Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niewyspanamama

niewyspanamama

#7255548 Napisano: 22.04.2025 17:52:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Przepadł bon na 500 zł bo wracając z urlopu spóźniłam się 15 min z wypełnieniem formularza....miłoemotka   Kit Kat też nie jest łaskawy... mam wrażenie że jak tylko u mnie wyświetla się pudło za chwile ktos chwali się wygraną. EHHHHH.... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7254047 Napisano: 14.04.2025 22:25:04 w Czy informują/ informowali?
lilichilimili napisał(a):

gregory04 napisał(a):

N123iko napisał(a):

ruotola napisał(a):

Czy było jakieś info dotyczące konkursu Schweppes'a z Lidla?

Było.

Kiedy informowali?

Wydaje mi się, że nie było jeszcze wyników. W regulaminie jest:
6.1. Wyłonienie Laureatów nastąpi do dnia 25 kwietnia 2025 r. poprzez wysłanie prywatnej wiadomości
e-mail do Laureata. Laureaci zostaną powiadomieni o nagrodzie drogą mailową na podany w
Zgłoszeniu adres e-mail.

Napewno nie było jeszcze info odnośnie laureatów emotka Wyświetl w wątku >>
1 ruotola 0

niewyspanamama

#7254001 Napisano: 14.04.2025 19:01:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka emotka Walizka KitKat  ale super - na nią polowałam Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7253794 Napisano: 14.04.2025 00:22:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Same drobiazgi ostatnio... oby druga połowa miesiąca była bardziej łaskawaemotka  potrzebuję jakiegoś Wow na już emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7253495 Napisano: 12.04.2025 01:26:10 w Smolar
visserarthur napisał(a):

Nie wiem, co to za absurdy znowu... Mam prawo udostępnić numer komu chcę, nie ich sprawa na kogo jest zarejestrowany. I tak im napiszę, jeśli kiedykolwiek do mnie uderzą w tej sprawie...

Dokladnie tak , mam takie sami zdanie emotka  mogę mieć i 3 numery zarejestrowane na siebie ,  a telefon z takim starterem już " uruchomionym" moze dostać np teściowa w prezencie która sama nie ogarnęłaby sobie  rejestracji i szczerze wolę ze jest on na mnie bo w razie jakichkolwiek problemów w sieci nie muszą jej ciągac po salonach...a napewno będąc schorowaną to ostatnia rzecz o ktorej by marzyła....Nic nikomu do tego czy zarejestrowany numer na siebie dam córce w prezencie czy teściowej do własnego uzytku.Ja nie widzę w tym nic złego i jeśli odezwą się do mnie kiedyś w tym temacie ja także napisze co o tym myślę... Swój numer mogę udostępnić komu mi się podoba i nikomu nic do tego.

Jeszcze chwila I będzie ze z własnego laptopa nie może mąż korzystać bo musi kupić swojego by wysłać zgłoszenie emotka  Moze jeszcze nas odwiedza i sprawdzą czy zgadza się ilość laptopów w domu wraz z liczbą zgloszen z danego domuemotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7253494 Napisano: 12.04.2025 01:18:21 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

Majkii napisał(a):

Może coś Smolar kombinuje od nowego roku, w końcu czym mniej wydanych nagród to nie raz dla nich lepiej i dla organizatora też.

Ale czekaj, czyli agencje chcą nam anulować te piękne torby, stylowe kapcie, czapki z akrylu i przeterminowane kosmetyki? O nie... 

XD

Te turbo mega gadżeciki zapewne wypchną z największą przyjemnością bo po co mieliby sb miejsce tylko nimi zagracac emotka obstawiam ze  nawet jakby jakas pomyłeczka byla przy rejestracji paragonu z numerem czy cos to i tak chętnie je dadzą emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7253077 Napisano: 10.04.2025 16:03:03 w moje dzisiejsze wygrane :)

niewyspanamama

#7252827 Napisano: 09.04.2025 18:35:24 w Czy informują/ informowali?
Air Wick te tysiaki ( tygodniowe) co losowanie było dziś to dziś już powiadamiali ?? widziałam wpis w MDW. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7252750 Napisano: 09.04.2025 14:38:22 w moje dzisiejsze wygrane :)

niewyspanamama

#7250713 Napisano: 01.04.2025 00:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

gregory04 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Amoocooo chyba patrzy na podobne numery paragonów i dyskwalifikuje z marszu cała rodzinę. Takie moje spostrzeżenie.

Nie zgodzę się emotka  byly 3 pod rząd I są wygrane emotka

Na to samo nazwisko?

No właśnie, moim subiektywnym zdaniem, to samo nazwisko i numer paragonu przekreśla na starcie. Jednym paragonem prędzej wygram w ogólnopolskim, niż gdyby każdy u mnie w rodzinie miał cokolwiek wygrać na numer różniący się jedną cyfrą, z tego samego IP, na inne imię. Podpowiada mi to duża ilość zgłoszonych paragonów, duża ilość nagród, wąska liczba sklepów, a także wygórowana kwota zakupów.

W Amokoko wygrałam ostatnio z mężem na to samo nazwisko. Nie chcę cię martwić, ale nie tylko rodzina może grać na twoje nazwisko. Moje jest rzadko spotykane, a ostatnio odkryłam, że jakaś obca mi kobieta gra i wygrywa mając takie samo nazwisko jak ja, nawet imię takie jak moja bliska kuzynka emotka Więc nawet jak twoja rodzina się nie zgłosi, to pewnie i tak obcy je powtórzą.

Ja także mam nagrode i mąż także na to samo nazwisko.Baaaaa dodatkowo numery PARAGONU są 1 po 2.
Przypominam nie liczy się ilość zgloszen a jakość zgloszen,a w przypadku tej agencji wygrywają zgloszenia zupełnie inne niż daje w innych agencjach.Z pisaniem staram się podporządkować pod nich a nie tak jak ja czuję tekst. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7250240 Napisano: 29.03.2025 17:33:47 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

andii napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Co wychodzi najtaniej z Nivea Men i gdzie?

Nivea Men Fresh Kick antyperspriant (i kulka i spray ) wchodzi na wyprzedaży w rossmanie po 99gr emotka

Po 99gr? Czy 9.99 ?emotka

Po 99 gr emotka   wyprzedaz- żółte cenówki emotka

Takie to chyba znikaja z samego rana.

Chyba zalezy od Rossmana :) ja byłam w 3 dniu od promki i znalazłam 3 sztuki 😁 cenówka nie była zmieniona z ceną ale pod czytnikiem pięknie 99gr wchodzilo Wyświetl w wątku >>
3 andii, ReneK, rufus 0

niewyspanamama

#7249821 Napisano: 27.03.2025 19:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

Widzę tu jakieś nie potrzebne kłótnie dotyczące paragonów z Lidla hehe a ja mam pytanie może już je ktoś zadał, ale czy jest jakiś patent na Lidlloterię? Sprawdzał ktoś zgłoszenia np. na drugi dzień o tym samym czasie. Kilka lat temu w Żywcu pamiętam grałem o stałych godzinach kilkoma kodami z odstępami 4 minutowymi i zawsze coś wpadło. Wtedy akurat kody do empiku.

Jest sporo loterii na obranie "patentu" jak grać żeby wygrać :)
Jedne agencje sprawiają np.że przy nagrodach dziennych "leci" jedna nagroda za 2 a potem przestój a inne,że np. co godzine w tej samej minucie i jak ktoś poświęci troche czasu na obczajenie jak co działa to i efekty są jak wszędzie .W np. w Lidloterii niektórzy mają po kilkanaście wygranych inni 0 nawet na dziesiątki paragonów.Jak wszędzie - metoda prób i błędów emotka  w lidlu nie liczyłabym że ktoś "ujawni" swoj prawdziwy "patent" - po co sobie robić konkurencje emotka  - zasada gram to mam. Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

niewyspanamama

#7248738 Napisano: 23.03.2025 19:23:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pedigree 100 do pyszne emotka  i bilecik z Wedla emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7248505 Napisano: 21.03.2025 22:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krakowskispleen napisał(a):

Czy dobrze widzę, że w loterii Kubusia, Kinder i Wedel nie ma w regulaminie informacji o godzinach bramek, co znaczy, że nagrody padają całą dobę? Czytałam regulamin ze dwa razy, ale człowiek czasem widzi to, co chce ^^

Justynka nie ma reguły emotka  W tym przypadku mogą padać ale nie muszą emotka  
To loteria więc można wieczorem przewalić i 20 bramek tak samo jak i w dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7248209 Napisano: 20.03.2025 23:38:55 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

Czy PtasieMleczko za ostatni etap już informowało?

Mam nadzieję ,że nie emotka  nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7248208 Napisano: 20.03.2025 23:34:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dawno nie było takiej kumulacji jednego dnia emotka

Bony Apart z Loreal
Gra z Lindt
zestaw kosmetyków Elseve z Hebe
2 bilety od Wedla
Tefalek od Nutelli emotka
i na deserek 200 od Kindera emotka

tylko Smolar pokrzyżował plany z Knorrem i oglądania seriali na Netflixie nie będzie..emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7247888 Napisano: 19.03.2025 19:31:56 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

pikawka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maniemani napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lancome ten do 1.03 informowali??

Może się okazać, że będzie cisza jak w przypadku kalendarza adwentowego...

I każdego innego ich konkursu 😎

Oj nie jestem wzywajcie, konkursy widmo? Nie ma zwycięzców ? emotka

Rok temu wzięłam udział we dwóch, o żadnej nagrodzie nie słyszałam, choć śledziłam wpisy na forum, pytałam. Od tamtej pory nie wiem, jeśli ktoś tam wygrał niech mnie poprawi i zwróci honor "agencji".

Ja też już nie biorę udziału i od razu wypisałam się z ich newslettera, bo tylko o te dane im chodzi organizując konkursy. Na forum nikt nic nie dostał, na fb ludzie pisali, żeby zwycięzcy dali znać i też zero odzewu.

Potwierdzam, 100 tuszów było i nic...ani u mnie ani u nikogo, nikt sie nie chwalił. Wypisałam sie z newslettera.

Ani w akcji z tuszami nie widzialam zeby ktokolwiek się chwalili ani w tych kalendarzach ani w innych konkursach.Na grupach na fb tez kazdy pytał czy były wyniki i ani 1 osoba się nie pochwalila i pod postami na fb to samo...olałam ich konkursy juz... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247835 Napisano: 19.03.2025 16:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Kupował ktos może Wawel fresh&fruity cukierki na wagę w lidlu ? Jaki macie opis na paragonie ?  Kupiłam ale mam wrażenie że chyba kasjerka pomyliła kody i naliczyła inne  emotka

Tam są wyznaczone sklepy ze stojakami Wawel… Lidla chyba nie ma. U mnie w mieście tylko Polo jest na liście…

O matko , dzięki za uświadomienie  emotka   Zobaczyłam tylko plakat ze trzeba Wawel kupic a że były na promocji i potrzebne do pracy to kupiłam tylko jakoś nazwa na paragonie miała sie dziwnie do nichemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247825 Napisano: 19.03.2025 15:56:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupował ktos może Wawel fresh&fruity cukierki na wagę w lidlu ? Jaki macie opis na paragonie ?  Kupiłam ale mam wrażenie że chyba kasjerka pomyliła kody i naliczyła inne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama