Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7066800 Napisano: 08.12.2022 12:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

sabart napisał(a):

natala91 napisał(a):

U mnie 0/3 pepsi żabka

U mnie już 9:0. Dobrze, że nie mam więcej kodów, bo czuję się jak cenzura. Nawet w nocy jak nie mogłam spać to wysłałam 2... Ja rozumiem, że nie każdy się chwali, ale ponad 100 bramek na dzień i taka cisza? W poprzedniej loterii Pepsi gdzie były leżaki itd. też nic nie trafiłam, trochę tego wysłałam, bo akurat piłam zero na diecie...

o to mi chodzi.. za dużo nagród jest ,żeby nikomu nic się nie trafiło...

"jeśli chodzi o vouchery na usługi foto to wszystkie vouchery zostały mailowo wysłane do konsumentów - na stronie trwa migracja danych. Jeśli chodzi o vouchery turystyczne to na dwie odpowiedzi wciąż czekamy - jeśli ich nie otrzymamy to nagrody, zgodnie z informacją zawartą w regulaminie, przechodzą na rzecz organizatora. Nie przewidujemy dodatkowych losowań. " Wyświetl w wątku >>
1 monia0303 0

rufus

#7066447 Napisano: 07.12.2022 12:38:34 w Avanti
Zapisuja sie kody pepsi w aplikacji czy trzeba rzeczywiscie najpierw zapisac i dopiero kolejne kupic? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7066227 Napisano: 06.12.2022 12:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Widziałam dzis w Empiku loterie Harry poter. Trzeba kupić produkt licencyjny . Jakaś strona magia świat czy jakos tak się rejestruje . Nie mam czasu wrócić i zerknąć dokładnie. Może ,ktoś wie coś więcej? 

https://loteriama...l/docs/regulamin.pdf Wyświetl w wątku >>

rufus

#7065989 Napisano: 05.12.2022 13:45:42 w Avanti
aguagu napisał(a):

rufus napisał(a):

Pojawily sie wyniki z Lays w zabce emotka

@ poszły? 

Jesli jest lista to zapewne tak. Ja tylko informuje, NIE wygralem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7065987 Napisano: 05.12.2022 13:38:35 w Avanti
Pojawily sie wyniki z Lays w zabce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7065950 Napisano: 05.12.2022 12:13:22 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bon prorowery.pl o wart 250zl za 145 Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7065941 Napisano: 05.12.2022 11:50:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed chwila 100 zl z HIT. 
Pko bp Wyświetl w wątku >>

rufus

#7065448 Napisano: 02.12.2022 14:51:25 w WC - rozmowy o wszystkim
Ehh chcialbym miec taki problem emotka
Wyświetl w wątku >>

rufus

rufus

#7064804 Napisano: 30.11.2022 23:39:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

kachakacha napisał(a):

https://www.heineken.com/pl/pl/konkurs
Są już wyniki z wczoraj

Gdzie Wy widzicie te wyniki Heineken?

Ja widze tylko z komputera. Na tel mi sie nie wyswietlaja. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7064736 Napisano: 30.11.2022 19:19:27 w Sport
A co to za typowanie tutaj? Mozna cos wygrac??emotka
1:1 bramka Świderski emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

rufus

rufus

#7064548 Napisano: 30.11.2022 10:57:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jowita-sad napisał(a):

Ja wygrałam Heinekena z dnia 28.11, jestem na liście jednakże nie otrzymałam maila. Ktoś tak ma?

Ja miałem tak, ale w innym dniu. Musiałem się upomnieć na fb.
Stwierdzili, że podałem w zgłoszeniu innego maila i dlatego nie dotarł.. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064491 Napisano: 29.11.2022 23:56:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honcia4 napisał(a):

Mogę prosić o linka do prawdziwego konkursu Heineken

https://www.heineken.com/pl/pl/konkurs Wyświetl w wątku >>
1 honcia4 0

rufus

#7064483 Napisano: 29.11.2022 23:10:14 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
konkursowelove napisał(a):

Sprzedam HEINEKENY 😉 TANIOO!!

emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064462 Napisano: 29.11.2022 20:51:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

"Przykro nam, ale nastąpił błąd. 🙁 Jeśli nie ma Cię na liście laureatów, to nadal możesz brać udział w konkursie i wysyłać kolejne zgłoszenia"

Gdzie pisales, jaki mail?

Na FB. 

No właśnie odpisali mi też.. 
Napisalem im, ze nie dostalem maila bo moglem cos pomylic, ale widząc ile ludzi nie dostalo maila to raczej teraz to wykluczam.
To odpisali, ze wiadomosc o wygranej jest wysylana tylko na maila ktory zostal podany w formularzu.. No genialna odpowiedz. emotka

nie polecam wgl pisac na FB do nich... to jakies nieporozumienie emotka  jak już pisać to bezpośrednio do ORGANIZATORA...
na jednej z konkursowych grup facebookowych dziewczyna pisała że nie dostała @ że jej zgłoszenie zostało przyjęte po czym napisala do nich czy jest w bazie ale... dla jaj wpisała @ z którego tak naprawde nic nie wysłała żeby ich sprawdzić .I co się okazało ?? odpisali że mają zgłoszenie z tego @ w bazie...przecież to jakiś kabaret w tym roku się tam odpierdziela...emotka emotka  wstawiła nawet potem screena z rozmowy z nimi...

Porażka. emotka

Mają dane z fb ktore sie zgadza z danymi z formularza, do tego mail ktory im podaje i numer telefonu. Wszystko co potrzebne do weryfikacji ze ja to ja..
Pisac do organizatora czyli gdzie?

Organizatorem Konkursu jest MADOGZ sp. z o.o.   ja bym kontaktowała się z nimi bezpośrednio.Kontakt do agencji znajdziecie w googlach emotka  

Znalazłem, opisałem, wysłałem. 
Ciekawe z jakim skutkiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064457 Napisano: 29.11.2022 20:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

"Przykro nam, ale nastąpił błąd. 🙁 Jeśli nie ma Cię na liście laureatów, to nadal możesz brać udział w konkursie i wysyłać kolejne zgłoszenia"

Na FB. 

Napisalem im, ze nie dostalem maila bo moglem cos pomylic, ale widząc ile ludzi nie dostalo maila to raczej teraz to wykluczam.
To odpisali, ze wiadomosc o wygranej jest wysylana tylko na maila ktory zostal podany w formularzu.. No genialna odpowiedz. emotka

nie polecam wgl pisac na FB do nich... to jakies nieporozumienie emotka  jak już pisać to bezpośrednio do ORGANIZATORA...
na jednej z konkursowych grup facebookowych dziewczyna pisała że nie dostała @ że jej zgłoszenie zostało przyjęte po czym napisala do nich czy jest w bazie ale... dla jaj wpisała @ z którego tak naprawde nic nie wysłała żeby ich sprawdzić .I co się okazało ?? odpisali że mają zgłoszenie z tego @ w bazie...przecież to jakiś kabaret w tym roku się tam odpierdziela...emotka emotka  wstawiła nawet potem screena z rozmowy z nimi...

Porażka. emotka

Mają dane z fb ktore sie zgadza z danymi z formularza, do tego mail ktory im podaje i numer telefonu. Wszystko co potrzebne do weryfikacji ze ja to ja..
Pisac do organizatora czyli gdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064451 Napisano: 29.11.2022 20:17:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

Na FB. 

Ktos potwierdzi ze ten link jest prawdziwy https://konkurswy...piwo.pl/registerwin/
bo jesli mi nie wysla maila z informacja, to wysle im w ciemno dane do wysylki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064441 Napisano: 29.11.2022 19:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

Odpowiedz od Heienekena: 

Gdzie pisales, jaki mail? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7064326 Napisano: 29.11.2022 12:56:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

rufus napisał(a):

Te osoby które dostały maila z Henka, a nie ma ich na liście.
Wysyłaliście zgłoszenie, dzień przed oficjalnym startem loterii?
Może to info poszło z fejkowego maila i ktoś próbuje zebrać jeszcze inne dane? emotka

Mejl od: konkurs@konkurswygrajpiwo.pl i przekierowuje na stronę https://konkurswy...o.pl/registerwin/.   ale to już sam nie wiem. 

Troche dziwne, bo chyba w zeszlych latach link byl unikatowy dla kazdej osoby a nie ze kazdy moze miec dostep do uzupelnienia formularza.. Wyświetl w wątku >>