Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika as32572

as32572

#7295865 Napisano: 09.09.2025 22:47:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

co nadaje i postem MAGAZYN WYSYŁKOWY BT?

no właśnie też mam info.... i się zastanawiam co idzie? emotka
może kosz piknikowy z piwa Peroni albo zestaw Unimil  emotka
bo chyba tylko na to czekam....

właśnie czekam na zestaw to pewnie on emotka

ciekawe czy kurier czy można do paczkomatu...

Ja przekierowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7295864 Napisano: 09.09.2025 22:46:23 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

taak napisał(a):

Zwroty z Axe wyczerpują się chwilę po północy?

Tego nie wiem, ale wątpię, bo w weekend się raczej kumulowały i nie było za bardzo zainteresowania. W dowolnym momencie dostępnych było po kilkadziesiąt sztuk…

W weekend tak,ale od wczoraj już nie ma puli rano.
Zastanawia mnie zawsze z czego wynika, że jedne zwroty znikają w mig a inne są do samego końca np. Domestos ostatnio był bez problemu do ostatniego dnia. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

as32572

#7294966 Napisano: 07.09.2025 18:34:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
w poprzedniej loterii piwnej w Żabce nie brałam udziału, więc nie wygrałam
w tej biorę i efekt taki sam emotka Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

as32572

#7293416 Napisano: 02.09.2025 17:58:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leia napisał(a):

Czy u Was też nie pojawiają się informacje o ewentualnej wygranej w konkursie "odkryj prawdziwe emocje" w Biedronce? Teraz po odliczaniu nie ma żadnej informacji na stronie. Jedynie mail o zarejestrowaniu kodu... 🤔🧐

Nie pojawiają się,jakbyś wygrała to przyjdzie mail. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7292697 Napisano: 31.08.2025 11:19:50 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Ktoś ma pomysł czemu przy otwarciu kążdej strony mam najpierw: nie udało się nawiązać połączenia?

No ja nie mam pomysła, ech, przepraszam... emotka

ChatGPT stwierdził, że to pewnie dlatego że mamy rózne IP, tak napewno mamy różne jak korzystamy z tego samego internetu.
Chyba powinnam to wpisać w wątku wkurza mnie, bo liczyłam na spokojny weekend a siedzę a walczę z każdym zgłoszeniem. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7292692 Napisano: 31.08.2025 10:59:17 w WC - rozmowy o wszystkim
Ktoś ma pomysł czemu przy otwarciu kążdej strony mam najpierw: nie udało się nawiązać połączenia?
Internet jest na kablu i generalnie jest - może się rozłącza na mini sekundę, ale w tym czasie brat korzysta z drugiego komputera i nie ma problemów, tak samo jak przyszedł tu zobaczyć i mówi, że wszystko działa, a mi ten komunikat się wyświetla od wczoraj non stop, na każdej stronie, części loterii nie mogę wcale wysłać bo captcha twierdzi, że jestem robotem. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

as32572

#7292537 Napisano: 30.08.2025 13:30:02 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
pc174 napisał(a):

Grześki bonus paka: 3-pak lub 5-pak - gdzie można znaleźć?

Dziś pojawiło się u mnie w Lewiatanie,podobno od września na być też w supermarketach. Od czwartku są w gazetce Topazu 3-packi. 5-paka nie widziałam nigdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7292398 Napisano: 29.08.2025 22:36:52 w Żabka
chicaa napisał(a):

Dopiero rozpoczynam swoją przygodę z konkursami Żabki i nie do końca ogarniam, gdzie powinien wyświetlać się kod za zakup zapalniczek Clipper. W zakładce „Twoje kupony i nagrody”? Robiłam zakupy rano, a tam nadal pusto emotka

Tak tam,plus powiadomienie o ukończonym wyzwaniu przychodzi zaraz po zakupie Wyświetl w wątku >>
1 chicaa 0

as32572

#7292353 Napisano: 29.08.2025 18:31:06 w Żabka
gregory04 napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem że w konkursie piwnym każda nagroda przyporządkowana jest do losu wiec nie ma znaczenia o której godzinie kliknę w ten los??

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7292212 Napisano: 29.08.2025 12:01:33 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A wysyłka nagród (kart) z loterii Media Expert idzie na bieżąco? Mam dwie wygrane z okolic 10 sierpnia i żadnej nie wysłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7291935 Napisano: 28.08.2025 16:50:57 w Żabka
kalmia86 napisał(a):

Kupiłam dziś drugi raz milke i od razu dostałam los i zaległy los za wczoran. Niestety oba puste. A czy z loterii piwnej po odkryciu losu, los nadal w apce widnieje jako nieodkryty? Bo ja odkrywam a one nadal są widoczne. Kupiłam dzis kolejne piwko i nie wiem czy nowy los to ten z przodu czy ten z samego końca czy może jeszcze gdzies ze środka...

po odkryciu losu on znika, na gorze jest info o ilosci losow do nagrody tygodniowej a w sprawdź swoje losy jest napisane,że nic tu nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7291881 Napisano: 28.08.2025 15:05:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Czy wszyscy dostali w Martesie te rowery, co wybrali? emotka  Wiem, że organizator decyduje, darowanemu rowerowi się nie zagląda w zęby, ale tak się zastanawiam, ile osób wybrało inny i dostało inny... emotka

Część dostała taki jaki chciała, ale że pewnie mało kto wybierał juniora to damskich i męskich nie wszystkim starczyło emotka  Ci co dostali maile najwcześniej dostawali wybrane rowery, im późniejszy mail tym mniejsza szansa na wybrany rower.
A jaki dostałeś? Właśnie juniora?

No Juniora właśnie, tylko jeździć chyba sam na nim będę emotka

Zaraz święta, a potem sezon komunijny emotka  może masz chrześniaka, a jak nie to szybko sprzedasz, tylko na pewno będzie to mniejsza kwota niż za męski czy damski, ale zawsze coś.

Dla mnie rower to chyba najgorsza nagroda do sprzedaży. Nie dość, że zajmuje sporo miejsca to nawet w dobrej cenie ciężko sprzedać.

To ja mam bardzo dobre doświadczenie ze sprzedażą emotka  Może akurat trafiłam w dobre momenty. Dziecięce powinny pójśc szybko właśnie w okresie komunijnym. Można popytać znajomych, którzy mają komunie chrześniaka albo własnego dziecka emotka

Najwidoczniej. Bo ogólnie na rynku rowerowym jest zastój od dłuższego czasu. Właściwie po boomie covidowym. Sklepy robią duże promocje a i tak mają problem ze sprzedażą. Z konkursy Milki na OLX wisi kilkanaście szt. Plumbike. Ceny niektórych już poobniżane z początkowych 2500 zł do 1500 zł . Jeden był już za niecały tysiąc zł i chyba tylko on poszedł.
Załamanie na rynku rowerów. Branża mówi, co się stało

Załamanie załamaniem, ja sobie zostawiłam Plumbike ale już chyba każdy z rodziny się przymierzał i nikomu się na tym nie da jeździć. Nie wiem co robimy źle, ogólnie ten kierownik jest jakiś szeroki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7291859 Napisano: 28.08.2025 14:32:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Justintime napisał(a):

Czy te stowki z Eventim bedzie mozna laczyc przy placeniu?

W regulaminie tych voucherów jest info, że nie można niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7291690 Napisano: 28.08.2025 09:08:18 w Żabka
rufus napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

I tak nie ma co liczyć, czasy otwarcia bramek już się rozeszły po znajomych pracownikach smolara zapewne.

Tam nie ma bramek. emotka
Nagrody sa przypisane do kolejnych numerow zakupu.
Wygrywa ten ktory akurat sie wstrzeli w zakup. Jesli bedzie np 1988 a nie bedzie tyle w ciagu dnia to trafia do losowania dodatkowrgo na koniec loterii.

Czyli może też być przypisana nagroda do zakupu piwa przez osobę, która się w loterii wcale nie zarejestruje i wtedy to przechodzi do losowania dodatkowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7290968 Napisano: 26.08.2025 11:07:51 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

as32572 napisał(a):

Z powyższego wpisu wywnioskować można tyle, że Kropka sztywno się trzyma regulaminów i nie wybacza nawet najmniejszego błędu.
Nie czyni z niej to nieuczciwej agencji, co najwyżej mało przyjaznej.
Zaczynam odnośnie wrażenie, że jeśli faktycznie coś jest z ta agencją nie tak, to napewno nie na taką skalę jak to do tej pory było przedstawiane.

Mało przyjazna... Trzy razy wmówiono mi, że zły numer telefonu, złe numery paragonów przy zgłoszeniu. Nie robiłam print screenów zgłoszeń, więc można wszystko mi wmówić. A jestem bardzo skrupulatna.

Odniosłam się tylko do powyższego wpisu, który mówi o błędzie po stronie uczestnika, jak i wcześniejszego o błędzie we wpisanym nazwisku.
Rozumiem, że jest tez wiele wpisów o sfałszowanych tabelkach itd i tak, ciężko uwierzyć że nagle każdy w tej agencji się myli, ale chyba nikt z tych osób nie miał screena żeby wine agencji udowodnić. Sama ostatnio wpisałam zły numer telefonu w jednym zgłoszeniu o czym kapnęłam się zaraz po wysłaniu, a myślałam że mi się to nie zdarza.
Nie chcę też bronić tej agencji, bo nie mam w tym żadnego interesu. Wyraziłam tylko swoje zdanie jak to wygląda w świetle ostatnich wpisów. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

as32572

#7290962 Napisano: 26.08.2025 10:52:56 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Z powyższego wpisu wywnioskować można tyle, że Kropka sztywno się trzyma regulaminów i nie wybacza nawet najmniejszego błędu.
Nie czyni z niej to nieuczciwej agencji, co najwyżej mało przyjaznej.
Zaczynam odnośnie wrażenie, że jeśli faktycznie coś jest z ta agencją nie tak, to napewno nie na taką skalę jak to do tej pory było przedstawiane. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7290380 Napisano: 24.08.2025 13:19:42 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bon do Duka na kwotę 100zl za 79zl
2 bilety do Energylandii na sezon wysoki za 360zl Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7290265 Napisano: 23.08.2025 17:57:55 w Dziś cieszę się z.....
Od poniedziałku w Biedronce rusza nowy Gang maskotek, w tym Paragon Piotrek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7290223 Napisano: 23.08.2025 14:50:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Również chętnie przyjmę zaproszenie na pokaz wartości Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7289978 Napisano: 22.08.2025 14:52:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

kerocna napisał(a):

W loterii Tyskie 0 w Biedronce na wygrany voucher na szkolenie Bezpieczny Kierowca chcą nr PESEL i serię i nr dowodu osobistego, tłumacząc, że numer PESEL i dane dokumentu tożsamości są niezbędne wyłącznie do ewidencji podatkowej i nie będą wykorzystywane w żaden inny sposób. 
Co zrobić jeśli nie chcę podawać im tych danych, a chcę nagrodę? emotka

Nr dowodu nie jest potrzebny  do podatkowych rozliczeń, przerabiałem to ostatnio z jednym z organizatorów i jego dział księgowy na koniec orzekł, że ten nr dowodu jest zbędny. Pesel jest potrzebny

Do celów podatkowych nie, ale do ewidencji wygranych zgodnie z ustawą o grach hazardowych już tak:

5.Podmiot urządzający gry hazardowe jest obowiązany prowadzić ewidencję wypłaconych (wydanych) wygranych, których wartość wynosi co najmniej 2280 zł.
6.Podmiot urządzający gry hazardowe przechowuje ewidencje, o których mowa w ust. 3 i 5, przez okres 5 lat, licząc od końca roku kalendarzowego, w którym uzyskano wygraną lub nastąpiła jej wypłata (wydanie).
7.W ewidencji, o której mowa w ust. 5, umieszcza się:
1)dane osoby wygrywającej (imię i nazwisko, rodzaj i numer dokumentu potwierdzającego tożsamość, numer PESEL, a w przypadku braku numeru PESEL - adres zamieszkania, datę urodzenia i obywatelstwo);
2)wartość wypłaconej (wydanej) wygranej;
3)datę wypłaty (wydania).

Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.p...dowe-17581037/art-20 Wyświetl w wątku >>