Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mampytanie

mampytanie

#7378089 Napisano: 27.07.2026 14:26:49 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

Madzix67 napisał(a):

Cebulka napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Tak mnie naszła ciekawość, mianowicie niektórzy z Was piszą, że wysyłają po kilkadziesiąt zgłoszeń na loterie - po 20, 50, 80, 100 i więcej. Jako trochę taki loteryjny szarak, bo w loteriach biorę udział 1-2 razy, chyba, że produktem jest coś, co używam, a loteria trwa długo, to jest to dla mnie wręcz niewyobrażalne.

A moje pytanie - co Wy robicie np. Ze 100 butelkami Pepsi? Czy 200 butelkami piwa? Czy 70 paczkami chipsów?   I tak w kółko przez cały rok, bo loterie są głównie z niezdrowym żarciem. 

Pytam na poważnie, bo choć sama mam miejsce, by składować takie rzeczy, to nie wyobrażam sobie spiżarki czy garażu zapchanych tyloma truciznami, ba, nie zjadłabym i nie wypiłabym tego w takich ilościach, nawet oddając część po rodzinie, to prędzej by się zepsuło xd

Ostatnio dokładnie się nad tym samym zastanawiałam.

U mnie maksymalne po kilka sztuk, a i tak się nie wyrabiam... Przykładowo konkurs z Monini: zjadłam chyba z 10 skoków pesto, nagrody żadnej. Ostatnio jem wszystko z fetą, bo konkurs Favity, a i tak jeszcze będę mieć zapas tego sera co najmniej do końca roku... Mieszkam sama, więc obstawiam, że może te osoby mają duże rodziny ? Albo biorą co mogą na firmę (na przykład napoje) - to wydaje mi się bardziej możliwą opcją. Pamiętam jak jedna z aktywniejszych forumowiczek w konkursie Kinder Bueno, gdzie kod promocyjny był w środku opakowania, sprzedawała zapakowane folią pojedyncze batoniki właśnie bez tego opakowania (pozdrawiam jeśli to czytasz 😁).

Też mnie to zadziwia jak widzę w wątku wygranych 1/kilkadziesiąt paragonów, na przykład z Kamisa. Toż to zapasy na kilka lat byłyby przy moim zużyciu, a tu przecież zaraz loteria Prymatu i kolejne konkursowe nabytki 😅 

Od siebie jedynie mogę zdradzić, że szastam kodami z coca coli (mam ich myślę kilkadziesiąt lat tygodniowo), bo mamy w pracy cole do picia w szklanych, zwrotnych do sklepu butelkach, kod promocyjny jest od wewnętrznej strony etykiety. Do dzisiaj ludzie się pytają co ja robię przeglądając butelki, ale za dużo nie zdradzam 😁 A mimo to ustrzeliłam niewiele - pracując w gastro łatwo mieć kody cc, więc tutaj wyczuwam konkurencję.

Ja wczoraj robiąc zakupy w Biedrze wyciągnęłam z kasy paragon z przyczepionym poprzednim - akurat trafiło się że była na nim coca-cola. To teraz wyobraźcie sobie, że pracownicy marketów mają dostęp do całej sterty paragonów, które klienci zostawiają na kasach. Nie trzeba kupować, nie trzeba składować...

I właśnie dlatego w kreatywnych zawsze będzie zawsze większa szansa na wygranie, mimo, że teraz dużo osób kopiuje teksty to jednak trzeba to zrobić.. ja pamiętam jak ktoś dla powodzian wysyłał te kinder bueno bez tych papierków.. na całe szczęście agencje już powoli o tym wiedzą i chcą żeby kupić po 2 produkty itp. zawsze to rzadziej ktoś tak kupi, co jest w sumie dobre dla normalnych ludzi chcących coś kupić z własnej kieszeni na loterie.

No tak, dlatego pytam o loterie:) Bo kreatywne (pisane) to i tak moje ulubione. Łudzę się zawsze, że nagradzają naprawdę te najlepsze teksty, a nie AIjowe emotka

ale i tak nie kumam, jak można wysłać np. na takie coccolino 20 zgłoszeń czy więcej... po co komu tyle płynów do płukania czy prania.. Jednak lubię te rzadkie loterie, gdzie są ograniczenia, ile zgłoszeń dana osoba może wysłać.

Z drugiej strony, w moim mniemaniu, osoby, które kupują tony produktów dla paragonów i wysyłają po setki zgłoszeń na loterie, to po prostu hazardziści. Ale to tylko moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7378087 Napisano: 27.07.2026 14:13:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ogród i kibicowanie - oba z Dino:(((( A tak liczyłam na bony... już nawet tej kosiarki nie chciałam, bo przy moim areale by się po prostu zgubiła, no ale bonami (a tym bardziej 80tys. na ogród, który właśnie zaczynamy powoli tworzyć, a jest duuuuży), bym nie pogardziła:((( Niechże wpadnie coś dużego, coś wartościowego pod kątem $$, bo i auto padło, trzeba było kupić, bo jakoś na wygranie takiego to nie ma co w sumie liczyć  emotka ratuj, ratuj, wąteczku<3 Wyświetl w wątku >>

mampytanie

#7376656 Napisano: 22.07.2026 12:54:26 w Czy informują/ informowali?
Loteria kartowa Erste - już były maile? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

mampytanie

#7376511 Napisano: 21.07.2026 22:59:19 w WC - rozmowy o wszystkim
Tak mnie naszła ciekawość, mianowicie niektórzy z Was piszą, że wysyłają po kilkadziesiąt zgłoszeń na loterie - po 20, 50, 80, 100 i więcej. Jako trochę taki loteryjny szarak, bo w loteriach biorę udział 1-2 razy, chyba, że produktem jest coś, co używam, a loteria trwa długo, to jest to dla mnie wręcz niewyobrażalne.

A moje pytanie - co Wy robicie np. Ze 100 butelkami Pepsi? Czy 200 butelkami piwa? Czy 70 paczkami chipsów?   I tak w kółko przez cały rok, bo loterie są głównie z niezdrowym żarciem. 

Pytam na poważnie, bo choć sama mam miejsce, by składować takie rzeczy, to nie wyobrażam sobie spiżarki czy garażu zapchanych tyloma truciznami, ba, nie zjadłabym i nie wypiłabym tego w takich ilościach, nawet oddając część po rodzinie, to prędzej by się zepsuło xd Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

mampytanie

#7376349 Napisano: 21.07.2026 17:10:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czerwiec był super, a lipiec taki byle jaki:( Niech wpadnie coś dobrego, coś z przytupem! Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7374715 Napisano: 16.07.2026 10:32:22 w Czy informują/ informowali?
Darneta napisał(a):

''Laureaci są powiadamiani o wygranej za pomocą wiadomości wysłanej na adres poczty elektronicznej wskazany w zwycięskim Zgłoszeniu w ciągu maksymalnie 3 dni
kalendarzowych od daty losowania.'' 
Jeszcze mają czas.

Tam - jeśli licznik zgłoszeń działał poprawnie - to było ich ponad 16 mln emotka Wyświetl w wątku >>
1 atena03 0

mampytanie

#7373701 Napisano: 13.07.2026 16:03:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka, czas na rower... a byłam pewna, że pewniak:( Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7373072 Napisano: 10.07.2026 18:24:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
makra napisał(a):

A pamiętasz czym wysyłają ?

Fedex Wyświetl w wątku >>
1 makra 0

mampytanie

#7373058 Napisano: 10.07.2026 17:54:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
olunka napisał(a):

a te klocki to normalne czy z rezerwy? bo ja czekam jeszcze na normalne a nie mam powiadomienia w apce

Mi te normalne przyszły już ze 2 tygodnie temu (albo i dawniej) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7373054 Napisano: 10.07.2026 17:52:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Warka w Dino jest jakiś limit nagród na osobę? W regulaminie nic nie ma. Czy może w ostatnim konkursie Żywca w Dino, gdzie było 1000 kuponów, ktoś wygrał dwa razy na te same dane? (może być info na priv). Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7373052 Napisano: 10.07.2026 17:49:47 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Columbit - proza czy rymy? Na pewno nie to, co ukochany Smolar, także co????? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7372485 Napisano: 09.07.2026 07:43:45 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Bilet do Energylandii (mam) zamienię za kupony Allegro o kwocie 110 zł (chcę) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7372407 Napisano: 08.07.2026 17:19:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I u mnie Summer Glow porażka, a boli jeszcze bardziej, bo miałam mega wenę przy pisaniu odpowiedzi na ten konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7369103 Napisano: 27.06.2026 12:04:29 w Kupię...
Kupię taniej:
kartę / doładowanie Netflix
kartę Allegro Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7367927 Napisano: 24.06.2026 12:24:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

Czy w dnio serek turek dostaliście zwrotki na meila

Nie, tylko info na stronie po zgłoszeniu Wyświetl w wątku >>
1 mary18 0

mampytanie

#7367549 Napisano: 23.06.2026 10:53:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nałęczowianka Biedronka 0/1, największe rozczarowanie, bo myślałam, że będzie pewniak 😂 Ale jest „szansa”, że SMS nie doszedł, co nie? 
Gratki dla wygranych:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366780 Napisano: 20.06.2026 15:10:39 w Smolar
Co w piątek nadał Smolar DPD? Leżaki, bony Dino? Czy Lidl? Ktoś się orientuje? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366568 Napisano: 19.06.2026 14:17:41 w Smolar
A jak Smolar dziś informował o głównych z Milki Lidl? SMS czy tel? Wyświetl w wątku >>
0 0

mampytanie

#7366311 Napisano: 18.06.2026 19:02:16 w Smolar
masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

mampytanie napisał(a):

A czy z Milki Lidl już informowali o głównych? Bo wybór miał być chyba wczoraj?

laureaci podstawowi nagród dziennych oraz nagród głównych – najpóźniej w ciągu 2 dniroboczych od dnia rozstrzygnięcia danego etapu konkursu

To wiem, że do jutra mają czas xD tylko myślałam, że może już poszło, a gdzieś przeoczyłam:)

wg mnie to 2 dni robocze to 18 i 19. / informować mogą w poniedziałek. 
Czekają aż spłyną paragony z nagród dziennych , bo jak ktoś nie dośle to pewnie nie będzie brany pod uwagę przy glownej. A ostatni dzień informowania dziennych ma na to 7 dni...

Może, choć mi się wydaje, że skoro wczoraj wybierali, to dwa dni robocze to dziś i jutro (jutro piątek:) 
Ale zobaczymy, pytam z ciekawości:) Wyświetl w wątku >>
0 0