Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7121731 Napisano: 06.09.2023 11:00:25 w co chcielibyście wygrać?
10 tys z shaumy albo 5 z garage -  ewentualnie glosnik jbl emotka
A z loterii kinder karte do allegro emotka Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

rufus

#7121592 Napisano: 05.09.2023 15:38:28 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam 2 Macbooki Air 2022 M2, 8/256  Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7121581 Napisano: 05.09.2023 14:53:57 w Wkurza mnie...
kalmia86 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

że nie mogę ugrać nawet głupich słodyczy w Lindt. Co roku robią jakąś loterie a ja naiwna kupuje i gram. Poddaje się i nie kupuję już tego badziewia

W tym roku to nie loteria. To.konkurs. godziny bramek są podane, więc kto pierwszy ten lepszy. Ewentualnie ten kto shakuje system emotka

Wiem i siedzę z kilkoma oknami otwartymi w przeglądarce i zegarkiem z mikrosekundami i znów d..a. Hakerem nie jestem więc czas się poddać, bo nie tani ten konkurs. W poprzednich latach były loterie i też próbowałam swych sił naiwnie wierząc, że wpadną choć słodycze...

Jeszcze kwestia wg jakiego czasu to jest liczone bo byc moze nie od tego zegara na ktory patrzysz Wyświetl w wątku >>

rufus

#7121507 Napisano: 05.09.2023 10:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
budryska napisał(a):

rufus napisał(a):

budryska napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Quiz hebe gdzie znajdę kod ? Zrobiłam zakupy kodu brak…:/

Wejdź w swój profil (ludzik emotka )  i będzie w zakładce moje kupony.

Chyba Jednak Cię źle zrozumiałam - kupon będzie w zakładce jak wygrasz. A jeśli dopiero chcesz zagrać, to wejdź w quiz - tak po prostu. Jeśli masz zakupy za 15 zł, to Cię przepuści i będą pytania.

A jesli nie bylo zakupow to nie powinno przepuscic? Raz wszedlem w quiz i bez problemu dalo sie rozwiazac bez tych 15 zl.

Te zakupy maja być z 7 ostatnich dni. Może robiłeś wcześniej?
Ps. Pamiętajcie, ze można wygrać tylko 2 razy. Warto wybrać sobie dzień z fajnym kosmetykiem.

Nie byly robione na tym koncie Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7121493 Napisano: 05.09.2023 10:15:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
budryska napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Quiz hebe gdzie znajdę kod ? Zrobiłam zakupy kodu brak…:/

Wejdź w swój profil (ludzik emotka )  i będzie w zakładce moje kupony.

Chyba Jednak Cię źle zrozumiałam - kupon będzie w zakładce jak wygrasz. A jeśli dopiero chcesz zagrać, to wejdź w quiz - tak po prostu. Jeśli masz zakupy za 15 zł, to Cię przepuści i będą pytania.

A jesli nie bylo zakupow to nie powinno przepuscic? Raz wszedlem w quiz i bez problemu dalo sie rozwiazac bez tych 15 zl. Wyświetl w wątku >>
1 flinta_13 0

rufus

#7121335 Napisano: 04.09.2023 15:39:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Empik 300 za 250 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7121316 Napisano: 04.09.2023 14:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adrian napisał(a):

Tylko mi zniknął z aplikacji Żabki konkurs Garage, który powinien trwać do jutra?

https://www.e-kon...ydluza-wakacje-zabka

Jest nadal. W strefie piwoszy Wyświetl w wątku >>
1 adrian 0

rufus

#7121259 Napisano: 04.09.2023 11:10:39 w Czy informują/ informowali?
Stachu Stanley informowal? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7121245 Napisano: 04.09.2023 10:05:23 w moje dzisiejsze wygrane :)

rufus

#7121187 Napisano: 03.09.2023 20:10:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

Wygrałem z dwa tygodnie temu Kinder empik i nadal go nie mam, czy to normalne ?

Może wpisany nr nie zgadzał się z tym na zdjeciu paragonu?
Gdybys pomylil nr tel lub email to na jedno lub drugie by przyszedl kod bo mala szansa ze wpisales zle tel jak i maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7121142 Napisano: 03.09.2023 16:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

Loteria Kinder przewiduje rezerwę?

W przypadku, gdy w Loterii pozostaną niewydane Nagrody Organizator w dniu 15.09.2023 r. o godzinie 16:00 przeprowadzi dodatkowe losowanie Nagród. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7120671 Napisano: 01.09.2023 11:19:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam glosnik jbl go 3 oraz sluchawki bezprzewodowe jbl vibe 300 Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7120663 Napisano: 01.09.2023 11:07:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

Teraz dopiero przeczytałam wywód naszego mistrza miliona osobowości. Mam wrażenie, ze na tym forum przechodzi się pranie mózgu. Nie wolno protestować przeciwko łamaniu zasad bo się zazdrości. Ale czego? emotka  Naprawdę złe się czuje na tym forum. Tu jest jakiś inny świat. Czas na przerwe emotka

Odpocznij. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7120661 Napisano: 01.09.2023 11:05:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barnsik napisał(a):

rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

asiawino napisał(a):

No właśnie, a czy ten paragon może być dowolny? Zgłaszałam dwa razy, nie mam pojęcia na który wygrałam...

Raczej musi być ten który wygrał, chyba dodawało się zdjęcie do zgłoszenia.
Najlepiej odesłać oba emotka

W Cointreau też trzeba było odesłać, ale zapis był tylko w Regulaminie - w mailu nie wspomnieli o tym. Ktoś nie odesłał a dostał flaszkę?

Ja nie odesłałam i dostałam blender. Niestety jest teraz czarno na białym.

Może chcą się ustrzec przed podrabiaczami paragonów? W końcu z jednego paragonu można zrobić pięć, zmienić numerki i potem nawet jak ostatecznie wygrasz tylko Metaxy, to przynajmniej nie jedną? Myślę, że "pomysłowych" paragoniarzy tu nie brakowało.

W każdym konkursie jakiś pomysłowy się trafi, co widać nawet na forum.
Jeżeli ma to ustrzec przed fałszerstwem i cwaniactwem oraz dać rezerwę to jestem za! 

Ktos na forum afiszowal sie podrabaniem? emotka

Ja napisałem tylko o pomysłowości na forum.

Aczkolwiek jest takie stare powiedzenie o nożycach i stole 

Adam..
Proszę cie, nie obracaj kota ogonem. emotka
Nie napisałeś tylko o pomysłowości a cytujesz i odpowiadasz na post, który dotyczy strikte podrabiania paragonów. 
A wnioskując, po dalszej odpowiedzi widzę, że pijesz z tym do mnie.. emotka
Więc publicznie zarzucasz mi, że podrabiam paragony?
Pewnie i jest sporo cwaniactwa w wygrywaniu x razy, gdzie regulaminowo można 1..ale to jest jakby *nieco* coś innego niż fałszerstwo o którym piszesz..
Mnóstwo osób gra na wujka, córke, babke czy kochanka i wygrywa.. emotka
Tobie też zapewne zdarzyło/zdarza się wygrać kilka nagród gdzie jest ograniczenie, już bez wnikania w szczegóły.., ale nie chwalisz sie nimi na forum, a publicznie takie postępowanie krytykujesz. emotka  Dla mnie szczerze to jest hipokryzja z Twojej strony..
Jesteś w stanie z ręką na sercu napisać, że zawsze grasz tylko i wyłącznie na siebie? 
To może dla Ciebie ta skala jest kłująca?
Wygrać kilka nagród będzie cacy emotka  ale jeśli ktoś bardziej "pocwaniakuje" to źle ???

Pisanie o cudownym zachęceniu do gry i pozostać z marką to dla mnie brednie..
Jesteśmy na forum konkursowym, gdzie (chyba) wszyscy dążymy do wygrywania... emotka
Jedni dla czystej zabawy, inni traktują to jako formę podreperowania w tych cięższych czasach domowego budżetu.
Ale cel jest wspólny - wygrywać. emotka
Nie wiem jak Ty, ale ja osobiście nie gardzę pieniędzmi i jeśli jest jakaś możliwość to z niej korzystam. emotka

Osobiście w życiu żadnego paragonu nie podrobiłem.
Sam doskonale po sobie wiesz, że można sporo zainwestować w konkursy/loterie. emotka
więc tym bardziej mnie dziwi i troche zaskakuje to co wypisujesz.
Jeśli tak bardzo Cie to nurtuje to mogę wrzucić na forum zdjęcie kilkucentymetrowego... emotka  stosu paragonów i udowodnie Ci, że w moim przypadku o podrabianiu mowy niema, już abstrachując od tego cwaniactwa (nie mówię że nie)

Rozpisałem się bardzo, bo troche zasmuciłeś mnie tymi aluzjami, a w gruncie rzeczy oskarżeniami w moją stronę.. emotka

ps. już szykuje budżet na kolejną loterie kinder. emotka  
Tylko już teraz bez większego chwalenia się, żeby było mniej zawiści i zazdrości. emotka

Bez większego chwalenia? Twoje ego ogromnie na tym straci i długo tak nie pociągniesz bez uszczerbku na zdrowiu psychicznym. Pokusa okaże sie silniejsza.

Ojj tam,chcialem to jakos tak tylko dyplomatycznie okreslic.
Mniejsze, wieksze... Chodzi po prostu o "chwalenie sie"
Jak moja psychika zaszwankuje, to konkursowy budzet przekieruje na psychoterapie. Bez obaw o moje zdrowie.  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7120646 Napisano: 01.09.2023 10:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

rufus napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

asiawino napisał(a):

No właśnie, a czy ten paragon może być dowolny? Zgłaszałam dwa razy, nie mam pojęcia na który wygrałam...

W Cointreau też trzeba było odesłać, ale zapis był tylko w Regulaminie - w mailu nie wspomnieli o tym. Ktoś nie odesłał a dostał flaszkę?

Może chcą się ustrzec przed podrabiaczami paragonów? W końcu z jednego paragonu można zrobić pięć, zmienić numerki i potem nawet jak ostatecznie wygrasz tylko Metaxy, to przynajmniej nie jedną? Myślę, że "pomysłowych" paragoniarzy tu nie brakowało.

Jeżeli ma to ustrzec przed fałszerstwem i cwaniactwem oraz dać rezerwę to jestem za! 

Ktos na forum afiszowal sie podrabaniem? emotka

Ja napisałem tylko o pomysłowości na forum.

Aczkolwiek jest takie stare powiedzenie o nożycach i stole 

Adam..
Proszę cie, nie obracaj kota ogonem. emotka
Nie napisałeś tylko o pomysłowości a cytujesz i odpowiadasz na post, który dotyczy strikte podrabiania paragonów. 
A wnioskując, po dalszej odpowiedzi widzę, że pijesz z tym do mnie.. emotka
Więc publicznie zarzucasz mi, że podrabiam paragony?
Pewnie i jest sporo cwaniactwa w wygrywaniu x razy, gdzie regulaminowo można 1..ale to jest jakby *nieco* coś innego niż fałszerstwo o którym piszesz..
Mnóstwo osób gra na wujka, córke, babke czy kochanka i wygrywa.. emotka
Tobie też zapewne zdarzyło/zdarza się wygrać kilka nagród gdzie jest ograniczenie, już bez wnikania w szczegóły.., ale nie chwalisz sie nimi na forum, a publicznie takie postępowanie krytykujesz. emotka  Dla mnie szczerze to jest hipokryzja z Twojej strony..
Jesteś w stanie z ręką na sercu napisać, że zawsze grasz tylko i wyłącznie na siebie? 
To może dla Ciebie ta skala jest kłująca?
Wygrać kilka nagród będzie cacy emotka  ale jeśli ktoś bardziej "pocwaniakuje" to źle ???

Pisanie o cudownym zachęceniu do gry i pozostać z marką to dla mnie brednie..
Jesteśmy na forum konkursowym, gdzie (chyba) wszyscy dążymy do wygrywania... emotka
Jedni dla czystej zabawy, inni traktują to jako formę podreperowania w tych cięższych czasach domowego budżetu.
Ale cel jest wspólny - wygrywać. emotka
Nie wiem jak Ty, ale ja osobiście nie gardzę pieniędzmi i jeśli jest jakaś możliwość to z niej korzystam. emotka

Osobiście w życiu żadnego paragonu nie podrobiłem.
Sam doskonale po sobie wiesz, że można sporo zainwestować w konkursy/loterie. emotka
więc tym bardziej mnie dziwi i troche zaskakuje to co wypisujesz.
Jeśli tak bardzo Cie to nurtuje to mogę wrzucić na forum zdjęcie kilkucentymetrowego... emotka  stosu paragonów i udowodnie Ci, że w moim przypadku o podrabianiu mowy niema, już abstrachując od tego cwaniactwa (nie mówię że nie)

Rozpisałem się bardzo, bo troche zasmuciłeś mnie tymi aluzjami, a w gruncie rzeczy oskarżeniami w moją stronę.. emotka

ps. już szykuje budżet na kolejną loterie kinder. emotka  
Tylko już teraz bez większego chwalenia się, żeby było mniej zawiści i zazdrości. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7120616 Napisano: 01.09.2023 09:06:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

asiawino napisał(a):

Ktos na forum afiszowal sie podrabaniem? emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7120610 Napisano: 01.09.2023 08:49:51 w Paragony na trwające konkursy
slomkab napisał(a):

Paragony Kinder szukam na loterie od
dzis

A nie kody? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7120512 Napisano: 31.08.2023 20:44:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekawy, są wyniki konkursu Martes
Martes Sport - OGŁOSZENIE WYNIKÓW KONKURSU „18. URODZINY SIECI... | Facebook
Jak zawsze znajdzie się sposób na obejście regulaminu i do jednej z prac tekstowych, dołączony film na YT, gdzie życzenia zostały wyśpiewane emotka
Facebook

Jakby ktoś był ciekawy, czy śpiewał pan Marcin, to zamieszczam spoiler: nie emotka

przed wejsciem myslalem ze on..  emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

rufus

#7120343 Napisano: 31.08.2023 11:35:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Ekwiwalent od smolara za fest festiwal, 1000 zl na ebilet. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7120189 Napisano: 30.08.2023 17:21:38 w moje dzisiejsze wygrane :)