Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#6436433 Napisano: 03.12.2017 15:22:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
FBagata8 napisał(a):

rufus napisał(a):

sandramysza napisał(a):

Zdjęcie z konkursu zyczdobrze T-mobile co dziś wygralo jest z sesji fotograficznej:
http://iwonaweiss...iwaniu-na-swoje.html
A regulamin mowi wyraznie:
OSOBISTYM WYKONANIU DOWOLNEJ FOTOGRAFII (...) bądź też wykorzystaniu istniejącego już zdjęcia WYKONANEGO PRZEZ UCZESTNIKA.

Zgłaszałas to im?

ja napisalam, ale maila. Myślę, że im więcej osób napisze tym lepiej emotka  

Ciekawe czy odpiszą w ogole. Jak pisalem maila, dlaczego nie zatwierdzili mojego zdjecia - nie łamalo regulaminu. to nic nie odpisali.. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6436428 Napisano: 03.12.2017 14:55:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
sandramysza napisał(a):

Zdjęcie z konkursu zyczdobrze T-mobile co dziś wygralo jest z sesji fotograficznej:
http://iwonaweiss...iwaniu-na-swoje.html
A regulamin mowi wyraznie:
OSOBISTYM WYKONANIU DOWOLNEJ FOTOGRAFII (...) bądź też wykorzystaniu istniejącego już zdjęcia WYKONANEGO PRZEZ UCZESTNIKA.

Zgłaszałas to im? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6435742 Napisano: 01.12.2017 13:20:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

rufus napisał(a):

Haaaa, znalazłem mocny argument w galerii TMOBILE, że zwycięzcy są losowani.  emotka

na Facebooku ich odpowiedz? emotka

Nie. Widziałem ich odpowiedź na pytanie kiedy są losowane i poźniej się poprawili, ale to nie to. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6435738 Napisano: 01.12.2017 13:17:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
Haaaa, znalazłem mocny argument w galerii TMOBILE, że zwycięzcy są losowani. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6435392 Napisano: 30.11.2017 19:11:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

atanerka napisał(a):

coccinelle napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

ja pomylilam piwa i nawiazałam zyczenia do carlsberga... wygrałam emotka

Gdyby to było rzeczywiście losowanie, niektórzy nie mogliby wygrywać np. 2 dni pod rząd, no chyba że mają wyjątkowe szczęście. emotka

Przy założeniu, że ktoś wysyła 2-3 dziennie, a są ludzie którzy wysłała tych zgłoszeń 10 i więcej (na fb ludzie pisze, że wysyłają po kilkanascie zgłoszeń dziennie) to tych zgłoszeń napewno jest minimum koło 1000 dziennie (myślę, że grubo więcej). Wg mnie nie ma fizycznej możliwości wybrania 100 najlepszych nie losując, ale może się mylę.

Myślę, że nie tysiąc, a tysiące... Wyniki z piątku, soboty, niedzieli były w poniedziałek przed południem. Nie ma fizycznej możliwości, żeby ktoś to przeczytał. Jedyny sposób - słać i słać, a przykłady, że można wygrać pisząc o Carlsbergu tylko to potwierdzają.

O jakim konkursie piszecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6435175 Napisano: 30.11.2017 13:28:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

O której są finały urodzin Allegro? Są gdzieś publikowane wygrane odpowiedzi? emotka

Po godz 18 tylko zwyciezca nagrody glownej, na antenie radia. Lista pozostalych zwyciezcow jest na stronie, bez tresci odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6434622 Napisano: 29.11.2017 12:47:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ludzie mają coraz lepsze pomysły. emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

rufus

#6433828 Napisano: 27.11.2017 22:04:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
holaaolaa napisał(a):

bandit napisał(a):

działa wam kreator w t-mobi;le ?
https://zyczdobrze.pl/kreator

nie działa już od południa

Ci ktorzy dodali do poludnia mają dobrze. Mniejsza dzis konkurencja. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433460 Napisano: 27.11.2017 11:13:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

stellasz napisał(a):

rat napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

rufus napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

rufus napisał(a):

Piekna kreatywnosc kartki z TMOBILE z 25 listopada..Rece opadają.

Nie tylko z tego dnia emotka inne fotki pięknie dopracowane, widać sporo poświęconego czasu a wygrywają fotki "obrobione" w 2 min. Nie wiem czym się to jury kieruje emotka

wlasnie tak. sam troche sie napracowalem i wydawalo mi ze ze calkiem fajny pomysl. a tu takie cos. bez zadnej inwencji tworczej. a nawet bez udekorowania chociazby.. wiele dobrych prac było z ciekawymi pomyslami

mój mąż stwierdził że jest losowanie skoro nagradzają byle... że wiele pieknych kartek jest niedoceniana

Nie przesadzajcie, bo jest pół na pół , połowa konkursowiczów i połowa "zwykłych Kowalskich" nagrodzonych.  Ja byłam bardzo przerażona jak zobaczyłam, że wygrywają tutaj znowu znajome nazwiska. A teraz się ciesze bo jest światełko w tunelu

Minus jedynie, że trzeba mieć dziecko , albo partnera do zdjęcia.

trzeba mieć abonament w T-mobile żeby wysłać zgłoszenie? Nie zauważyłam w regulaminie emotka  odrzucili moją kartkę , myślałam że przez to ze mój numer nie jest z T-mobile. Na fotce byłam tylko ja

W regulaminie jest taki punkt:

„Zabrania się stosowania fotomontaży polegających na łączeniu elementów zdjęcia pochodzących z różnych plików lub dokonywania zmian oryginalnej kompozycji zdjęcia.”

Może dlatego odrzucili…
Bo numer z innej sieci nie ma znaczenia, przynajmniej w przypadku moich zgłoszeń emotka   

Trudno powiedziec dlaczego odrzucili. Moje zdjecie tez było zgodne z regulamin a odrzucone, po czym wrzucone pozniej -przyjete.
Takie łączone zdjecia, ktore niby nie powinny byc zaakceptowane są widoczne w galerii..duzo jest takich. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433376 Napisano: 27.11.2017 01:43:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
rufus napisał(a):

assal napisał(a):

Lavar: Od dawien dawna w konkursach doceniana jest głównie przeciętność. Czasem coś lepszego gdzieś nagrodzą, ale to w drodze wyjątku i od święta. Szybko to się nie zmieni, bo ci, co nagrody sponsorują, chcą cyferek i wyników na koniec - ilość z jakością w świecie konkursowym nie idzie niestety w parze emotka

chyba sprobuje tej przecietnosci w takim razie. moze to jest sposob

dodam ze moja praca dodana za pierwszym razem zostala odrzucona. dodana kilka godzin pozniej bez zadnych poprawek, zostala zaakceptowana.. napisalem maila i czekam na odpowiedz Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433374 Napisano: 27.11.2017 01:15:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Lavar: Od dawien dawna w konkursach doceniana jest głównie przeciętność. Czasem coś lepszego gdzieś nagrodzą, ale to w drodze wyjątku i od święta. Szybko to się nie zmieni, bo ci, co nagrody sponsorują, chcą cyferek i wyników na koniec - ilość z jakością w świecie konkursowym nie idzie niestety w parze emotka

chyba sprobuje tej przecietnosci w takim razie. moze to jest sposob Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433372 Napisano: 27.11.2017 00:52:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
koniczynka123 napisał(a):

rufus napisał(a):

Piekna kreatywnosc kartki z TMOBILE z 25 listopada..Rece opadają.

Nie tylko z tego dnia emotka inne fotki pięknie dopracowane, widać sporo poświęconego czasu a wygrywają fotki "obrobione" w 2 min. Nie wiem czym się to jury kieruje emotka

wlasnie tak. sam troche sie napracowalem i wydawalo mi ze ze calkiem fajny pomysl. a tu takie cos. bez zadnej inwencji tworczej. a nawet bez udekorowania chociazby.. wiele dobrych prac było z ciekawymi pomyslami Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433369 Napisano: 27.11.2017 00:34:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
Piekna kreatywnosc kartki z TMOBILE z 25 listopada..Rece opadają. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6433366 Napisano: 27.11.2017 00:18:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
0 0

rufus

#6431113 Napisano: 21.11.2017 12:58:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
To liczy się tylko przedmiot a nie też sposób w jaki się napisało?  emotka Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

rufus

#6430714 Napisano: 20.11.2017 18:28:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
constantine napisał(a):

rufus napisał(a):

coccinelle napisał(a):

Toyota Allegro: coś czułam, że będzie dziś aparat... emotka

Niesamowity zakup.  emotka

dwie minuty temu dzwonili do p.Radka z Ostrołęki,który 10 lat temu kupił aparat cyfrowy,z którym przemierzył pół Europy...a teraz zapakuje go do
nowej Toyoty
gratulacje emotka i zazdraszczam bez zawiści

Dzwonią chyba wcześniej między 10 a 15, tylko po 18 odtwarzają rozmowę. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6430712 Napisano: 20.11.2017 18:25:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
coccinelle napisał(a):

Toyota Allegro: coś czułam, że będzie dziś aparat... emotka

Niesamowity zakup.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6430413 Napisano: 20.11.2017 11:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
allegro z rmf dzwonią i rozmowa jest na antenie? czy odtwarzają? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6429869 Napisano: 17.11.2017 21:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luzak napisał(a):

czy w winiarach można wygrać 2 razy na ten sam nr telefonu?

Można 3 razy. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#6426395 Napisano: 09.11.2017 15:13:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shell napisał(a):

lolka182 napisał(a):

shell napisał(a):

Dostałam maila od Avanti z kodem na Sims 4 PC.Czy odsprzedawaliście taki kod? Jaką ma wartość? emotka

ciężko sprzedać... ;/ wystawiłam za 45 i nie zeszło  emotka

w media expert widzę ją za 80zł. to to?i za 45 zł nie zeszło? emotka
to jest jakas okrojona wersja? nie znam sie na tym

Jak to w ogole wystawić te całe SIMS 4 PC? Ma ktos linka czy coś? emotka

To jest wersja cyfrowa, kod - klucz do pobrania. Nie bedzie kosztować tyle co wersja w pudełku w sklepie. A jesli sprzedaje to wiele osob na allegro to tym bardziej, cena bedzie niska. Wyświetl w wątku >>
1 shell 0