Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7239586 Napisano: dzisiaj o 10:46:48 w WC - rozmowy o wszystkim
MDL napisał(a):

Jeśli miałby Ktoś z Was ochotę podpowiedzieć mi w jaki sposób sprzedać voucher na wakacje np. gdzie wystawić, czy najlepiej osobiście, ile muszę zejść z ceny. Może być w wiadomości, będę wdzięczna za podpowiedzi 💚

https://www.e-kon...?strona=611#p7238075 Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

rufus

rufus

#7239287 Napisano: 06.02.2025 22:21:25 w Avanti
Pozostałe saldo drukuje sie na paragonie Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7238895 Napisano: 05.02.2025 09:05:47 w moje dzisiejsze wygrane :)

rufus

rufus

#7238412 Napisano: 02.02.2025 15:21:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam Polaroid Go gen 2 (z protkołem przekazania nagrody, gwarancja)
160 zł + kw
https://www.media...aroid-go-gen-2-bialy

Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7238112 Napisano: 30.01.2025 22:53:58 w WC - rozmowy o wszystkim
gregory04 napisał(a):

Na którym portalu aukcyjnym najlepiej wystawić voucher do biura podróży?

Próbuj na olx.
Sa tez grupy podroznicze na fb czy w ogole jakies tematyczne, ale posty zazwyczaj mozna komentowac i spodziewaj sie wpisow ze jestes scamerem, oszustem itd bo ludzie nie wierza ze cos moze byc wygrane.. Z drugiej strony patrząc,  czujnosc tez jest ok.  emotka

W przypadku olx, najlepiej tylko odbior osobisty. Dostajesz pieniadze i przekazujesz do reki voucher. Moze byc z telefonem do biura zeby potwierdzic autentycznosc. W podobny sposob ostatnio sprzedawalem swoj. emotka
Lub jesli masz blisko to umowic sie gdzies, gdzie jest stacjonarne.

Wydaje mi sie ze nie bedzie problemu ze sprzedaza, ale nie daj sie robić Januszom biznesu ktorzy beda ci pisali "Daje 20 tys i przyjezdzam dzisiaj!1!11!!!" emotka
W handlu dla mnie to jest najbardziej irytujacy tekst, bo chlop tylko czeka desperata.. emotka

Ze sprzedażą nie badz w goracej wodzie kąpany i poczekaj na dobrą propozycje. Jaka ustalisz wyjsciowa to twoja sprawa, ale cena powinna byc zadowalajaca obie strony. Nie za malo nie za duzo. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7238041 Napisano: 30.01.2025 15:08:16 w Avanti
Pogubilem sie w konkach avanti emotka
Biedronkowy dopiero zaczeli informowac od samego poczatku konkursu? Co z glownymi - samochodami? Odjechaly czy dopiero po info 100ek?emotka

Bo ten konkurs to juz dawno sie zakonczyl, zapomnialem o nim i wpadla 100, nie wiem co dalej. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7238015 Napisano: 30.01.2025 13:25:08 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
160 zł + kw

Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

rufus

#7237690 Napisano: 28.01.2025 17:11:47 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
160 zł + kw

Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7237649 Napisano: 28.01.2025 14:34:43 w Pomocy!!!!
Makufi38 napisał(a):

Gdzie znajdę link do protokołu przekazania nagrody? Dostałam taki mail ale linku nie widzę 

Kliknij w slowo "linkiem"
Tam jest link emotka Wyświetl w wątku >>
1 snowflake 0

rufus

#7237602 Napisano: 28.01.2025 11:27:42 w Paragony na trwające konkursy
Kupie zdjecie kota do whiskas Wyświetl w wątku >>

rufus

#7237552 Napisano: 27.01.2025 22:42:57 w Fortis
Karolaaajn napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gregory napisał(a):

Jakie jest Wasze doswiadczenie z realizacja bonów do stokrotki (akurat wygrane u Fortisa). Dzis sie z tym mierzyłem. Droga przez mękę. Pani w kasie nie przyjmie, bo pierwszy raz cos takiego widzi. zadzwoniła po kierowniczkę. Kierowniczka wielkie zdziwienie, nie chce za to odpowiadać. Zadzwoni do szefa. Szef prosi o zdjecie i dopiero zdecyduje. Dostał zdjecie, ale zadzwoni do szefa wszystkich szefów. W sumie stałem w sklepie 40 min zanim ostatecznie przyjęli. przecież takie bony powinny byc im znane. Ktoś miał takie problemy?

Z różnymi bonami są różne problemy, niektóre bony nie są bonami tylko np jakimiś voucherami albo czymś co wbija się jakoś zupełnie inaczej. Miałam wygrany bon na Orlen (z nałęczowianki) i pani też chwilę się zastanawiała co ma z tym zrobić i jak to wbić bo nie chciało wskoczyć ale uparta była i po gadce z kierownikiem zadziałało. Aczkolwiek po wszystkim stwierdziła ze smutkiem "No mogli by nam mówić że takie coś dają a tak to nic człowiek nie wie, z jakiego to konkursu? Z nałęczowianki? A to nie słyszałam ale gratuluje wygranej". Pani z Rossmanna też miała kiedyś problem z jakąś wygraną przeze mnie kartą bo ni to karta podarunkowa ni voucher ni bon... Tak więc ja jakoś jestem w stanie pojąć że pracujący ludzie mogą nie wiedzieć o istnieniu niektórych konkursowych form zapłaty.

Ja miałam taką sytuację w Da Grasso jak wygrałam bon na 100 zł, 3 dni czekałam aż mi powiedzieli że już się szef dowiedział co to w ogóle jest i że to można przyjąć. A co najlepsze na lodówce w sklepie była naklejka z promocją tego konkursu z którego to wygrałam, ale dalej patrzyli na mnie jak na wariatkę emotka

To ja mialem dawno temu pare stow do pizza hut.. emotka alez mi bylo glupio jak za kazdym razem musialem tlumaczyc ze to bon i nie umieli tego nabijac, a pewnego razu nabili podwojnie i tez bylo odkrecania. I czlowiek czuje sie jak intruz. emotka  A to bylo tylko do wybranej pizzerii. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7237277 Napisano: 26.01.2025 22:58:58 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
"Opinie o użytkowniku" na profilu.
Gdyby zrobić tak żeby na górze były najpierw najnowsze?

Jesli ktos ma wiele wpisów to trzeba przesuwac w dol, zeby zobaczyc nowe. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7236948 Napisano: 23.01.2025 23:11:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kako napisał(a):

Czy produkty Nivea Man również biorą udział w loterii Nivea? Czy jedynie produkty dla kobiet sygnowane samym Nivea?

Regulamin mowi o DOWOLNYM, wiec wszystko co ma w nazwie nivea. Tak sądze. emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0