Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7253532 Napisano: 12.04.2025 10:55:27 w Smolar
byekitty napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie...

Dokladnie tak , mam takie sami zdanie emotka  mogę mieć i 3 numery zarejestrowane na siebie ,  a telefon z takim starterem już " uruchomionym" moze dostać np teściowa w prezencie która sama nie ogarnęłaby sobie  rejestracji i szczerze wolę ze jest on na mnie bo w razie jakichkolwiek problemów w sieci nie muszą jej ciągac po salonach...a napewno będąc schorowaną to ostatnia rzecz o ktorej by marzyła....Nic nikomu do tego czy zarejestrowany numer na siebie dam córce w prezencie czy teściowej do własnego uzytku.Ja nie widzę w tym nic złego i jeśli odezwą się do mnie kiedyś w tym temacie ja także napisze co o tym myślę... Swój numer mogę udostępnić komu mi się podoba i nikomu nic do tego.

Jeszcze chwila I będzie ze z własnego laptopa nie może mąż korzystać bo musi kupić swojego by wysłać zgłoszenie emotka  Moze jeszcze nas odwiedza i sprawdzą czy zgadza się ilość laptopów w domu wraz z liczbą zgloszen z danego domuemotka

Przecież nie ma zakazu korzystania z zarejestrowanej przez kogoś karty. Smolar się stacza na dno.
Kto pamięta agencję, która dzwoniła i pierwszą rzeczą o którą pytali było: "na jaki numer telefonu się dodzwoniłam?” (ci od cyklicznego konkursu w Kauflandzie, ze stówkami na sklep) Agencji już dawno nie ma, nie pamiętam jak się nazywała nawet… Smolarki też nie powinni gryźć ręki, która ich karmi emotka

edit: to była TQ Group - pamięta ich ktoś jeszcze?

Po ilosci loterii i konkursow jakie organizuja i jakie wziecie maja te bibeloty do wygrania, to nie sadze ze sie staczaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253531 Napisano: 12.04.2025 10:51:22 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Ale mnie Wedel wkurzył. Nie dość ,że w formularzu przy zgłoszeniu dodaje się zdjęcie czy tam skan paragonu to potem znowu to chcą w formularzu zwycięzcy. I serio jak kupiłam Pawełka to jedyny baton o tej nazwie firmy właśnie Wedel to niby będę mykać po pieczątkę.
Jeszcze ten opis dopisek pracownika WEDEL i pieczątka. Ale mi się wiązanka ciśnie na usta ale policzę do 100.
Jak lubię Pawełki to je odstawię na wieki WEDEL.

Ale czemu mialabys isc po pieczatke? Nazwa pawelek na paragonie przechodzi normalnie weryfikacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253511 Napisano: 12.04.2025 09:15:33 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

isiulka napisał(a):

A może ktoś wkleić treść tego maila z prośbą o potwierdzenie operatora telefonu?
Nie, żebym komuś zarzucała kłamstwo bo absolutnie jestem od tego daleka ale serio trudno mi w to uwierzyć i być może jest jakaś gwiazdka, o której nie wspominacie.

Osobiscie Smolara nie lubię bo weryfikuje nie to co trzeba i nie tych co trzeba.

Podaj @ na priv to Ci prześlę
Nawet nie wiem jak tu się wkleja, więc wyślę Ci całego @

Kopiuj -> wklej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253477 Napisano: 11.04.2025 21:30:45 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bon do zabki ze sierra Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253316 Napisano: 11.04.2025 13:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fan-mandaryny napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka

I jeszcze z Amsterdamu emotka

Nie zapominajmy  o bardziej kameralnej Barcelonie  emotka

Tak, tak! Koniecznie wygrani powinni napisać o tych wszystkich wyjazdach emotka PS. Jak któryś z nich czyta moją prośbę to proszę aby ją spełnił po wyjeździe, może być priv emotka

Skąd wiadomo, że ktoś z forum wygrał w tym konkursie? Nikt się nie chwalił.

Nie wiadomo. Domniemywanie emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7253164 Napisano: 10.04.2025 21:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jacie tyle osób z forum pojedzie do Czech z Pilsnera - mogłyby potem napisać tutaj relację z tej wycieczki emotka

I jeszcze z Amsterdamu emotka

Nie zapominajmy  o bardziej kameralnej Barcelonie  emotka

Tak, tak! Koniecznie wygrani powinni napisać o tych wszystkich wyjazdach emotka PS. Jak któryś z nich czyta moją prośbę to proszę aby ją spełnił po wyjeździe, może być priv emotka

A Barcelona to który konkurs ? emotka

Stanley ale jeszcze nie bylo. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7253123 Napisano: 10.04.2025 18:34:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

I jeszcze z Amsterdamu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7252951 Napisano: 10.04.2025 11:21:59 w WC - rozmowy o wszystkim
InkaR napisał(a):

czy po wygranej w Kinder przychodzi mail z potwierdzeniem wygranej?

Nie Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

rufus

#7252762 Napisano: 09.04.2025 14:52:35 w Żabka
mysia napisał(a):

Pewnie już były podobne pytania, ale może mi ktoś odpowieemotka  Czy jeśli mam 2 kody z aplikacji, to muszę wysłać zgłoszenia na siebie, jest to jakoś weryfikowane? Czy mogę swój kod oddać innej osobie?

Mozesz innej. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7252751 Napisano: 09.04.2025 14:42:10 w Żabka
Bral ktos juz udzial? 
Znalezienie pudelka to graniczy z cudem chyba emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252525 Napisano: 08.04.2025 21:41:52 w Żabka
gregory04 napisał(a):

snowflake napisał(a):

A poznać ich będzie można po sąsiedzkich kapciach emotka

Od jutra w Żabce - z wątku o zapowiedziach 

Smolar czy Karlsbad?

Smolar Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252520 Napisano: 08.04.2025 21:31:17 w Żabka
Anisu napisał(a):

A Pilsner z Żabki były wyniki? Bo nie widzę, żeby ktoś wygrał emotka

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7252288 Napisano: 08.04.2025 09:51:42 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Bratnie dusze w tym Aspe od Pilsnera pracują, też wszystko zostawiam na ostatnią chwilę, dosłownie  emotka

Ej Aspe, ale ja jednak wysyłam co trzeba o 23.59, 59 emotka

Aspe sobie z nas jaja robi emotka   Ej Aspe nie bądź dzik emotka

Olewam ich, przestawiam się na czekanie na Jim Beam, też miał być wczoraj  emotka

Wlasnie dzwonilem emotka
Pani nie zna terminu info ("mysle ze do dzis powinny byc") ale uswiadamiajac ze do wczoraj, to ma zapytac kolegi i odzwonic. emotka

Pani z aspe dowiedziala sie od kolegi "ze maja opoznienie" i wyniki beda do konca tygodnia. emotka

Aczkolwiek jakos wydaje mi sie, ze puszcza to szybciej. Oni czesto sami nie nie wiedza na czym stoja. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7252285 Napisano: 08.04.2025 09:45:18 w Czy informują/ informowali?
atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Bratnie dusze w tym Aspe od Pilsnera pracują, też wszystko zostawiam na ostatnią chwilę, dosłownie  emotka

Ej Aspe, ale ja jednak wysyłam co trzeba o 23.59, 59 emotka

Aspe sobie z nas jaja robi emotka   Ej Aspe nie bądź dzik emotka

Olewam ich, przestawiam się na czekanie na Jim Beam, też miał być wczoraj  emotka

Wlasnie dzwonilem emotka
Pani nie zna terminu info ("mysle ze do dzis powinny byc") ale uswiadamiajac ze do wczoraj, to ma zapytac kolegi i odzwonic. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252245 Napisano: 07.04.2025 23:12:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Numer paragonu w Schweppes to ten standardowy z górnego prawego rogu??

Ten wpisywalem i zgloszenia byly akceptowane wiec zapewne tak ;) Wyświetl w wątku >>
1 tad_pole 0

rufus

#7252219 Napisano: 07.04.2025 21:33:26 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner z żabki  ktoś coś wygrał? emotka

Też czekam na info  z niecierpliwością emotka

Po dobranocce wrzucą, ta agencja to wieczorne marki

Dobranocka już minęła emotka

Miałem na myśli różowe pasmo bajek emotka

Taka jestem nakręcona na ten konkurs, aż sama zła na siebie jestem. Mam takie świetne dwa teksty i pewnie nawet stówy nie wygram a czekam na Czechy emotka

To tak jak ja, różnica tylko w liczbie tekstów, bo ja wysłałam 1 arcydzieło emotka

Chyba już dziś się nie dowiemy..,,

Dowiemy. Czesto wysylaja maile nawet po 23 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252174 Napisano: 07.04.2025 18:35:11 w WC - rozmowy o wszystkim
angel24 - piszesz do mnie na priv ale nie moge ci odpisac bo masz mnie zablokowanego Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7252160 Napisano: 07.04.2025 17:39:10 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
slonecznik1309 napisał(a):

pikawka napisał(a):

notta napisał(a):

pikawka napisał(a):

H2o od Schweeps to jakaś odnoga innej agencji? Kurde nie kojarzę jej, co lubią emotka

Robili w zeszłym roku konk cin&cin

Może ktoś podpowie czy rymowanki się sprawdza czy iść w inną stronę.. może być priv emotka

A macie zwrotki? Wysłałam zgłoszenie w czwartek i cisza….

U mnie ledwie pare godzin po dodaniu zgloszenia. Wyświetl w wątku >>