Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mietowa

mietowa

#7234057 Napisano: 10.01.2025 14:23:08 w Czy informują/ informowali?
Loreal Hebe, Kubuś Biedronka - nic a nic? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234028 Napisano: 10.01.2025 13:16:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Ktoś kto wygrał x-boxa w żabce - co to znaczy, że trzeba mailowo przesłać im kod z aplikacji do wglądu?

Ponawiam pytanie. Skąd wziąć screena kodu wykorzystanego w konkursie. Tego domaga się agencja, ja w apce nie widzę już tego kodu. Szukam już godzinę:(

Napisz do Żabki albo zadzwoń do nich, powinni podać kod emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7234000 Napisano: 10.01.2025 11:18:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gregory napisał(a):

rudzixon napisał(a):

gregory napisał(a):

as32572 napisał(a):

isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Kiedy mogą pojawić się wyniki na stronie Smolar- jeśli wczoraj odbyło się wyłonienie zwycięzców?

Nie ma reguły

jeśli chodzi o losowanie głównej, to zawsze jest nagranie na ich stronie. Wczoraj była Wella i jest wrzucony link do losowania głównej i rezerwowej.

Może chodzi o Kafualnd, 7 było losowanie a cisza jest póki co.

Wczoraj Smolar wyłaniał zwycięzców w konkursie Bref. Czasem wyniki są na drugi dzień (raz nawet pamietam, że były w ten sam dzień), ale zwykle zgodnie z regulaminem czyli do 7 dni. Trzeba czekać. Konkursowicz musi być cierpliwy (wiem, że to trudne).

I zazwyczaj ten brak cierpliwości źle wróży. Najlepsze są te wygrane z zaskoczenia, których się nie spodziewamy emotka

U mnie też to się potwierdza. Zwykle jak autentycznie zapomnę, że coś wysłałem, to przychodzi info o nagrodzie. A jak pamietam i sprawdzam czy już są wyniki, toczęsto nic.

U mnie też tak zwykle jest, choć z wyjątkami emotka 2 razy byłam mega nastawiona na główną, odświeżałam pocztę co 15 minut i faktycznie te główne wpadły emotka . Wyświetl w wątku >>
1 rudzixon 0

mietowa

#7233999 Napisano: 10.01.2025 11:16:39 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Mój 18 latek ma ospę i marudzi gorzej niż młodsze dzieci . Wszystko go boli ,nie ma siły. Skóra głowy pokryta pęcherzami i piecze go . Macie jakieś sprawdzone preparaty na te pieczenie? Idę właśnie do apteki i nie wiem co mu kupić

To już młody mężczyzna, a wszak wiadomo, jak ciężko mężczyźni przechodzą choćby przeziębienia emotka . A tak serio, współczuję, to bardzo upierdliwa choroba. Są teraz różne pudry i pianki łagodzące swędzenie, dobrze byłoby też podać Hascovir (zwłaszcza na początku zachorowania). Myślę, że najlepiej doradzi Ci farmaceuta w dobrej aptece. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7233893 Napisano: 09.01.2025 17:34:17 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że bliżej nieznany wirus dokucza mi już czwartą falą nawrotu, emotka emotka a antybiotyk tylko wzmógł astmatyczny, duszący kaszel. emotka
Dobre, że choć gorączka spada, ech... emotka

Antybiotyki są na bakterie, nie na wirusy.

Ja się na tym nie znam. Wirus, bakteria - jeden pies! 
Mógłbym edytować i zmienić  ale istoty samego wkurzu to nie zmieni.
P. S. I wkurza mnie też, gdy się ktoś czepia o drobiazgi. 😜😡😈

Ej, to wcale nie czepianie się o drobiazgi emotka . Jeśli cierpisz na infekcję wirusową, to antybiotyk Ci nie pomoże, a wręcz zaszkodzi - wyjałowi organizm, co może skutkować właśnie nasileniem się innych, niezwiązanych z wirusem dolegliwości. Trzymaj się tam emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7233816 Napisano: 09.01.2025 12:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Jeśli ktoś tak jak ja przegapił termin realizacji kary Duka z loterii Kinley to bez problemu przedłużają ważność na infolinii 🙂

I takie podejście się chwali emotka

A może ktoś próbował uratować przeterminowane bony do Dino? Czekały chyba na czarną godzinę i w końcu o nich zapomniałam emotka  od tego roku postanawiam wykorzystywać na bieżąco 🤞

Ja przedłużałam emotka . Po krótkiej rozmowie pani z infolinii zadzwoniła do konkretnego Dino i poinformowała, kiedy dokładnie pojawię się z bonem po terminie. Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7233531 Napisano: 08.01.2025 14:33:03 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Zaznaczam konkursy na szaro, zielono a one ciągle czerwoneemotka I tak od miesiąca, czyszczenie ciasteczek i zmiana przeglądarki nie działa. I jak się tu nie wkurzać emotka

pionas ?

problem dotyczył strony głównej, właśnie to poprawiłem, prośba o info czy działa zgodnie z oczekiwaniami emotka

U mnie też już jest super emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7233521 Napisano: 08.01.2025 14:14:09 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Zaznaczam konkursy na szaro, zielono a one ciągle czerwoneemotka I tak od miesiąca, czyszczenie ciasteczek i zmiana przeglądarki nie działa. I jak się tu nie wkurzać emotka

Mam to samo, ale tylko na stronie głównej. Kiedy kliknę już na stronę konkretnego konkursu, jest dobrze zaznaczone. I też tak jakoś od miesiąca. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7232475 Napisano: 01.01.2025 21:08:41 w Żabka
onmyown napisał(a):

Na co wydajecie swoje żappsy, jest coś sensownego? Szukam inspiracji  emotka

Carbonara i kanapki emotka . Nie urywa, ale szkoda, żeby się zmarnowało. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7232354 Napisano: 31.12.2024 23:38:13 w Życzenia na święta i nie tylko
Kochani! W 2025 roku życzę Wam przede wszystkim zdrowia - obyście byli w formie zarówno fizycznej, jak i psychicznej, znajdując siły na codzienne wyzwania. Niech Wam się wiedzie dobrze w związkach, bo co by nie było, zawsze dobrze przytulić się i znaleźć wsparcie emotka . Niech wszelakie nieszczęścia omijają Was szerokim łukiem - cieszcie się błogą nudą i spokojem.

A konkursowo: takich wygranych, po których będziecie się szczypać, nie dowierzając we własne szczęście. Niech konkursów jest tyle, ile za chwile będzie rozbłysków na niebie. I żadnych sweterków i gadżetów, za to całe morze gotówki, bonów i fantastycznych sprzętów. 

Szczęśliwego 2025! emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7232222 Napisano: 31.12.2024 14:02:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Co z tym Amooco? Czy czasem Wedel Leclerc nie miał być dziś?

Na 100% tak, bo datę mają podane w regulaminie. Może ktoś zaspał. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7231690 Napisano: 28.12.2024 19:48:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

elemelex napisał(a):

To wy już sie przebiliście przez wszystkie chipsowo-napojowe konkursy i chcecie wiecej? emotka
Jestem wdzięczna za ten wysyp świątecznych konkursów, ale żeby tak na każdy wymyślic cos super to ja muszę podjąć ze sobą walkę  emotka
Jestem na finiszu. W styczniu nie zamierzam nic wymyślać! Dość tego emotka

Styczeń to kijowy okres (i tak), jeśli chodzi o ilość realizowanych akcji konsumenckich.

Przebijamy się energicznie  emotka . Edzia ma rację, styczeń i luty (a w zeszłym roku nawet marzec) są kijowe. Jeszcze zdążymy się zatem zrelaksować, póki co trzeba zakasać rękawy emotka Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

mietowa

#7231663 Napisano: 28.12.2024 16:37:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy działa Wam strona Martini? Formularz nie chce mnie przepuścić, tylko mieli kółeczkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7231644 Napisano: 28.12.2024 14:50:52 w Żabka
deva napisał(a):

Czy ten los w loterii piwnej ma być w sekcji moje kupony?
Kupiłam 5 piw i nic nie ma, ani wyzwanie ukończone ani losu, a w formularzu loterii jest tylko miejsce na email

Wejdź w wyzwania, przesuń we górę gdy znajdziesz loterię piwną, przeniesie Cię do podstrony i tam, jak troszkę przesuniesz w dół, będzie los. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7231503 Napisano: 27.12.2024 15:06:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stalowiak1979 napisał(a):

W konkursie Delikatesy Centrum  Pepsi i Lays jaki podajecie numer dowodu zakupu??Czy ten po prawejs tronie na górze paragonu czy ten na dole który jest oznaczony jako nr transakcji??

Wszystko jest w regulaminie emotka

"W przypadku paragonu fiskalnego wystawionego przez sklepy Delikatesy Centrum Uczestnik powinien uwzględnić, iż numer dowodu zakupu znajduje się w górnej części paragonu pod numerem NIP sklepu, po prawej stronie wydruku fiskalnego naprzeciwko daty zakupu." Wyświetl w wątku >>
1 kiwiwi 0

mietowa

#7231436 Napisano: 27.12.2024 11:29:56 w Informują
Informują z Konkurs "GOSIA Róbcie to razem nie tylko od święta"

Rodzaj powiadomienia: mail kilka minut temu
Dodatkowe informacje:
garnuszki emotka Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7231343 Napisano: 26.12.2024 17:55:54 w Nasze wygrane w minionym roku
Czas na podsumowanie 😊. To był dobry rok. W 2025 będę jeździć na wakacje za bony i kupować produkty za bony, aczkolwiek wciąż moim, a nie konkursowym
samochodem 😊. Włożyłam ogrom wysiłku w konkursy, bo mam wrażenie, że konkurencja stała się ogromna. Wciąż moją ukochaną agencją jest
Avanti, po raz pierwszy główną przyznało mi też Amooco oraz Karlsbad. I nadal
absolutnie nie łapię, czego oczekuje Fortis – nie nadajemy na tych samych
falach 😉. Standardowo rozczarowujące były loterie: grała o wiele częściej niż w poprzednich latach, wciąż niczego nie wygrywam.

Niezależnie od wyników konkursów, wciąż za największą wygraną uważam swoją sytuację życiową: wszyscy jesteśmy zdrowi, mam świetnego
męża i genialne dzieciaki, które każdego dnia napawają mnie dumą. I udało nam
się spłacić kredyt na mieszkanie 😊.  Podsumowując:2025, bądź tak dobry jak poprzednik, a będzie cudownie! Wyświetl w wątku >>

mietowa

#7230153 Napisano: 18.12.2024 20:56:08 w Avanti
gregory napisał(a):

co by nie mówić, osobiście po tej całej sytuacji nabrałem podejrzeń, że platforma może nie pzyjmować wszystkich zgłoszeń. To by uzasadniało całkowity brak wygranych. Niestety trudno mi to zweryfikować, ale tak moze być skoro była juz taka grubsza awaria.

Ja wygrywam u nich bez zmian, odkąd weszła platforma, czyli nadal są moją ulubioną agencją emotka . Myślę, że to była jednorazowa awaria i to bardzo profesjonalne z ich strony, że natychmiast o tym poinformowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mietowa

#7230041 Napisano: 18.12.2024 13:32:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Obłędny laptop od Karlsbad. Rzeczywiście daje Moc szczęścia  emotka Wyświetl w wątku >>