Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika deva

deva

#7338798 Napisano: 28.02.2026 21:09:03 w Konkursy firm tytoniowych
Kupiłam jeszcze Marlboro touch niebieskie krótkie i nic tam nie ma 🥴 Wyświetl w wątku >>

deva

#7338234 Napisano: 26.02.2026 20:48:16 w Konkursy firm tytoniowych
W złotych Marlboro setkach nic nie ma, w Marlboro selecto Gold też nie, w Marlboro czerwonych setkach też nic. Mnie też kod z selecto prowadzi do iqosa. 🥴 Wyświetl w wątku >>

deva

#7335583 Napisano: 13.02.2026 18:25:22 w Konkursy firm tytoniowych
Iwaiwa napisał(a):

U mnie 500.  Cieszę się, że w końcu wysłali. Ten konkurs był bardzo stresujący 😁 już myślałam, że nie dadzą.

U mnie też 500
Cieszę się że w końcu wysłali, doczekaliśmy się 😃

Poproszę więcej takich piątków trzynastego 😃 Wyświetl w wątku >>

deva

#7335525 Napisano: 13.02.2026 15:40:53 w Konkursy firm tytoniowych
Ale fajnie że doszło, trzynastego w piątek 😂 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

deva

#7335524 Napisano: 13.02.2026 15:39:52 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

U mnie 15.08 kurde do tego trza dopłacać jeszcze widzę 🤦😅

Jak to dopłacać?
Jadę do domu autobusem i  jeszcze tego nie otwierałam Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335517 Napisano: 13.02.2026 15:30:37 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

mateuszpp130 napisał(a):

O której maila dostaliście bo ja jeszcze nic nie mam

Ja też nie mam😭

W tym momencie przyszedł 😃 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335514 Napisano: 13.02.2026 15:27:44 w Konkursy firm tytoniowych
mateuszpp130 napisał(a):

O której maila dostaliście bo ja jeszcze nic nie mam

Ja też nie mam😭 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335496 Napisano: 13.02.2026 14:20:05 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

mateuszpp130 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

mateuszpp130 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dzwońcie też na infolinię,albo piszcie maile ,bo będziemy czekać i czekać

Napisałem maila

No i super ,trzeba pisać bo oni to olewają jak widać ,odsyła jeden do drugiego,no śmiech na sali

"Szanowny Panie,dziękujemy za wiadomość.Przekazujemy zgłoszenie do działu konkursowego w celu przesłania linku do odbioru nagrody."

😂😂😂 Ale chociaż bardzo szybko odpisali 😂

No i tak jest za każdym razem ,a dział konkursowy to oni przecież ,bo z tego maila były wysyłane pierwsze wiadomości 🤦

I tak od piątku piszą 🤣

W kółko to samo. Mnie nie odpisali bo zapytałam na czym polega problem z tym linkiem Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335368 Napisano: 12.02.2026 21:25:10 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

Też nie wierzę że jest jakiś dział konkursowy, ale wierzę że jest chociaż osoba lub osoby które zajmują się tym konkursem. Chciałam napisać że są za niego odpowiedzialne, ale nie wiem czy tutaj w grę wchodzi jakaś odpowiedzialność

Ja im napisałam ,że jest to już trochę irytujące i nie powinno mieć to miejsca ...,że mogli by chociaż napisać co się dzieje ,a nie odsyłają to na infolinię to na dział konkursowy 🫢 Potem dodałam,że uzbrajam się w cierpliwość 😅

Też napisałam maila z prośbą o wyjaśnienie na czym polega problem z wysłaniem maila z multivoucherem i pytaniem czy nie lepiej byłoby wysłać przelew bankowy o równowartości vouchera 🙂

Ciekawe co napiszą ,jak wogole odpiszą daj znać

Jasne, też jestem ciekawa, zaraz dam znać Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

deva

#7335346 Napisano: 12.02.2026 19:54:30 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

Też nie wierzę że jest jakiś dział konkursowy, ale wierzę że jest chociaż osoba lub osoby które zajmują się tym konkursem. Chciałam napisać że są za niego odpowiedzialne, ale nie wiem czy tutaj w grę wchodzi jakaś odpowiedzialność

Ja im napisałam ,że jest to już trochę irytujące i nie powinno mieć to miejsca ...,że mogli by chociaż napisać co się dzieje ,a nie odsyłają to na infolinię to na dział konkursowy 🫢 Potem dodałam,że uzbrajam się w cierpliwość 😅

Też napisałam maila z prośbą o wyjaśnienie na czym polega problem z wysłaniem maila z multivoucherem i pytaniem czy nie lepiej byłoby wysłać przelew bankowy o równowartości vouchera 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

deva

#7335336 Napisano: 12.02.2026 18:34:41 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

Dobrze im napisałaś 😃 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

deva

#7335326 Napisano: 12.02.2026 16:54:32 w Konkursy firm tytoniowych
Też nie wierzę że jest jakiś dział konkursowy, ale wierzę że jest chociaż osoba lub osoby które zajmują się tym konkursem. Chciałam napisać że są za niego odpowiedzialne, ale nie wiem czy tutaj w grę wchodzi jakaś odpowiedzialność Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335306 Napisano: 12.02.2026 14:39:42 w Konkursy firm tytoniowych
No i telefon wybija, nie da sie dodzwonić Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335305 Napisano: 12.02.2026 14:38:42 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Na mojego poniedziałkowego mejla znowu dostałam odpowiedź, że przekazują sprawę do działu konkursowego.
Bez sensu emotka

U mnie to samo

Dla mnie to jest już przegięcie. Wysłanie maila kilku osobom trwa kilka minut. A oni robią wszystko, żeby nie dać tej nagrody. Potrafią skutecznie zniechęcić do brania udziału w ich konkursach.

I u mnie ten sam mail ,mam ochotę im trochę nawciskać nie fajnych słów ,ale ugryzę się w język.

Nawet juz nie obiecują że wyślą w tym tygodniu, czy przyszłym tyogodniu, tylko, że przekażą infomacje do innego dzialu...
Z drugiej strony jakby nie chcieli wydać tych nagrod to by sie nie upominali że się po nie nie zgłosiliśmy jak w tym pierwszym mailu napisali, tylko by siedzieli cicho. Może faktycznie jest jakis problem techniczny, którego nie jestem w stanie zrozumieć? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335227 Napisano: 12.02.2026 10:15:02 w Konkursy firm tytoniowych
aleksiak napisał(a):

Na mojego poniedziałkowego mejla znowu dostałam odpowiedź, że przekazują sprawę do działu konkursowego.
Bez sensu emotka

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335115 Napisano: 11.02.2026 15:15:15 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Ok mi teraz pani powiedziała,że powinny w tym tygodniu dojść linki z 4 cyfrowym nr ,także spoko .Jak nie dojdzie to dzwonić na infolinię ,pyta o maila podanego w konkursie

To czekamy... dziękuję że zadzwoniłaś 🌹

Spoko nie ma za co ,dajcie znać jak ktoś jeszcze dostanie ,narazie jedna osoba napisała że ma

Ale osoba,która dostała nie jest z puli, tych co nie dostali żadnych mail. To jest inna kategoria , bo był mail a nie było pinu. W naszej sprawie nadal nie ruszyło się nic.

No to ja jestem z tej puli co nie mają wogole maila ,dziś dzwoniłam na infolinię i pani chciała odemnie mail ,powiedziała że odsyła moja wiadomość do działu konkursowego i czekać do końca tygodnia na wiadomość z mailem i pinem

Linkiem i pinem sorki ,może niech ktoś zadzwoni inny i zobaczymy czy mówią to samo ,bo mnie się wydaje że nas zbywają bo coś im tam nie gra

Na jaki numer dzwoniłaś? 
801802502 wybija, nie mogę się połączyć

Tak ten ,mi też mówiło ,mamy ustawiony limit połączeń dlatego dzwoniłam od syna z tel

Przyjdzie ci pewnie SMS z twojej sieci 😉

SMS nie przyszedł, a z drugiego telefonu też mnie wybija.
Może ktoś jeszcze spróbuje zadzwonić? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335109 Napisano: 11.02.2026 14:48:25 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Ok mi teraz pani powiedziała,że powinny w tym tygodniu dojść linki z 4 cyfrowym nr ,także spoko .Jak nie dojdzie to dzwonić na infolinię ,pyta o maila podanego w konkursie

Spoko nie ma za co ,dajcie znać jak ktoś jeszcze dostanie ,narazie jedna osoba napisała że ma

Ale osoba,która dostała nie jest z puli, tych co nie dostali żadnych mail. To jest inna kategoria , bo był mail a nie było pinu. W naszej sprawie nadal nie ruszyło się nic.

No to ja jestem z tej puli co nie mają wogole maila ,dziś dzwoniłam na infolinię i pani chciała odemnie mail ,powiedziała że odsyła moja wiadomość do działu konkursowego i czekać do końca tygodnia na wiadomość z mailem i pinem

Linkiem i pinem sorki ,może niech ktoś zadzwoni inny i zobaczymy czy mówią to samo ,bo mnie się wydaje że nas zbywają bo coś im tam nie gra

Na jaki numer dzwoniłaś? 
801802502 wybija, nie mogę się połączyć Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335084 Napisano: 11.02.2026 12:55:18 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

deva napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Na pewno dam znać jak coś przyjdzie Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

deva

#7335052 Napisano: 11.02.2026 11:33:35 w Konkursy firm tytoniowych
witegz napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Jak się nazywał ten konkurs z LD co czekamy na maile ,nie umie otworzyć regulaminu ,a mam pół godziny czasu to zadzwonię ,bo mnie to męczy już

ja właśnie dostałem link z pinem i wszsytko gra. Chyba coś ruszyło.
Może dajcie im troche czasu jeszcze, bo jak będzie taka "nagonka" to następnym razem się dwa razy zastanowią czy warto organizować jakiś konkurs. 
Takie moje zdanie

Czy ja dobrze rozumiem, dziś dostałeś i link i pin? Nie należysz do tej grupy która czekała tylko na pin? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7335044 Napisano: 11.02.2026 11:10:03 w Konkursy firm tytoniowych
wiolka252 napisał(a):

To czekamy... dziękuję że zadzwoniłaś 🌹 Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0