer z książki adresowej i wtedy niech koleżanka spróbuje połączyć sie z Tobą. Jak się dodzwoni to zapisz ją w książce, ale pod inną nazwa niż była dotychczas.

Dziękuję! Zaraz spróbuję! Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6610374 Napisano: 16.06.2019 10:26:19 w Pomocy!!!!
kermit napisał(a):

kumulacja napisał(a):

reniii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

A z innego tel. (aparatu tel.) a z tych kart możesz do niej zadzwonić?

Z każdej karty w tym telefonie mogę do niej zadzwonić. Tylko ona nie może. To chyba jakiś błąd w samym aparacie.
Ona od razu po zadzwonieniu do mnie ma odrzucone połączenie i włącza się moja poczta głosowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6610369 Napisano: 16.06.2019 10:11:49 w Pomocy!!!!
reniii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Na pewno nie ma. Bo musiałaby mieć blokadę na moje dwa numery. To jakaś blokada w telefonie, ale co z tym zrobić??? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6610360 Napisano: 16.06.2019 09:40:06 w Pomocy!!!!
może do mnie zadzwonić. W czym tkwi problem? Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6610353 Napisano: 16.06.2019 09:08:21 w Zabawa ostatnia litera
aligator - rozbójnik Wyświetl w wątku >>
0 0

kumulacja

#6609694 Napisano: 13.06.2019 18:10:51 w Czy informują/ informowali?
helcia85 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy jest wśród nas laureat konkursu "Odkryj razem" - Bic Miss Soleil?
Bo nie wiem, czy mieć jeszcze nadzieję, czy już ją stracić? 

A do kiedy mieli informować? Też jestem zainteresowana emotka

Teraz przeczytałam, że mają czas do końca czerwca na wyłonienie laureata + 2 dni na jego poinformowanie. Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0

kumulacja

kumulacja

#6608909 Napisano: 11.06.2019 21:07:19 w PODZIĘKOWANIA
Niebieska_Laguna,
Dziękuję za prezent i za to, że jest idealny na lato! emotka Wyświetl w wątku >>