Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mampytanie

mampytanie

#7392718 Napisano: dzisiaj o 17:07:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Milka LALIGA - jedna osoba może wygrać kilka nagród, a czy jedna osoba może wygrać kilka nagród tego samego dnia? Komuś się udało? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7392716 Napisano: dzisiaj o 17:05:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Malamii napisał(a):

To niech udostępnia  te niby wyniki do wglądu

Najlepiej, jakby im napisać, by do zwycięzców też puścili smsa, bo ich maile chyba nie dochodzą. Kojarzę, że inna agencja tak raz zrobiła w tym roku, po wygranej i otrzymaniu maila, za dwa dni dostałam też dodatkowo smsa z tą wygraną. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mampytanie

#7392714 Napisano: dzisiaj o 17:04:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martusisko napisał(a):

O jest odpowiedź z Peppera uwaga : "Wyniki 1 i 2 etapu już były, a zwycięzcy byli powiadomieni mailowo (prośba o sprawdzenie spam). 3 etap nadal trwa "

Albo ich maile nie dochodzą, albo nic nie wysyłali jeszcze. Z Bakusiem faktycznie też tak było, że informowali mega mozolnie, a na końcu jeszcze ludzie mieli jakieś rezerwy (bo pewnie sporej części nie doszły nawet maile o wygranej). Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mampytanie

#7392705 Napisano: dzisiaj o 16:40:40 w moje dzisiejsze wygrane :)

mampytanie

#7392298 Napisano: 09.09.2026 21:56:04 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Co lubi Brandcomm? Proza, rymy?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7391450 Napisano: 07.09.2026 19:36:23 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

też się zastanawiam czy karpackie z ostatniego tygodnia poszło??? może zostali zasypani zgłoszeniami, jak zawsze w ostatnich etapach to bywa... i jeszcze wybierają....

Ja chyba źle doczytałam. Do dziś mieli wybrać, a od jutra mają 7 dni na informowanie, taże jeszcze sporo czasu Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7391446 Napisano: 07.09.2026 19:26:59 w WC - rozmowy o wszystkim
DAIKOKU napisał(a):

Odp.
byłam dwa razy i polecam Western camp. Wybrałam Namiot tipi i jest naprawdę super, klimatyzowany przestronny, rano w restauracji obfite porządne śniadanie. Darmowy parking a Spod western camp dowozi ciuchcia - złoty pociąg pod same drzwi Energylandii. Obiekt western camp jest duży, jest kino pod chmurką, mały basen- ale jest emotka ,  jacuzzi, można pospacerować , zrobić grill, aczkolwiek po atrakcjach w Energylandii możesz nie mieć na to już wiele czasu. 
Miejsce to poleciłam także moim znajomym i są naprawdę zadowoleni.

To też podpytam - te namioty tipi to są bez łazienek, prawda? A kojarzysz, czy mają takie dwuosobowe, czy tylko większe? Fajnie byłoby właśnie na miejscu, ale też jak mamy zapłacić 4 x więcej, to trochę szkoda z jednej strony xd Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7391440 Napisano: 07.09.2026 19:18:20 w WC - rozmowy o wszystkim
ktosiek1 napisał(a):

My byliśmy w ten weekend na 2 dni. W sobotę więcej ludzi, w niedzielę mniej. Spokojnie mieliśmy co robić, ale my z dziećmi byliśmy i one by tydzień biegały od jednego rollercoastera do drugiego emotka byl płacz przy wyjściu praktycznie.  Zabrakło nam czasu na pokaz ognia np. Do atrakcji takich jak F1, RMF dragon były spore kolejki, nawet po 30-40 min. Hyperion i zadra nie jeździliśmy a tam podobno najdłużej się czeka. Nawet na Energusia były kolejki po pół godziny czasem. Ja polecam apartamenty Tilia w Laskowej. Cisza, spokój i najlepiej cenowo nam wychodziło. A, no i już jest Halloweenowo.

Suuuper! Dzięki za polecajkę miejsca do spania (zaraz będę sprawdzać) i dzięki za info, że już jest halloweenowo, bo przynajmniej nie będziemy zwlekać aż do października, jak może nie być pogody. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

mampytanie

#7391389 Napisano: 07.09.2026 16:46:13 w Czy informują/ informowali?
Karpackie do dzisiaj ma chyba czas na informowanie. Czy może przeoczyłam wpisy i już wszystko poszło za ostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7391283 Napisano: 07.09.2026 13:12:58 w Czy informują/ informowali?
Dr Pepper zaspał czy to ja przeoczyłam wpisy o wygranych? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7391032 Napisano: 06.09.2026 11:09:31 w WC - rozmowy o wszystkim
A to ja przeciwnie,  byłam w jeden dzień od otwarcia do zamknięcia, kolejki na 10-15 minut (więc można uznać, że kolejek nie było) ale nie udało mi się zwiedzić nawet połowy bo po 25 tysiącach kroków nogi wchodziły mi już do *** emotka  Zostaliśmy na drugi dzień i dopiero wtedy udało nam się zahaczyć o część basenową i pokaz trucków. Aż żałowałam , ze sprzedałam większość biletów, bo mogłabym tam jeździć co weekend emotka

A byłaś w wakacje czy już poza sezonem? Bo w sumie lipiec / sierpień na pewno mocniej oblegany. A jak mówię, u nas baseny odpadną, bo 3 główne te baseny / zjeżdżalnie już są nieczynne:((((

edit: teraz doczytałam, że kolejki po 10-15 min, czyli taka dość norma. Kurczę to teraz już nie wiem, czy pchać się na 2 dni, czy jednak 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7391030 Napisano: 06.09.2026 11:07:48 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Jak jedziesz po sezonie i w tygodniu (ja tak byłam w zeszłym roku we wrześniu) to praktycznie do żadnej atrakcji nie było kolejek, baseny były zamknięte, więc dla mnie 1 dzień to już było maks, bo już pod koniec nie mieliśmy co ze sobą zrobić. Na seansie kina 7D byliśmy tylko we dwoje emotka
Miałam niedosyt po Disneylandzie, gdzie byłam 2 dni, ale tam praktycznie do wszystkiego trzeba było stać minimum 30 minut czy nawet godzinę, więc trudno było skorzystać ze wszystkiego, jakby nie było tych kolejek to też bym uważała, że to za długo pewnie.

Dzięki, no właśnie o to mi chodziło, bo po Disneylandach i innych parkach tego typu jak jeździłam, zawsze były kolejki takie na 10-25 min, no i nie mam odniesienia, jak to jest u nas względem ilości atrakcji. 
No i też doczytałam, że baseny w większości już zamknięte, a był plan 1 dzień water park:( I też rozważamy, czy jechać w weekend czy w tygodniu właśnie. A do tego rozważamy październik, bo będzie już halloweenowo <3 ale kurczę boję się o pogodę:(((( Teraz żałuję, że w sierpniu nie pojechaliśmy, ale chcieliśmy ominąć okres wakacyjny, bo za dużo dzieciaków by było wszędzie xd Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7391012 Napisano: 06.09.2026 09:50:50 w WC - rozmowy o wszystkim
Tak podpytam - które zakwaterowanie przy Energylandii polecacie dla dwóch osób? Czy ewentualnie camping rzut 44 (ten najbliżej) jest ok też pod namiot, czy to tylko dla kamperów? Czy może te tipi / wozy (tylko trochę drogie jak za takie coś...)? Zastanawiamy się co wybrać. Ewentualnie coś w pobliżu, ale nie za miliony, bo przecież tam się tylko będzie spać. I czy warto spędzić dwa dni na atrakcjach energylandii? W planach był też waterpark, ale niestety część atrakcji już zamknięta, więc do kitu, a mamy 4 bilety na 2 osoby. Nie wiem, czy jechać na cały jeden dzień z noclegami, a pozostałe 2 bilety sprzedać, czy bawić się 2 całe dni z noclegami. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7390875 Napisano: 05.09.2026 10:29:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

Nie, ale u mnie w domu czasami 2 zgrzewki idą na jeden dzień emotka  Dzięki nauczone są pić wodę, więc dla mnie taki zapas starczy na max miesiąc.

Ja do AI mam mieszane uczucia, z jednej strony jestem totalną przeciwniczką gdy regulamin tego zabrania. 
Natomiast prawda jest taka, że AI jest wszędzie, w telefonach, excelach i nawet Smolar dodaje do swoich grafik znacznik AI. Agencje tylko w ograniczonych przypadkach mogą jednoznacznie wyłapać AI, a i tak tego najczęściej nie robią. Jak chcą wyrównać szanse to powinni umożliwiać wszystkim korzystanie z narzędzi AI i kto chce niech korzysta, a tak to Agencje kłamią, że nie dopuszczają takich zgłoszeń, a ludzie kłamią, że nie używają AI.

U nas też pijemy tylko wodę, dotychczas była kranowa, ale w nowym domu butelkowana, choć kupujemy tylko te duże 5l, bo wychodzi taniej, a od mniejszych w większości jest mi niedobrze (serio, wody mineralizowane zle na mnie działają). No ale konkurs z wodą, zawsze taką kupimy 1-2 razy.

I tu kolejna rzecz - napoje typu cola maja loterie, a my tego syfu nie kupujemy i nie pijemy, no chyba, że mamy mieć gości (i tak nie zmarnowałam Pepsi, za która mamy wyjazd do Energylandii). Nie wyobrażam sobie, że niektórzy kupowali po dziesiąt Pepsi, by wygrać bilet…. Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7390871 Napisano: 05.09.2026 10:11:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

Ale skąd mamy wiedzieć jaki hurtownik w jakiej godzinie wygrał coś.. chyba nie każdy pisze od razu jak wygrał emotka

Jakby coś rudzixon to ja nie zazdroszczę, nie mam czego.. To ty chyba masz problem, że nie każdy musi Was popierac, pulsować itp.

Zgadzam się z Tobą emotka  ja nie zazdroszczę, w sumie to dla mnie takie hurtowe ilości to zwykły hazard, a hazard to uzależnienie. Ja na przykład miewam roczne przerwy od konkursów / loterii, jak nie mam czasu, ochoty czy siły na to. Dla mnie to nie jest sposób na życie czy uzależnienie xd Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7390826 Napisano: 04.09.2026 21:57:22 w Smolar
maro27 napisał(a):

Tata dostał sms o nagrodzie I stopnia z loterii Żywiec Zdrój w dino. Ale ani w laureatach ani na wynikach nic nie pokazuje. Czy może to być rezerwa? Bo kiedyś kojarzę coś wygrałem z rezerwy i też dziwnym trafem nie było mnie w laureatach gdy wpisywałem numer paragonu i tel by sprawdzić. 

ponawiam pytanie

a przypadkiem przy nagrodzie 1 stopnia nie trzeba tam odesłać danych listownie, a nie przez formularz online? Może przez to nie jest tam widoczne?
Chociaż teoretycznie, chyba w laureatach/wynikach powinno się wyświetlić? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7390822 Napisano: 04.09.2026 21:48:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

No ja też piszę samodzielnie wg mnie całkiem zgrabne teksty i wpada bardziej 1/10 niż większość w konkursach, dlatego myślałem o loteriach, ale widzę, że do tej loteryjnej enklawy nie ma co wchodzić.

A ja bym loterii całkiem nie przekreślała. 1 zgłoszenie warto wysłać, szczególnie jak są to produkty, które się używa - kawa, ser, herbata, woda, etc. Wiem, mała szansa, ale zawsze jakaś jest, a takie rzeczy się używa. Ale tu znowu kwestia, że np. nigdy raczej nie wezmę udziału w loteriach red bulla czy monster, bo tego typu rzeczy nie kupuję. Z resztą, oni też zawsze mają dziwne nagrody, a nie gram tam, gdzie nagrody mi się nie podobają. Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7390812 Napisano: 04.09.2026 21:09:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

Po co agencje miałyby mieć jakieś ukryte, nielegalne ograniczniki? Żeby zaciskać sobie dla fabuły pętlę na szyi i ryzykować karami? emotka
To po prostu losowanie - większa liczba zgłoszeń zwiększa szanse, ale nie gwarantuje nagrody.

Nie wiem. Ale jeśli z jednego IP ktoś śle 200 czy 500 zgłoszeń na 200 lub 500 różnych osób, to może jakoś to agencje ograniczają?  A może nie, pewnie nie. Nie wiem. Ale w sumie średnio mnie to obchodzi, bo i tak wolę konkursy tekstowe aniżeli loterie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7390810 Napisano: 04.09.2026 21:05:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

Nie no ja zdawałem sobie trochę z tego sprawę.. ale łudziłem się, że znajdę jakąś lukę w loteriach, bo ostatnio nie mam czasu wymyślać tekstów, a to AI całe też dorzuca konkurencji. Gdzie tu się podziać..

Nie wiem, czy ai dorzuca konkurencji, ale nie wydaje mi się. Swoje teksty piszę w 100% samodzielnie, bo po prostu naprawdę lubię pisać. W pisanych zazwyczaj wysyłam 1, czasem 2 zgłoszenia, skuteczność wysoka, może nie główne, ale w większości coś wpada. Także wydaje mi się, że ai wcale nie odbiera nam konkursowiczom aż tak bardzo szansy. Druga sprawa, że nie gram w każdym jednym konkursie / loterii, a jak widzę tu, to spora większość bierze udział dosłownie we wszystkim. Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7390807 Napisano: 04.09.2026 20:53:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

I właśnie takie wpisy pozbywają mnie złudzeń, dlatego ostatnio mocno ograniczyłam swój udział w loteriach do max 3 zgłoszeń, wtedy nie oczekuję niczego, a spodziewam się wszystkiego  emotka

Ku Waszemu (naszemu) pocieszeniu, ja w loteriach biorę 1-2 razy na loterię, to w jakichś 30% coś wpadnie:) jak więcej razy (Namysłów ostatnio), to nic:) Także może agencje mają jakieś wewnętrzne ograniczniki, kto tam wie, takie tylko moje przemyślenia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0