Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika as32572

as32572

#7333285 Napisano: 02.02.2026 12:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

Zróbmy może ankietę 😂 tyle emocji wywołało to Dino…

wyslalem/lam odpowiedź kończąc zdanie i pisząc więcej 

dajesz 👆

wysłałem/lam odpowiedz tylko kończąc zdanie i nic więcej

dajesz 👇

Ja tam nie wiem co to za dyskusja i czemu akurat problem jest z Dino jak stwierdzenie dokończ zdanie to nic nowego.
Tak samo jak w żabce stwórz imię dla renifera, traktując to dosłownie wpisujesz samo imię a limit tekstu wskazywał, że masz podać imię plus opis. Chyba ktoś pisał że dał samo imię i nie wygrał, ciekawe czy jest ktoś kto wygrał w ten sposób. Tak czy siak jedno nie wyklucza drugiego,możesz napisac jedno zdanie,możesz więcej. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7333139 Napisano: 01.02.2026 15:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Dokończ zdanie jest w wielu konkursach i zdecydowanie nie jest tak że kto napisze więcej jak zdanie jest dyskwalifikowany emotka  T Wyświetl w wątku >>

as32572

#7332597 Napisano: 29.01.2026 10:43:33 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że mój pies jest chory a ja nie mam kompletnie zaufania do lekarzy przez różne psie i ludzkie historie w rodzinie. Już nie ma gabinetu w mieście gdzie mogłabym pójść po raz pierwszy i to odczarować.
Wczoraj zamiast jakiejkolwiek diagnostyki dostał tylko zastrzyk przeciwbólowy, dopiero dzisiaj mają robić RTG.
Całe życie miałam psy ale skłaniam się do tego, żeby już więcej nie mieć bo mnie to przerasta. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7332595 Napisano: 29.01.2026 10:38:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

as32572 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

7Days pobija już chyba wszelkie nagrodowe absurdy emotka

jeszcze przesyłką go będą wysyłać? 
chciałabym wejśc na jeden dzień do agencji i zobaczyć jak wygląda burza mózgów z której rodzi się taki genialny pomysł.

Dużo myśleli przez te 15 sekund emotka

Się śmiejecie a i tak ludzie się rzucą na te rogaliki. Aczkolwiek jeżeli rzeczywiście będą one wysyłane (w co wątpię - myślę ze to będzie jakiś kod do odbioru) to rzeczywiście tragedia.

Nagrody IV Stopnia wydawane są w ten sposób, że Laureat Nagrody IV Stopnia w wybranej przez
siebie skrytce paczkowej odbiera tę Nagrodę Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

as32572

#7332578 Napisano: 29.01.2026 09:59:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

7Days pobija już chyba wszelkie nagrodowe absurdy emotka

jeszcze przesyłką go będą wysyłać? 
chciałabym wejśc na jeden dzień do agencji i zobaczyć jak wygląda burza mózgów z której rodzi się taki genialny pomysł. Wyświetl w wątku >>
1 domiqa 0

as32572

#7332509 Napisano: 28.01.2026 18:05:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Wygrał ktoś nagrodę w kalendarzu adwentowym Eti (inna niz voucher)?
Ja pytalam dwa razy i za kazdym razem juz wysylaja, po czym cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7332498 Napisano: 28.01.2026 16:40:33 w Smolar
@Kwiat napisał(a):

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko.

z ciekawości napisałam teraz do AI i popatrzcie co mi napisała
Zarówno Oreo Classic, jak i Oreo Original produkuje Mondelēz International
(w Polsce często na opakowaniu widnieje: Mondelez Polska).
Czyli:
  • ten sam producent
  • ta sama marka
  • ten sam produkt, tylko inna nazwa handlowa
Możesz do konkursu zgłaszać bez stresu 👍

Skoro dwóm osobom Smolar odpisał, że nie biorą udziału to chyba to jest bardziej wiążące niz chat gpt, chociaż ja tez uwazam za to sa te Classic (gramatura sie zgadza), no ale to nie ja bede weryfikowac paragony. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7332482 Napisano: 28.01.2026 15:42:13 w Smolar
ReneK napisał(a):

makra napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Co do produktów OREO biorących udział, napisałam do Smolara bo kupiłam fajny smak z limitowanej edycji świątecznej GINGERBREAD
czy takie również biorą choć nie ma ich na liście w regulaminie i dostałam taka odpowiedź  emotka
Więc wg. tej informacji jeśli dobrze zrozumiałam biorą udział wszystkie Ciacha OREOemotka

A mi odpisali że Oreo Original nie

A czy oryginał to nie te clasic ?

Zapewne Classic to Oryginal!
Na stronie konkursowej są właśnie ORYGINAL  pokazane🤷

Oryginal w końcu biora udział czy nie? Na stronie loterii zdjęcie Oreo Original a w regulaminie ich nie ma, mogli dac kody EAN zamiast nazw tylko. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7332243 Napisano: 27.01.2026 15:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Oni sobie żarty robią. Zamiast wziąć opis od Dino, to kilkaset osób ma iść po pieczątkę. Tam nie ma komu towaru wyłożyć, a jeszcze trzeba pracownikom pracy dokładać.

Co Wy z tymi pieczątkami. Jakim prawem organizator żąda od nas czegoś na co nie mamy wpływu - na opis na paragonie, na nastrój/kompetencje/widzi mi się pracownika czy kierownika sklepu. Jeden pracownik podbije paragon bez problemu, ale drugi tego nie zrobi na zasadzie - nie bo nie. Ok, niby zgadzamy się na regulamin, ale nikt od nas nie ma prawa wymagać czegoś co jest niezależne od nas.

Prawem takim,że chcą na nas przerzucić robotę,która sami powinni zrobić.
Nawet ulubiona przez wielu agencja Avanti kiedyś do mnie wprost powiedziała że im narobiłam dodatkowej roboty wysyłając paragon bez pieczątki, gdzie według mnie wynikał z niego zakup produktu,chociaż był mega skrótowo napisany. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7332162 Napisano: 27.01.2026 12:46:29 w Wkurza mnie...
misiamarysia napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Wkurzają mnie takie dziwne nagrody niby voucher na wycieczkę za 20 000 zł, ale do jakiegoś małego biura podróży tylko w jednym mieście na uboczu Polski i w dodatku jak sobie policzyłam wszystkie koszty tej wycieczki na ich stronie to wychodzi jakieś 14 000 zł w zaokrągleniu, a nie żadne 20 000... Jakby nie mogli dać vouchera na wakacje pl

W dodatku jest sporo wyłączeń (z wyłączeniem Świąt Wielkanocnych, weekendu majowego, Świąt Bożego Narodzenia oraz okresu noworocznego), a kupując samemu można sobie wybrać przecież pasujący termin. Też uważam, że voucher kwotowy do biura jest lepszy, nawet jeśli już chcą koniecznie jakieś takie małe biuro, bo wygrana fajna, tylko te ograniczenia.

w loterii Coca Coli w Lidlu tez bylo jakies dziwne biuro dla Seniorow, ale taka wycieczke w ofercie mieli faktycznie, tlyko sie zastanawialam czy w takim razie loteria tez celuje w seniorow czy co emotka
W temacie wkurza mnie tyle rzeczy,ze za dlugo by wymieniac, glownie to, ze nie umiem sie zdystansowac od problemow emotka Wyświetl w wątku >>

as32572

#7332122 Napisano: 27.01.2026 11:18:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

Cytrusek napisał(a):

rufus napisał(a):

edith napisał(a):

Miałam pytać właśnie o nr.paragonu w Tchibo ale już wiem, że dolny obok daty ,to jeszcze pytanie jest limit znaków? Dziękuję za odpowiedź 🙂

Dolny to ten na przeciwko daty po lewej gdzie obok jest # ?😂
Juz sie pogubilem

Dokładnie ten co miał być po prawej u góry, a jest po lewej na dole emotka

Ale zgodnie z regulaminem chcą górny nr wydruku, a że data jest gdzie indziej na paragonie niż twierdzą.....ale chodzi im chyba o ten górny jednak, przynajmniej tak mówi regulamin (powołuje się na nr wydruku)

Dokładnie dla mnie ten zapis ze chca numer wydruku tez wskazywal ze to ten na gorze, nie ma to jak nie sprawdzic jak wygladaja paragony w danej sieci przed napisaniem regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7331445 Napisano: 23.01.2026 16:19:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
1 kiwiwi 0

as32572

#7331164 Napisano: 23.01.2026 09:02:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

andii napisał(a):

as32572 napisał(a):

andii napisał(a):

andii napisał(a):

Hejo. Jak zrealizować  ten kod do Max Burgers? Wygrałam go w Coli i co dalej? Trzeba się zarejestrować na goodie?
 Gdzie się podaję dane o których mowa w regulaminie?emotka
Gdzie jest ten formularz do wypełnienia?

UP UP ! Hejo hejo. Nikt nie wie?  emotka
Bo formularz ważny 72h a ja go nie widzęemotka

wchodzisz w apce w swoj profil w moje nagrody i tam masz juz kod do goodie, zadnego formularza nie wypelniasz
a jak dalej w tym goodie to tez jestem ciekawa jak to dziala

Tak , ale ten kod wygrywający jest ważny tylko 72h . w regulaminie pisze ze pozniej  wygaśnie  . To ja tam na Goodie mam konto założyć i go gdzieś wbić?
Wygrał już ktoś te dziadostwo i zużył? emotka

Trochę zestresowana tymi 72 godzinami, o ktorych piszesz, właśnie wbiłam kod max premium do aplikacji goodie, a glovo do aplikacji glovo. Kody sprzed tygodnia conajmniej... dały się wbić do apek na spokojnie. 

Trochę słabe, że nie można tych kodów sumować w transakcji, ja to zrobiłam tak, że stacjonarnie w restauracji rozbiłam zamówienie na 4 po 48-49 zł. Mało wygodne, ale darowanemu koniowi w paszczę nie śmiem zaglądać. emotka

Nie ma zadnego zapisu w regulaminie ze te kody sa wazne 72 godziny, tlyko formularze zwyciezcy sa tyle wazne, a dla kodow nie ma tego formularza. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7331148 Napisano: 23.01.2026 08:26:35 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam lub wymienię na coś:
FastTrack lotnisko Chopina na 10 wejść o wartości 380zl za 88zl
Voucher Max Burger o wartości 50zł za 39zł
karta podarunkowa Sephora wartość 100zł za 90zł
Voucher ebilet o wartości 200zł za 180zł Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7331141 Napisano: 23.01.2026 07:50:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

andii napisał(a):

Hejo. Jak zrealizować  ten kod do Max Burgers? Wygrałam go w Coli i co dalej? Trzeba się zarejestrować na goodie?
 Gdzie się podaję dane o których mowa w regulaminie?emotka
Gdzie jest ten formularz do wypełnienia?

UP UP ! Hejo hejo. Nikt nie wie?  emotka
Bo formularz ważny 72h a ja go nie widzęemotka

wchodzisz w apce w swoj profil w moje nagrody i tam masz juz kod do goodie, zadnego formularza nie wypelniasz
a jak dalej w tym goodie to tez jestem ciekawa jak to dziala Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

as32572

#7331101 Napisano: 22.01.2026 20:48:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Maria napisał(a):

Loteria "Wygraj Prezent" Kaufland już dawno100 wygrałam  a nie wysyłają nagrody wie kto kiedy wysyłka czy wszyscy dostali nagrody czy dopiero będą wysyłać

Inne nagrody wysłali,ale tych po 100zl jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7330912 Napisano: 22.01.2026 12:25:28 w Avanti
u mnie w sumie Biedronka 4/8, Kaufland 2/4, Carrefour 0/3, Lidl 0/1
podziwiam Was, ze zapisujecie zgloszenia i analizujecie co wygralo, u mnie chyba brakuje na to chęci, ale tez raczej pisze podobnie (nie wiersze) wiec tymbardziej ciezko powiedziec czemu wygralo to zgloszenie a nie inne, pewnie kwestia konkurencji danego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7330462 Napisano: 20.01.2026 21:17:47 w Zapowiedzi konkursów
Mam za duże zdjęcie żeby dodać a na stronie nutella.com jeszcze nie ma info ale od 02.02 rusza loteria na kremy Nutella w słoikach do wygrania 10 Thermomixow, 100 chyba Airfryer i 1000 słoików Nutelli. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7329994 Napisano: 19.01.2026 14:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Pytanie za 100 pkt.: Ile AKTUALNIE wynosi podatek od nagród w konkursach i loteriach? 10% czy 15%? emotka

Przykłady pierwsze z brzegu:
a) Amooco w grudniu 2025 ("Kolej przejść na Ty") -> "Dodatkowa nagroda pieniężna w wysokości 11,11 % wartości ww. kwoty, (...) nie zostanie wydana Zwycięzcy, lecz pobrana przez Organizatora jako płatnika 15% ryczałtowego podatku dochodowego od osób fizycznych (...)"
b) Amooco w grudniu 2025 ("Ostrożnie, tu lecą nagrody") ->  "Dodatkowa nagroda pieniężna w wysokości 17,65% wartości ww. kwoty, (...) nie zostanie wydana Zwycięzcy, lecz pobrana przez Organizatora jako płatnika 10% ryczałtowego podatku dochodowego od osób fizycznych (...)"
c) Smolar w styczniu 2026 ("Smakuj wygraną") -> "(...) przy czym część pieniężna nagrody (...) zostanie przeznaczona na pokrycie należnego podatku dochodowego od wygranej w wysokości 10% wartości nagrody." 
d) Avanti w styczniu 2026 ("Lay’s Love it or lose it" ) -> (...) nagroda dzienna, w postaci premii pieniężnej o wartości 100 zł brutto wraz z dodatkową nagrodą pieniężną w wysokości 11 zł (...)"

chyba prezydent zawetował tą ustawę z tego co na szybko znalazłam
a mysłałam ze weszla i dlatego Smolar sie tak uwijal zeby przelewy z Hard Loterii puscic jeszcze w grudniu emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, Barjoa13 0

as32572

#7329532 Napisano: 17.01.2026 12:43:41 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam Cetaphil za 30zł Wyświetl w wątku >>
0 0