Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika niewyspanamama

niewyspanamama

#7252750 Napisano: 09.04.2025 14:38:22 w moje dzisiejsze wygrane :)

niewyspanamama

#7250713 Napisano: 01.04.2025 00:59:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

gregory04 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Amoocooo chyba patrzy na podobne numery paragonów i dyskwalifikuje z marszu cała rodzinę. Takie moje spostrzeżenie.

Nie zgodzę się emotka  byly 3 pod rząd I są wygrane emotka

Na to samo nazwisko?

No właśnie, moim subiektywnym zdaniem, to samo nazwisko i numer paragonu przekreśla na starcie. Jednym paragonem prędzej wygram w ogólnopolskim, niż gdyby każdy u mnie w rodzinie miał cokolwiek wygrać na numer różniący się jedną cyfrą, z tego samego IP, na inne imię. Podpowiada mi to duża ilość zgłoszonych paragonów, duża ilość nagród, wąska liczba sklepów, a także wygórowana kwota zakupów.

W Amokoko wygrałam ostatnio z mężem na to samo nazwisko. Nie chcę cię martwić, ale nie tylko rodzina może grać na twoje nazwisko. Moje jest rzadko spotykane, a ostatnio odkryłam, że jakaś obca mi kobieta gra i wygrywa mając takie samo nazwisko jak ja, nawet imię takie jak moja bliska kuzynka emotka Więc nawet jak twoja rodzina się nie zgłosi, to pewnie i tak obcy je powtórzą.

Ja także mam nagrode i mąż także na to samo nazwisko.Baaaaa dodatkowo numery PARAGONU są 1 po 2.
Przypominam nie liczy się ilość zgloszen a jakość zgloszen,a w przypadku tej agencji wygrywają zgloszenia zupełnie inne niż daje w innych agencjach.Z pisaniem staram się podporządkować pod nich a nie tak jak ja czuję tekst. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7250240 Napisano: 29.03.2025 17:33:47 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

andii napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Co wychodzi najtaniej z Nivea Men i gdzie?

Nivea Men Fresh Kick antyperspriant (i kulka i spray ) wchodzi na wyprzedaży w rossmanie po 99gr emotka

Po 99gr? Czy 9.99 ?emotka

Po 99 gr emotka   wyprzedaz- żółte cenówki emotka

Takie to chyba znikaja z samego rana.

Chyba zalezy od Rossmana :) ja byłam w 3 dniu od promki i znalazłam 3 sztuki 😁 cenówka nie była zmieniona z ceną ale pod czytnikiem pięknie 99gr wchodzilo Wyświetl w wątku >>
3 andii, ReneK, rufus 0

niewyspanamama

#7249821 Napisano: 27.03.2025 19:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
primo2219 napisał(a):

Widzę tu jakieś nie potrzebne kłótnie dotyczące paragonów z Lidla hehe a ja mam pytanie może już je ktoś zadał, ale czy jest jakiś patent na Lidlloterię? Sprawdzał ktoś zgłoszenia np. na drugi dzień o tym samym czasie. Kilka lat temu w Żywcu pamiętam grałem o stałych godzinach kilkoma kodami z odstępami 4 minutowymi i zawsze coś wpadło. Wtedy akurat kody do empiku.

Jest sporo loterii na obranie "patentu" jak grać żeby wygrać :)
Jedne agencje sprawiają np.że przy nagrodach dziennych "leci" jedna nagroda za 2 a potem przestój a inne,że np. co godzine w tej samej minucie i jak ktoś poświęci troche czasu na obczajenie jak co działa to i efekty są jak wszędzie .W np. w Lidloterii niektórzy mają po kilkanaście wygranych inni 0 nawet na dziesiątki paragonów.Jak wszędzie - metoda prób i błędów emotka  w lidlu nie liczyłabym że ktoś "ujawni" swoj prawdziwy "patent" - po co sobie robić konkurencje emotka  - zasada gram to mam. Wyświetl w wątku >>
1 primo2219 0

niewyspanamama

#7248738 Napisano: 23.03.2025 19:23:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pedigree 100 do pyszne emotka  i bilecik z Wedla emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7248505 Napisano: 21.03.2025 22:17:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krakowskispleen napisał(a):

Czy dobrze widzę, że w loterii Kubusia, Kinder i Wedel nie ma w regulaminie informacji o godzinach bramek, co znaczy, że nagrody padają całą dobę? Czytałam regulamin ze dwa razy, ale człowiek czasem widzi to, co chce ^^

Justynka nie ma reguły emotka  W tym przypadku mogą padać ale nie muszą emotka  
To loteria więc można wieczorem przewalić i 20 bramek tak samo jak i w dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7248209 Napisano: 20.03.2025 23:38:55 w Czy informują/ informowali?
tadziowa napisał(a):

Czy PtasieMleczko za ostatni etap już informowało?

Mam nadzieję ,że nie emotka  nikt się nie chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7248208 Napisano: 20.03.2025 23:34:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dawno nie było takiej kumulacji jednego dnia emotka

Bony Apart z Loreal
Gra z Lindt
zestaw kosmetyków Elseve z Hebe
2 bilety od Wedla
Tefalek od Nutelli emotka
i na deserek 200 od Kindera emotka

tylko Smolar pokrzyżował plany z Knorrem i oglądania seriali na Netflixie nie będzie..emotka Wyświetl w wątku >>

niewyspanamama

#7247888 Napisano: 19.03.2025 19:31:56 w Czy informują/ informowali?
deva napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

pikawka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maniemani napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lancome ten do 1.03 informowali??

Może się okazać, że będzie cisza jak w przypadku kalendarza adwentowego...

I każdego innego ich konkursu 😎

Oj nie jestem wzywajcie, konkursy widmo? Nie ma zwycięzców ? emotka

Rok temu wzięłam udział we dwóch, o żadnej nagrodzie nie słyszałam, choć śledziłam wpisy na forum, pytałam. Od tamtej pory nie wiem, jeśli ktoś tam wygrał niech mnie poprawi i zwróci honor "agencji".

Ja też już nie biorę udziału i od razu wypisałam się z ich newslettera, bo tylko o te dane im chodzi organizując konkursy. Na forum nikt nic nie dostał, na fb ludzie pisali, żeby zwycięzcy dali znać i też zero odzewu.

Potwierdzam, 100 tuszów było i nic...ani u mnie ani u nikogo, nikt sie nie chwalił. Wypisałam sie z newslettera.

Ani w akcji z tuszami nie widzialam zeby ktokolwiek się chwalili ani w tych kalendarzach ani w innych konkursach.Na grupach na fb tez kazdy pytał czy były wyniki i ani 1 osoba się nie pochwalila i pod postami na fb to samo...olałam ich konkursy juz... Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247835 Napisano: 19.03.2025 16:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Kupował ktos może Wawel fresh&fruity cukierki na wagę w lidlu ? Jaki macie opis na paragonie ?  Kupiłam ale mam wrażenie że chyba kasjerka pomyliła kody i naliczyła inne  emotka

Tam są wyznaczone sklepy ze stojakami Wawel… Lidla chyba nie ma. U mnie w mieście tylko Polo jest na liście…

O matko , dzięki za uświadomienie  emotka   Zobaczyłam tylko plakat ze trzeba Wawel kupic a że były na promocji i potrzebne do pracy to kupiłam tylko jakoś nazwa na paragonie miała sie dziwnie do nichemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247825 Napisano: 19.03.2025 15:56:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupował ktos może Wawel fresh&fruity cukierki na wagę w lidlu ? Jaki macie opis na paragonie ?  Kupiłam ale mam wrażenie że chyba kasjerka pomyliła kody i naliczyła inne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

niewyspanamama

#7247632 Napisano: 18.03.2025 21:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Który nr paragonu podajemy w schweepes lidl ? Ten po prawej na górze czy ten na dole ? Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7247162 Napisano: 17.03.2025 14:36:24 w moje dzisiejsze wygrane :)

niewyspanamama

#7246918 Napisano: 15.03.2025 23:00:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka

A jakie loterie działały wg schematu ?

Nie będę tutaj rzucała nazwami bo nie o to chodzi ale są loterie gdzie dla przykładu te "bramki" to na zasadzie ze leciała nagroda 1 za 2 i to dosłownie np.3 paragony pod rząd i każdy wygrany potem np same pudła , ktoś wygral dajesz za nim moment i znowu wygrana  albo na zasadzie ze kto pierwszy wysłał o równej ten miał.
Są osoby ktore mega czesto się chwalą na grupach ze np mam już 12 trafionych a inny nic nie może trafić.Coż jak i w kreatywnych - metoda prób i błędów emotka  jedna agencja uwielbia rymy i takie wybiera a inna samą prozę emotka  Jedno jest pewne zeby się zagłębić to jeden paragon nie wystarczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7246917 Napisano: 15.03.2025 22:52:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

luimig napisał(a):

uzuri napisał(a):

isiulka napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy jutro można wygrać w bramkach lidl/chupachups/kinder? Bramki to dla mnie czarna magia emotka  Jest na nie jakiś sposób oprócz tego, że po prostu trzeba mieć dużo paragonów?

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka

A jakie loterie działały wg schematu ?

Też chętnie się dowiem

Też się chętnie dowiem emotka  I ponawiam pytanie o niedzielę - z Waszego doświadczenia i regulaminów - normalnie jak w dni powszednie czy jednak w niedzielę nagrody się nie trafiają w bramkach?

Moim zdaniem każdy wprawiony konkursowicz ma swój specjalny zapas paragonów na niedziele, licząc, że inni nie zrobili zakupów. W rzeczywistości szanse są takie same jak w każde inne dni i nie ma tu zasady. Kiedyś były dostępne dane i wynikało z nich że najwięcej zgłoszeń na konkursy i loterie jest wysyłanych właśnie w weekendy ale to pewnie też kwestia konkretnego konkursu. Jedni lubią wstawać w środku nocy, inni wolą słać wcześnie rano, a jeszcze inni czekają do wieczora. Nie ma zasady emotka

Warto jeszcze dodać że niektóre nie mają wgl otwartych nocą bramek i człowiek wysyła niby idą a pudłuje zawsze bo np w regulaminie pisze ze bramki od 6 do 23.59 a zgloszenie nocą niby i tak przechodzi... takze warto analizować Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7246895 Napisano: 15.03.2025 19:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luimig napisał(a):

Nie nie trzeba mieć dużo paragonów zeby wygrac.Wygrac można i jednym albo przewalić 20... emotka  co prawda niektóre loterie działają wg schematu wiec część osób wygraj częściej jeśli je " rozpracuje" emotka Wyświetl w wątku >>
1 luimig 0

niewyspanamama

#7246634 Napisano: 14.03.2025 13:37:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Hej, wygrałam konkurs Bakomakremowy na IG, ale nie mogę do nich wysłać wiadomości. Mam info, że oni muszą mnie obserwować aby im wysłać wiadomość.
Spotkaliście się z czymś takim? Co zrobić żeby im wysłać info? To główna, aparat więc mi zależy.

Napisać im pod wynikami komentarz emotka  odblokują opcję i odeślesz dane Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7246172 Napisano: 12.03.2025 18:31:33 w Czy informują/ informowali?
Bakoma jogurt kremowy kogos informowała ? emotka  do dzis miały być wyniki Wyświetl w wątku >>
0 0

niewyspanamama

#7245954 Napisano: 12.03.2025 01:42:01 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Dagaa napisał(a):

Gdzie i co najtańszego mogę kupić z wedla?

W Biedronce Czekolady Wedel "Nadziana Mleczna"  i "nadziana deserowa" są obecnie na wyprzedaży i wchodzą po 99 gr emotka  idealny deal pod loterię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0