Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7116978 Napisano: 17.08.2023 10:48:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

No właśnie tak jak napisałem wierzę w to że się da, ale nie wierzę że się da kilkanaście razy bez żadnych wspomagaczy emotka

Uwierz. emotka

Łamanie regulaminu to jednak jakiś wspomagacz emotka

Niech ci bedzie. emotka

Nie niech ci będzie tylko tak jest. Zabawne jest to granie uczciwego jak się łamie regulamin.  emotka  Powodzenia życzę reszcie, może wam kolega pozwoli wygrać jak mu się skończą adresy e-mail.

Czy to samo myslisz o wszystkich osobach z forum, ktore wpisuja dziennie wiecej kodów niż 5. np z zywca?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7116971 Napisano: 17.08.2023 10:30:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

No właśnie tak jak napisałem wierzę w to że się da, ale nie wierzę że się da kilkanaście razy bez żadnych wspomagaczy emotka

Uwierz. emotka

Niech ci bedzie. emotka

Nie niech ci będzie tylko tak jest. Zabawne jest to granie uczciwego jak się łamie regulamin.  emotka  Powodzenia życzę reszcie, może wam kolega pozwoli wygrać jak mu się skończą adresy e-mail.

Chodzisz za mna na forum i przyczepilas sie do mnie jak rzep do d...  emotka
Już w pelni rozumiem osoby niechwalace sie nagrodami.  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7116960 Napisano: 17.08.2023 10:14:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Uwierz. emotka

Niech ci bedzie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7116958 Napisano: 17.08.2023 10:03:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Uwierz. emotka Wyświetl w wątku >>
1 FBmarta22 0

rufus

#7116735 Napisano: 16.08.2023 11:42:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBmarta22 napisał(a):

rufus napisał(a):

Szlo dzis cos z kinder? Czy maja przerwe?

koszalek a za co to łapka w dół? emotka
emotka

Ja nie mam jeszcze za 12.08.

Dzieki emotka
Wlasnie tez 12 mialem na mysli. Wyświetl w wątku >>
1 FBmarta22 0

rufus

#7116719 Napisano: 16.08.2023 10:57:34 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Znowu to samo znalazłam ostatnie opakowanie suchej żywieckiej Olewnika piękna naklejka na opakowaniu loteria ble ble ble.
A na paragonie  kiel zywiecka 80 g.Boję się zagrać bo znowu pieczątka,podpis i zawracanie gitary ale mnie to wkurza:(

Wysylaj i martwic bedziesz sie jak wygrasz. Po co przejmowac sie na zapas? Wyświetl w wątku >>
2 miata, anaesth 0

rufus

#7116716 Napisano: 16.08.2023 10:55:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Nie bede zaśmiecał tematu, zostawie to juz bez komentarza.  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7116703 Napisano: 16.08.2023 10:39:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

emotka

Moze za to, że jest jedna nagroda na osobę? Wiem, że niektórzy z was myślą, że was nie obwiązują zasady "smiertelników" ale od czasu czasu warto przypomnieć, że one jednak istnieją. Mnie by było głupio tak ciągle odbierac nagrody innym, którzy jak widac w wątku "przegranych" już w są w desperacji z braku tego Empiku (nie ja).

Zapewniam Cie, ze duza czesc forum ma duza rodzine.. 
Nigdy nie zwrocilas uwagi na pytanie o ograniczenie na gosp domowe? Albo stwierdzenie ze wygrana zostaje w rodzinie?  emotka
W mniejszej badz wiekszej skali tak to działa, a przez ciebie przemawia zazdrosc ze komus sie udaje. emotka
Mi nie jest absolutnie glupio, bo nikomu nic nie zabieram. emotka
Poswiecam swoj czas i pieniadze. I nikomu nie bronie robic tego samego. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7116697 Napisano: 16.08.2023 10:22:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Empik za pierwszym strzałem. emotka
..i kilkanaście nastepnych nic. Bywa i tak. emotka
ale statystyka zachowana. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7116690 Napisano: 16.08.2023 09:52:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7116653 Napisano: 15.08.2023 23:11:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

Czy w loterii Kinder wyświetla się informacja w przypadku próby ponownego zgłoszenia tego samego paragonu?
Nie jestem pewien czy dany paragon został zgłoszony czy nie

Tak Wyświetl w wątku >>
1 Credo89 0

rufus

#7116593 Napisano: 15.08.2023 13:51:06 w Dyskusje o loteriach
Warka:
Laureat może być Laureatem innej Nagrody lub Nagród dowolnego Stopnia.

Czy to znaczy że można być wylosowanym kilka razy? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7116419 Napisano: 14.08.2023 12:17:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
adamo86 napisał(a):

rufus gratulacje! emotka
Był już Król Kabanosów, a teraz Ty zostajesz Księciem Tymbarka emotka

Nie wiem czy zasluguje na to miano, bo moze jest jakis krol tylko ze w kuluarach..  emotka
A historie kabanosow bede musial poznac, cos mi sie obilo o uszy ale musze zaglebic sie w to. Zaciekawiles mnie  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7116413 Napisano: 14.08.2023 11:31:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

A ten tymbark to za kiedy dziś informuje? Nie jestem na bierząco teraz 😔

31.07 do 06.08 Wyświetl w wątku >>
2 wiolka252, mia 0

rufus

#7116404 Napisano: 14.08.2023 11:05:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Empik 300 i w rodzinie eventim 1200  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7116270 Napisano: 13.08.2023 10:51:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kinder empik pierwszy raz, za pierwszym paragonem.  W lekkim szoku.   Wyświetl w wątku >>

rufus

rufus

#7116064 Napisano: 11.08.2023 16:57:11 w Dyskusje o loteriach
Czy z olewnika trzeba zostawiac wszystkie opakowania, ile paragonow?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7115959 Napisano: 11.08.2023 11:51:20 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
0 0

rufus

#7115929 Napisano: 11.08.2023 10:26:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

andzi18 napisał(a):

mrmax napisał(a):

mrmax napisał(a):

agaga napisał(a):

amastowa napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

agata1221 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

mysia napisał(a):

Ja nigdy na festa nie pojechałam bo widziałam sporo komentarzy, że to głośna impreza do samego rana, ludzie nie mogą spać itd. Wygrałam karnety w konkursie oreo, wartość konkretna i pytanie czy organizatorzy zwrócą pieniądze… :

Po oficjalnym odwołaniu zapytanie do agencji o rekompensatę. Jeśli umywają ręce i nie chcą pośredniczyć, kontakt bezpośredni ze sponsorem, w sumie to i tak on wykłada kasę. Też mam z Oreo, będę aktywnie działał.

Czyli co… słodki upominek i umywamy ręce?

O jakiej "procedurze zwrotu karnetów" oni piszą? Ja nie wiem jak te karnety z Oreo, ale np. te z Lecha mają wpisaną wartość "0 zł" (czyli na ten moment jak najbardziej aktualną)... Kto, co, komu ma oddawać? To oni zrobili konkurs, bilety pewnie dostali z jakiejś puli dla partnerów, ale w momencie gdy nagroda jest warta guzik z pętelką, a wartość regulaminowa jest znacznie wyższa, to powinni chyba starać się to jakoś zrekompensować... Słodki upominek... masakra...

uważam, że organizator konkursu nie wywiązał się z regulaminu, wg którego wartość biletu była inna niż na bilecie.

Nie ma procedury upadłościowej, gdyż organizatorzy Fest festiwalu wycofują się z niej. Skąd te informacje? Z pudelka?

śmiech na sali, trzeba zawiadomić UOKiK, bo nie dość że przerzucają całą odpowiedzialność na laureatów, to jeszcze sami nie wywiązali się z regulaminu przesyłając karnety o zerowej wartości, nie ma co odpuszczać, bo to plucie w twarz

co robicie z 4ALL i Froneri od lodów Oreo? Smolar jakoś poradził sobie z tematem, a taka wielka firma (Froneri) co ma ponad 13 mln w kapitale zakładowym, proponuje śmieszne słodkie upominki zamiast karnetów za ~1150 zł?

A co takiego zrobił Smolar? Nie dostałem żadnej informacji.

w crispers od felixa, gdzie były bilety na FEST, dali vouchery do ebilet

Dali czy dadza? Wyświetl w wątku >>
0 0