Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niewyspanamama

niewyspanamama

#7346912 Napisano: 08.04.2026 18:05:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

happybee napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Rossmann zakupy Colgate z aplikacją, nie zaliczyło mi zakupu, pisałam maila przed świętami na kontakt na stronie, do dziś bez odzewu, napiszę reklamację, ale czym to mogło być spowodowane? Produkty dwa różne i na pewno z wykazu w aplikacji, sprawdzałam kody kreskowe, aplikacja odbita, widać na paragonie. Chciał człowiek zagrać o wakacje, a zostanie mu jeno świeży oddech emotka  emotka

mam tak samo, nie zaliczylo misji mimo paragonu

Hej, może te 2 różne produkty były powodem? U mnie takie same i jest misja. emotka

Ja juz przestałam brać udział w tych wyzwaniach po akcji z nivea - pomadki u nich.Zakladke miałam...po zakupie niezaliczone wyzwanie z apką....po napisaniu @ odpisali ze nie spełniłam kategorii wiekowej by wziąć udział w wyzwaniuemotka  Bo tam niby byl przedział wiekowy i tylko ludzie którzy spełnili ten przedział wiekowy mogli grać... jak dla mnie bezsens.... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346823 Napisano: 08.04.2026 13:16:38 w Kupię...
Zegarek / smartwatch dla 10 latka - nowy , instax nowy - w dobrej cenie kolorystycznie dla chlopca lub tablet nowy max do 700 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346812 Napisano: 08.04.2026 12:43:42 w Żabka
O co chodzi z tą Żabką z biletami do kina ? ja nie mam nic w apce... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346043 Napisano: 02.04.2026 12:02:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7346039 Napisano: 02.04.2026 11:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345732 Napisano: 01.04.2026 05:43:51 w SZUKAM....
Szukam kodu booking 10% moze ktos ma do oddania? emotka  chętnie przygarnę na prv Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345070 Napisano: 28.03.2026 23:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

Robił ktos z Was zakupy w żabce za bon wygrany w coca - coli ( wtedy co i misie byly do wygrania).Jak nim zapłacić? Nawaliłam cały koszyk zakupów a kasjerka mowi ze 1 raz taką kartę podarunkową widzi...próbowała na różne sposoby i cały czas wyskakuje komunikat " błędny numer kodu"... Ludzie w kasie zjedli mnie prawie wzrokiem ( nie bralam alko , papierosów ani rzeczy z kaucją np.picia).jak to ogarnąć?

Kasjerka powinna dać płatność jako „Karta Żabka” i normalnie zapłacisz wpisując pin.

Dziękuję za odpowiedź emotka  nie wiem juz czy to wina totalnie nie przeszkolonego pracownika ktory nie wie nawet co to karta podarunkowa czy z tą kartą jest cos nie tak emotka   kasjerka dzwoniła do kogoś ale obie widze ze tak poinformowane jak użyć tej karty ze masakra... zastanawiam sie czy robić 2 podejście czy pisać reklamację...

Jeśli w apce masz zaznaczony jakis kod rabatowy to też nie wchodzi emotka  ta karta

w sensie nie mogę aktywowac tego bonu na 10 zł przy zakupach na 40 ani korzystać z żadnej promocji z żappką?? 
Nie mam już pomysłu jak wytłumaczyc kasjerce jak skorzystać z bonu...one pierwszy raz słyszą o jakiejś karcie podarunkowej... (a wystarczylo zamiast tego ludziom blika dać albo przelew czy kosz upominkowy i nie byłoby problemu...) Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345015 Napisano: 28.03.2026 18:14:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Triss- napisał(a):

Robił ktos z Was zakupy w żabce za bon wygrany w coca - coli ( wtedy co i misie byly do wygrania).Jak nim zapłacić? Nawaliłam cały koszyk zakupów a kasjerka mowi ze 1 raz taką kartę podarunkową widzi...próbowała na różne sposoby i cały czas wyskakuje komunikat " błędny numer kodu"... Ludzie w kasie zjedli mnie prawie wzrokiem ( nie bralam alko , papierosów ani rzeczy z kaucją np.picia).jak to ogarnąć?

Kasjerka powinna dać płatność jako „Karta Żabka” i normalnie zapłacisz wpisując pin.

Dziękuję za odpowiedź emotka  nie wiem juz czy to wina totalnie nie przeszkolonego pracownika ktory nie wie nawet co to karta podarunkowa czy z tą kartą jest cos nie tak emotka   kasjerka dzwoniła do kogoś ale obie widze ze tak poinformowane jak użyć tej karty ze masakra... zastanawiam sie czy robić 2 podejście czy pisać reklamację... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7345010 Napisano: 28.03.2026 17:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Robił ktos z Was zakupy w żabce za bon wygrany w coca - coli ( wtedy co i misie byly do wygrania).Jak nim zapłacić? Nawaliłam cały koszyk zakupów a kasjerka mowi ze 1 raz taką kartę podarunkową widzi...próbowała na różne sposoby i cały czas wyskakuje komunikat " błędny numer kodu"... Ludzie w kasie zjedli mnie prawie wzrokiem ( nie bralam alko , papierosów ani rzeczy z kaucją np.picia).jak to ogarnąć? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7342242 Napisano: 13.03.2026 23:52:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktos też problem ze zwrotem vizira ? Wyskakuje caly czas komunikat ze juz ten numer konta zostal użyty w tej kampanii.... a udziału nie brałam...ma ktos pomysł jak sie z nimi skontaktować? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7341505 Napisano: 11.03.2026 12:26:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zl do Milki emotka  hmmm smsa brak ale formularz przepuszcza.Miał ktoś tak? Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7340877 Napisano: 08.03.2026 17:55:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Wam też zniknęło wyzwanie nivea z apki rossmana ??? Kupilam produkt i nie mam jak zagrać...

u mnie na początku go nie było, później przez chwilę był to zdążyłem wziąć udział ale znów go nie ma emotka

Jaja jakieś z tą apką....non stop to samo emotka

A nie masz tu?

No właśnie nie...zniknęło mi wgl całkowicie to kółko z misją emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7340869 Napisano: 08.03.2026 17:33:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Yolobolo napisał(a):

Wam też zniknęło wyzwanie nivea z apki rossmana ??? Kupilam produkt i nie mam jak zagrać...

u mnie na początku go nie było, później przez chwilę był to zdążyłem wziąć udział ale znów go nie ma emotka

Jaja jakieś z tą apką....non stop to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7340841 Napisano: 08.03.2026 15:35:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wam też zniknęło wyzwanie nivea z apki rossmana ??? Kupilam produkt i nie mam jak zagrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7338969 Napisano: 01.03.2026 23:45:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś czy w Milce na filmiku może byc też mój pies albo kot? Czy to zabronione. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7336565 Napisano: 18.02.2026 23:08:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

Czy wysyłał ktoś dzisiaj pantene w rossmann? Wszystko u was ok ? próbowałam puścić i co klikne wyślij to niby chwile muli a potem wraca do głównej i nie wiem czy doszło czy nie bo żadnego potwierdzenia nie mam.

Spróbuj ponownie kliknąć w wyślij paragon - mi wtedy dopiero pokazał się nr zgłoszenia

ooo dziękuję ! emotka  Poszło Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7336561 Napisano: 18.02.2026 22:56:58 w Fortis
niunia-k napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Zapytam bo może przespałam, kubek miska talerz z coca coli aplikacja one dotarły do Was czy dalej czekamy ?

Ja czekam

Ok bo dziwnie najpierw był termin wcześniejszy teraz do kwietnia emotka  Po co robili jak nie mieli nagród emotka

mnie to wgl zweryfikowali negatywnie wygraną więc nie wiem wgl o co chodzi skoro się tam wymieniało kody na nagrody ale olałam temat... szkoda wgl czasu na pisanie Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7336559 Napisano: 18.02.2026 22:55:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wysyłał ktoś dzisiaj pantene w rossmann? Wszystko u was ok ? próbowałam puścić i co klikne wyślij to niby chwile muli a potem wraca do głównej i nie wiem czy doszło czy nie bo żadnego potwierdzenia nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7335439 Napisano: 13.02.2026 11:31:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy Rok dowala mi z każdej strony po całości... najpierw zdrowotnie ,a teraz nagrodowo...emotka emotka  ehhhhh, wątku dopomóż.... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7334288 Napisano: 06.02.2026 22:37:17 w Kupię...
Nowy , nieotwierany oryginalnie zapakowany instax najlepiej mini 12 z wkładami ( w terminie waznosci).Kolory jakieś mnie interesują to biały niebieski lub miętowy. ( bardziej dla chlopca) . Czekam na oferty Wyświetl w wątku >>
0 0