Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zof83

zof83

#7316658 Napisano: 26.11.2025 17:33:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię voucher z Lecha do Nałęczowa (wdrzewach) lub w bańce na Szuflandie Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7315189 Napisano: 20.11.2025 11:10:08 w Smolar
wziumbadam napisał(a):

SMS z Zatecky poszły już tak?

Chyba tak, bo już jest tablet na sprzedaż 🤔 Wyświetl w wątku >>

zof83

#7309147 Napisano: 28.10.2025 11:13:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
deva napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

Mail o paczce  GLS od Pelagros sp. zoo. - co to może być? Czekam chyba tylko na kartę Rossmann z konkursu pantene, czy to to?

Też czekam na tą kartę ale maila jeszcze nie mam

A to nie przypadkiem zestaw Pantene z Kauflandu, bo czekam na to i mam maila?emotka  Rossmann to pewnie mailem... Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7307736 Napisano: 22.10.2025 14:13:52 w Wkurza mnie...
elmas napisał(a):

zof83 napisał(a):

Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł..

To się nie kwalifikuje na reklamację? Przecież wydali nagrodę w październiku, czyli w regulaminie obiecali 100 zł, a dali 90.

Tak - masz racje, odeślę im protokół potwierdzenia nagrody z odpowiednią notatką emotka Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

zof83

#7307724 Napisano: 22.10.2025 13:23:37 w Wkurza mnie...
Grześki i wygrana paysafecard - nagroda niby 100 zł, ale po wpisaniu na stronie zostało już 90 zł, bo 29.09 pobrano opłatę.... emotka  Jeśli ktos jeszcze niw pisał to radze to zrobić , bo 29.10 pobiorą kolejne 10 zł.. Wyświetl w wątku >>
1 Yolobolo 0

zof83

#7304361 Napisano: 09.10.2025 09:54:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Benecol... Było zdjęcie, opis, przekaz i na 333 nagród nawet nie załapało się na kijki? Losowanie zwycięzców ze szklanej kuli ciąg dalszy...

Coś mniemam, że powygrywały zdjęcia stricte kulinarne emotka ... Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7294397 Napisano: 05.09.2025 09:43:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Napiszę ktoś jak było na pokazie wartości L’Oreal , co się działo ?

Jak dla mnie słabo organizacyjnie. Niby zaproszenie jako gość VIP o wartości podajże ok. 1000zł (już nie pamiętam dokładnej wartości, ale ktoś może mnie poprawić). 
Na sali było bardzo, bardzo gorąco. Nie było czym oddychać. Do picia tylko drinki z Martini (z alko lub bez - do wyboru).
Sporo Influ (ja tych ludzi nie znam, ale wili się na ściankach).
Do jedzenia nic, żadnych giftów emotka
Miejsc siedzących w tej saunie o wiele mniej niż gości. Operatorzy kamer cali mokrzy od potu emotka

Poza tym dziewczyny na scenie: cudowne! Na niektórych twarzach widać było stres, na innych pewność siebie! Jednak energia z wybiegu bardzo poruszająca. W międzyczasie były czytane odpowiedzi naszych konkursowych koleżanek (zwruszka i gęsia skórka).

Reasumując: gdybym przyjechała z daleka na taki event to bym pluła sobie w brodę emotka
Ale jestem pewna, że ten wygrany event będzie niezapomnianym wydarzeniem dla naszych konkursowych dziewczyn. Byłyście cuuudowne!!

Gifty były za opaski - 2 sera loreal, spray utrwalający do makijażu i bodajże odzywka do włosów Wyświetl w wątku >>

zof83

#7291684 Napisano: 28.08.2025 08:48:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
illillilllia napisał(a):

Ktoś wie co dzisiaj idzie GLS-em?

Syoss Superpharm Wyświetl w wątku >>

zof83

#7291667 Napisano: 28.08.2025 08:09:37 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aerdna napisał(a):

Pepa napisał(a):

mixik napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Pepa napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Co teraz puszcza Smolar ?
mam nadanie ale nie pamiętam 🤔

Smaki lata np. bony

O, to może być to emotka  dzięki

A jaki kurier?

DPD

Czy jest ktoś, kto nie ma @ z info. o wysyłce pomimo pozytywnej weryfikacji?

Ja nie mam- ani maila, ani w pace Dpd i tez pozytywna weryfikacja, może dziś pójdzie druga tura... Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

zof83

#7291497 Napisano: 27.08.2025 15:59:46 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
zezowaty_kot napisał(a):

zof83 napisał(a):

No ale jak wytłumaczyć to, że teraz  momentalnie tyle osób robi błędy w formularzach/oświadczeniach akurat tej agencji, czyżby inne przymykały na to oko? Śmiem troszkę w to powątpiewać..., myślę ze jakaś cześć robi te błędy, ale agencja może poszła po prostu "za ciosem" i tyle

Może problem w tym, że u nich nie ma drugiej szansy. Ja też zgłosiłam dwa razy ten sam paragon (w NAV, nagroda oczywiście przepadła), do avanti i Smolara nie odesłałam na czas oświadczeń (dostałam przypominajkę, nagroda wydana), do avanti podczepiłam nie ten paragon (napisali, pozwolili odesłać jeszcze raz, nagroda wydana), do Amooko wysłałam zdjęcie kwiatów (suchych patyków, zrobiło im się chyba mnie tak żal, że pozwolili odesłać jeszcze raz formularz, nagroda wydana). Tak więc, ZARZEKAM SIĘ- jestem bardzo skrupulatna, wszystko sprawdzam dwa razy emotka  w Kropce tyle nagród przepada, bo oni nie wybaczają, po prostu.

Zapewne masz rację emotka  Tylko wkurzające jest to, że my jako konkursowicze musimy przymykać oko na ich błędy (przykład z dziś - formularz zamknięty przed czasem, inny - nie informowanie w terminie i zarzekanie się, że maile wysłane - myślę że byłoby tego więcejemotka ), zaś jak ty popełnisz nawet najdrobniejszy błąd to koniec i nagroda przepada - no i właśnie ten brak sprawiedliwości człowieka troszkę denerwuje. Wyświetl w wątku >>

zof83

#7291488 Napisano: 27.08.2025 15:35:30 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
No ale jak wytłumaczyć to, że teraz  momentalnie tyle osób robi błędy w formularzach/oświadczeniach akurat tej agencji, czyżby inne przymykały na to oko? Śmiem troszkę w to powątpiewać..., myślę ze jakaś cześć robi te błędy, ale agencja może poszła po prostu "za ciosem" i tyle Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zof83

#7291260 Napisano: 27.08.2025 09:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katarzynap napisał(a):

FBagnieszka12 napisał(a):

InkaR napisał(a):

kasiax1123 napisał(a):

andii napisał(a):

Czemu już formularz nie działa 😡 w Dino kaktusemotka  Jak w regulaminie piszę 27.08 do 23.59emotka

Mam ten sam problem 👹

Ja też. Napiszmy do nich

U mnie działa

U mnie też się nie da.inf ze zakończyli przyjmowanie zgloszen

To samo... Jak się okazuje "skrupulatna i wymagająca od innych" Kropka Bordo też popełnia błędy... i to nie pierwszy razemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

zof83

#7290970 Napisano: 26.08.2025 11:17:33 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
zielonaszpilka napisał(a):

darog napisał(a):

KROPKA BORDO 
nie wiem ile przepadło bo trudno zliczyć
-fakt ten przykład to moja wina / załącznik screen maila/ .

Ale w loterii chupa chups i ja i współracownicy straciliśmy wszystkie nagrody: 
- paragon wysłany o czasie / ale nie ten - wysłany priotytetem list polecony nastepnego dnia z wyjaśnieniem-iż w terminie z oświadczeniem został wysłany zły. - NAGRODA NIE WYDANA.
- inne : numer telefonu pomylony w oświadczeniu: 2 oświadczenia i "wzajemnie" w oświadczeniach numery telefonów = 2 nagrody nie wydane. Na nic maile dwóch sióstr o tym samym nazwisku że doszło do niefortunnej pomysłki. 

w chupa chups nie było zdaje się rezerwy = to się obłowili nagrodami niewydanymi. 

Ale wszystkie wskazane sytuacje niewydania nagrody to Twoja wina. Gdzie tu wina Kropki? Widocznie są bardziej skrupulatni niż inne agencje i nie idą konkursowiczom na rękę, bo i nie muszą. Mnie bardziej martwią sytuacje, w których konkursowicze twierdzą, że nie ma opcji, żeby się pomylili, a Kropka coś takiego im wmawia, ale czytając te historie i tę o błędzie w czteroliterowym nazwisku zaczynam mieć wrażenie, że może to jednak nieuważność konkursowiczów, a nie krętactwa agencji. Tak czy inaczej proponuję robić zdjęcia zgłoszeń i wysłanych oświadczeń, bo póki co jeszcze chyba nikt nie udowodnił, że nie popełnił błędu, który kropka mu zarzuca.

Tylko trzeba sobie zadać istotne pytanie, czym jest powodowana ta skrupulatność? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7290901 Napisano: 26.08.2025 07:41:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Podwójny bilet (dla dwóch osób) na koncert Santander Letnie Brzmienie 2025 mający się odbyć w dniu 30.08.2025 r. w Poznaniu, Park Cytadela - 280 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7289897 Napisano: 22.08.2025 12:58:12 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
FBsebastian3 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Poczytałam i PRZYPOMNIAŁO mi się,ze zaczęlam sprawe wygranego 100 zł oreo Biedronka  z Kropki Bordo. Rzuciłam hasło na forum ,miałam iść do regulaminu ale zapomniałam. Dzisiaj zmotywowałam się i co? Nigdzie nie widzę abym cokolwiek dostała. Czas na reklamacje minąl 2 dni temu Jestem przekonana,ze nie wysłali i straciłam nagrode/ po raz 2/ . Napisałam do nich ale to juz po "ptokach" .Aż nie wierzę,ze 2 nagrody u nich mi już przepadły. Czas filmować wysyłanie ,pilnować regulaminu,a nie zasypiać snem porzadnych agencji. Czlowiek traci czujność.  Dlaczego skoro wygrałam, nie wysłali? Tak ciężko upilnować czy świadome dzialanie. Myślę,ze nie odpowiedzą

Zaoszczędzę Ci czekania. Podałeś inny numer w zgłoszeniu, a inny w oświadczeniu. Inny numer telefonu lub paragonu. Na Twoją prośbę przyślę Ci jakąś lewą wewnętrzną tabelkę z Tym błędnym numerem albo, w wersji najnowszej, Twoje zgłoszenie z przerobionym numerem.  Nie dziękuj  emotka

Dostałam odpowiedz od Kropki. W oświadczeniu zabrakło 1 litery w nazwisku. Poprosiłam o zdjęcie oświadczenia i szukam u siebie bo muszę być nieźle odlecona skoro moje nazwisko ma 4 litery,a wpisałam 3. To byłby totalny odlot.

Jeszcze trochę, to będą odrzucać oświadczenia jak nie postawi się kropki na "i" emotka Wyświetl w wątku >>

zof83

#7285377 Napisano: 07.08.2025 09:52:13 w Czy informują/ informowali?
Z konkursu Tiger BITTERSWEET Żabka nie informowali i raczej nie mają zamiaru informować o zestawach?
(Cwaniacy pewnie nawet tych zestawów nie kupili i cyk zostaje ok 20 tys. na waciki emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

zof83

#7277670 Napisano: 10.07.2025 14:30:55 w Czy informują/ informowali?
Na Fb maja taki: 42 633 95 44 - choć też nieaktywny emotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

zof83

#7276453 Napisano: 07.07.2025 10:00:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

Kiedy informuja z Loreal z sesja w Vogue?

Do dziś ponoć... Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

zof83

#7276445 Napisano: 07.07.2025 09:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy w Leibniz można wygrać w 2 etapach na te same dane? I do kiedy Wawrzyniec z konkursu w Lidlu ma informować,nie potrafię znaleźć informacji.  Dziękuję z góry za odpowiedź  emotka

Wawrzyniec: w ciągu 15 dni roboczych od dnia zakończenia Okresu Promocyjnego Komisja
wyłoni Laureata do każdej z 43 (słownie: czterdziestu trzech) Nagród tworząc ranking
1 do 43 miejsca
Laureaci Nagród wyłaniani są maksymalnie do dnia 18 lipca 2025 r. spośród wszystkich
zwycięskich Zgłoszeń do Nagród emotka Wyświetl w wątku >>
1 edith 0

zof83

#7275419 Napisano: 03.07.2025 14:08:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

Czy ktoś wygrał w loreal columbit (tam, gdzie były kolczyki)? Drugi etap był do 20.06 plus 7 dni co daje 1 lipca wyniki… (pytam grzecznościowo)

Chyba nie było, z reg. : Informację o wygranej w Etapie 2. Zwycięzca otrzyma w formie wiadomości email wysłanej pod adresem
podanym w Zgłoszeniu w terminie do 7 lipca 2025 r. Wyświetl w wątku >>