Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika deva

deva

#7304606 Napisano: 09.10.2025 21:32:44 w Konkursy firm tytoniowych
nietoperzu napisał(a):

Jest nowy konkurs Marlboro? Podzielisz się linkiem?

Kupiłam Marlboro czerwone setki i nie ma żadnego kodu konkursowego. Może w tych złotych jest? Ktoś zdradzi tajemnicę? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7303865 Napisano: 07.10.2025 14:55:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy ktoś ma info, że wysyłają zestawy z Nivea?
Konkurs "Nivea Zadbaj o włosy i chwilę dla siebie" Rossmann

według regulaminu mają wysłać w ciągu tygodnia Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7303035 Napisano: 03.10.2025 19:24:30 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

deva napisał(a):

Kawiarka Marlboro jest gotowa do nadania dpd

A kto jest nadawcą? emotka

Axendi Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

deva

#7302836 Napisano: 03.10.2025 09:47:44 w Konkursy firm tytoniowych
Kawiarka Marlboro jest gotowa do nadania dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7302184 Napisano: 01.10.2025 10:22:52 w Konkursy firm tytoniowych
notta napisał(a):

deva napisał(a):

Dzwoniła Pani z Marlboro, kawiarka 🥴

a to z ostatniego etapu? sierpień-wrzesień?

Tak, z ostatniego Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7301685 Napisano: 29.09.2025 17:33:08 w Konkursy firm tytoniowych
Dzwoniła Pani z Marlboro, kawiarka 🥴 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7300173 Napisano: 24.09.2025 20:51:53 w Konkursy firm tytoniowych
MDL napisał(a):

Z Marlboro sztuka detali do kogoś z Was dzwonili? Tydzień temu dostałam sms i do dziś cisza, trzymają mnie w niepewności, pewnie zestaw z kawą i świeczką, ale ja marzę, potrzebuję i ludze się, że to SPA 😆

Wygrałam w Marlboro adventure, we wtorek tydzień temu SMS i mail, i też cisza. Wyświetl w wątku >>

deva

#7298356 Napisano: 18.09.2025 12:12:04 w Konkursy firm tytoniowych
naprzod_kapitanie napisał(a):

Emememe napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info.

Ja też mam SMS z tego konkursu o 9:09 emotka

Dajce znać co udało się zdobyć. - Gratulacje emotka

Chciałabym dać znać jak najszybciej, ale na razie cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298322 Napisano: 18.09.2025 11:04:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpisuję się, może wątek coś wyczaruje 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

deva

#7298220 Napisano: 17.09.2025 21:46:17 w Konkursy firm tytoniowych
Emememe napisał(a):

maryam napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

deva napisał(a):

mia napisał(a):

Czy oprócz tego zbierania kodów, są jakieś aktualne konkursy (kreatywne) w papierosach?...
O P&S też w tym roku nic nie słychać?emotka

Słyszalam, że P&Sy zamieniaja się na Rothmansy

W paczkach LM są takie karteczki z kodem QR, dzięki któremu wchodzisz na stronę papierosów i tam był konkurs. Malboro też miało taki sam. Nie wiem czy jeszcze są. Davidof ma konkurs, trzeba mieć paragon.

Czy ten konkurs z LM jeszcze trwa?

LM się skończył 31 sierpnia, kody już nie działają. Malboro trwa do 9 września.

Dziękuję że napisałaś o Marlboro, coś wygrałam nie wiem co, ale wygrana jest.🌹 Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

deva

#7298193 Napisano: 17.09.2025 19:19:45 w Konkursy firm tytoniowych
Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Ciekawe czy jeszcze będą informować z tego Adventure, czy już pozamiatane  emotka

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm)

Pieron ich wie. Nawet nie wiem, czy to ta sama agencja, w LMach nie brałam udziału, więc nie mam regulaminu.

W zeszłym roku wygrałam w Marlboro słuchawki Air Pods w jednym etapie, w drugim etapie koleżanka wygrała zestaw plażowy. Były to różne etapy, więc nie można porównywać.

Ja czekam teraz na telefon z "sztuka detali", wczoraj był sms, jednakże żadnego telefonu. Do tej pory udało się zdobyć gramofon, plecak, voucher na wakacje na 2 tysiące, kubek, Dyson, zestawy plażowe  emotka

Świetnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298183 Napisano: 17.09.2025 18:41:09 w Konkursy firm tytoniowych
Tralelela napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Jak to w ogóle wygląda z informowaniem o wygranej? Ostatnio miałem sytuację, że mój znajomy został poinformowany 2 tygodnie po mnie (o tej samej nagrodzie, kubku z lm)

Pieron ich wie. Nawet nie wiem, czy to ta sama agencja, w LMach nie brałam udziału, więc nie mam regulaminu.

W zeszłym roku wygrałam w Marlboro słuchawki Air Pods w jednym etapie, w drugim etapie koleżanka wygrała zestaw plażowy. Były to różne etapy, więc nie można porównywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298142 Napisano: 17.09.2025 16:40:48 w Konkursy firm tytoniowych
sergrazyna napisał(a):

Właśnie dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, ze dostał info. Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298141 Napisano: 17.09.2025 16:40:17 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

W Marlboro Adventure było pytanie: Jaką podróż wspominasz najlepiej? Mam screena. Były do wyboru wycieczka rowerowa na Mazurach i inne.
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka).

Hej,
Z „Adventure” Marlboro dostałaś info, że będą dzwonić? Z jakiego dnia sms i mail otrzymałaś?  Wygrałaś nagrodę w Etapie Głównym, czy Tygodniowym ?

Tak, z Marloboro adveture dostałam info smsem i mailem dzis o 9.09, o treści: gratulujemy wygranej, w najbliższym czasie skontaktujemy sie telefonicznie, aby ustalić adres wysyłki.
Był to etap głowny, bo z tygodniowego (bon empik) było info i bon tydzień temu.
Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać

Dzięki za informację, a w którym etapie brałaś udział, bo były 3 główne etapy

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września.

To Gratulacje emotka może jednak coś wyżej niż kawiarka, bo zazwyczaj najpierw informują pierwsze miejsca.

Ooo tak, rejs statkiem, albo chociaż torebkę bym przygarnęła emotka

No rejsu Ci się nie uda emotka bo w Marlboro "Adventure" w 3 etapie były takie nagrody:
Etap III: 01.08.2025 – 08.09.2025:
i. 1x – nagroda główna: podwójny bon wakacyjny do wykorzystania na portalu
Wakacje.pl o wartości 30.000,00 PLN netto (wartość pojedyńczego Bonu wakacyjnego
to 15.000,00 PLN netto) do wykorzystania na dowolną wycieczkę. Bon wakacyjny
można wykorzystać na zakup usług turystycznych na stronie www.wakacje.pl, przez
infolinię lub w dowolnym salonie sprzedaży Wakacje.pl. Szczegółowe zasady realizacji
bonu: https://www.wakac...yczne-regulamin.html oraz notes o
wartości 40 PLN netto.
ii. 3x nagroda II stopnia: torebka marki Chylak o wartości 1500 PLN netto oraz notes o
wartości 40 PLN netto.
iii. 40x – nagroda III stopnia:  w którego skład wchodzi kawiarka Bialetti
o wartości 190 PLN netto oraz notes o wartości 40 PLN netto.

Dziękuję, nie czytałam tak dokładnie regulaminu. Jestem ciekawa tej nagrody, myślałam że już dzis zadzwonią, ale cisza. No i dziwne, że nikt więcej sie nie chwali, że dostał info. 
Jak zadzwonią to napiszę jaka to nagroda  emotka Wyświetl w wątku >>

deva

#7298124 Napisano: 17.09.2025 15:43:31 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

W Marlboro Adventure było pytanie: Jaką podróż wspominasz najlepiej? Mam screena. Były do wyboru wycieczka rowerowa na Mazurach i inne.
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka).

Hej,
Z „Adventure” Marlboro dostałaś info, że będą dzwonić? Z jakiego dnia sms i mail otrzymałaś?  Wygrałaś nagrodę w Etapie Głównym, czy Tygodniowym ?

Tak, z Marloboro adveture dostałam info smsem i mailem dzis o 9.09, o treści: gratulujemy wygranej, w najbliższym czasie skontaktujemy sie telefonicznie, aby ustalić adres wysyłki.
Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września.

To Gratulacje emotka może jednak coś wyżej niż kawiarka, bo zazwyczaj najpierw informują pierwsze miejsca.

Ooo tak, rejs statkiem, albo chociaż torebkę bym przygarnęła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7298093 Napisano: 17.09.2025 14:20:14 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

Hej,

W tym ostatnim, który skończył sie 8 czy 9 września. Wyświetl w wątku >>

deva

#7298062 Napisano: 17.09.2025 13:37:57 w Konkursy firm tytoniowych
dante84 napisał(a):

deva napisał(a):

Hej,

Nie wiem, jaka to nagroda, ale pewnie nie głowna, tylko ta kawiarka. Jak zadzwonia to dam znać Wyświetl w wątku >>

deva

#7298049 Napisano: 17.09.2025 13:08:46 w Konkursy firm tytoniowych
Dostałam smsa i maila o wygranej i informacją że będa dzwonić. (Pewnie kawiarka). Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7297925 Napisano: 16.09.2025 21:56:01 w Konkursy firm tytoniowych
poolap89 napisał(a):

Ponawiam a ktoś coś ma wiedzę o Chesterfield "Music & foto"? Czy to ten sam konkurs co Marlboro?

Nie, na pewno nie ten sam co Marlboro, ale szczegółów Chester Field nie znam, nie grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7297738 Napisano: 16.09.2025 11:25:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W tym tygodniu jeszcze nic, wątku działaj 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0