Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika as32572

as32572

#7352022 Napisano: 30.04.2026 12:49:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Są skarpety, na nic więcej nie liczyłam emotka Wyświetl w wątku >>

as32572

#7351771 Napisano: 29.04.2026 14:55:00 w Czy informują/ informowali?
koala33 napisał(a):

No to ja dołączam się do nieco zaskoczonych głosów - mam na koncie kilka głównych nagród zdobytych filmami, ale tutaj także wygrałam kocobluzę. I jasne, gusta są różne, przy jednej głównej często można nie trafić. Normalna sprawa. Ale przy 24 głównych, przy posiadaniu pewnego skilla i doświadczenia w tym temacie, to już nie do końca chodzi o gust jedynie. Wymienili sporo kryteriów. Jeśli faktycznie punktowali nie tylko pomysł, ale i ujęcia, montaż… to jestem szczerze ciekawa prac, które wskoczyły na miejsca 1-24, skoro nam tu wszystkim się to jednak nie udało. 
I żeby była jasność - wiem jak działają konkursy. Niejedno wygrałam, niejedno przegrałam. Ale no czasem tak bywa, że człowiek jest zawiedziony wynikami. I teraz jestem. Tym bardziej, jak chcą ci dać kocobluzę, na którą nawet się nie chce odsyłać danych.

Kocobluza to kolejna nagroda po głównych, więc zgłoszenie napewno było dobre i nie losowane, skoro to nie są skarpetki.
Może zwyczajnie osób które robią filmy na mistrzowskim poziomie jest więcej niż 24? Wyświetl w wątku >>

as32572

#7351681 Napisano: 29.04.2026 12:39:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

ktoś podpowie co jest z patelniami z pudliszek? Był mail że wyjaśniają sprawę w związku z reklamacjami..

jest dyskusja chyba nawet w tym wątku
miałybyć patelnie za 300zł, wysłali inne warte 200zł mniej Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

as32572

#7351648 Napisano: 29.04.2026 10:29:55 w Kupię...
patisonek napisał(a):

Kupię grila, jak ktoś posiada proszę o szybki kontakt.

taki za ponad 10k pasuje? mam z zeszłorocznego konkursu Tyskie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7351379 Napisano: 28.04.2026 12:17:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Kochani czy z Pudliszek też dostaliście takie dziadowskie patelnie, zamiast tych obiecanych o wartości blisko 300 zł ?

Jeszcze nie dotarła,ale jeśli tak jest to porażka że to na być lepsza nagroda niż 200zl do Kauflandu. Na pewno będę chciała to wyjaśnić. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7351245 Napisano: 27.04.2026 19:19:52 w Lotto i inne
W piątek padły 92 piątki w Mini Lotto, każda o wartości około 5 tys złotych emotka
Te same numery były wylosowane tydzień wcześniej  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7351107 Napisano: 27.04.2026 12:53:40 w SZUKAM....
vickichelm napisał(a):

Słuchajcie mam taki problem a mianowicie kupiłam tutaj na forum bony do stokrotki. 6 bonów po 100 zł za 450 zł. Pieniądzę wpłaciłam na blik. Sprzedawca- użytkownik forum poprosił o dane do wysyłki i niby wysłał bony 10.04.2026r. przesłał mi numer nadania. Do dnia dzisiejszego bony nie dotarły. Nie mam ani kasy 450 zł... ani bonów.
W czwartek minie 14 dni roboczych od momentu kiedy wysyłka została nadana. Wysłał ją listem poleconym ekonomicznym. Nie uzgadnialiśmy tego wcześniej. Nie miałam pojęcia czym wysle przesylkę.
Teraz warunkuje zwrot kasy tym, że mi odda pieniadze JEŚLI on odzyska bony od poczty albo odda mi kwotę odszkodowania która wyniesie ok 150 zł...
Co mogę zrobić? Pierwszy raz mam do czynienia z taką chorą sytuacja.

Ja kiedyś wysłałam jednego dnia dwa listy, ten na drugi koniec Polski doszedł zaraz, a ten 40 km ode mnie szedł właśnie ze 2 tygodnie. Więc moze być różnie, przesyłka kurierem też mi się zdarzyło że szła ponad tydzień, bo się zgubiła.
Może zadzwonić na infolinię poczty? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7351105 Napisano: 27.04.2026 12:50:56 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

Agnes napisał(a):

Szukam osób które wygrały bon do max burgera. Z trudem udało mi się zainstalować tą kartę do portfela...ale ja jestem ciemna w te klocki i nie wiem czy by nią zapłacić to muszę coś w ustawieniach telefonu zrobić ? Od razu zaznaczę że nie płacę telefonem ani blikiem.

więc tak musisz mieć aktywną usługe NFC na teleofnie, ustawić aplikacji Portfel, google pay jako główna do płatności oraz aby karta goodie była ustawiona domyślnie do płatności.
Przy terminalu przyłoż telefon i odczekaj najlepiej z 2-3 sek.

PS. przed zapłatą odblokuj telefon.

jak nie mam NFC to wykorzystam ta karte wogole? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7350371 Napisano: 23.04.2026 13:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lucya napisał(a):

Chao_Phraya napisał(a):

[quote=

rufus]W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Po 14 dniach roboczych od dnia zakończenia Konkursu Organizator powiadomi 
laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Czy tam wczezniej nie bylo DO?

Nie mam zapisanej pierwotnej wersji regulaminu, jednak jestem też zdania, żeby było "do".
Tym samym wypełnili sobie dwudniową lukę pomiędzy obowiązywaniem pierwotnego regulaminu a wejściem w życie aneksu - obowiązującego od dziś.
Jeśli jednak to słowo zostało zmienione, również powinno być to uwzględnione w wykazie zmian ujętych w aneksie.

Mnie się dalej pojawia pierwotna wersja pod tym linkiem: https://gotujzpom...lskich_pomidorow.pdf

I jest "do"  emotka

Rzeczywiście było do. 
Nie wiem tak agencja pierwszy raz konkurs robi,że nie wie że będzie dużo zgłoszeń? Zadziwia mnie to oderwanie od rzeczywistości. Druga sprawa że na pewno nie będą debatować teraz miesiąc nad wyborem, bez przesady. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7350360 Napisano: 23.04.2026 13:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas rejestracji zgłoszenia.

Zjedź na dół na to co jest na czerwono.

Według chata gpt to się nadaje do Uokik, ale nie wiadomo czy mu wierzyć emotka Wyświetl w wątku >>
1 atena03 0

as32572

#7350357 Napisano: 23.04.2026 13:28:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

W pudliszkach pojawil sie dzisiaj aneks do regulaminu ale nie wiem co zostalo tam zmienione?

Zjedź na dół na to co jest na czerwono. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7350347 Napisano: 23.04.2026 13:11:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lidl i nie tlyko Lidl emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7350345 Napisano: 23.04.2026 13:09:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chao_Phraya napisał(a):

Pudliszki dodały dziś aneks do regulaminu, ale słabe zagranie:
"Do dnia 15.05.2026 Organizator powiadomi laureatów Nagród o wygranej poprzez wiadomość e-mail (dalej Powiadomienie), na adres e-mail wskazany podczas
rejestracji zgłoszenia."

Microsoft Word - Regulamin_ugotuj_z_polskich_pomidorow_Pudliszki_wersja_z_Aneksem_z_23_04_2026

ja rozumiem, że można regulaminy aneksować ale nie po upływie terminu zgłoszen i ogloszenia wyników.
Według mnie to nie tylko słabe zagranie ale i wątpliwe pod kątem prawnym. Wyświetl w wątku >>
1 domiqa 0

as32572

#7350257 Napisano: 23.04.2026 09:44:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że ta "główna" nagroda z nowego konkursu Kauflandu 1 milion punktów, to coś na zasadzie żappsów, że będzie można wymieniać tylko na produkty z aplikacji? Jeśli tak, to mega słabo, bo nie dość, że wybór marny, mało produktów, to głównie "nieżyciowe" typu lizak, popcorn, mrożona pizza, mleko sojowe... jakby nie mogli dać równowartości 10 000 zł na karcie na normalne zakupy w Kaufie. Ktoś chyba tego nie przemyślał. 

Też uważam że to słaba nagroda. Jakby można było nimi płacić to tak, a te kupony są bez szału. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7350021 Napisano: 22.04.2026 12:23:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
LejziDejzi napisał(a):

Sar5 napisał(a):

Żołądkowa ostatni etap ? Ktoś coś już dostał ?

tak , w piątek przyszła

do mnie dzisiaj, DPD, bez powiadomienia Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

as32572

#7349179 Napisano: 19.04.2026 10:05:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Mam pytanie o loterie toffife. Nie widzialam zeby ktoś sie chwalił a podczas zgłoszenia wyszlo, że nie wygralam nagrody natychmiastowej. Sa takie tam? Bo dziwne, ze nikt nie wygral plus z regulaminu raczej wynika ze losowanie nagrod bedzie w jeden dzień po kazdym z etapów

według regulaminu są nagrody natychmiastowe Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7349013 Napisano: 17.04.2026 19:44:19 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

Żyłam w błogiej nieświadomości, że ta opcję usunęli a teraz widzę, że trzeba szukać innej apki.
Poczytałam opinie o obu i jest info, że nie wszystkie smsy dochodzą. Ktoś więcej z nich korzysta i może polecić?
Może te wiadomości google zaktualizują też jak będzie więcej osób zgłaszać.

Sprawdź czy jesteś beta testerem aplikacji? Ja po odinstalowaniu wersji beta mam znowu info z jakich kart przychodzą smsy. Nie wiem jak długo ale teraz działa

Nie jestem beta testerem a mimo to nie mam tej informacji z której karty są smsy. Szukałam czy gdzieś w szczegółach czy innym miejscu się tego nie znajdzie,ale wygląda na to że nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7348971 Napisano: 17.04.2026 16:36:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agakaz2 napisał(a):

mam i ja karta na maila kamis smolar 1 etap

edit - teraz dotarł i do mnie za 1 etap,a właściwie teraz się pokazał ale z godziną 15.47 Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7348970 Napisano: 17.04.2026 16:35:06 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Czy u was też zniknęła w wiadomości google na android informacja na jaką kartę przychodzą smsy? Da się to jakoś ustawić ?

Zniknęła, nie znalazłam w ustawieniach takiej opcji, zmieniłam tymczasowo apkę na inną emotka

Masz jakąś fajną? Bo ja znalazłem z reklamami i trochę irytują emotka

Taką https://play.goog...y.messages&hl=pl
Prosta i bez wodotrysków, ale jeśli szukasz czegoś bardziej rozbudowanego, to Textra przez 14 dni jest bez reklam.

Dzięki. Jutro sprawdzę co i jak emotka

Żyłam w błogiej nieświadomości, że ta opcję usunęli a teraz widzę, że trzeba szukać innej apki.
Poczytałam opinie o obu i jest info, że nie wszystkie smsy dochodzą. Ktoś więcej z nich korzysta i może polecić?
Może te wiadomości google zaktualizują też jak będzie więcej osób zgłaszać. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7348964 Napisano: 17.04.2026 16:23:44 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
taak napisał(a):

Bon do Biedronki z Kamis na maila

wszyscy dostali, ja narazie nie mam (pierwszy etap) Wyświetl w wątku >>
0 0