Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7251068 Napisano: 02.04.2025 13:10:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
androm napisał(a):

eli75 napisał(a):

Na stronie Lubella opublikowali już Laureata nagrody Głównej 100.000 zł z wczorajszego losowania, czyli został on już zweryfikowany pozytywnie. Nadzieja umarła .... a życie bym sobie już ułożyła taką wygraną emotka

A z ciekawości, co byś zrobiła po wygranej? Bo 100 tys. to nie nie jest, aż tak dużo. Można sobie auto kupić i to też nie jakieś cudo. Mieszkania nie kupisz, ani nic...
Dlatego mnie zaciekawiło jak to możliwe, że to tak odmieni Twoje życie emotka

Inwestycja w siebie, cokolwiek to znaczy juz pozwala na odmiane zycia w jakims stopniu. emotka

I patrzac jaka tu na forum jest radosc z trafiania 20tek w lidlu czy innych troche wiekszych nagrod chocby nawet parotysiecznych to 100k nie wydaje sie mala nagroda.

I przeciez o takie glowne gramy.. nie trafiaja sie co chwile.. i nie sa codziennoscia. Stad rozumiem ekscytacje z takiej nagrody. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7251053 Napisano: 02.04.2025 12:33:06 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

I 300 air wick na dobranoc emotka

I jeszcze 300 na dzien dobry emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7250975 Napisano: 01.04.2025 23:21:59 w moje dzisiejsze wygrane :)

rufus

#7250870 Napisano: 01.04.2025 16:26:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka Dzięki dobrej duszy z forum, pakiet wyjazdowy vip na mecz Barca - Real w Barcelonie (bilet vip, przelot, zakwaterowanie. Mega sie ciesze emotka

Dziekuje emotka

I zastrzegam odbiór tego posta jako żart prima aprilisowy. emotka
Choc to nie zart. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7250840 Napisano: 01.04.2025 14:27:27 w Paragony na trwające konkursy
Kupie kilka coca cola DINO Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

rufus

#7250267 Napisano: 29.03.2025 23:11:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

Rety nie tylko ja tak mam, tylko do tych przegranych dochodzą wyrzuty sumienia że karmię siebie i dzieci tym paskudztwem emotka  czy komuś udało się wyleczyć z tego nałogowego konkursowego kupowania ? emotka

Wrecz przeciwnie. Wiecej wydaje emotka
Plus taki ze ograniczylem zarcie tych slodyczy emotka Wyświetl w wątku >>
1 simsonowa 0

rufus

rufus

rufus

#7249887 Napisano: 27.03.2025 23:35:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

aguagu napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka

Ode mnie dzisiaj nie chcieli peselu emotka

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.
A z innej beczki- czy dzisiaj Inpostem (WawaKurier) nadawane są gogle z Jagera?

Ode mnie kilka lat temu wzięli PESEL i dali doładowanie telefonu. emotka  A przy ostatniej akcji też do mnie dzwonili wcześniej, ale niestety nie odebrałam dwa razy, więc łudzę się, że to nie była główna.

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec? Ogólnie to ich metody informowania są okropne "informujemy, że być może wygrała Pani nagrodę, ale nie powiemy jaką i nie obiecujemy, że w ogóle jakas będzie".

Mi powiedziała: "trzymam za Panią kciuki, żeby wygrała Pani fajną nagrodę" emotka

Ja bym jej powiedzial "ja tez trzymam za pania kciuki, zeby mi pani fajna nagrode przyznala" emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249744 Napisano: 27.03.2025 14:20:20 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bilety z Wedla - 17 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249473 Napisano: 26.03.2025 15:08:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja kupilem taki:
Na naklejce ma odor protection, a w formularzu go nie ma
Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249469 Napisano: 26.03.2025 14:57:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

rufus napisał(a):

notta napisał(a):

rufus napisał(a):

Czy żele cocolino na zwrot zakupu sa 2 rodzaje czy wiecej? 
Kupilem granatowy "washing gel" za 33,99 ale ma inna naklejke niz sa do wyboru w formularzu.
Nie jest to ultra care, ani speed clean.

ale na paragonie wchodzi speed

ZelCoccol0dou1.48l
Taki opis paragonu

a ja brałam wczoraj ten ciemny niebieski też i na paragonie mam tak:

No to nie wiem czy przejdzie emotka
Ale w sumie regulamin nie okresla
1.5. Promocja dotyczy następującego produktu - żelu do prania Wonder Wash Coccolino wprowadzonego do obrotu przez Unilever Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie lub inne spółki z grupy Unilever (dalej "produkt promocyjny" lub „produkt”), Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249461 Napisano: 26.03.2025 14:46:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

rufus napisał(a):

Kupilem granatowy "washing gel" za 33,99 ale ma inna naklejke niz sa do wyboru w formularzu.
Nie jest to ultra care, ani speed clean.

ale na paragonie wchodzi speed

ZelCoccol0dou1.48l
Taki opis paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249457 Napisano: 26.03.2025 14:41:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie jest to ultra care, ani speed clean. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249419 Napisano: 26.03.2025 12:33:45 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

Czy jest teraz jakaś loteria Pepsi (kody)?

A sa jakies kody pod nakretka? Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7249368 Napisano: 26.03.2025 09:44:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 z moich sklepow, 2x bilet wedel i gra lindt Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249281 Napisano: 25.03.2025 18:49:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaolech89 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie główne nagrody  z loterii Nivea.  Czy ktoś orientuje się czy moge podać w oświadczeniu inne dane, niż moje w zgłoszeniu? Dziś dostałam telefon że wygrałam ale to pierwsza główna z której się nie cieszę i na dodatek to tylko 1 bilet...

Najłatwiej to bedzie zadzwonic i zapytać pracownika, ktory informował.  emotka  
Jak cos to jestem chetny. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249193 Napisano: 25.03.2025 12:40:30 w co chcielibyście wygrać?
cb656 napisał(a):

Chciałbym wygrać naprawdę duuużo pieniędzy. Wtedy mógłbym sobie kupić wszystko to, co chcę, a nie tylko cieszyć się z narzuconych przez Organizatora przypadkowych fantów, ech... emotka
P.S. Właśnie wczoraj odmówił ostatecznie posłuszeństwa wygrany kiedyś telewizor Sony. O ja nieszczęśliwy... emotka

Czytam Sony, widze:
emotka
Ps. Zycze sobie wygrania 100k emotka
Wyświetl w wątku >>

rufus

#7249166 Napisano: 25.03.2025 12:11:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
LejziDejzi napisał(a):

andii napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Co wychodzi najtaniej z Nivea Men i gdzie?

Nivea Men Fresh Kick antyperspriant (i kulka i spray ) wchodzi na wyprzedaży w rossmanie po 99gr emotka

Po 99gr? Czy 9.99 ?emotka

Po 99 gr emotka   wyprzedaz- żółte cenówki emotka

Takie to chyba znikaja z samego rana. Wyświetl w wątku >>
2 MDL, andii 0