Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

#7177619 Napisano: 23.05.2024 09:54:35 w Czy informują/ informowali?
sasaaabp napisał(a):

czy szły już maile z wyjazdami z aplikacji Coli?

Juz przed losowaniem emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177608 Napisano: 23.05.2024 09:12:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

Czy ktoś wie może dokładnie jakie to są bilety z Tyskiego / Biedronka? W regulaminie doczytałam się tylko ceny (480zł).

Patrzac na wartosc regulaminowa to prawdopodobnie 1 kat.
W takiej cenie, tej kat sa w oficjalnej sprzedazy (240 zl szt) Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177585 Napisano: 23.05.2024 08:29:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kanafapinifi napisał(a):

Pisał lub dzwonił ktoś już do aspe?

Jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177579 Napisano: 23.05.2024 08:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

rufus napisał(a):

TurboMike napisał(a):

slomkab napisał(a):

TurboMike napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Tyskie z Biedry w oświadczeniu wysyła się dane osoby już do bilety, czy bilety odsyłają i nie są imienne. Pytam, bo sam nie jadę na ten mecz.

Wg mnie są imienne, bo po co im PESEL i dane, których wg @ zmienić już nie można..

No to to już nie wiem. Nawet jak ta osoba, która będzie miała mój bilet i ewentualnie przeskrobie, to ja i tak będę poza podejrzeniem, bo są kamery. Bilet chyba nie będzie miał nic do rzeczy. A ktoś wypełniał ten formularz? Wpisuje się dane laureata i dane osób do biletu? Czy dane moje (laureata) to dane jednej osoby - posiadacza biletu?

Wygrał @, nie Ty emotka  oni nie wiedzą kto grał, w formularzu podajesz dane i numery PESEL obu osób, wg wytycznych muszą mieć po min 18 lat

Czyli co ja mam zrobić z tym linkiem? Sam go najpierw wypełnić, jako że ja wygrałem. A potem się będą pytać o dane osób, czy od razu przekazać go osobom, które pójdą na mecz, żeby sobie sami wypełnili ten formularz?

Od razu przekaż osobie, która idzie na mecz. Bilety są imienne. Wchodząc na stadion musisz mieć bilet i dokument tożsamości. Na bilet z Twoimi danymi wejdziesz tylko Ty.

No co Ty... tyle w teorii i pewnie tak bezpieczniej emotka  Ale uwierz mi, chadzam na mecze od kilkunastu lat... i jedynie kiedy mnie ktoś poprosił o dowód (żeby zobaczyć gdzie się urodziłem) to naje** kibice bo po meczu, bo nierozważnie założyłem ciuchy cywilne... w barwach drużyny gości emotka

A czy ktoś wygrał dwa razy? Tzn mail? Można wypełnić formularz na różne dane i otrzymać bilety?

Nie brałem udziału ale na mojego nosa... to oni sr**ją tymi biletami emotka  I pewnie jak masz linka to możesz tam wskazać kogo chcesz, bo oni muszą się tego pozbyć w miarę szybko przed meczem więc pogłębione weryfikacje im nie w głowie. Ale tu pewności nie mam.

Ale to chodzi o kwestia wygrania 2x na ten sam mail. Nie mozna.  Nie wyslą linka emotka

Właśnie dostałam drugi raz
maila.Pierwszy był za pierwszy etap a teraz za ostatnio drugi i jestem ciekawa czy mogę wpisać inne dane

Coo..  emotka
To skoro nie ogarneli, ze wygralas chociaz sami wykluczają wygraną 2x, to ja bym zaryzykowal i wpisal inne dane. Z ich "rzetelnoscia" to pewnie przejdzie. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177576 Napisano: 23.05.2024 08:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

slomkab napisał(a):

TurboMike napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Tyskie z Biedry w oświadczeniu wysyła się dane osoby już do bilety, czy bilety odsyłają i nie są imienne. Pytam, bo sam nie jadę na ten mecz.

Wg mnie są imienne, bo po co im PESEL i dane, których wg @ zmienić już nie można..

No to to już nie wiem. Nawet jak ta osoba, która będzie miała mój bilet i ewentualnie przeskrobie, to ja i tak będę poza podejrzeniem, bo są kamery. Bilet chyba nie będzie miał nic do rzeczy. A ktoś wypełniał ten formularz? Wpisuje się dane laureata i dane osób do biletu? Czy dane moje (laureata) to dane jednej osoby - posiadacza biletu?

Wygrał @, nie Ty emotka  oni nie wiedzą kto grał, w formularzu podajesz dane i numery PESEL obu osób, wg wytycznych muszą mieć po min 18 lat

Czyli co ja mam zrobić z tym linkiem? Sam go najpierw wypełnić, jako że ja wygrałem. A potem się będą pytać o dane osób, czy od razu przekazać go osobom, które pójdą na mecz, żeby sobie sami wypełnili ten formularz?

Od razu przekaż osobie, która idzie na mecz. Bilety są imienne. Wchodząc na stadion musisz mieć bilet i dokument tożsamości. Na bilet z Twoimi danymi wejdziesz tylko Ty.

No co Ty... tyle w teorii i pewnie tak bezpieczniej emotka  Ale uwierz mi, chadzam na mecze od kilkunastu lat... i jedynie kiedy mnie ktoś poprosił o dowód (żeby zobaczyć gdzie się urodziłem) to naje** kibice bo po meczu, bo nierozważnie założyłem ciuchy cywilne... w barwach drużyny gości emotka

A czy ktoś wygrał dwa razy? Tzn mail? Można wypełnić formularz na różne dane i otrzymać bilety?

Nie brałem udziału ale na mojego nosa... to oni sr**ją tymi biletami emotka  I pewnie jak masz linka to możesz tam wskazać kogo chcesz, bo oni muszą się tego pozbyć w miarę szybko przed meczem więc pogłębione weryfikacje im nie w głowie. Ale tu pewności nie mam.

Ale to chodzi o kwestie wygrania 2x na ten sam mail. Nie mozna. Nie wyslą linka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177572 Napisano: 23.05.2024 08:05:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkab napisał(a):

TurboMike napisał(a):

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

4. Jeden Uczestnik Konkursu może zdobyć tylko jedną Nagrodę w Konkursie niezależnie od liczby zarejestrowanych Zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177563 Napisano: 23.05.2024 07:57:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

Faktycznie najlepiej jesli poda od razu dane tej osoby. Ale ze z jego danymi wejdzie tylko on to sie nie zgodze.  emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177557 Napisano: 23.05.2024 07:37:41 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

Nie wiecie dlaczego mnie ciągle wylogowuje stąd? Wyjdę na chwilę i już zaś zaloguj się 😔

Masz zaznaczone? 
Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177531 Napisano: 23.05.2024 00:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
I nie ma ajfonow? emotka
miec tyle czasu i nie rozwiazac konkursu w terminie.emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177524 Napisano: 22.05.2024 23:14:24 w Żabka
nataliii napisał(a):

A pojawił się wam kod gdy kupiliście piwa nie te z ich ilustracji?

ja brałam te dokładnie dwa z ilustracji i kod miałam…

niedawno wzięłam jakieś dwa inne smaki i kodu brak emotka

U mnie raz tez sie nie pojawil. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177522 Napisano: 22.05.2024 23:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dane na biletach sa jakos zakodowane, po to sie podaje dane wlasnie, to idzie pewnie do gory do pzpn i tak wystawiaja bilet na konkretna osobe. Jednak nikt i tak nie sprawdza przed wejsciem, wiec moga byc na x a wejdze na mecz osoba y. :) Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177501 Napisano: 22.05.2024 22:10:39 w moje dzisiejsze wygrane :)

rufus

#7177482 Napisano: 22.05.2024 21:24:26 w Żabka
medziks1 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w loterii Hardmade? Wylosowałam bon ale maila od rana nie ma…

Tez nie mam. Chyba nie przychodza od razu. Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177459 Napisano: 22.05.2024 20:02:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

rufus napisał(a):

Aspe dawac juz te ajfony!!!

Trzymam kciuki emotka Uświadomiłam sobie oglądając wklejane tu prace, że nie mam na co czekać, bo na moim obrazku nie było papugi. Pewnie od razu zgłoszenie poleciało do kosza emotka

Tak naprawde nie wiadomo czym beda sie kierowac. A z tego co pamietam to takze tekst byl brany pod uwage. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177442 Napisano: 22.05.2024 19:12:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
capitano napisał(a):

rekord aspe to maile z nagrodami o 23:30, wiec jeszcze duzo czasu ;d

Ostatnio wysylali cos przed 8 rano, wiec maja rozstrzal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177440 Napisano: 22.05.2024 19:00:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aspe dawac juz te ajfony!!! Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177393 Napisano: 22.05.2024 15:29:24 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Eventim 300 za 240 zl sprzedam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177389 Napisano: 22.05.2024 15:27:35 w Czy informują/ informowali?
delfinka101 napisał(a):

Dzisiaj captian jack w Żabce?

Tak do dzis maja czas.
Lubia wysylac maile poznym wieczorem. Wyświetl w wątku >>

rufus

#7177352 Napisano: 22.05.2024 13:24:10 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bilety do multikina 12 zl za szt Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7177350 Napisano: 22.05.2024 13:22:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Eventimy z danio za 1 etap Wyświetl w wątku >>
0 0