Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika as32572

as32572

#7285210 Napisano: 06.08.2025 15:49:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A pisał ktoś do Żywca w sprawie tego, że nie można zgłosić prawidłowego paragonu do loterii w Biedronce?
Agencja milczy albo daje super poradę próbuj dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7284938 Napisano: 06.08.2025 09:09:43 w Zapowiedzi konkursów
ciasssteczko napisał(a):

https://latozhairmate.pl/ Rossmann

tylko dla osób z Tik Tokiem lub Instagramem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7284850 Napisano: 05.08.2025 20:30:50 w SZUKAM....
FBsebastian3 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Szukam osób które wykorzystały voucher ze Slowhop i mają polecajki, bo tak przeglądam te miejsca i nic do mnie nie przemawia a termin vouchera niedługo się kończy.
Idealnie jakby było z dobrym dojazdem komunikacją.

Zależy jaką masz kwotę, moi zarezerwowali sobie na sylwestra tą ofertę https://slowhop.c...;end_date=2025-08-15
Rezerwowali sporo wcześniej(zapłacili kodem slow), resztę dopłacali na miejscu, byli bardzo zadowoleni, glampy na stoku, wokół śnieg i widok na miasta... emotka

My wybraliśmy Willa Odkrywców Szklarska Poręba

mam 2k, patrzac po cenach to na duzo nie starczy, a no i raczej nie ca;y domek bo my w max 2 osoby Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7284788 Napisano: 05.08.2025 17:14:57 w SZUKAM....
Szukam osób które wykorzystały voucher ze Slowhop i mają polecajki, bo tak przeglądam te miejsca i nic do mnie nie przemawia a termin vouchera niedługo się kończy.
Idealnie jakby było z dobrym dojazdem komunikacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7284712 Napisano: 05.08.2025 13:21:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Działa Wam loteria piwna Biedronki? Jak tu cokolwiek zgłosić? Wiecznie jakiś błąd

Można zgłosić to Ci każą zrobić inne zdjęcie,co z tego jak dalej nie przechodzi, w innej loterii by przeszło przynajmniej częściowo a resztę można by sobie uzupełnić jak człowiek. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7284437 Napisano: 04.08.2025 16:14:13 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

Ta ostatnia moja nagroda - której nie wydadzą - to właśnie z konkursu Tyskiego w Biedronce.
W zeszłym roku na jeden z konkursów wyslałam dwa zgłoszenia. Nagroda przepadła, bo podobno zgłosiłam inne numery paragonów - każdy z nich wg agencji różnił się o jeden, czyli na paragonie było np. 1234, a ja im podałam w zgloszeniu 1233. Jestem skrupulatna, dwa razy wszystko sprawdzam. To wręcz niemożliwe, żebym dwa razy popełniła ten sam błąd. 
Wychodzi na to, że trzeba robić print screen wysyłanego zgłoszenia, a potem zdjęcie oświadczenia i paragonów, żeby nie wmawiali nam błędów.

Ja robię print screen zgłoszenia w tej agencji, a zdjęcie wysłanego oświadczenia w każdej. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

as32572

#7284289 Napisano: 04.08.2025 10:21:20 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że Fortis ma w regulaminach napisane,że informacje odnośnie vouchera do wygrania i zasad jego realizacji są zamieszczone na stronie konkursowej,przy czym na stronie nic nie ma. I tak w każdej loterii gdzie jest wyjazd do wygrania.

A tak poza tym to wkurza mnie bylejakość w konkursach,pracy i życiu. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7283109 Napisano: 30.07.2025 15:21:34 w Zapowiedzi konkursów
pikawka napisał(a):

as32572 napisał(a):

taak napisał(a):

https://wygrajzdino.pl/

Wszystkie produkty czy wybrane? Nie widzę nigdzie załącznika do regulaminu a na maila ze strony nie da się wysłać wiadomości.

Na stronie  jest regulamin

W regulaminie jest napisane,że produkty są w załączniku, ja załącznika nie widzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7283099 Napisano: 30.07.2025 15:02:40 w Zapowiedzi konkursów
taak napisał(a):

https://wygrajzdino.pl/

Wszystkie produkty czy wybrane? Nie widzę nigdzie załącznika do regulaminu a na maila ze strony nie da się wysłać wiadomości. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7283057 Napisano: 30.07.2025 13:36:30 w SZUKAM....
agasen napisał(a):

Czy ktoś kojarzy, czy w Dino w Wieliszewie są kasy samoobsługowe? Albo może znacie jakieś sklepy tej sieci w okolicach Warszawy, gdzie takie kasy są?
Chcę się wybrać specjalnie w sobotę i już przy okazji zdobyć więcej paragonów, wolę uniknąć przewracania oczami i komentarzy, że dzielę zakupy na ileś tam rachunków 

Dino raczej nigdzie nie ma kasy samoobsługowych i nie planuje, przynajmniej z tego mi kiedyś odpisali. A też bym chciała mieć,bo tak to zawsze przy zakupie warzyw i owoców trzeba reklamować paragon bo oszukują Wyświetl w wątku >>
1 agasen 0

as32572

#7282438 Napisano: 28.07.2025 13:31:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamil_K napisał(a):

Firma AKTYWACJE odpisała że w sumie nic się nie stało a jej strona nie działała tak jak czasami nie działają strony banku 🤣 dawno się tak nie uśmiałem. Wszystkie nagrody dziennie zostały przyznane KAŻDEGO dnia czy ona w ogóle działała w sobote i niedzielę?

To z fajnego banku korzystają, takiego nie działającego emotka
Plus bank to raczej informuje w jakich godzinach nie będzie dostępu, słabe porównanie.
Swoją drogą organizowali loterię Tymbarku i chyba nie było takich problemów.

Btw Ma ktoś może pomysł co moge zrobić ze stroną Lotto, żeby nie musieć codziennie usuwać ciasteczek, a robię to grubo od ponad miesiąca, bo inaczej się nie otwiera? Na zgłoszenie nic nie odpisali. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7281741 Napisano: 25.07.2025 09:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katoda1 napisał(a):

claudia napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

claudia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

"Odkryj prawdziwe emocje" Biedronka
czy w tej loterii po wygranym eventim 100 trzeba dopełnić jeszcze jakiś foralności?

mam nadzieję, ze nie, bo nie widziałam linku aby coś odsyłać

A o Wam działa wogole?, wgrywam 8 raz zdjęcie i ciągle złe skanowanie, paragon dzisiejszy, nowiutki. emotka

O dalsze potwierdzanie jak już wygrasz i dostaniesz maila o wygranej.

Na forum radzili. Zrób zdjęcie, z niego ładnego screena i powinno wejść. Mi pomogło

dzięki, ale nie pomogło, teraz jest jeszcze inny błąd, numer telefonu niby błąd, używam jeden jedyny i ten sam zawsze, i nawet nie da się przejśc dalej do skanowania, bo błędny telefon niby  emotka

U mnie też ciągle coś nie tak. A to piękny paragon, którego nie chce przepuścić, a to błąd telefonu... Takich paragonów, których nie mogę dodać mam już kilka. Tak mnie to drażni...

napisz do nich to Ci dodadzą ręcznie Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7281668 Napisano: 24.07.2025 20:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Kogut997 napisał(a):

Działam Wam strona loterii Dr Witt?

na telefonie nie działa, ale na kompie tak...

U mnie działa na fonie.

Ja mam ciągły problem z tą stroną,muszę kilka podejść robić żeby paragon zgłosić Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

as32572

#7281648 Napisano: 24.07.2025 19:09:01 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
@Kwiat napisał(a):

InkaR napisał(a):

Ibo napisał(a):

Co wysyła GRATIFICA ?

mi KUbusia z KUbusia emotka

A może klapki z Grappy?
bo też mam paczkę a czekam na klapki emotka

Grappa to inna agencja Wyświetl w wątku >>

as32572

#7281469 Napisano: 24.07.2025 08:53:51 w Zapowiedzi konkursów
catcat napisał(a):

agicho napisał(a):

Udało się komuś otworzyć stronę? Ile sztuk trzeba kupić?

Nie otwiera się Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7281316 Napisano: 23.07.2025 15:41:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

Czy na loterię Neboa kupujecie maski do włosów w saszetkach?

miałam taki plan,ale nie mogłam ich znaleźć Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7280869 Napisano: 22.07.2025 09:13:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nikos napisał(a):

Czy grille z Tyskiego z Biedronki już były wysyłane? emotka Wróciłam z urlopu, ale nie miałam żadnego info ani na maila ani telefonu od kuriera w tej sprawie.

Wczoraj mieli wysyłać, nie wiem czy wszystkie. Powiadomień nie ma żadnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

as32572

#7280665 Napisano: 21.07.2025 12:53:11 w Wkurza mnie...
kiwiwi napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

Wkurzaja mnie odpowiedzi wklejone z chata gpt. Przeciez to jest tak widoczne.  emotka

Witaj w klubie,już o tym pisałam ale z każdym dniem wkurza mnie coraz bardziej.
Co więcej teraz zastanawiam się czy powinnam dawać "-" w moich hasłach,bo to nieodłączny element wypowiedzi chata, a ja też najczęściej tak piszę.
Zwycięskie zgłoszenie z Familijnych jedno z początku to widać że przynajmniej w dużej części skopiowane z chata,jak nie w całości.

A po czym to widać? Nie znam się na tym czacie za bardzo, ale sama często używam "-", więc się zaniepokoiłam.

AI używa myślnika poprawniej niż przeciętny użytkownik internetu. Stosuje rozróżnienie co do długości kresek : dywiz, pauza i półpauza. Ta najkrótsza kreska to dywiz czyli łącznik, najpowszechniej stosowana i mylona z myślnikiem. AI nie robi takich błędów. Ale uważanie, że tekst z myślnikami jest na pewno tekstem stworzonym przez AI jest bardzo dużym nieporozumieniem. Niektórzy ludzie naprawdę przykładają dużą wagę do poprawności i stylistyki.

Ja nie uważam, że każdy tekst z myślinikiem to AI, ale mam obawy, że ktoś może tak przyjąć dla ułatwienia powiedzmy.
Całokształt wypowiedzi bardziej wskazuje, że coś jest w stylu chata.
Tak samo chat stawia przecinek przed and jak go poprosiłam o tekst po angielsku i jeszcze mi wytłumaczył, że tak jest poprawniej. Ale w wielu rzeczach się myli (jeszcze). Wyświetl w wątku >>

as32572

#7280660 Napisano: 21.07.2025 12:36:21 w Wkurza mnie...
misiamarysia napisał(a):

as32572 napisał(a):

rufus napisał(a):

Wkurzaja mnie odpowiedzi wklejone z chata gpt. Przeciez to jest tak widoczne.  emotka

Co więcej teraz zastanawiam się czy powinnam dawać "-" w moich hasłach,bo to nieodłączny element wypowiedzi chata, a ja też najczęściej tak piszę.
Zwycięskie zgłoszenie z Familijnych jedno z początku to widać że przynajmniej w dużej części skopiowane z chata,jak nie w całości.

A po czym to widać? Nie znam się na tym czacie za bardzo, ale sama często używam "-", więc się zaniepokoiłam.

Nie ma już tego zgłoszenia z poprzednich tygodni, tam coś było o wyprawie maluchem nad morze.
Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale chat ma swój styl, musiałabyś coś z niego wygenerować, żeby zobaczyć. 
Na przykład, chociaż nie jest on jakiś wybitny, no ale "-" jest w każdej propozycji emotka :
🐾 Mój kot to mistrz – w jednej łapie styl, w drugiej bezczelność, a w oczach "królewski zakaz dotyku".
😸 Mój kot to mistrz zen – medytuje 20 godzin dziennie i zawsze ma rację.
👑 Mój kot nie chodzi. On króluje. Nie miauczy – wydaje rozkazy. Mistrz codzienności i chaosu. Wyświetl w wątku >>

as32572

#7280638 Napisano: 21.07.2025 11:56:55 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

Zwycięskie zgłoszenie z Familijnych jedno z początku to widać że przynajmniej w dużej części skopiowane z chata,jak nie w całości. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0