Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika rufus

rufus

rufus

#7166355 Napisano: 25.03.2024 11:13:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ameryka napisał(a):

W MDW zrobiłbym formatkę
Konkurs, nagroda, forma powiadomienia, uwaga
Ostatnio robi się hyde park. Ocenianie, propozycje itp a na końcu "a w temacie ...." + brak podbijania tematu. Masz pytanie zadaj osobie która dała post

Popieram. Może taki formularz jak przy Informują?

I tak nasz nowy "sympatyczny" kolega wykorzysta pole "uwaga" do pisania swoich uwag.
No i utrudni to pisanie, bo w "Informują" trzeba wklejać link, co na telefonie już jest trochę trudniejsze i czasochłonne = mniej wpisów
Ja bym zostawił tak jak jest, tylko trzeba ogarnąć wszystkich, żeby przestali reagować...

Serio uważasz, że to jest możliwe?
Ja bym dała tylko Nagroda+ Konkurs. Bez żadnych uwag.

Z jednej strony uporzadkowaloby to temat i wygladaloby to w miare jednolicie, ale z drugiej strony mdw to taki temat gdzie mozna dac upust radosci z wygranej. emotka To jest fajne i moze tez motywujace dla innych. Czasem pojawiaja sie tam ciekawe wpisy.
Wg mnie az tak tego bym nie ograniczal. 
Moim zdaniem nalezaloby przede wszystkim zrobic porzadek z tym osobnikiem a nie dawac mu jakas dzika satysfakcje ze to dzieki niemu, bo on jak bedzie chciał to i tak znajdzie mimo wszystko inne wątki na forum do wywlekania swoich frustracji.   emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7166299 Napisano: 24.03.2024 19:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vanillasky-2017 napisał(a):

Powiedzcie proszę, czy za wygrane kody do Empiku z Kubusia, można kupić np. perfumy? Doczytałam, że można kupić produkty oznaczone "Empik sprzedaje", przepatrzyłam czy przy perfumach jest taka informacja, ale nie widziałam. Kupował ktoś może perfumy na stronie Empiku za te kody?

Nie wiem jakie kody sa z kubusia ale zapewne chodzi o to ze sprzedawca musi byc empik (bo sprzedaja tez tam rozne sklepy)
W filtrach ustawiasz
Wyświetl w wątku >>

rufus

#7166285 Napisano: 24.03.2024 19:17:57 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

A ja mam taki widok z okna jak powyzej;)

Czytajac komentarze forumowego trolla jak w i ogole biorac pod uwage fakt, ze rozni dziwni ludzie moga czytac to forum i jak sa w internecie to mialbym lekkie obawy wstawiac zdjecia z miejsca zamieszkania. emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

#7166279 Napisano: 24.03.2024 18:56:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Justintime napisał(a):

Trolle i spamerzy. Moze jakis okres karencji dla nowych uzytkownikow?
np. przez miesiac admin musi zatwierdzac ich posty?

Nie wiem do konca jak to aktualnie dziala ale zamiast bawic sie w dawanie punktow to od razu blokowac az mu sie znudzi zakladanie kont, tylko zeby to dzialalo w odpowiednim tempie a nie zdazy naspamowac bzdurami.

Jesli nie ma komu tego robic to niech administrator dobierze jakiegos moderatora (nie wiem ilu jest obecnie?) Wyświetl w wątku >>

rufus

#7166230 Napisano: 24.03.2024 15:20:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Stegosaurus napisał(a):

a większość tekstów pow. regulaminowej ilości znaków (250)... niezłe jaja

Coś ci sie pomyliło

d. liczba znaków – nie mniej niż 250 znaków ze spacjami i znakami specjalnymi, Wyświetl w wątku >>

rufus

#7166182 Napisano: 24.03.2024 10:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 link przenosi nadal do konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7166167 Napisano: 24.03.2024 08:21:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

rufus napisał(a):

Pierwsze 10 losów z kikś gdyby kogoś interesowało. 

a pełna lista gdzieś jest?

Nie ma, ale zostaly podane kolejne. Od 11 do 20
Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

rufus

#7166087 Napisano: 23.03.2024 12:44:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pierwsze 10 losów z kikś gdyby kogoś interesowało. 
Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

rufus

#7166082 Napisano: 23.03.2024 12:00:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamyczkowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

rufus napisał(a):

A ktos wie czy losowanie z kikś bedzie gdzies transmitowane?
Zastrzegaja taka mozliwosc w regulaminie ale nigdzie nie widze takiej info. emotka

Łukasz wrzucił na instastory zdjęcie urny jakąś godzinę temu. Można podejrzeć liczbę losów.

Krysteemotka

Wrzucił kolejne kody które zostały wylosowane.

Dzieki. Niestety nie ma mojego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7165985 Napisano: 22.03.2024 13:41:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przy piąteczku jeszcze zestaw Bacardi emotka Wyświetl w wątku >>

rufus

rufus

#7165924 Napisano: 22.03.2024 10:29:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

rufus napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Zastrzegaja taka mozliwosc w regulaminie ale nigdzie nie widze takiej info. emotka

Łukasz wrzucił na instastory zdjęcie urny jakąś godzinę temu. Można podejrzeć liczbę losów.

Krysteemotka

A dostaliście w ogóle te zamówione kartki? emotka  Ja kupowałam w lutym z dostawą do domu i nadal brak 😆

Ja bralem tylko elektroniczna wersje. W koncu kupowalem tylko dla losu. Nawet jej nie otworzylememotka Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

rufus

#7165920 Napisano: 22.03.2024 10:20:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kamyczkowa napisał(a):

rufus napisał(a):

Krysteemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7165905 Napisano: 22.03.2024 09:36:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zastrzegaja taka mozliwosc w regulaminie ale nigdzie nie widze takiej info. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7165901 Napisano: 22.03.2024 09:19:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Szukam konkursu z biletami na EURO 2024, podobno wczoraj podczas meczu leciała jakaś reklama? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...

Wlasnie tez zwrocilem uwage na te reklame emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7165743 Napisano: 21.03.2024 13:01:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam karton Lays. 21 x 130g cebulka emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7165552 Napisano: 20.03.2024 15:44:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zająca z lindt sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

rufus

#7165398 Napisano: 19.03.2024 18:31:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

rufus napisał(a):

Kody zawsze pojawiaja sie u gory, ale z dzisiejszego zakupu tez nie dostalem.

I co z tym zrobimy? Pisać gdzieś ? Czy myślisz że się jeszcze pojawi ?

Ja już napisałem Wyświetl w wątku >>
1 TurboMike 0

rufus

#7165392 Napisano: 19.03.2024 18:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
TurboMike napisał(a):

banka-manka napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Czy w Kit Kat mesenger wyswietla sie taki komunikat Czas na przerwę - czas na działanie! Wspieraj planetę dobrymi nawykami i wygrywaj nagrody w konkursie KitKat i Żabka!
Zapoznaj się z regulaminem konkursu i wpisz kod otrzymany w aplikacji Żappka. Czy wyswietlił sie Wam regulamin bo tylko taką wiadomosc otrzymałem

Nie wyświetlił. Regulamin jest do samodzielnego poszukania na stronie Albedo.

Jeśli chodzi o regulamin w tej promce to obowiązuje ten z apki (a jest kilka różnic). 

Czy po zakupie Laysów dostaliście kod od razu ? Bo nie mogę się doczekać albo nie potrafię go znaleźć  emotka

Kody zawsze pojawiaja sie u gory, ale z dzisiejszego zakupu tez nie dostalem. Wyświetl w wątku >>
0 0