Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kachakacha

kachakacha

#7053041 Napisano: 13.10.2022 08:03:21 w Wkurza mnie...
Jeju, zapomniałam wysłać wczoraj Milkę z Delikatesów Centrum. 4 paragony emotka Eh...wkurzam się na siebie i na swoje gapiostwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7053040 Napisano: 13.10.2022 08:00:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

czyli tak jak ja? każde sklepy spożywcze, a dodatkowo w sklepach Tchibo i tchibo.pl?

Tak, dokładnie tak, jak Ty. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

kachakacha

#7053038 Napisano: 13.10.2022 07:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

https://tchibo30lat.pl/
na ten konkurs kupuje się w każdym sklepie? Czy tylko w Tchibo... bo nie rozumiem tego zapisu:

nabyte w punktach sprzedaży detalicznej, w tym prowadzonych pod marką Tchibo oraz w sklepie internetowym Tchibo.pl (dostępnym pod adresem www.tchibo.pl), zlokalizowanych na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej

chodzi o każde sklepy, czy te pod marką Tchibo ?

Ja zrozumiałam, że we wszystkich sklepach detalicznych. Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7052841 Napisano: 12.10.2022 14:44:51 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "KINDER Joy of moving dla Mistrzów Radości"

Na samym dole wyniki:

1. Joanna M. (Rogowo)

2. Michał C. (Chybów)

3. Malwina S. (Kostrzyn nad Odrą)

https://interakty...i-ze-warto/slide_end Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7052676 Napisano: 12.10.2022 09:43:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giti napisał(a):

Astronautka napisał(a):

giti napisał(a):

Hej a w jaki sposob hebe informuje o wygranej?

Wszystko jest opisane w aplikacji 

Gdybym widzial to bym nie pytal.. Ja w apce widze tylko link do quizu i zero info

Jak wejdziesz w swoje konto, to tam jest zakładka kupony. Dzisiaj już mam kupon za wygraną z wczorajszego dnia emotka Wyświetl w wątku >>

kachakacha

#7052649 Napisano: 12.10.2022 07:28:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
martunik3 napisał(a):

Hebe jest już w aplikacji, żel do mycia twarzy emotka  

Dzięki! U mnie też emotka Wyświetl w wątku >>

kachakacha

#7052162 Napisano: 10.10.2022 14:01:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak w ogóle - może tam inna osoba odebrać nagrodę? Jakiegoś smsa trzeba pokazać czy coś innego? Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7052161 Napisano: 10.10.2022 14:01:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rooney napisał(a):

burza64 napisał(a):

Czy uważacie że tyle tysięcy nagród z Hebe jest wygrywanych codziennie? Myślałam, że jeśli odpowie się poprawnie,to na pewno się wygra,jednak widzę że nie...

Osobiście nie znam nikogo, kto by nie wygrał emotka  Kumpele, koleżanki z pracy, siostra... wszystkie przy każdej próbie trafiały w quizie, więc myślę, że te 2000 nagród dziennie się rozchodzi. Zresztą widać, jak idziesz po odbiór wygranej, a byłam za każdym razem w innej drogerii - sklepowe kojarzą doskonale, o co chodzi, nawet raz mi znalazły produkt same tylko jak rzuciłam, że z quizu, więc ludzie na pewno wygrywają.

Ja nie wygrałam. Brałam udział 2 razy i sobie odpuściłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7051560 Napisano: 06.10.2022 21:29:49 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

basiag napisał(a):

...Zbyt często tu czytam: mam pecha, agencja do d..., czas zmienić maila itd, itp.
A może warto się zastanowić kto jest podpalaczem tych pożarów które płoną wokół nas ? może my sami ?
Więcej optymizmu i samokrytycyzmu życzę. Łatwiej się żyje i każdy dzień jest fajny a ludzie wokół są OK

Firma, w której pracuję, złożyła wniosek do sądu o upadłość. Mieliśmy taką kadrę zarządzającą, która twierdziła podobnie: "Trzeba myśleć o dobrych rzeczach, bo wtedy je przyciągamy."
Zamiast ograniczać koszty i zatrudnienie, wychodzili z założenia, że aby coś wyciągnąć, najpierw trzeba coś wsadzić. A jak zaczęło się robić gorąco, to jako pierwsi złożyli wypowiedzenia. Chyba skończyło się ich pozytywne myślenie 😅

Hm. Dziwne. Kadra zarządzająca złożyła wypowiedzenie? emotka Ale przed kim??! emotka

dyrektor zarządzający przed prezesem Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7051437 Napisano: 06.10.2022 12:29:14 w WC - rozmowy o wszystkim
basiag napisał(a):

rozmawiałam ostatnio z dzieckiem tłumacząc że coś takiego jak pech nie istnieje. To my sami tak tłumaczymy swoją nieudolność, lenistwo, nieuwagę. Aby nie mieć tak przysłowiowego pecha trzeba pracować nad sobą, starać się i po prostu CHCIEĆ !
Tak samo jak mi mówi : Nie potrafię. To ja: Potrafisz, tylko musisz się postarać !

Dlaczego to piszę ? Zbyt często tu czytam: mam pecha, agencja do d..., czas zmienić maila itd, itp.
A może warto się zastanowić kto jest podpalaczem tych pożarów które płoną wokół nas ? może my sami ?
Więcej optymizmu i samokrytycyzmu życzę. Łatwiej się żyje i każdy dzień jest fajny a ludzie wokół są OK emotka
Miłego dnia i wielu wygranych życzę !

Firma, w której pracuję, złożyła wniosek do sądu o upadłość. Mieliśmy taką kadrę zarządzającą, która twierdziła podobnie. Trzeba myśleć o dobrych rzeczach, bo wtedy je przyciągamy. Zamiast ograniczać koszty i zatrudnienie, wychodzili z założenia, że aby coś wyciągnąć, najpierw trzeba coś wsadzić. A jak zaczęło się robić gorąco, to jako pierwsi złożyli wypowiedzenia. Chyba skończyło się ich pozytywne myślenie 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7051338 Napisano: 05.10.2022 20:59:45 w moje dzisiejsze wygrane :)

kachakacha

#7050735 Napisano: 03.10.2022 12:11:20 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Czy informowali z tego? https://www.e-kon...radosci#.YzquSUzP2Uk

Ja dostałam Info aby napisać od nowa zgłoszenie bo ich system nie zarejestrował pierwszego które wysyłałam…;( wiec u mnie nic więcej nie bylo i nie sadze ze będzie 

Też to dostałam. Odpisałam i się zastanawiam co z wynikami. Dziwna sprawa, że kazali nam te odpowiedzi podawać jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

kachakacha

kachakacha

#7050444 Napisano: 01.10.2022 16:13:23 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

A i chyba jestem mega stara (tak ludzie tyle nie żyją):P Jaki teraz jest wyglądowy postęp.Faceci tlenione kłaki ,tatuaże wielkie i nawet na szyji ? Jak u Quebo.W sensie takie znaki zapytania na całej szyji jak ok ma:P Tak stanowczo mnie wkurza,że jestem stara.Moja babcia by się nogą przeżegnała dobrze ,że pożegnała ten świat na początku lat 90 tych.

Mnie za to dziwi ubiór nastolatek - wielkie, luźne spodnie, koszule w kratę, wyciągnięte swetry. Za "moich czasów" to wstyd by było po domu chodzić w czymś takim 😅 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

kachakacha

#7050173 Napisano: 30.09.2022 12:41:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Paluszki Lajkonik za 1gr w aplikacji Delikatesy Centrum emotka Wyświetl w wątku >>

kachakacha

#7049721 Napisano: 28.09.2022 14:31:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

kachakacha

#7049635 Napisano: 28.09.2022 08:54:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale posucha... Dare, Góralki, Kubuś, Burn, Ziaja, Haribo, Żywiec, Almette, itd.
Kiedyś nie grałam w konkursach promocyjnych, a nagród było sporo. Chyba sobie trzeba je odpuścić emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

kachakacha

#7049321 Napisano: 26.09.2022 21:48:21 w SZUKAM....
vickichelm napisał(a):

Informacji w jaki sposób można skorzystać z nagród: kuponów na jedzenie w konkursu wakacje stop cafe ? Byłam przed chwilą Pan ze stacji zeskanował kupon i w dalszym ciągu była kwota do zapłaty. Czy trzeba podać numer karty lub coś takiego ? 

My korzystaliśmy podczas tankowania, dawaliśmy też kartę Vitay. Pani zeskanowała kod i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

kachakacha

#7049320 Napisano: 26.09.2022 21:43:41 w WC - rozmowy o wszystkim
adamo86 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Bon turystyczny podobno wydłużyli do końca marca - może komuś się przyda takie info 😊

do wszystkich biur turystycznych czy tylko do jednego konkretnego i z jakiego powodu to zrobili?

Chyba chodzi o te rządowe bony turystyczne.

tak, rządowe
https://www.prawo...ystyczny,515033.html Wyświetl w wątku >>
0 0