Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika as32572

as32572

#7268316 Napisano: 06.06.2025 21:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

samuraj napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

andii napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

andii napisał(a):

A jak myślicie....czy mozna zgłosić jeden paragon Nutella na 2 loterie ?
emotka

Tak, agencja potwierdziła mailowo  emotka   ja tak zgłaszam.

Oki
 Dzięki emotka  za info

Tylko zwróć uwagę na numer paragonu, są różne w tych akcjach emotka

Hmm różne? Takie same 😏

Tam gdzie poduszki podajemy prawy numer a ten nowy to po lewej stronie na dole więc są różne emotka

do poduszek tez po lewej na dole Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

as32572

#7268266 Napisano: 06.06.2025 18:01:48 w co chcielibyście wygrać?
Dokładnie, wątek tez jest głuchy na moje marzenia o Thermomixie.
Uwierz wątku, że w końcu zacznę gotować emotka
A jeśli nie dla mnie stanie przy garach, to auto, wycieczkę lub kasę na jedno z wymienionych poproszę emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

as32572

#7267343 Napisano: 04.06.2025 12:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nowicjuszem nie jestem, a po tej "dyskusji" mam już całkowity mętlik w głowie. To jak to w końcu jest? Jeśli gram o 300 zł to o resztę już nie? Jeśli wybieram, że gram o 3000 zł to wtedy gram też tylko o to?

W mojej ocenie jest tak jak piszesz.

Też tak to wynika z tego jak działa aplikacja i chyba na stronie coli też jest napisane,żeby wybrać o jaką nagrodę chcesz grać.
Natomiast z samego regulaminu dla mnie to nie wynika a przynajmniej nie jest to czytelnie napisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7267027 Napisano: 03.06.2025 15:51:37 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

Dziś mnie wkurza wyrachowanie młodych dziewczyn. Przyjdzie taka, popracuje 4 tygodnie i nagle L4 że jest w ciąży. My wszyscy w szoku, a dodatkowo ZUS odmówił jakichkolwiek świadczeń i zapowiedział kontrole bo rzekomo umowa była pozorna i ustawiona pod wyłudzenie kasy emotka

to nie jest raczej żadna nowość, co najmniej 2 razy się spotkałam z taką sytuacją już 15-20 lat temu

a w temacie wątku, wkurza mnie, że od pół roku szukam lepszej pracy i nie mogę nic znaleźć ani się przekonać, że ta co mam jest ok (bo obiektywnie patrząc jest, ale wiadomo gdzie indziej trawa jest bardziej zielona emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

as32572

#7266658 Napisano: 02.06.2025 16:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Coca Cola mnie dobija. Regulaminu nie mogę znaleźć. Są nowe konkursy z kapslami ,a stare z zapasu nie wchodzą. Czy jak zaczyna się nowy konkurs to dotyczy to nowych numerów wbitych od tego dnia???

Regulaminy są na https://www.coca-cola.com/pl/pl
Mnie z kolei zastanawia ta loteria w Biedronce - nie widzę czytelnego zapisu w regulaminie, że trzeba wybrać o jaką nagrodę się gra, tymczasem w aplikacji zgłasza się paragon na konkretną nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>

as32572

#7266099 Napisano: 30.05.2025 19:35:00 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

karkocka napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Ja mam pytanie nie do konca konkursowe;) 
Wiem, ze niekorzy macie po kilka numerów telefonow
maloletnia córka ma dostac swoj pierwszy telefon. W sumie nie zs duzo bedzie rozmawiać, pisac. W domu net z wi-fi. Poza domem raczej malo z internetu bedzie korzystac, wiec nie musi by żadna super oferta na net.  Telefon potrzebny, by w niespodziewanych przypadkach skontaktować sie z najbliższymi.
Do brzegu: polecacie jakis ekonomiczny, atrakcyjny abonament, starter, pakiet?

https://virginmob...wadzamy-pakiety-mini

https://www.faktm...a/atrakcyjne-pakiety

podobna oferta ale za 3zł jest Pakiet 50 minut i 50 SMS do wszystkich sieci oraz 250 MB Internetu na 31 dni.

plus są co tydzien kody z gazety fakt na darmowe minuty, smsy i KB Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7266003 Napisano: 30.05.2025 15:02:58 w WC - rozmowy o wszystkim
mixik napisał(a):

komixowa napisał(a):

Cześć! Po dość długiej przerwie wróciłam do korzystania ze strony i przyszła mi do głowy pewna myśl. Zastanawiam się, co o niej sądzicie. Obecnie istnieje jedna kategoria na stronie "Konkursy promocyjne", w której zawierają się zarówno konkursy promocyjne "loterie", jak i konkursy promocyjne "kreatywne". Jako że fanką samych loterii nie jestem i zauważyłam, że  też nie jestem jedyną osobą tutaj, która tak ma, to może podział na "Konkursy promocyjne - loterie" i "Konkursy promocyjne - kreatywne" byłby sensowny? 

To luźna myśl oczywiście, ale ciekawa jestem jakie zdanie Wy macie na ten temat.  emotka  A może temat już się kiedyś pojawił. Jeśli tak, to usunę wątek.

Kiedyś już o tym pisałem, ale pomysł nie przypadł do gustu i nie mam pojęcia dlaczego. Byłoby to mega ułatwienie sprawy. A tak to sobie radzę w ten sposób, że kreatywne mam jako "konkursy z moim udziałem", a loterie wbijam do "schowka".

Też bym była za takim podziałem, zwłaszcza że np. w kategorii konkursy na blogach nie ma żadnych wpisów, więc można by ją zastąpić, żeby nie tworzyć dodatkowych kategorii.
Dodatkowo tez pisałam, że fajnie by było jakby w kalendarzu oprócz konkursów dzisiaj dodanych i kończących się były też konkursy rozpoczynające się dziś, bo często są dodawane do bazy z wyprzedzeniem i potem nie zawsze się pamięta że to już, ale nikt nawet nie skomentował tego pomysłu emotka Wyświetl w wątku >>
1 komixowa 0

as32572

#7265722 Napisano: 29.05.2025 15:38:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:
- Empik z Kinder o wartości 200zł za 169zł
- bon do Duka o wartości 100zł za 69zł Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7264480 Napisano: 25.05.2025 14:59:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
PPPet-er napisał(a):

Ktos pytal Kropke czy wielopak to jedne czy wiecej niz jeden produkt? 

W poprzedniej edycji pisali że jeden. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

as32572

#7264133 Napisano: 23.05.2025 15:30:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Nam też się nie udało... Wygrani i wyróżnieni, wysyłaliście arcydzieła czy prace kilkulatków też docenili?

U mnie też nic. Ale i tak jestem mega dumna z mojego 5-latka, który wykonał pracę samodzielnie, a nawet się podpisał emotka

Ja też nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

as32572

#7264087 Napisano: 23.05.2025 13:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeanettka. napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy ktoś czeka na Bakusia? emotka

Powiedzmy że ja - wzięłam udział w ostatnim dniu zmuszając trójkę dzieci do narysowania czegoś. Szło im koszmarnie i skończyło się tak że sama musiałam dokończyć ich arcydzieło...

Czekamy niecierpliwie z córką!

Też pierwszy raz wziełam z dziećmi udział w rysunkowym, ale tak jak wyżej ciężko to nazwać arcydziełem
Biorąc pod uwagę,że rysunek mógł narysować 7latek albo 16latka, gdzie rezultat końcowy będzie dla mnie nieporównywalny, to ciekawe jakie będą kryteria wyboru Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7263869 Napisano: 22.05.2025 15:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Czy w loterii coca cola w Lidlu można zgłaszać dwupaki? Pisałem do nich maila ale nie odp

juz tu pisalam komus,ze w poprzedniej edycji mozna bylo, wiec podejrzewam ze i w tej, jednak w regulaminie jest zapis,ze z paragonu musi wynikac liczba zakupionych produktow, a wiekszosc tych wielopakow jest tak opisana w Lidlu, jakby to byla jedna sztuka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7263583 Napisano: 21.05.2025 14:33:46 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Szukam czy jest jakiś bankomat co można wyjąc 10 zł od Dudy (córka trafiła) czy tylko płatność Blik?

Przetestowałam kilka bankomatów i wszędzie minimalna to 20 zł emotka

w bankomacie nie wypłacisz, być może w jakiś sklepach ale nastawiaj się raczej na płacenie tym.

W zeszłym roku notta napisała tak:
ja wypłacałam 10zł z dudy normalnie w bankomacie, ale trzeba szukać takich, co mają takie nominały. U mnie przechodzi w bankomatach banków spółdzielczych

Ja w zeszłym roku próbowałam w bankomacie tego banku (po tym jak właśnie tu na forum ktoś o tym napisał) i nie udało się.

Może ktoś płacił w sklepie? Kasjerka wprowadza zapłatę jako blik i też ten kod i PIN nie przechodzą emotka

w zeszlym roku placilam nimi w Lidlu, wtedy odrazu pisali,ze np. w Biedronce nie przejdzie Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7263476 Napisano: 21.05.2025 11:25:27 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Czy ktoś wygrał kartę z Reginy i wie, czy można robić na nią przelewy? Numer rachunku jest podany, syn na wycieczce z kartą, a mi cofnęło przelew emotka  Na infolinii nie mogę wybrać opcji rozmowy z konsultantem. To jakaś jednorazówka? emotka

Nie wiem jak ta konkretna,ale ja osobiście nie spotkałam się jeszcze z tym żeby można było doładować wygrana kartę,powinno być w regulaminie karty. Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

as32572

#7262802 Napisano: 19.05.2025 14:21:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam:

- Empik z Kinder o wartości 200zł za 169zł
- bon do Duka o wartości 100zł za 69zł Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7262692 Napisano: 19.05.2025 11:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

⁹onazielona86 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

malmika napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Loterii Wielkich Serc. 1 maja płacąc kupiłam jeden los i dostałam maila potwierdzenia wejścia do loterii. Jeden los dał mi jedno serduszko. Dziś dokupiłam 2 losy, czyli łącznie powinnam mieć 3 losy i dostać ezdrapkę. Nie dostałam jednak niczego na maila. To przychodzi z jakimś opóźnieniem? Czy może ja nie zrozumiałam zasad i zrobiłam coś nie tak?

Zrobiłam dokładnie tak, jak Ty. Ale maila za zdrapką dostałam niemal od razu. Zdrapka jest pod linkiem.

również mam podobnie już dwa razy płaciłam za loterie i nie dostałam zdrapki .Dzisiaj napisałam do nich @

Ja również nie dostałam i do nich pisałam, odpisali mi niezgodnie z prawdą, że zapewne płaciłam BLIK i nie należy mi się zdrapka lub mam w SPAMIE. Odpisałam im i już więcej nie otrzymałam od Nich odpowiedzi 😦

ja z tym blikiem to zrozumialam tak,ze przy tej formie platnosci moze sie nie pojawic wogole opcja zakupu na loterie, ale skoro juz zakupilas to zdrapka powinna byc
ja tam jeszcze ani razu nie trafilam na mozliwosc wziecia udzialu Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7262263 Napisano: 17.05.2025 11:01:12 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że od majówki nie mogę się pozbyć kataru, wszystkie inne objawy zapalenia zatok minęły a katar się nigdzie nie wybiera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7261134 Napisano: 14.05.2025 17:57:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

Czy mozna kupić dwupak coli na loterie Lidl cola?

nie pytalam w tej edycji, napewno wczensiej mozna bylo, ale z drugiej strony w regulaminie jest zapis ze z paragonu musi wynikac ilosc zakupionych sztuk, a to jest słabo opisane w Lidlu przy wielopakach Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

as32572

#7260942 Napisano: 14.05.2025 13:41:31 w Czy informują/ informowali?
zezowaty_kot napisał(a):

monisss napisał(a):

już wszystko poszło z Avanti? jaja jakieś? serio na tyle nagród nic?

Bez paniki, 1200 nagród, każdemu coś skapnie Oni będą to długo słać.

No nie wiem czy każdemu,poprzednio jak było 1000 czapek od Pepsi w Żabce mi nic nie wpadło i w sumie na forum też dużo wpisów nie było,ale może Żabka cieszy się większą popularnością też wśród mugoli. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7260503 Napisano: 13.05.2025 12:23:48 w Wkurza mnie...
onmyown napisał(a):

elemelex napisał(a):

Wkurza mnie drukowanie oświadczeń. Jak człowiek jest chory, to już robi się z tego problem, zwłaszcza jak się ma otoczenie niechętne konkursom. Chyba trzeba sobie kupić drukarkę emotka
Walczy się z samym sobą by napisać odpowiedź, ale potem jeszcze z paroma innymi elementami emotka
A wy macie drukarkę konkursową w domu?:D

A to da się żyć bez drukarki? 😱😁 Co prawda dzisiaj mniej już się odsyła skanów i oświadczeń niż kiedyś, ale jak dla mnie drukarka to podstawowe narzędzie konkursowicza  Lata świetlne temu jak nie miałam drukarki, to zgrywało się pliki na pendrive i leciało drukować na mieście, ewentualnie poprosiło się kogoś kto takowy sprzęt posiadał. Nie powiem było to mocno upierdliwe, dziś bez drukarki/urządzenia wielofunkcyjnego nie wyobrażam sobie życia, przydaje się nie tylko do konkursów, także polecam👍

Dokładnie,ja miałam drukarkę zanim nawet zaczęłam grać, codziennie się nie używa ale się przydaje i nie jest to znowu jakiś wielki wydatek. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0