Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 1021
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Są wydrukowane bardzo jasno, wybite właściwie. Trzeba rozerwać na dłuższym zgrzewie i jest wydrukowany od środka, mniej-więcej na środku zgrzewu. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Zrobiłam dokładnie tak, jak Ty. Ale maila za zdrapką dostałam niemal od razu. Zdrapka jest pod linkiem. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Wiem, że są w Dino, ale akurat tam są często kiepsko opisane produkty. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
U męża z 09.05 przelew jest już dziś. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Brakuje mi jedynie numeru paragonu w mailu z wygraną. Nie ogarniam takich rzeczy i zawsze muszę do nich pisać. To by znacznie usprawniło pracę im i mnie 😊 Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
W Dino jest opis Kindziuk 100g, ale przechodzi weryfikację.
W Intermarche mają kody kreskowe na paragonach, więc też jest ok, też przechodzą. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
A może niebawem lepsza główna Ci się trafi? 🚗🚘🚙 Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Chyba tak. Wczoraj myślałam, że chyba bardziej opłaca się handlować paragonami niż brać udział w loteriach. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Chyba tak. Wczoraj myślałam, że chyba bardziej opłaca się handlować paragonami niż brać udział w loteriach. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Mamy trochę mebli od nich. Łóżko tak skrzypi, że szok. Jedna, w miarę dobra rzecz, którą u nich kupiliśmy, to szafka RTV, która jest...wyprodukowana w Chinach. Wszystko było dobrze zapakowane, z taką dbałością, aż byłam zdziwiona.
Ponadto jest grupa na FB "Agata Meble NIE kupuj". Takich kwiatków, to chyba nigdzie nie widziałam.
Znalazłam też Meble Tuszkowski. Może ktoś u nich coś zamawiał? 🫣 Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Myślałam o Ikea Ekedalen, ale coś nie mogłam zamówić przez neta, a dzisiaj się dowiedziałam, że je wycofują 😑 Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
W aplikacji i w przeglądarce na telefonie widać fotki. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Lidl - Kujawski Olej z zioł Wyświetl w wątku >>