Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kachakacha
Postów 1089
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Smolarze nie wygrywam nic od lat. Ostatnio nawet byłam na siebie zła, jak chciałam wysłać Kasztelana i zobaczyłam, że oni są organizatorem. Od razu wiedziałam, że to zmarnowane pieniądze 😅Gdyby jednak, jakimś cudem, trafił mi się VW California, to chyba zapomniałabym o wszystkich porażkach 😁😁😁 Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak nie za dużo, ale żeby starczyło na dentystę dla mnie, córki i może męża. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio pytałam w Play. Zwracają, ale pobierają za to opłatę 20zł.
Odpisałam im, że dzięki nim oddam moje 15zł na cele charytatywne. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie. W miejscu, gdzie masz teraz napisane "nie masz losów", powinien się pojawić taki zielony kapsel. Po kliknięciu w niego pojawia się 9 kółek (logo Żywca, Żabki, itp.). Po wybraniu jednego z kółek pojawia się nagroda. A potem ta nagroda jest w sekcji "Twoje nagrody". Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysłałam męża do sklepu - on nie ma aplikacji, więc wysłałam mu screena swojej. Sprzedawca poinformował, że nie da się zeskanować kodu z aplikacji, bo on działa tylko 5 sekund. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem. Pokazywałam tylko kody sprzedawcy i on to robił. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak i pan mi łączył te kody.
Ale była to jakaś magia - miałam do zapłaty niby 81zł, dałam 4 kody. Myślałam, że dopłacę tę złotówkę.
Kasjer stwierdził, żebym dobrała coś jeszcze za 11zł, bo tyle jeszcze zostało. Pomyślałam, że uwzględniło jakieś rabaty. Jak dobrałam, to stwierdził, że zostało jeszcze 29 groszy. Po czym coś tam kliknął i stwierdził "do dopłaty 6.90" 😅
Mam paragon, ale jeszcze nie miałam czasu tego przeanalizować. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, zarejestrowałam się wcześniej. I tu nie mam kodu. Napisałam do Żabki. Zobaczymy. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak przewiniesz wyżej, to nie masz komunikatu? Info przychodzi też na maila. Wyświetl w wątku >>
kachakacha
Postów 1089
Punkty karne 0
Konkursy dodane